Dodaj do ulubionych

Najlepszy adwokat w Częstochowie...

IP: 195.205.171.* 28.04.07, 20:00
Proszę o namiary dobrego adwokata.
Obserwuj wątek
    • Gość: m-nas Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 13:16
      JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Tenia Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:21
        Najlepsi adwokaci w mieście mieszkają we Wrocławiu. Nasi nadają sie do pyskówek
        o miedzę.
        • Gość: on Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 16:24
          Jaroslaw Kalus prowadzi kancelarie wraz z Zona chyba gdzies na Dąbrowskiego jego
          ojciec byl jednym z najlepszych w Polsce a teraz on kontynluje
          • Gość: vincent Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 212.160.86.* 30.04.07, 09:43
            najlepszym w Polsce dobre sobie - hehehe
          • Gość: vincent Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 212.160.86.* 30.04.07, 09:45
            koles nie dostał by sie na aplikacje adwokacka, gdyby jego ojciec nie był juz adwokatem
          • Gość: .... Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:40
            zgadzam sie ojciec byl jednym z najlepszych a syn tragedia nie polecam bierze
            kupe kasy a nic nie robi slizga sie na opini tatusia zeby przyjasc sprawe
            chcial 10.000
          • Gość: ;-) Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.tktelekom.pl 05.06.07, 20:13
            Tatuś też nie był gwiazdą. Na sprawy przysyłał aplikantów, tylko brał kasę. Znam
            z autopsji ;-)
        • Gość: vip Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 02.06.07, 12:04
          a co myslicie o adw. Pilarz?
    • Gość: kk Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 09:59
      Mec. Kasprzyk. Kancelaria na ul. Dąbrowskiego, niebieska elewacja, skrzyżowanie
      przed Sądem. Polecam
      • Gość: bingo Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:06
        Prima aprylis byl 01.kwietnia nie robcie sobie jaj.
      • Gość: ad Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:14
        Jak chcesz być ostrzyżoną owieczką to faktycznie udaj się do mec. K.
        A, że czasami zapomni mu się np. o terminie twojej sprawy ...
        • Gość: obserwator Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 89.174.23.* 30.04.07, 10:38
          A może p.Wojciech Mądrzycki z Kilińskiego 7.
          • Gość: Klient Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 18:21
            To chyba jakieś żarty !! Sam chyba adwokat się tu reklamuje. Nie polecam tego pana !!
      • Gość: ...... Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:41
        Rozwniez jestem za Prowadzi sparwe mojego kumpla
      • alec123 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 06.07.23, 12:33
        zdecydowanie odradzam .
    • Gość: tozi Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.173.* 30.04.07, 10:56
      mec. Jarosław Smolarek z Krótkiej 27a
      • Gość: gość Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 195.205.171.* 30.04.07, 19:25
        Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Czekam na kolejne namiary adwokatów,których
        możecie polecić.
      • Gość: ;-) Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.tktelekom.pl 05.06.07, 20:19
        Polecam, ma wejścia. Mama jest Sędziną w Sądzie Grodzkim. ;-)
    • Gość: Iva Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.21.pl 30.04.07, 19:27
      to wszystko zalezy jaka masz sprawe, sa tacy co sa dobrzy od wszystkiego, czyli
      sa od niczego, a niektorzy specjalizuja sie w konkretnych dziedzinach i do
      takiego nalezy sie udac.
      • jaca-j6 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 10.05.07, 12:46
        Niezłym adwokatem z Czstochowy jest niewątpliwie mecenas Marian Lipiec z
        ul.Dąbrowskiego.Niestety nie należy do najtańszych.
        • Gość: hehe Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 14:46
          Dobry to był jego ojciec...
