Dodaj do ulubionych

filologia angielska na długosza!!

28.06.07, 10:20
Mam takie pytanie, czy na filologie angielska sa egzaminy wstepne na tej
uczelni? Jak to wszystko wyglada?? Warto w ogole tam isc? Z gory dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: filologia angielska na długosza!! IP: 80.54.171.* 28.06.07, 11:51
      jest rozmowa po angielsku,jak nie znasz dobrze ang to sie nie dostaniesz.a sam kierunek to kompletna klapa,szkoda czasu na tej uczelni
      • jaa88 Re: filologia angielska na długosza!! 28.06.07, 18:25
        a ta rozmowa nie dotyczy jedynie kandydatow ze stara matura?? Wyczytalam w
        ulotce ze kandydaci z nowej matury sa przyjomwani tylko na podstawie wynikow z
        matury a Ci ze starej maja wlasnie rozmowe. Ale chcialam sie upewnic ;/
        • Gość: gość Re: filologia angielska na długosza!! IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 28.06.07, 21:15
          A gdzie to przepraszam, wyczytaliście? Na filologię tak angielską jak i
          germańską nie ma w tym roku żadnych rozmów kwalifikacyjnych ani egzaminów!
          Wszystkie informacje o fil. angielskiej tutaj:
          www.rekrutacja.ajd.czest.pl/html/katalog.php?op=info&id=01_FILA_S1
    • Gość: jaaa Re: filologia angielska na długosza!! IP: 83.2.141.* 28.06.07, 23:44
      wybierasz sie na filologie?? zlozylas juz papiery ja wlansie nie wiem czy
      oplaca sie isc na angielski nic konkretnego po tym nie ma a nauczycieli to
      sporo jest wiadomo ze zalezy jaka specjalnosc wybierzesz ale wlasnie grubo sie
      nad tym zastanawiam...
    • Gość: ;) Re: filologia angielska na długosza!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:40
      wlasnie koncze, zaocznie.. chcesz uslyszec cala prawde?;] odezwij sie na gg 4071409
      • Gość: andy Re: filologia angielska na długosza!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 00:11
        > wlasnie koncze, zaocznie.. chcesz uslyszec cala prawde?;] odezwij sie na gg
        407
        > 1409

jest tak dobrze czy tak zle? - moze warto zeby wiecej ludzi poznalo prawde
        • Gość: ;) Re: filologia angielska na długosza!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:48
          wszystko zalezy od punktu widzenia.. noi naturalnie siedzenia :D
    • Gość: jaja Re: filologia angielska na długosza!! IP: *.ipartners.pl 02.07.07, 18:15
      Szkoła i kierunek nie najlepsze ale warto!
      • Gość: ;) Re: filologia angielska na długosza!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:20
        dlaczego warto? bo ja koncze i nie wiem co zyskalam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka