Dodaj do ulubionych

smiech na sali w ds.5

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:35
dzisiejszego dnia zostal odciety dostep do netu w maluchu z powodu
juwenaliowych koszulek ktorych projekt zostal zamieszczony na tamtejszej
stronce :)
wladze sie chyba troche zbulwersowaly i jak dla mnie posunely sie zbyt daleko
brawa dla wladz uczelnianych
Obserwuj wątek
    • Gość: byly student Re: smiech na sali w ds.5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:42
      zaluje ze tu studiowalem. wstydze sie tego czytajac te wiadomosci. Bede namawial
      ludzi z mojego miasta aby omijali czestochowe szerokim lukiem.
      • Gość: agata Re: smiech na sali w ds.5 IP: *.35.inds.pl 23.05.07, 22:33
        Ja też żałuję, też mi wstyd i też odradzam studiowanie w naszej pięknej
        itd...Kicha i tyle.
        Dawniej, to były juwe...Ech....
        Pozdro dla abiturientów WE.
    • Gość: Czestochowianin O akademikach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:43
      miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4156894.html
      • taki_i_owaki Re: O akademikach 24.05.07, 07:13
        oj no to straszne, rozumiem ze trzeba je pozamykac, usunac studentow z
        czestochowy bo to sa zli ludzie. A glupi narod bedzie latwiejszy do sterowania.
        Nawet protestowac nie wolno.

To co sie wyrabia na naszych "wielkich" uczelniach (PCZ I AJD) to poprostu
        tragedia. W innych miastach juwenalia trwaja 7 dni, wszystko jest OK, koncerty,
        zabawy, alkohol tez jest - tylko u nas moherom przeszkadzaja ludzie nie modlacy
        sie codziennie, to ze w innych miastach organizowano konkurs na najbardziej
        pijanego studenta tez za bardzo nikomu nie przeszkadzalo. Ale to ze banda debili
        spoza miasteczka rozpetala zadyme pare lat temu to do tej pory ludzie sie budza
        w nocy z koszmarnego snu o tamtej nocy krzyczac "STUDENT" - bo tak im
        powiedziano ze to on to zrobil, a student to samo zlo.

Parafrazujac slowa JP2
        Czestochowa to smutne miasto.

Pozdrawiam studentow, na pocieszenie powiem kiedys bylo lepiej, a gorzej juz byc
        nie moze.
        • Gość: Lao Re: O akademikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:35
          To skoro już gorzej nie może, to będzie tylko lepiej... Trzeba tylko poczekać :)
          • Gość: Eryk XiI Re: O samorządności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:53
            A co robią teraz Samorządy Studenckie ?
            A jak teraz działają studenckie związki, czy to jeszcze działa ?
            Czy przykryte są moherem ?
    • reckeen Re: smiech na sali w ds.5 24.05.07, 09:14
      To co sie dzieje teraz na politechnice oraz w akademikach to jest naprawde
      paranoja... odcieli internet za projekt koszulki... Monty Python by tego nie
      wymyslil. Mam sporo znajomych w maluchu, notabene czesc nawet nie wiedziala o
      koszulkach, sa strasznie wkurzeni... sesja sie zbliza, czesc czeka obrona za
      odlsownie kilka dni... internet naprawde jest potrzebny... szkoda slow... oni
      maja naprwde wszystkich gdzies... ja juz skonczylem studia na politechnice,
      jestem czestochowianinem, a teraz naprawde wstyd mi za ta uczelnie (i miasto)...
      nikomu nie polecma i nie bede polecal. Dobra rada - trzymajcie sie jak najdalej
      stad. Wiekszosc znajomych, bardzo zaluje, ze tu wyladowala. Wszedzie jest
      lepiej, nie tylko w warszawie, krakowie, wroclawiu... to miasto umiera. I to w
      spektakularnym stylu. Wczesniej myslalem, ze gasnie powoli, zasypia, ale teraz
      (po reakcjach znajomych wnosze) to smierc w stylu wybuchu supernowej... nawet
      plakac sie nie che...
      • Gość: Romek Re: smiech na sali w ds.5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:33
        Z przykrością i żalem przeczytałem Twój posti widać nie jestem w temacie.
        Nie mogę sobie tego wyobrazić !
        Co to za działania ?
        Rodem z ubecji ?
        WSTYD i HAŃBA !
        Studenci ruszcie swoje "tyłeczki" !!!

Czy internecik wyłączyli , bo korzystaliście ze stronek zakazanych przez
        moherowców ?
        Żarty sobie stroję. Sorry !
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka