GoĹÄ: gość IP: 195.205.171.* 28.04.07, 20:00 Proszę o namiary dobrego adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: m-nas Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 13:16 JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tenia Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:21 Najlepsi adwokaci w mieście mieszkają we Wrocławiu. Nasi nadają sie do pyskówek o miedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: on Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 16:24 Jaroslaw Kalus prowadzi kancelarie wraz z Zona chyba gdzies na Dąbrowskiego jego ojciec byl jednym z najlepszych w Polsce a teraz on kontynluje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vincent Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 212.160.86.* 30.04.07, 09:43 najlepszym w Polsce dobre sobie - hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vincent Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 212.160.86.* 30.04.07, 09:45 koles nie dostał by sie na aplikacje adwokacka, gdyby jego ojciec nie był juz adwokatem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: .... Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:40 zgadzam sie ojciec byl jednym z najlepszych a syn tragedia nie polecam bierze kupe kasy a nic nie robi slizga sie na opini tatusia zeby przyjasc sprawe chcial 10.000 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ;-) Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.tktelekom.pl 05.06.07, 20:13 Tatuś też nie był gwiazdą. Na sprawy przysyłał aplikantów, tylko brał kasę. Znam z autopsji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vip Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 02.06.07, 12:04 a co myslicie o adw. Pilarz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kk Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 09:59 Mec. Kasprzyk. Kancelaria na ul. Dąbrowskiego, niebieska elewacja, skrzyżowanie przed Sądem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bingo Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:06 Prima aprylis byl 01.kwietnia nie robcie sobie jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ad Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:14 Jak chcesz być ostrzyżoną owieczką to faktycznie udaj się do mec. K. A, że czasami zapomni mu się np. o terminie twojej sprawy ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 89.174.23.* 30.04.07, 10:38 A może p.Wojciech Mądrzycki z Kilińskiego 7. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Klient Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 18:21 To chyba jakieś żarty !! Sam chyba adwokat się tu reklamuje. Nie polecam tego pana !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ...... Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:41 Rozwniez jestem za Prowadzi sparwe mojego kumpla Odpowiedz Link Zgłoś
alec123 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 06.07.23, 12:33 zdecydowanie odradzam . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tozi Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.173.* 30.04.07, 10:56 mec. Jarosław Smolarek z Krótkiej 27a Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 195.205.171.* 30.04.07, 19:25 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Czekam na kolejne namiary adwokatów,których możecie polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ;-) Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.tktelekom.pl 05.06.07, 20:19 Polecam, ma wejścia. Mama jest Sędziną w Sądzie Grodzkim. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iva Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.21.pl 30.04.07, 19:27 to wszystko zalezy jaka masz sprawe, sa tacy co sa dobrzy od wszystkiego, czyli sa od niczego, a niektorzy specjalizuja sie w konkretnych dziedzinach i do takiego nalezy sie udac. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca-j6 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 10.05.07, 12:46 Niezłym adwokatem z Czstochowy jest niewątpliwie mecenas Marian Lipiec z ul.Dąbrowskiego.Niestety nie należy do najtańszych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hehe Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 14:46 Dobry to był jego ojciec... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 195.205.171.* 10.05.07, 16:26 Bardzo proszę o dalszą pomoc...muszę udać się do bardzo dobrego adwokata i nie wiem do którego.Dodam ,że chodzi o skomplikowaną sprawę cywilną Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brt Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:31 nie wiem skąd wziąłeś taką opinię jednak zechciej zważyć, że ŚP adwokat Józef Lipiec był przede wszystkim karnistą natomiast adwokat Marian Lipiec jest w głównej mierze cywilistą. nie wiem.. dla mnie to ma tyle sensu ile porównywanie Roberta Korzeniowskiego z Dariuszem Michalczewskim. Dla mnie obaj są mistrzami w swoich dziedzinach.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marisa Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 17:38 Potwierdzam, Lipiec jest świetny. To prawda, że jest drogi, ale to na pewno nie będą pieniądze wyrzucone w błoto. Z nim wygrasz każdą sprawę, na pewno się nie zawiedziesz. Wiem z doświadczenia. Ale wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:42 tylko nie Kasprzyk !!! znam przypadek,ze wzial kupe kasy,sprawa byla do wygarania,on na rozprawy wysylal swojego aplikanta,On ani razu sie nie pojawil i co... przegrana sprawa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 195.205.171.* 10.05.07, 17:47 Dzięki marisa,a czy możesz mi coś powiedzieć jak to jest z zapłatą,nigdy nie miałam do czynienia z adwokatem i nie wiem od czego to zależy,czy od konkretnej sprawy,chciałabym wiedzieć z jakimi kosztami muszę się liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marisa Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 19:56 W moim przypadku najpierw zapoznał się ze sprawą, dopiero wtedy powiedział ile będzie kosztować. Trzeba zapłacić z góry. Wcześniej miałam do czynienia z innym adwokatem, którego wybrałam, dlatego, że był tańszy, kasę wziął i wszystko olał, nawet na sprawę wysyłał kogoś w zastępstwie. Po którejś z kolei odroczonej sprawie zrezygnowałam z niego i zgłosiłam się właśnie do Lipca (z polecenia znajomego). Wystarczyła jedna sprawa i...wygrana. Przy wyborze adwokata nie radzę kierować się tym, który jest najtańszy, bo im tańszy, tym więcej spraw bierze, a im więcej spraw bierze, tym mniej się do każdej z nich przykłada i wiadomo jakie są skutki. Lipiec jest drogi, ale za to dokładnie skupia się na sprawie. Możesz popytać jeszcze wśród znajomych i zasięgnąć opini o innych adwokatach. Mogę Ci powiedzieć, że cieszę się, że trafiłam do Lipca, bo inaczej nie wiem jak długo moja sprawa by się ciągnęła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carlito13 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 10.05.07, 21:44 Hej-a moze ktos cos slyszal o Marku Luczkiewiczu?? Prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:14 Mecenas Łuczkiewicz Marek z Dąbrowskiego nad Conssoni prowadził mi sparwe karną a potem cywilną, obie wygrał ale trochę się to ciągnęło, byłam bardzo zadowolona z obsługi jego i jego kancelarii. Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
carlito13 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 11.05.07, 22:33 Dzieki Aniu za odpowiedz-slyszalem ze dobrze prowadzi sprawy i je wygrywa,chyba pojde do niego,mimo,ze na pierwszy rzut oka sprawia wrazenie chlodnej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:35 Łuczkiewicz to kawał Sku..syna !!! Dosatal 10.000 sprawa do wygrania albo wyrok w zawieszeniu i co ?? Dostalem 2 lata przez ch..a :| Ćwok i męda ktora tylko na pieniadze czeka NIE POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misza Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:09 hah czyli faktycznie coś w tym jest.. mec. Lipiec prowadzi mi sprawę od 2 miesiący i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem jego dokonań. może jest to spowodowane tym w jaki sposób potraktował mnie mój poprzedni adwokat, którego to nazwiska przez grzeczność jednak nie podam. czyli dobrze jednak trafiłem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:31 ja p;olecam Jarosława Dawida z )róg kilińskiego i jasnogórskiej), jednak nie należy do najtańszych,ale jest kompetentny i to co mówi jest Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :* Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:34 jam jest ten który mówi. jam jest ten który jest. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: boczek Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.bas502.dsl.esat.net 11.05.07, 22:56 najlepszy adwokat to taka pani z bytomia TERESA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xx Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 25.06.07, 15:58 a ja szukam adwokata do sprawy cywilnej, ale takiego z głową na karku! ile to kosztuje ? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mimi Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 02.06.07, 12:08 a ile kodsztuje porada adwkacka? a ile prowadzenie sprawy cywilnej przez adwokata? który z nich zajmuje sie sprawami cywilnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
luka76 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 02.06.07, 13:14 Polecam Jaroslawa Dawida - prowadzil sprawe moich znajomych - sprawa nie nalezala do latwych / inni adwokaci wymiekali / on sie jednak podjal i po dwoch ciezkich latach moi znajomi wygrali.Dzieki Panie Jarku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mimi Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 02.06.07, 13:21 a adwokat o nazwisku Pilarz, co o nim sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmm Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 03.06.07, 13:12 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: akuku Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 89.174.23.* 03.06.07, 17:36 SŁAWEK KUBICKI !!! SŁAWEK KUBICKI !!! SŁAWEK KUBICKI !!! SŁAWEK KUBICKI !!! bardzo mądry, sympatyczny, ambitny uważany za bardzo dobrego adwokata . :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Prawnik humor Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pisar Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:08 ci co piszą to sami o sobie piszą taka relkama a najlepiej żeby ten adwokat miał męża lub zonę sędzia tao juz jest najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Przestrzegam przed adwokatem FALANĄ!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 14:29 jw Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 05.06.07, 15:06 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:25 Szukam prawnika do sprawy "medycznej". Aby uniknąc powiązań towarzyskich - najlepiej z poza miasta. Prosze o info jesli ktos ma jakies dane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 07.06.07, 10:35 up Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xx Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:34 ile bierze za napisanie np.apelacji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ww Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:18 czy ktos wie jaki jest adwokat marcin baginski Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ww Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:25 czy drogi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ww Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:34 czy nikomu nie prowadził sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ww Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:25 napiszcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
adrianzrakowa Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 22.05.23, 12:46 Jaroslaw Kalus - on ma 30 lat doswiadczenia, ludzie tu na niego pluja z zazdrosci, bo on ma skuteczne i niekonwencjonalne metody. Mnie laikowi w sprawie karnej wszystko wytlumaczyl po kolei co mnie czeka, jakie sa ryzyka - ja sie na prawie nie znam, ale jemu zaufalem bo znajomi polecili, ze super podzialal jak ich aresztowali. Odpowiedz Link Zgłoś