          • Gość: gość Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 195.205.171.* 10.05.07, 16:26
            Bardzo proszę o dalszą pomoc...muszę udać się do bardzo dobrego adwokata i nie
            wiem do którego.Dodam ,że chodzi o skomplikowaną sprawę cywilną
          • Gość: brt Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:31
            nie wiem skąd wziąłeś taką opinię jednak zechciej zważyć, że ŚP adwokat Józef
            Lipiec był przede wszystkim karnistą natomiast adwokat Marian Lipiec jest w
            głównej mierze cywilistą. nie wiem.. dla mnie to ma tyle sensu ile porównywanie
            Roberta Korzeniowskiego z Dariuszem Michalczewskim. Dla mnie obaj są mistrzami w
            swoich dziedzinach..
        • Gość: marisa Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 17:38
          Potwierdzam, Lipiec jest świetny. To prawda, że jest drogi, ale to na pewno nie
          będą pieniądze wyrzucone w błoto. Z nim wygrasz każdą sprawę, na pewno się nie
          zawiedziesz. Wiem z doświadczenia. Ale wybór należy do Ciebie.
          • Gość: ona Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:42
            tylko nie Kasprzyk !!! znam przypadek,ze wzial kupe kasy,sprawa byla do
            wygarania,on na rozprawy wysylal swojego aplikanta,On ani razu sie nie pojawil
            i co... przegrana sprawa:/
          • Gość: gość Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 195.205.171.* 10.05.07, 17:47
            Dzięki marisa,a czy możesz mi coś powiedzieć jak to jest z zapłatą,nigdy nie
            miałam do czynienia z adwokatem i nie wiem od czego to zależy,czy od konkretnej
            sprawy,chciałabym wiedzieć z jakimi kosztami muszę się liczyć
            • Gość: marisa Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 19:56
              W moim przypadku najpierw zapoznał się ze sprawą, dopiero wtedy powiedział ile
              będzie kosztować. Trzeba zapłacić z góry. Wcześniej miałam do czynienia z innym
              adwokatem, którego wybrałam, dlatego, że był tańszy, kasę wziął i wszystko
              olał, nawet na sprawę wysyłał kogoś w zastępstwie. Po którejś z kolei
              odroczonej sprawie zrezygnowałam z niego i zgłosiłam się właśnie do Lipca (z
              polecenia znajomego). Wystarczyła jedna sprawa i...wygrana.

Przy wyborze adwokata nie radzę kierować się tym, który jest najtańszy, bo im
              tańszy, tym więcej spraw bierze, a im więcej spraw bierze, tym mniej się do
              każdej z nich przykłada i wiadomo jakie są skutki.
              Lipiec jest drogi, ale za to dokładnie skupia się na sprawie.

Możesz popytać jeszcze wśród znajomych i zasięgnąć opini o innych adwokatach.
              Mogę Ci powiedzieć, że cieszę się, że trafiłam do Lipca, bo inaczej nie wiem
              jak długo moja sprawa by się ciągnęła.
              Pozdrawiam
              • carlito13 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 10.05.07, 21:44
                Hej-a moze ktos cos slyszal o Marku Luczkiewiczu??
                Prosze o opinie
                • Gość: anna Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:14
                  Mecenas Łuczkiewicz Marek z Dąbrowskiego nad Conssoni prowadził mi sparwe karną
                  a potem cywilną, obie wygrał ale trochę się to ciągnęło, byłam bardzo zadowolona
                  z obsługi jego i jego kancelarii. Szczerze polecam
                  • carlito13 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 11.05.07, 22:33
                    Dzieki Aniu za odpowiedz-slyszalem ze dobrze prowadzi sprawy i je wygrywa,chyba
                    pojde do niego,mimo,ze na pierwszy rzut oka sprawia wrazenie chlodnej osoby
                  • Gość: Marcin Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:35
                    Łuczkiewicz to kawał Sku..syna !!! Dosatal 10.000 sprawa do wygrania albo wyrok
                    w zawieszeniu i co ?? Dostalem 2 lata przez ch..a :| Ćwok i męda ktora tylko na
                    pieniadze czeka NIE POLECAM!!!!
              • Gość: misza Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:09
                hah czyli faktycznie coś w tym jest.. mec. Lipiec prowadzi mi sprawę od 2
                miesiący i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem jego dokonań. może jest to
                spowodowane tym w jaki sposób potraktował mnie mój poprzedni adwokat, którego to
                nazwiska przez grzeczność jednak nie podam. czyli dobrze jednak trafiłem.:)
                • Gość: ja Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:31
                  ja p;olecam Jarosława Dawida z )róg kilińskiego i jasnogórskiej), jednak nie
                  należy do najtańszych,ale jest kompetentny i to co mówi jest
                  • Gość: :* Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:34
                    jam jest ten który mówi. jam jest ten który jest. :)))
    • Gość: boczek Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.bas502.dsl.esat.net 11.05.07, 22:56
      najlepszy adwokat to taka pani z bytomia TERESA
      • Gość: xx Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 25.06.07, 15:58
        a ja szukam adwokata do sprawy cywilnej, ale takiego z głową na karku! ile to
        kosztuje ? dzieki
    • Gość: mimi Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 02.06.07, 12:08
      a ile kodsztuje porada adwkacka?
      a ile prowadzenie sprawy cywilnej przez adwokata?
      który z nich zajmuje sie sprawami cywilnymi?
    • luka76 Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 02.06.07, 13:14
      Polecam Jaroslawa Dawida - prowadzil sprawe moich znajomych - sprawa nie
      nalezala do latwych / inni adwokaci wymiekali / on sie jednak podjal i po dwoch
      ciezkich latach moi znajomi wygrali.Dzieki Panie Jarku.Pozdrawiam
    • Gość: mimi Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 02.06.07, 13:21
      a adwokat o nazwisku Pilarz, co o nim sadzicie?
    • Gość: mmm Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 03.06.07, 13:12
      j.w.
      • Gość: akuku Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 89.174.23.* 03.06.07, 17:36
        SŁAWEK KUBICKI !!! SŁAWEK KUBICKI !!! SŁAWEK KUBICKI !!! SŁAWEK KUBICKI !!!
        bardzo mądry, sympatyczny, ambitny uważany za bardzo dobrego adwokata . :)
    • Gość: Prawnik humor Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:14
    • Gość: pisar Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:08
      ci co piszą to sami o sobie piszą taka relkama a najlepiej żeby ten adwokat
      miał męża lub zonę sędzia tao juz jest najlepiej
    • Gość: Marta Przestrzegam przed adwokatem FALANĄ!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 14:29
      jw
    • Gość: xxx Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 05.06.07, 15:06
      j.w
      • Gość: gosc Re: Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:25
        Szukam prawnika do sprawy "medycznej". Aby uniknąc powiązań towarzyskich -
        najlepiej z poza miasta. Prosze o info jesli ktos ma jakies dane.
    • Gość: xxx Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: 80.54.170.* 07.06.07, 10:35
      up
      • Gość: xx Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:34
        ile bierze za napisanie np.apelacji
    • Gość: ww Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:18
      czy ktos wie jaki jest adwokat marcin baginski
      • Gość: ww Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:25
        czy drogi
        • Gość: ww Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:34
          czy nikomu nie prowadził sprawy
          • Gość: ww Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:25
            napiszcie prosze
    • adrianzrakowa Re: Najlepszy adwokat w Częstochowie... 22.05.23, 12:46
      Jaroslaw Kalus - on ma 30 lat doswiadczenia, ludzie tu na niego pluja z zazdrosci, bo on ma skuteczne i niekonwencjonalne metody. Mnie laikowi w sprawie karnej wszystko wytlumaczyl po kolei co mnie czeka, jakie sa ryzyka - ja sie na prawie nie znam, ale jemu zaufalem bo znajomi polecili, ze super podzialal jak ich aresztowali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka