angi100 25.07.08, 17:57 Witam, planuję zrobienie mebli kuchennych i liczę na Wasze sugestie. Którą firmę polecacie, którą minąć szerokim łukiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? 25.07.08, 18:29 to wszystko zależy od tego jaki budżet masz na te meble, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: el Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 19:17 ja zamawiałam w Cedrusie na Lipowej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.rev.masterkom.pl 25.07.08, 19:20 ...wyszukiwarka...Nie zaśmiecać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znowu sebek Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: 85.202.148.* 25.07.08, 19:25 najlepiej z demontarzu zaplacisz tylko za transport.he Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: on Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: 85.202.150.* 29.07.08, 23:19 Ja moge jedynie nie polecić. Na pewno nie polecam firmy WiWo. Pomysły może i właściciel ma dobre bo oryginalne jednak trzeba wszystko uzgadniać na papierze bo jak sie poznij okazuje za wszystko co bylo niby w cenie trzeba doplacac. Bardzo drogo - najlepiej porownac cene z innymi firmami i wtedy mozna stwierdzic ze tam tylko sie przeplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majsterklepka Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:59 a ja zrobiłem sam za kilkaset złotych. niech mąż kupi sobie wiertarkę, wkrętarkę i wyrzynarkę no i trochę pomyśli. wynik takich działań - piękna kuchnia warta kilka tysiaków. płyty kupujemy w markecie i polecamy z nich wyciąć formantki oraz okleić ich boki, kupujemy zawiasy, kosze, inne gadżety(np. Rocha 272), a następnie skręcamy i wieszamy. cieszymy się i nie jesteśmy wyprani z kasy oraz z nowej pięknej kuchni. dotyczy to zresztą pozostałych mebli - łazienka, przedpokój, pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
czest Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? 30.07.08, 11:19 Ja robiłem u gościa z Szarlejki, jestem zdowolony, wykonanie b. dobre wg ustalonego projektu, solidnie, w miarę szybko, terminowo. Jesteśmy zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.rev.masterkom.pl 30.07.08, 12:44 a ja nie polecam firmy...Rust,JanMar,BRW,MebleWrzosowa,Cedrus....Powód??A tak sobie bo to internet i można wszystkich anonimowo oczerniać a moderatorzy pozwalają na powielanie tematów(pewnie są na wakacjach)-pozdrawiam ich:)Polecam wszystkich meblarzy z Rynku Zawodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: 83.19.54.* 30.07.08, 17:54 Ta tylko ci wszyscy albo prawie wszyscy meblarze z zawodzia przyjeżdżają aż z Radomska a tam mają ceny strasznie śmieszne w porównaniu do Czewy zwłaszcza za płytę fronty zawiasy okleinę i inne bajery jakie są p[potrzebne do kuchni. Ja jak składałem sobie meble to miąłem tylko wiertarkę i wkrętarkę a wszystko odebrałem z hurtowni pocięte na wymiar i oklejone tylko podjechać zapłacić i zapakować a w domu według wcześniejszego projektu z kartki poskładać samemu trzeba tylko pomyśleć a nie wydawać dużą kasę na meble skoro może jeszcze zostać na jakieś wczasy dla 2 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: az Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 18:36 Jak meble kuchenne to tylko AZ KUCHNIA w Jaskrowie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nina Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 12:39 witam-możesz podać jakis kontakt do tego wykonawcy z Szarlejki ? będę wdzięczna-pozdrawiam- jeśli można :to pilnie -dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: genialny plan Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.09, 09:10 no to typowo wieśniackie podejście, pomijajac koszt wkrętarek itp, jeżeli będę sam robił kuchnie to nie pójdę do pracy i strace około 9- 10tysi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mash Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 18:58 oj przylaczam sie w calej rozciaglosci. Ustalac na papierze i bez przekreslen (wtedy wybiera daty i zapisy wogodne dla niego). Szkoda gadac. Jakosc ok, ale obsluga i terminowosc tragiczna. Rust i Wrzosowa to zupelnie inny poziom jakosciowy i cenowy. Porownywanie tych mebli z Wiwo to jak porownywanie dacii z mercedesem. Odpowiedz Link Zgłoś
angi100 Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? 30.07.08, 21:39 Zrobienie samemu mebli - niestety- ale nie wchodzi u nas w grę. Nie każdy ma do tego talent, a przynajmniej blade pojęcie o rzeczy. O firmie Wiwo czytałam już wiele negatywnych opinii w archiwum, więc odpadła na przedbiegach. Znajomy polecił mi firmę Jogi na ul. Dojazdowej. Znacie ją? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chętny Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.54.174.80.tvksmp.pl 09.10.09, 21:02 no i jakie są uwagi po zamontowaniu i użytkowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agnes Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: 94.40.84.* 15.10.09, 18:35 Polecam Szafmix, gość zrobił mi kuchnię prawie rok temu i wszystko OK- nic się nie dzieje- kuchnia jak nowa. Co do szczegółów wystarczy spisać umowę, wszystko ustalić i bedzie tak jak chcecie. Polecam jak ktoś zainteresowany dam info na maila aagau@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zowik_nieporadek Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.centertel.pl 19.08.08, 12:42 Meble "Bodzio" całkiem niezłe i porównywalne cenowo, a nawet może i wychodzi taniej, niż gdyby samemu robić. Mąż zastanawiał się nad zrobieniem samemu mebli, ale z uwagi na porównywalną cenę i dobrą jakość "Bodzia", zdecydowalismy się na zakup gotowych mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yogi Black Red White - omijać szerokim łukiem! IP: 212.87.241.* 19.08.08, 12:53 Nie polecam też firmy PressMebel z Częstochowy. Meble sprzedaje salon Domel na 1-go Maja. W Black Red White na cztery kupione meble, trzy były uszkodzone. Nerwy, reklamacje, miesiąc czekania na wymiane elementów. Nabrałem się dwa razy. Pierwszy i ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: margo Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.rev.inds.pl 09.12.08, 21:53 Witam Ponawiam temat. Może pojawili się na "rynku" jacyś nowi producenci mebli kuchennych albo nowe osoby, które robią meble kuchenne na wymiar? Właśnie zaczynam się za remont kuchni i mam straszny bałagan w głowie! Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alutka68 Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 01:22 Ja korzystałam z usług stolarza z szarlejki nazwiska nie pamiętam wjazd od strony wylotu na klobuck ,za zakrętem w prawo jest przystanek szukac domu sołtysa ,żona tego pana była wtedy sołtysem tanio, solidnie, czasowo ciekawe rozwiązania w ciagu 5 lat jak mam te meble nic mi sie nie zepsuło wszystko chodzi ok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiola Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: 83.19.32.* 10.12.08, 08:36 Ja w lipcu robiłam meble w firmie Cedrus nie polecam .Zrobili projekt wszystko wyglądało pięknie !Pani ktora siedzi i wycenia według projektu pisze ołówkiem wyceniła mi koszt na 2300 .Kiedy po zamontowaniu zareklamowałam parę drobiazgów zginął im projekt a cena była wymazana i miało mnie to kosztować 50 zł więcej.Niby meble fajne ale montaż i wiele niedociągnięć pozostawia wiele do życzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bodemiler Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: 195.205.202.* 12.12.08, 20:55 pytaj o Krajewskiego w Komnicach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agnes Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: 94.40.84.* 12.12.08, 21:44 Ja robiłam w firmie Szafmix. Gość robi pomiar - projekt na laptopie u klienta w domu - wszystko free. Mówi cenę - zgadzasz się albo nie. Ja się zgodziłam - miesiąc później miałam kuchnię. Polecam jak ktoś zainteresowany dam info na maila aagau@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polecam Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 22:29 Dawid Krzysztof w Białej. Polecam. Meble mam juz 9 lat. Kilku moich znajomych tez korzystalo z uslug tego zakladu i rowniez sa zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: 212.59.230.* 12.04.09, 20:17 polecam firme bodajze SILVER w czestochowie na 1-go maja17 mila obsluga niby za [pomiar biora 100 ale robia kilka prijektow i kase potem oddaja mam od nich meble juz 2 rok jestem zadowolona wazne ze tez robia kilka wycen i opisuja co ile kosztuje wiec klient wie za co placi i na co moze sobie pozwolic . naprawde juz wielu znajomych tam robilo super Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? 25.08.09, 09:32 ...jakieś "newsy" w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sąsiadka Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.art.pl 08.10.09, 13:22 A ja nie polecam firmy SILVER z 1 go maja!!! Miałam z nimi niezłe przejścia 2 lata temu. Zrobili projekt, którego nie mogłam dostać, z dużym opóźnieniem przywieźli meble, okazało się że nie takie, jakie na projekcie były, projektu panienka mi nie mogła wydrukować... Naprawdę miałam z nimi koszmar bo nie chcieli tych okropnych mebli zabrać spowrotem. Do tego wszystkiego sam szef tej firmy dzwonił do mnie i mnie straszył że niby poniosę wszyskie koszty! Masakra. W rezultacie po postraszeniu ich prawnikami i sądem zabrali meble i oddali całą zaliczkę i kasę za projekt, ale pani, która wówczas tam pracowała już chyba tam nie pracuje. Uważajcie na nich! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.net.stream.pl 14.09.09, 16:53 Odradzam firmę Szafmix.Brak pomocy w doborze kolorystki i materiałów ,projekt pozostawia dużo do życzenia a i wykonanie nie należy do rewelacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.net.stream.pl 15.09.09, 11:18 zgadzam sie z monią , Pan proponował mi coś za konkretna cene , przy podpisywaniu umowy wzrosła zrezygnowalismy... wybralismy innego stolarza on nas dopiero oszukał nie zrealizował dokładnie zamówienia zgodie z umowa wykonał bardzo nieestetyczne podczas montazu spadła mu szafka , odrywajac pół płytki ze ściany... naprawdę radzę się 4x razy zastanowic nad wyborem stolarza i najlepiej spisać bardzo dokładną umowę ze wszystkimi detalami wtedy będzie szansa że sie wywiąże Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paula Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.centertel.pl 29.08.09, 21:33 mój głos za oddaję na www.pol-zet.pl/; dla mnie nic dodać - nic ująć; jestem bardzo zadowolona zarówno z projektu, jak i z wykonanaia, no i oczywiście ze współpracy z właścicielami firmy Odpowiedz Link Zgłoś
bhpka Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? 29.08.09, 21:54 Omijaj szerokim łukiem kuchnie Emka przy Jagiellońskiej, facet niesłowny, nietermminowy, masa pomyłek i niedługo się chyba w sądzie spotkamy bo termin na 15 marca jeszcze nie został w pełni zrealizowany Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pablo__79 Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.net.stream.pl 15.09.09, 12:41 do kuchni polecam meble kuchenne............ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: l Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 16:34 llll Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: peter Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.09, 23:05 A ja polecam - nie jest to kryptoreklama - stolarza pana Wiktora Dukata, mieszka chyba kolo Radomska. Mozna wpisac na googlach jego imie i nazwisko i pojawi się jego strona internetowa. Z zabudowy kuchenne na każdą kieszeń. Po przejściach z wieloma "fachowcami" ten okazał się kompetentny w swoim fachu, potrafi doradzić, jest solidny i terminowy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andzia Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: 80.50.120.* 25.09.09, 14:32 a czy słyszeliści może, gdzie na śląsku można zrobić ładne mebelki do kuchni? albo jakie firmy omijać? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.09, 22:22 ja robiłem meble w firmie Bobstyl - pan Wojtek ok. cena ok, wykonanie ok, projekt na kompie ok. wszelkie zmiany później ok. ale terminy ok 1,5 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zulunio Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.10.13, 18:39 A ja Pana Wiktora nie polecam... Meble fajne, ale jakość montażu, terminowość masakra... Nie dotrzymuje słowa, zbywa, słaby kontakt, terminów podanych w umowie też nie dotrzymuje. Nie dla ludzi o słabych nerwach :) Jego chwalona solidność i terminowość zniknęła razem z większym zainteresowaniem i ilością zleceń... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eve_26 Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.10, 10:04 Czy ktoś ostatnimi czasy robił meble kuchenne w Witkowicach u Pana Stelmaszczyka? Opinie o meblach sprzed 4-5 lat słyszałam bardzo pozytywne, a z ostatnich dwóch lat już nie, że niedopasowane tak jak trzeba, montaż nie bardzo i ogólnie nie polecają? A jakieś 4 lata temu na własne oczy widziałam meble przez nich zrobione i bardzo mi się podobały a i ich właściciel zachwalał producenta. Czyżby ostatnio sie coś popsuło? Ma ktoś meble stamtąd i moze się wypowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
moskwa1970 Re: Meble kuchenne - jakie polecacie? 10.11.13, 11:43 Niestety nie mogę polecić żadnej solidnej Firmy, ale mogę kategorycznie ostrzec przed Firma Studio Mebli Storm Krzysztof Buczko Na pierwszy rzut oka mila konkretna i profesjonalna obsługa. Sam dałem się skusić. Kosztowało mnie to wiele nerwów i kosztuje do dziś.( A jeszcze więcej pieniędzy) Meble wykonane są katastrofalnie. Pracownicy nieudolni a właściciel ma za duże ambicje a za mało techniki i pojęcia, zęby wykonywać profesjonalnie meble. OSTRZEGAM I ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Studio Mebli Storm Krzysztof Buczko Odpowiedz Link Zgłoś