Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:27 Mam zamiar kupić kuchenke gazową dordzcie proszę która waszym zdaniem lępsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cc Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: 83.2.140.* 20.03.07, 11:38 Ja mam maters cook i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:25 Amica jest tańsza od Mas.......ka, mam Amicę i spisuje się świetnie, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:33 Obydwie firmy sa podobnej jakosci. Teraz nie ma kuchenki ktora bedzie dzialac 10 lat. Ja mam Mastercoka i sprawuje sie srednio ale to chyba jakas wada fabryczna. Mam ja od paru miesiecy i szwankuja od samego poczatku zapalniki. Oddam ja bo gwarancja jeszcze nie minela i mysle ze problem zniknie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:38 Mam kuchenke gazowo elektryczna Mastercook od ponad 8 lat. Spisuje sie swietnie oprocz normalnych oznak zuzycia nigdy nie nawalila a kiedy zostala mechanicznie uszkodzona plytka grzejna dokupilem ja bez problemu w sklepie AGD za grosze Szczerze polecam. Co do Amiki to mam ich pralke i po doswiadczeniach (ciagle zmiany serwisu i kosmiczne ceny czesci) nie polecam zakupu sprzetu tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:41 Wszystko tylko nie AMICA !!! Te wyroby to porazka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:13 Z tego co slyszalam to kuchenki Amica sa OK, ale pralki..... to podobno roznie z nimi bywa jesli chodzi o trwalosc.To samo tyczy sie lodowek. Z reszta moja siostra kupila lodowke Amici w inoxie, dali kupe kasy. Maja ja chyba 5 lat i nie chodzi tak jak powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: 83.2.141.* 21.03.07, 21:08 nie polecam sprzętu firmy AMICA miałam lodówkę,która zaczęła pękać od wewnątrz po 2 latach,znajoma miała te same problemy ze swoję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.I.P. Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: 89.174.23.* 25.03.07, 17:04 w ciągu pierwszych 5 lat w naszej lodowko-zamrażarce (oczywiście amnica) popsuło sie wszystko co mogło sie popsuć,po siedmiu latach, czyli jakieś dwa tygodnie temu wylądowała na złomie i kupiłem lodówkę miele a zamrażarkę AEG. SZCZERZE ODRADZAM -"AMICA" TO SZMELC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:05 kuchenki Amiki są ok, ale z pralką czy lodówką radze dać sobie spokój porażka tej firmy ,niech lepij pozostaną wyłącznie przy kuchenkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:52 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: Amica czy Mastercook co lepsze 22.03.07, 01:02 Gość portalu: Ania napisał(a): > Mam zamiar kupić kuchenke gazową dordzcie proszę która waszym zdaniem lępsza na pewno nie amice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.03.07, 13:07 mamy kuchnie pod zabudowe amici gazowo-elektryczną,spisuje sie dobrze wszystko jest ok mamy ją już 5 lat,ale co do pralek to też słyszłam że są słabej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Amica czy Mastercook co lepsze IP: 89.174.23.* 25.03.07, 17:23 teraz technologie są tak zblizone, ze co kupisz to i tak bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś