Dodaj do ulubionych

Amica czy Mastercook co lepsze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:27
Mam zamiar kupić kuchenke gazową dordzcie proszę która waszym zdaniem lępsza
Obserwuj wątek
    • Gość: cc Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: 83.2.140.* 20.03.07, 11:38
      Ja mam maters cook i jestem zadowolony.
    • Gość: Pani Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:25
      Amica jest tańsza od Mas.......ka, mam Amicę i spisuje się świetnie, polecam.
    • Gość: iza Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:33
      Obydwie firmy sa podobnej jakosci. Teraz nie ma kuchenki ktora bedzie dzialac 10 lat. Ja mam Mastercoka i sprawuje sie srednio ale to chyba jakas wada fabryczna. Mam ja od paru miesiecy i szwankuja od samego poczatku zapalniki. Oddam ja bo gwarancja jeszcze nie minela i mysle ze problem zniknie.

Pozdr
    • Gość: hutnik Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:38
      Mam kuchenke gazowo elektryczna Mastercook od ponad 8 lat. Spisuje sie swietnie
      oprocz normalnych oznak zuzycia nigdy nie nawalila a kiedy zostala mechanicznie
      uszkodzona plytka grzejna dokupilem ja bez problemu w sklepie AGD za grosze
      Szczerze polecam. Co do Amiki to mam ich pralke i po doswiadczeniach (ciagle
      zmiany serwisu i kosmiczne ceny czesci) nie polecam zakupu sprzetu tej firmy.
      • Gość: wiola Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:41
        Wszystko tylko nie AMICA !!!
        Te wyroby to porazka !!
    • Gość: iza Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:13
      Z tego co slyszalam to kuchenki Amica sa OK, ale pralki..... to podobno roznie z nimi bywa jesli chodzi o trwalosc.To samo tyczy sie lodowek. Z reszta moja siostra kupila lodowke Amici w inoxie, dali kupe kasy. Maja ja chyba 5 lat i nie chodzi tak jak powinna.
      • Gość: barbara Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: 83.2.141.* 21.03.07, 21:08
        nie polecam sprzętu firmy AMICA miałam lodówkę,która zaczęła pękać od wewnątrz
        po 2 latach,znajoma miała te same problemy ze swoję
      • Gość: N.I.P. Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: 89.174.23.* 25.03.07, 17:04
        w ciągu pierwszych 5 lat w naszej lodowko-zamrażarce (oczywiście amnica) popsuło
        sie wszystko co mogło sie popsuć,po siedmiu latach, czyli jakieś dwa tygodnie
        temu wylądowała na złomie i kupiłem lodówkę miele a zamrażarkę AEG. SZCZERZE
        ODRADZAM -"AMICA" TO SZMELC!!!!
    • Gość: jola Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:05
      kuchenki Amiki są ok, ale z pralką czy lodówką radze dać sobie spokój porażka tej firmy ,niech lepij pozostaną wyłącznie przy kuchenkach
      • Gość: iza Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:52
        Popieram
    • brat_niedzwiedz Re: Amica czy Mastercook co lepsze 22.03.07, 01:02
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Mam zamiar kupić kuchenke gazową dordzcie proszę która waszym zdaniem lępsza

na pewno nie amice
      • Gość: karolina Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.03.07, 13:07
        mamy kuchnie pod zabudowe amici gazowo-elektryczną,spisuje sie dobrze wszystko
        jest ok mamy ją już 5 lat,ale co do pralek to też słyszłam że są słabej jakości
        • Gość: Paolo Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: 89.174.23.* 25.03.07, 17:23
          teraz technologie są tak zblizone, ze co kupisz to i tak bedzie dobrze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka