GoĹÄ: Ewa IP: *.21.pl 20.04.07, 12:35 Czy ktoś wie który dentysta w Cze-wie wykonuje mosty na przęśle z włókna szklanego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_kwiecie_wieku Re: Dentyści w Częstochowie 25.07.21, 15:45 Polecam centrum medyczne medidens na ul. brata alberta 42 - na ich stronie: medidens.pl można poczytać więcej o zakresie usług i porównać cennik - sam po kilku rozmowach i upewnieniu się co do swojego wyboru wstawiałem górną piątkę i jestem bardzo zadowolony. Mają wielu specjalistów i nie naciągają na jakieś niepotrzebne rzeczy, a to co trzeba zrobić jest wykonane w pełni profesjonalnie, polecam dr Fillipka, chirurg szczękowy - konkretny i wie o czym mów. Odpowiedz Link Zgłoś
koniuska123 Re: Dentyści w Częstochowie 30.09.21, 20:18 Olmedical na Krynickiej zajmuje się też protetyką i widzę że robią mosty. Zgłoś się do nich. Ja robiłam tam ostatnio korony i wszystko poszło bardzo sprawnie a do tego było w normalnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dakel33 Re: Dentyści w Częstochowie 03.04.23, 21:31 Dokładnie. Jeśli chcesz mieć dobrze wykonaną protezę czy mosty to zgłoś się do Olmedical. Tam mają świetnych specjalistów w tym temacie. Sprawnie realizują takie rzeczy i szybko dostaniesz to co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś