Dodaj do ulubionych

Dobry, cierpliwy stomatolog

27.10.08, 23:11
Drodzy czytelnicy forum, poszukuję dobrego, młodego, cierpliwego, spokojnego i
bezbolesnego stomatologa. Zależy mi, ponieważ na ostatniej wizycie na pytanie
syna „Czy będzie bolało” odpowiedział pan „musi boleć i będzie bolało, bo, w
życiu trzeba się mierzyć w wieloma bólami..” Taki tekst nie jest zachęcający
tym bardziej, że dziecko w wieku 10 lat panicznie bało się nawet znieczulenia.
Proszę was o porady oraz opinie na temat stomatologów, proszę wziąć pod uwagę
lekarza, który ma cierpliwość oraz spokojny, ponieważ nie chcę żeby się zraził
po raz kolejny do stomatologa. Słyszałam, że dobra poradnia jest na Orkana
„Rajdent” pani Rajczyk.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.2.142.142.tvksmp.pl 28.10.08, 08:46
      JA polecam DENTARIE jest to na GROSZU,a dokładnie ul.Stroma12
      • Gość: Tola Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 18:18
        Potwierdzam - Dentaria. Wspaniale podchodzą do dzieci, które ponownie same
        ciągną rodziców. Obsługa bardzo miła, ale co dobre to kosztuje.
        • Gość: eve Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 13:43
          W dentarii - ceny wysokie, ale podejście do dzieciaków takie, że
          przechodzi najśmielsze wyobrażenia.
      • Gość: Melisa Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 15:27
        Dołączam się do opinii. Dentaria ma zdecydowanie najlepsze gabinety, w jakich miałam przyjemnosć gościć (najlepsze pod względem umiejętności dentystów, wystroju i ogólnej atmosfery). Jestem równie zachwycona jak moja córa :)
      • Gość: Daśka dr Żuławińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 10:27
        Też popieram i polecam panią dr Iwonę Żuławińską. Podejście do pacjenta z ogromnym serduchem i wrazliwoscią! Do tego fachowo wykonane leczenie. Według mnie WARTO wydać troszkę więcej $$ a mieć potem spokój, a nie za chwile znowu lecieć gdzies z bólem, bo inny dentysta zrobił coś nieporządnie.
        • Gość: Bingo Re: dr Żuławińska IP: *.opera-mini.net 10.04.13, 14:01
          również się zgadzam. Pani Iwona to superbabczka z fachem stomatologicznym we krwi! :) Nigdy nie było żadnej nieprzyjemnej sytuacji, wszystko zrobione na 6!
      • Gość: ja Re: Dobry, cierpliwy stomatolog - dentaria ! IP: *.rdsnet.ro 10.09.13, 10:56
        Podpinam sie pod wszystkimi pozytywami dotyczącymi Dentarii. Nie znam lepszego stomatologa dziecięcego! Miejsce idealne na leczenie maluchów, a tychże mam dwóch :) /strach przed dentysta/ dawno usuneliśmy ze słownika ;) Superpodejście, kwalifikacje, jakość, bez niejasności. Ceny raczej wysokie, lecz sądzę ze wpewnym sensie na pewno się zwrócą w myśl zasady, że lepiej raz a dobrze. No i oczywiście to, że synkowie nie boją się dentysty jest dlam nie bezcenne, ja w dzieciństwie takego komfortu nie miałam i do tej pory do stomatologów chodze jak musze.
      • Gość: Wicherek Dentaria IP: *.pool-180-180.dynamic.totbb.net 07.10.13, 09:57
        Ja dzieckiem nie jestem, ale też z usług Dentarii jestem zadowolony, a leczę się tam już dobre 3 lata : )
      • ada6254 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 21.12.15, 13:24
        Do niedawna pracował tam dr. Witalij Słowiński. Czy wie ktoś, gdzie się przeniósł? Mój synek - jego pacjent - nie chce iść do innego stomatologa!!!
        • etika7 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 17.10.19, 15:52
          dr. Witalij Słowiński teraz pracuje w Dekodent. ul.Szkolna 2, 42-233 Czarny Las. dekodent.pl/
      • arieta7 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 19.07.16, 22:52
        Najlepiej Medor na Waszyngtona medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa , dr Trokowska, chodzimy do niej systematycznie
    • Gość: ewa Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.eranet.pl 28.10.08, 16:10
      w megasamie pani ania,niestety nazwiska nie pamietam przemila
      • Gość: pacjent Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:54
        Pan Janusz Kucharski na ulicy Wręczyckiej [[Lisiniec]] GENIALNY pan
        dentysta do niedawna też się panicznie bałem wszelkiego rodzaju
        stomatologów (złe wspomnienia miałem :P) a tutaj total zaskoczenie -
        szybko, bezboleśnie w fajnych warunkach POLECAM STO PROCENT :D:D:D
        Znieczulenie pierwsza klasa, warunki ekstra... LEKARZ NA WYSOKIM
        POZIOMIE :):):) SUPER!!
    • Gość: lysy na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:00
      rozbroilas mnie, Rajczyk jest dobry ale na Błesznie
      • anulinaa Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha 28.10.08, 18:02
        Polecam p.Anie Lemisz z Duodent, jestem tchórzem a ona jest i milutka i
        profesjonalna.
        • Gość: prochnicowy Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 20:11
          a ktore prywatne gabinety maja umowe z NFZ???
          • Gość: xxxx Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 28.10.08, 20:30
            Bilscy ul.Armii Krajowej.Zobacz na str.internetowej jakie maja
            wyposazenie gabinetu .a do tego przemili ludzie ,prosze wybrac
            pana ,wszystko bezbolesnie ,rowniez na NFZ leczenie ,wnuczek ma 8
            lat i rewelacja sam siada na fotelu,z checia chodzi na
            przeglady .Polecam ,tylko trzeba sie zapisac .
            • Gość: ???? Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 00:07
              a jaki adres strony www tych Bilskich?
            • Gość: sas3435 Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha IP: *.net.stream.pl 04.02.10, 13:48
              Bilscy są okropni i nieuprzejmi!!! NIE POLECAM!
              • ewcia445 Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha 30.11.12, 21:17
                Ostrzegam przed dentystami Bilskimi!!! Nie udany most porcelanowy zniszczył mi zęby,pan stomatolog dla oszczędności kolejny raz zamocował mi uprzednio ściągnięty który zresztą sam z żoną robił wcześniej i zamiast wziąć odpowiedzialność za swój czyn chciał skasować kolejną gotówkę.Pomijając mój ból przy przygotowaniu moich zębów przez żonę i ściąganie mostu kolejny raz bo odpadła z niego porcelana.A i jeszcze ząb w którym zostawił mi wiertło i stwierdził że najwygodniej będzie go wyrwać i zrobić kolejny most.Pan stomatolog sprawia wrażenie bardzo uczonego ale chyba w robieniu wrażenia! Ze słyszenia można stwierdzić że Ci Państwo nadają się jedynie do kontroli zębów ale u osób nie mających problemów stomatologicznych,szkoda że za pózno to usłyszałam...
            • Gość: Ania Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha IP: 188.95.29.* 14.06.12, 14:56
              miałam okazje zasiąść kiedys na fotelu u oszusta dr Bilskiego. wizyta bardzo profesjonalna doktor czarujący i przemiły. Stwierdził ubytek w jednym zębie zakwalifikował go do leczenia kanałowego i podał cenę tegóż leczenia u niego w gabinecie(cena zaznaczę dość wysoka), więcej ubytków nie stwierdził i za wszelką cene chciał umowic mnie na wizytę następną. Odmówiłam i znalazłam innego stomatologa nie powiem ze dobrego bo raczej zadowolona nie byłam wręcz przeciwnie ( przychodnia wrzosowiak- raczej odradzam)i tam Pani stomatolog stwierdziła iż ubytków w zębach posiadam troszke więcej niż ten jeden stwierdzony przez doktorka oszusta bilskiego, zęby zaleczyłam , dokładnie dwa i jak sie okazało musiałam za leczenie zapłacić normalnie ponieważ NFZ już za te dwa zęby moje zaleczone zapłacił a i owszem ale doktorowi oszustowi Bilskiemu, który to bezczelnie poinformował mnie iz zęby mam zdrowe a z NFZ pobral opałaty za leczenie moich dwóch zębów.
              • Gość: tytus Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha IP: 212.87.241.* 07.09.12, 10:56
                Oszustwo łatwe do udowodnienia skoro zęby zostały opłacone a nie były leczone. Należało zgłosić sprawę odpowiednim organom.
                • Gość: kolejny gość Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha IP: *.pl 08.01.13, 13:29
                  Jeśli ktoś ma za dużo pieniędzy zapraszam na Orkana. Dentyści naprawdę starają się tam by ... każdy ząb był leczony kanałowo. Tak było z ostatnimi dwoma zębami. Pół roku od zaleczeniu niewielkiego ubytku zęby nadawały się do ponownego leczenia. W tej przychodni wiedzą jak nakręcić biznes. Wole iść na Andersa, płacąc trochę więcej, ale mieć dobrze zaleczone zęby i uniknąć leczenia kanałowego.
                  • Gość: BB Re: na Orkana dobry stomatolog hahahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.13, 15:56
                    w jakiej cenie leczenie tam macie?
    • Gość: lll Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:45
      a gdzie naprawdę dobrze robią plomby i znieczulenia?
    • Gość: klaudia Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:46
      Czy jest jakiś środek który by znieczulił ukucie igłą przy znieczuleniu?. Bo ja
      mam ten sam problem z córką.
      • Gość: Zadowolona babcia Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.10.08, 23:31
        www.helmich.pl
        Przed podaniem znieczulenia dziaslo smaruje sie tam "zelikiem"
        dzieki ktoremu nie czuc znieczulenia.nie ma tez tradycyjnej igly,bo
        maja tam znieczulenie komputerowe-naprawde nic nie boli.zreszta
        calosc uslug na bardzo wysokim poziomie.Przemila obsluga.I ceny w
        miare przystepne.Polecam.Jak najbardziej tez dla dzieci-moj wnuczek
        nie mogl sie doczekac kolejnych wizyt,zwlaszcza ze po kazdej
        otrzymywal nagrode za bycie dzielnym na fotelu:)
        • Gość: Pacjent Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 23:17
          ja nie polecam tego pana doktora z gabinetu Helmich. Usuwałem u
          niego ostatnio zęba i mimo tego, że mnie 2 razy znieczulał to bardzo
          mnie bolało i nie było to znieczulenie bez igły bo widziałem igłę.To
          prawda może doktor i jest miły ale fachowości i delikatności to mu
          brakuje!!!
          • Gość: paula Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.rev.inds.pl 19.04.11, 08:52
            a ja się nie zgadzam robiłam kanałowe u tego pana doktora HELMICH i nic nie bolało polecam bo jest bardzo uprzejmy i bezbolesny
            • Gość: akurat Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.12, 14:41
              Helmich to przede wszystkim drogo. Uprzejmosc na wynos. Lepsi handlarze niz stomatolodzy.
    • Gość: xyz Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.poczesna.netcominternet.pl 28.10.08, 21:50
      A ja polecam pana Piotra Buczka, gabinet na ul.Orzechowskiego. Bardzo cierpliwy i łagodny i naprawde dobrze leczy ;)
      • Gość: pacjentka Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.apus-net.pl 14.02.10, 11:41
        Piotr Buczek - partacz nad partaczami.Owszem robi bardzo dobre
        wrazenie.Sama polecilam go kilku znajomym.Teraz naprawiamy to co
        pan "doktor"zniszczyl.I niestety nie chodzi tylko o plomby ktore po
        ok 1.5 roku wypadaja.Omijajcie ten gabinet z daleka.Grzeczne
        zachowanie i mila atmosfera to niestety nie wszystko wole isc do
        mniej uprzejmego ale bardzie fachowego stomatologa.
    • zwalkam Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 29.10.08, 15:59
      www.drosd.pl
    • Gość: Kulka Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 18:06
      Zadzwon do Pani dr Justyny Knop (www.justynaknop.pl) Naprawdę wspaniałe
      podejscie do dzieci. Na pierwszej wizycie mój synek nie chciał nawet usiąść na
      fotelu, Pani dr pogadała tylko z nim i nic nie robiła na pierwszej wizycie
      (pieniążków nie wzięła). Na drugiej synek już siedział i dał sobie nawet "coś"
      zrobić :)
      Polecam, tylko nie wiem jak z terminami bo ma spore obłożenie :(

• Gość: ALDI Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 17:33
        Pani Doktor Justyna Knop to młoda zdolna stomatolog uratowała zęby mojemu 9
        letniemu synkowi,które na skutek urazu zostały częściowo zwichnięte.Zęby dziecko
        ma nadal żywe za co bardzo jesteśmy jej wdzięczni. Poza tym ma wspaniałe
        podejście do dzieci dziecko z przyjemnością idzie na kolejną wyznaczoną wizytę
        kontrolną.POLECAM
    • Gość: bolący ząbek Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.2.141.230.tvksmp.pl 25.11.08, 16:00
      Polecam Lelewela, dr Mazurkiewicz. Młoda babka, uśmiechnięta i na
      prawdę wie co robi. Bardzo rozsądne terminy, oni rozumieją co to
      znaczy strach przed dentystą. Wysyłam tam wszystkich znajomych.
      Tel.0343681910
      • dorota.skupa Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 25.11.08, 18:03
        Dr Jamza w przychodni na niepodległości (na rogu obok kościoła przy
        mpk).Moja córka 12 lat nie pójdzie do innego.
        • Gość: patti Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.11.08, 20:51
          Czy mowic prawde o bolu
          • Gość: aaanka Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 89.174.23.* 25.11.08, 21:46
            Wcale nie musi boleć. A znieczulenie niektórzy podają takin "penen" nie
            strzykawką i wtedy nawet ukłucia się nie czuje.Wiem bo sama tylko do takiego
            dentysty chodzę i córki też.A dentysta jest świetny, chociaż drogi.Ale za to
            nigdy nic nie trzeba było po nim poprawiać,żadna plomba nie wyleciała. Właściwie
            od dawna tylko czyszczę płytkę bo nic się nie dzieje.
      • Gość: gosc Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 23:49
        a gdzie dokladnie przyjmuje dr Mazurkiewicz? na kase czy prywatnie?
        • Gość: Iwona Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.2.141.230.tvksmp.pl 17.03.09, 19:29
          Cała moja rodzina i wszyscy znajomi leczą zęby na Lelewela u dr
          Mazurkiewicz. Ja będę wychwalała Tę kobietę do końca życia!!!
          Uratowała mi zęba, którego inni kazali wyrwać i mam go już 5 lat.
          Moje dzieci wyprowadziła z kompletnej ruiny i nigdy nie poszłyby do
          innej dentystki bo tak Ją lubią. Nawet mój mąż leczy zęby, a było go
          trudno przekonać. TO JEST NAJLEPSZA DENTYSTKA JAKĄ ZNAM !!!!!
        • Gość: Beata Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 18:30
          nie polecam doktor Mazurkiewicz, bardzo się zawiodłam na tej pani i
          nie jest miła zawsze, potrafi być okropna. Zepsuła mi 3 zęby
          kanałowe kórych nie dało się uratować już w żaden sposób
          • Gość: Krzysia Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.2.141.230.tvksmp.pl 26.02.11, 12:14
            To jakieś bzdury! Dr Mazurkiewicz jest najmilszym lekarzem jakiego znam..... może to Ty byłaś niemiła. Trzy kanałówki to nie świadczy o Tobie najlepiej, najłatwiej zwalić winę na lekarza. Może ktoś wie gdzie pani dr teraz przyjmuje? Wiem że z Lelewela odeszła.
            • Gość: Jan Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.2.141.230.tvksmp.pl 06.03.11, 17:45
              Zgadzam się w 100% z p. Krzysią. Ja też będę zawsze chwalił dr Mazurkiewicz. Najpierw chodziła moja synowa potem wnuk aż wreszci i mnie zaciągneli. Moje sztuczne zęby gryzą wszystko!!! Polecam jest miła i wie co robi.
    • Gość: kasia Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 13:42
      Bardzo dobrym stomatologiem cierpliwym wyrozumialym grzecznym jest
      Pani Doktor Katarzyna Wychowska ktora pracuje w przychodni przy
      ulicy Dekabrystow polecam bez zadnego zastanowienia Zycze powodzenia
      • Gość: bb Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 193.138.241.* 24.01.09, 14:42
        polecam pania stacherczak przyjmuje na szymanowskiego
      • Gość: BO Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.ludowa.netcominternet.pl 23.04.09, 18:20
        Pani Wychowska jest stomatologiem który wykonuje swoją prace dobrze.
        Liczy się dobro pacjenta. Polecam
      • Gość: Gość Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 193.138.241.* 29.12.09, 15:31
        Ja również mogę polecić Panią doktor Wychowską. Profesjonalizm i
        pełna dbałość o pacjenta.
    • Gość: Sławek Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 18:16
      Również polecam dr Justyne Knop, niestety ostatnio ma chyba bardzo dużo
      pacjentów bo trzeba czekać na wizyty, ale fachowość i podejście do małych
      pacjentów super.
      Pozdrawiam
      Sławek
      • Gość: aldi Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 22:14
        może ktoś z państwa wie gdzie przyjmuje na kasę chorych pani dr Justyna Knop
        PROSZĘ O POMOC
        Bo jakież było moje zdziwienie kiedy wybrałam się z synkiem na wyznaczoną do
        niej wizytę na Dekabrystów 166 i powiedziano mi że pani doktor już tam nie
        pracuje Synek jest po urazie {częściowe zwichnięcie zębów stałych}wymaga
        długotrwałego leczenia, a prywatnie niestety nas nie stać
        • Gość: aldi Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 22:31
          SPROSTOWANIE dr .KNOP przyjmowała
          nie na Dekabrystow 166, a oczywiście KILIŃSKIEGO 166 PRZEPRASZAM POMYLIŁAM
          NAZWY ULIC
    • Gość: xxx Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 94.251.143.* 25.01.09, 20:41
      POLECAM DR.RADKA TELESZKO PRZYJMUJE W GABINECIE FORTUNA NA
      UL.LIPOWEJ BARDZO FACHOWE RECE A PRZY TYM MILY I CIERPLIWY
      • Gość: Ada Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 89.174.23.* 25.01.09, 20:46
        a gdzie przyjmuje pani doktor Justyna Knop?
        • Gość: ola Joanna Sobczak Mazur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 08:48
          gabinet za Schott , w bloku kolo Apteki
          fantastyczna mila dziewczyna
        • Gość: ALDI Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 22:42
          dr Justyna Knop przyjmuje na ulicy Kilińskiego 166 w przychodni
          stomatologicznej. oraz w swoim gabinecie na Dąbrowskiego na przeciwko Sądu
      • Gość: lena Re: tylko nie fortuna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 22:41
        z daleka od Fortuny!
        Tam tylko patrzą jak z czlowieka kasę zedrzeć! Obsluga a i owszem-
        do stóp pada, tak jest miła.
        Gorzej z leczeniem. Odradzam z wlasnych doswiadczen.
    • Gość: ir Re: tylko NIE dentaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 22:49
      To prawda co piszesz!
      Leczylem tam zeby swoje i syna. Szok! W normalnym , prywatnym
      gabinecie za identyczne leczenie zaplacilem moze 1/3 tego co w
      dentarii.
      Opłaty pobierają chyba za rybki w akwarium...
      • Gość: mb Re: tylko NIE dentaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:34
        W Dentarii na pewno jest drogo - ale mimo to bardzo polecam -
        osobom, które mogą sobie pozwolić na wysokie ceny.
        Mam córkę - 4 lata. Kochane, ale nieposłuszne i bardzo asertywne
        dziecko.
        Chodziłam z nią od ponad roku do różnych gabinetów przyjaznych
        dziecku - niestety bez skutku. O Dentarii słyszałam wcześniej -
        głównie w kontekście wysokich cen - dlatego trafiłam tam dopiero w
        ostatniej kolejności - i bardzo szkoda, bo mała miała już do
        leczenia wszystkie trzonowce, w tym 2 do leczenia kanałowego

Wrażenia:
        1/ na każda wizytę mniejszego dziecka lekarze planują minimum 1,
        pełną godzinę, czasami troche więcej - zawsze jest wtedy lekarz i
        asystent
        2/ zanim dziecko oswoi się z gabinetem, nowym otoczeniem - lekarze
        bawia się z dziećmi - dzieciaki same biorą do rąk wszystkie
        narzedzia stomatologiczne, wykonują prawdziwe plomby
        światłoutwardzalne na modelach, same steruja fotelem, urządzeniami
        3/ moja mała na pierwszej wizycie miała zrobiony przez lekarza
        manicure :) - "wujek" do pazurków poprzyklejał jej maleńkie cyrkonie
        4/ oglądanie bajek w czasie wizyty to juz standard
        5/ dziecko nie jest "przykute" do fotela na czas zabiegu - jesli
        czuje taką potrzebę - może w trakcie leczenia zejść, pospacerować i
        wrócić
        6/ istnieje możliwość leczenia pod podtlenkiem azotu
        7/ co do rybek - można krytykować, ale uważam, że robią dużo
        dobrego - rybli pływaja w małym baseniku - dzieciaki postrafią sie
        totalnie przy nich wyluzować - karmią je, wsadzająę rączki do wody

Na koniec - niestety za późno trafiłam do tego gabinetu i musiałam
        zdecydować się na znieczulenie ogólne dla małej - bo nie było
        możliwe dalsze czekanie, ani tradycyjne leczenie. Koszt duży - ale
        bardzo profesjonalna opieka.
        Efekt - córka jest zachwycona swoimi ślicznymi ząbkami i różowymi
        cyrkoniami w plombach, nie pamięta nic z zabiegu, do dentysty na
        kontrolę wybiera się z zapałem. Niestety nie osiągnęłam tego w
        innych, tańszych gabinetach.
        • Gość: stefi Re: tylko NIE dentaria IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.08.09, 22:29
          jeśli chodzi o leczenie dzieci - dentaria jest OK, nawet bardzo, ale
          te ceny ... :(
          Dosyć przyjemnie jest też u Helmichów na szajnowicza - ale już bez
          takich fajerwerków jak w dentarii.
          Sama leczę się w Galerii Uśmiechu (za lodowiskiem) i jestem bardzo
          zadowolona - a ceny bardzo przystępne
          • Gość: xyz Re: tylko NIE dentaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 19:27
            A ja leczę się w dentarii i nie narzekam. Ceny może, a nawet na pewno są wyższe
            niż w innych gabinetach, ale podejście do dzieci i w ogóle do pacjentów jest
            wręcz idealne. Każdego traktują indywidualnie i poważnie. Szczerze polecam.
            Usuwałam tam dwa zęby. Wszystko bez żadnych komplikacji i cena też wydaje mi się
            normalna. Za usunięcie dwóch zębów zapłaciłam 200zł.
            • Gość: nigo43 dentaria super dla malych IP: *.subnet118-97-113.static.astinet.telkom.net.id 29.05.13, 15:58
              Popieram ze dentaria to supermiejsce dla maluchow i nie ma co marudzic. lepszego dentysty dla corki mysle, ze wpoblizu bysmy nie znalezli. pozdrawiam
        • Gość: as1 Re: tylko NIE dentaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 23:36
          chyba to wypracowanie pisal ktos z dentari!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kovalsky Re: tylko NIE dentaria IP: *.centertel.pl 31.10.10, 10:55
        No tak, ceny może i nie są najniższe, ale chyba na pierwszy rzut oka widać, czym Dentaria różni się od tańszych gabinetów - nigdzie nie potraktowano mnie i mojego dziecka tak dobrze, jak tam. Wcześniej Oliwka robiła sceny zanim jeszcze wyszliśmy z domu, a teraz wizyty nie może się doczekać. Za radość i zdrowie mojego dziecka gotów jestem płacić dużo więcej, niż tam sobie wołają...
      • Gość: Ania_Cz-wa Re: tylko NIE dentaria IP: *.com.pl 13.04.11, 09:43
        Jestem zaskoczona tym co tu przeczytałam,
        Skoro tyle mówi się tu o tym gabinecie i ja podzielę się swoimi doświadczeniami,
        Od niedawna mieszkam w Częstochowie, stąd nie miałam tu swojego stomatologa, któremu ufałabym od lat. A gdzie zabrać swoje dziecko jak nie do zaufanego stomatologa, niestety musiałam zdać się na los. Szukałam w internecie gabinetów, które specjalizują się w stomatologii dziecięcej. Trafiłam na strony kilku klinik / gabinetów. Jednym z nich była właśnie www.dentaria.com.pl . Nie chcę robić na siłę reklamy tego gabinetu, ale co do podejścia i obsługi dzieci nie mam wątpliwości - jest na najwyższym poziomie (mieszkałam wcześniej w Katowicach i mimo nagromadzenia tam dziesiątek gabinetów, trudno o taki poziom ! ) Co do cen - znam katowickie realia, więc byłam przygotowana na podobne koszta. I takie też były - stąd wniosek, że z czystym sumieniem wydałam pieniądze na zdrowie swojej pociechy, będąc pewna, że jest w dobrych rękach i nikt chałupniczymi i być może tańszymi metodami nie zrobi mu krzywdy. Zachęcam do wczytania się w ich stronę www, można tam znaleźć sporo materiałów o tym jak wygląda u nich leczenie dzieci.

• Gość: gosc Re: tylko NIE dentaria IP: 31.60.89.* 04.05.11, 10:47
        Nie zgadzam sie z opinia wczesniejsza.Mysle ze dentaria jest stworzona z mysla o wymagajacych pacjentach dla ktorych zdrowie i higiena maja wartosci ponadczasowe.Nie bylam tam z zebem nr5 ani nie bylam pacjentka nr 33.Zostalam potraktowana bardzo indywidualnie.Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich gabinetow w Polsce. Cena owszem wysoka ale chyba nie jest tajemnica. Wybor przeciez jest nasz.
      • Gość: Magda Re: tylko NIE dentaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 11:47
        Może i jest trochę gorzej ale suma sumarum lepiej dziecko zaprowadzić do porządnego dentysty i gabinetu, dzięki któremu NIE nabawi się fobii na całe życie i nie będzie trzeba go na siłę wyciągać do stomatologa. Sama wprawdzie nie leczę się w Dentarii, ale z córką chodzę tylko i wyłącznie tam. Mają niesamowite podejście do dzieci, którego brakuje niejednemu dentyście. Córa sama ciągnie na kolejne wizyty, co jest wręcz niewiarygodne. Co więcej, człowiek ma zdecydowanie większą pewność, że leczenie przebiegnie prawidłowo, bez żadnych powikłań i nie będzie się wlekło przez dziesiątki wizyt. Jeżeli człowiek może odłożyć trochę pieniążków bądź go stać to powinien pomyśleć o Dentarii, jako dentyście zwłaszcza dla dziecka. Cennik jest przejrzysty, wiadomo ile się zapłaci, więc nie wiem skąd to biadolenie. Nie zapytali Państwo o cenę? Trochę niepoważne. POLECAM DENTARIĘ ZWŁASZCZA DLA DZIECI!
        • Gość: Magda Re: tylko NIE dentaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 11:48
          "gorzej" pod względem finansowym, czyli miało byyć "drożej" ;) ale powtarzam jeszcze raz WARTO!
          • Gość: Bjorgi Dentaria - dr Żuławińska IP: *.ztomy.com 19.02.13, 14:52
            Zgodzę się z tymi, co polecają Dentarię.
            Przy czym od siebie mogę mocno polecić panią doktor Iwonę Żuławińską. Z córką mamy super wspomnienia z ostatniej wizyty, która z przykrego obowiązku naprawde zamienila się w przyjemne doswiadczenie porownywalne do wizyty w zabawkowym albo zoo;)
            Sympatycxznie, miło, profesjonalnie. POLECAMY
            • Gość: Iks Re: Dentaria - dr Żuławińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.13, 10:18
              Również polecam. Byłam całkiem niedawno i jakość obsługi niezmiennie rewelacyjna :)
      • Gość: Fokus właśnie, że TYLKO Dentaria!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 12:18
        Moim zdaniem ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY STOMATOLOG W CZĘSTOCHOWIE!
        Zwłaszcza dla dzieci!
        Ludzie, przecież cennik jest jasny, wiecie ile zapłacicie, w dodatku zzawsze możecie zapytać przed wizytą, więc skąd te narzekania niektorychto nie rozumiem! Wiadomo, ze za wysoką jakosć na ogół trzeba trochę więcej zapłacić... ale patrzac w dluzszej perspektywie to się opłaca.
        • Gość: Grzegorz L. Re: właśnie, że TYLKO Dentaria!! IP: *.opera-mini.net 04.02.13, 12:16
          Popieram. Świetny lekarz! 0 zastrzeżeń! Wizyta naprawfę profesjonalnie przeprowadzona! Córki były przerażone, ze muszą iść do dentysty, prze dwyjściem był płacz jak nie wiem. Później przez całą droge w aucie marudki dwie siedziały smutne, wystrasozone i oburzone, że płacz nic nie dał. Na szczęście Dentaria nas nie zawiodła. Na miejscu dziewczynkami zajęły się dwie panie, kótóre oswoiły je z gabinetem, pobawiły się chwile maskotkami 9ktore mają zęby i pokazały ziwerzaki. Naprawdę super - podejscie dziewczynek do stomatologa odwrocilo sie o 180 stopni! teraz bezzadnych oporów jada do dentysty :)
          • Gość: Yamah Re: właśnie, że TYLKO Dentaria!! IP: 189.17.150.* 13.02.13, 15:44
            Podłączam sie do tej opinii. Tak jak już pisalem tu wczeniej - super, mega cierpliwość i dobrze robione zabiegi! :)
          • Gość: Darek Re: właśnie, że TYLKO Dentaria!! IP: *.opera-mini.net 07.03.13, 13:39
            dobra lokalizacja, ciekawie zaprojektowane wnetrza z dobrym wyposażeniem. Chodzę tam już od jakis 3 lat, a że mam dość czesto problemy z zębami (uroki paradotozy) to dziewczyny z recepcji juz mnie nawet rozpoznaja :P DOBRY DENTYSTA
        • Gość: rezus Re: właśnie, że TYLKO Dentaria!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.13, 10:39
          w 100 procentach sie zgadzam! b. dobry dentysta! korzystam i ja i zona i z naszymi dzieciakami kiedy trzeba tez tam chodzimy! jak juz cos zrobia to wiadomo ze bedzie dobrze na dlugo, a nie ze za sekunde znowu trzba bedzie wracac do gabinetu bo cos boli czy wylecialo... tez polecam!
          • Gość: Hania Re: właśnie, że TYLKO Dentaria!! IP: 122.227.164.* 30.09.13, 11:09
            w zeszłym tyg potwierdzeniem dla mnie, że Dentaria była dobrym wyborem, był uśmiech mojego dziecka i to rozbrajające "mamiś a czemu tatus nie lubi chodzic do dentysty" ;) Pewnie dlatego, że nie chodzi do dentarii ;)
      • Gość: jola Re: tylko NIE dentaria IP: *.147.175.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.13, 19:18
        witam mam córkę 4latke i problem z zębami szukam gabinetów dentystycznych zajmujących sie leczeniem pod narkozą trafiłam też na dentarie i zaszokowała mnie cenna dlatego PROSZĘ jeżeli macie namiar na inna przychodnię tańszą PROSZĘ O TELEFON
      • Gość: Damian Dentaria OK! IP: 85.194.90.* 25.02.13, 14:37
        Kurcze ja nie wiem w jakim świecie żyją ludzie którzy idą gdzieś i zamiast się najpierw spytac ile zapłacą to godzą się na usługę...
        Ja zawsze pytam ile za co zapłacę i później nie ma wielkiego zdziwienia czy rozczarowania, że za drogo. Jak uważam cene za nieadekwatną to po prostu rezygnuję, a nie grzecznie się godzę, niby wszystko ok, do widzenia, a później wypisuję brednie na necie z wielkim oburzeniem. Ludzie bądźmy dorośli... Co do Dentarii sporo sobie życzą za leczenie, ale ceny proporcjonalne do jakości ,przede wszystkim w przypadku usług dla dzieciaków - gabinety są świetnie przystosowane dla młodszych pacjentów, obsuga ma kompetencje w pracy z dziećmi - wiem bo tam chodzę ze swoją trójką i nie ma żadnych problemów!
        • Gość: yetti Re: Dentaria OK! IP: *.platform.mobile.sp1.yahoo.com 16.08.13, 11:31
          popieram damiana!
          podejście do dzieci mają jak z bajki i doskonale robią to co potrafią najlepiej, czyli leczą ząbki dzieciakom1 takze polecam! w częstochowie jedne z najlepszych gabinety
      • Gość: Wajper a ode mnie TAK dentaria IP: 46.252.42.* 22.04.13, 13:05
        a ja tam dentarie chwale. cena jest wprost proporcjonalna do mojego zadowolenia i jakosci uslugi. profesjonalne wyposazenie i wysokie kwalifikacje. wole tu niz gdzies taniej a na szybko i tak, ze za moment znowu trafie na fotel.
      • Gość: filiżanka częstochowa tylko dentaria IP: *.static.ctbctelecom.com.br 05.08.13, 10:13
        moim skromnym zdaniem za jakość nieraz trzeba więcej zapłacić i co kto lubi. Jeśli cena jest dla mnie zbyt wysoka to nie kupuję, ale nie psioczę, że na przyklad nike czy adidas sa beznadziejne, bo taniej za prawie to samo zapłacę na targu. Nie chcesz nie korzystaj. Cena nie jest zakamuflowana. Pytasz i wiesz. Nie pasuje to wychodzisz i idziesz do kogo innego. Wkurza mnie takie psioeczenie bez powodu. Rozumiem jakby Ci źle zęba zrobili, czegoś niedopilnowali, a tu takie polaczkowate marudzenie. Jeśli wczesniej miałeś świetnego dentyste /skoro taki ja kw Dentarii/ to po co go zmieniałeś na DENTARIĘ? przeprazam za emocjonalnepodejśie ale sama lecze tam dzieci i złe słowo o dentarii by mi się z ust nie wyrwalo. Póki co opieka jest doskonala!
    • asia405 Super obsługa oraz ceny! 26.02.09, 22:26
      Polecam w 100% Gabinet i Pracownię Oldent na Nowowiejskiego!!!
      • olga11119 Re: Super obsługa oraz ceny! 27.02.09, 11:46
        A jaki jest koszt w przybliżeniu wizyty na Nowowiejskiego w Oldent?
        • asia405 Re: Super obsługa oraz ceny! 02.03.09, 22:00
          to jest pewnie uzaleznione od wielkosci uzupelnienia...
          • Gość: OLGA Re: Super obsługa oraz ceny! IP: 94.254.144.* 02.03.09, 22:11
            Wiem ze cena jest zależna od wielkosci uzupełnienia ale pytam mniej wiecej jak
            wyglada to cenowo gdyz zdazalo mi sie za mala plombe placilam prawie 150zl co
            jest zdecydowanie za duzo. A z checia wybrałabym sie do Oldentu.
            • asia405 Re: Super obsługa oraz ceny! 04.03.09, 09:29
              no to faktycznie drogo zaplacilas, ja za swoja cos ok 100 zl. proponuje umowic
              sie tam na konsultacje to wszystkigo sie dowiesz
              • olga11119 Re: Super obsługa oraz ceny! 17.03.09, 22:00
                Byłam na wizycie w Oldent na Nowowiejskiego. Stomatolog naprawde bardzo mily,
                ceny nie wygorowane i co najwazniejsze zna sie na rzeczy. W koncu trafilam na
                normalnego dentyste! Polecam!
                • login080895 Re: Super obsługa oraz ceny! 01.03.20, 19:13
                  olga11119 napisała:

> Byłam na wizycie w Oldent na Nowowiejskiego. Stomatolog naprawde bardzo mily,
                  > ceny nie wygorowane i co najwazniejsze zna sie na rzeczy. W koncu trafilam na
                  > normalnego dentyste! Polecam!
                  Ja też
    • Gość: masza Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 94.251.135.* 27.02.09, 16:34
      młodość daje jakieś gwarancje?
      ja polecam wspaniała dentystke,wyrozumiała kobietę,z dużym poczuciem humoru,ma
      podejscie do małych pacjentów(bo do dużych ma:) MAŁGORZATA ŁUCZKIEWICZ przyjmuje
      w 2 al.NMP nie znam dokładnie numeru,szyld ze smokiem:)
    • siwusek_nygga Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 27.02.09, 20:16
      Pani Blanka Miśkiewicz :D Prosze pisac na gg podam namiary (4873174)
    • Gość: Artur Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.116.81.81.tvksmp.pl 02.03.09, 16:28
      Polecam stomatologa w dzielnicy pólnoc ul. Andersa tel.343622860
      leczymy tam ząbki całą rodzinką i jestesmy zadowoleni .
      • Gość: barboorka Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 18:59
        Pani Izabela Ociepa-Wierus, przyjmuje na Andersa. Moje dziecko owijało się przez
        kilka pierwszych wizyt wokół kolumny, którą pani ma w gabinecie (podtrzymuje
        sufit). Pani to wcale nie przeszkadzało, zawsze udało się "zagonić" córkę na
        fotel i zęby naprawić. Wkłucie nie boli, bo dziąsła są smarowane żelem
        znieczulającym. Wiem to z doświadczenia, bo panicznie boję się dentysty, a u tej
        pani przeżyłam już nawet leczenie kanałowe.
    • Gość: biggger Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.um.gov.pl 03.03.09, 08:50
      polecam Pania doktor Kasie Sowe-Szymańska,bardzo sympatyczna,mila i
      z poczuciem humoru, ma fajne podejscie do dzieci i doroslych.
      Przychodnia K.Z Szymańscy ul.Szajnowicza.Obok przychodni Helmich.
      • Gość: anna Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:21
        Polecam panią Agnieszkę Bachmacz ul. Andersa.Leczy się u niej cała moja
        rodzina,sąsiedzi,znajomi.Syn miał w wieku 8 lat wybitego zęba został tylko
        korzeń, pani Agnieszka stwierdziła po zaleczeniu że do 18 lat wytrzyma ,Syn dziś
        ma 25 lat i ząb nadal się trzyma.Plomby zakładane X lat temu trzymają się bez
        zarzutu.Dokładność i profesjonalizm.
        A chyba o to chodzi, raz a dobrze.
        • Gość: gość Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.54.174.57.tvksmp.pl 04.03.09, 20:18
          a jaki jest tel. do pani Bachmacz i ile bierze za zęba ?
        • Gość: ja Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.10, 19:19
          polecm doktora cieslika z myszkowa Mialem utraconego zeba przy dziasle nadlal zalozyl korone wytrzymalo to 25lataz korona sie przetarla nastepny zalozy mi wczestochwie nowa i po 2latach sierozleciala
    • Gość: Anka Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 14:26
      Ja zabrałam swoją kruszynę do doktor Sumińskiej (NOVA-DENT) na
      Jesiennej 44...ta kobieta ma chyba ręce, które leczą...polecam!!!!!
      • agata0384 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 17.05.09, 11:28
        Ja mam córkę w wieku trzech lat i syna w wieku pięciu lat byłam z nimi w
        Dentarii ale ceny mają chyba z kosmosu. Nie polecam ich ze względu na ceny bo
        obsługa nawet miła ale do czasu. Wciskają dzieciakom pasty do wyboru do koloru a
        dopiero w recepcji dowiadujesz się że kosztuje ona 50 zł i jak jej nie chcesz to
        miłość się na tym kończy.
        Głównie chodzi mi o córkę ma trzy latka i wielu dentystów odmawia mi, wysyłają
        mnie do specjalistycznych gabinetów i tak właśnie trafiłam do Dentari. Czy
        któryś z tych gabinetów podejmie się pracy z tak małym dzieckiem? Jeśli ktoś
        miał problemy takie jak ja, a się z nimi uporał proszę o kontakt agata0384@wp.pl
        z góry dzięki.

POZDRAWIAM AGATA
        • Gość: klaudia 1981 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 20:48
          Witam serdecznie. Jeśli chodzi o stomatologa w Częstochowie to
          tylko ,,Stomatologia Wcisło'' na Wodzickiego. Gorąco polecam. Miła
          obsługa i pełen profesjonalizm.
          • Gość: Radek Gabinet dr Mariusza Wcisło jest naprawdę super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 21:00
            Zgadzam się z koleżanką.Lecze się w tym gabinecie od jakiegoś czasu.
            Podoba mi się to że jest to firma z tradycjami. Gabinet, personel i
            sprzęt na najwyższym poziomie. Mają fajną stronę internetową:
            www.stoatologia-wcisło.pl. można wejść i przekonać się samemu. Ja
            już nie zmieniam dentysty. Pozdrawiam.
            • Gość: gościówa Re: Gabinet dr Mariusza Wcisło jest naprawdę supe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:55
              A jak usuwanie i protetyka \chodzi o 2, zatem dosyć widoczne miejsce\ u P.
              Wcisło, ktoś może podpowiedzieć?
              • Gość: gość Re: Gabinet dr Mariusza Wcisło jest naprawdę supe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:38
                Miałam u doktora w klinice, a dokładniej chyba u jego syna robione
                dwie korony z przodu (pełnoceramiczne). Korony nie były tanie ale
                wyszło super! ja gorąco polecam.
                • Gość: gosc Re: Gabinet dr Mariusza Wcisło jest naprawdę supe IP: *.p.pppool.de 17.07.09, 19:27
                  Jesli moge spytac to ile kosztuje u nich taka korona? bo jestem w
                  takiej samej sytacji
                  • dora750 NIE polecam doktora Wcisło 01.02.10, 23:35
                    Niesympatyczny, niegrzeczny gbur. W wizytówce jest napisane, iż zajmują się
                    chirurgią- ale się NIE zajmują. Nie potrafi logicznie wytłumaczyć pacjentowi, co
                    robi, bo będzie robił, co chciałby zrobić. Tylko wykonuje telefony gdzieś i
                    oczekuje od pacjenta podjęcia decyzji. Ale skoro nie wyjaśnił o co chodzi, to
                    jak można zadecydować, nie wiedząc jakie ma się możliwości wyboru? (mówię o
                    starszym dr Wcisło). Komunikacja tego pana z pacjentem pozostawia wiele do
                    życzenia, a dla mnie, jako pielęgniarki ma ona priorytetowe znaczenie. Widząc
                    człowieka pierwszy raz w życiu, wstydziłabym się zwracać do niego per ty,
                    dziewczyno czy chłopaku. Może do nastolatki tak wypada, ale do kobiety starszej
                    od własnego syna, to już nie bardzo.

Niestety, ale w zawodach medycznych umiejętności interpersonalne muszą być na
                    najwyższym poziomie. Jeśli się ich nie posiada, należy się ich nauczyć, tudzież
                    podjąć pracę w... prosektorium? Z tym, że dla ludzkiego ciała też trzeba mieć
                    szacunek.
                    Nie na miejscu jest także komentowanie, iż coś jest zaniedbane i wyśmiewanie.
                    Zwłaszcza, że np. po chemioterapii utrata zębów nie jest czymś niezwykłym, a już
                    na pewno nie jest powodem do wprawiania człowieka w zakłopotanie. Trzeba mieć
                    wiele taktu i kultury podczas komunikacji z drugim człowiekiem- pacjentem w tym
                    przypadku. Żałuję, że poświęciłam swój cenny czas na odwiedzenie tego pana.
                    Nikomu nie polecam, zwłaszcza jeśli chodzi o pierwszą wizytę. Nie daj Boże z
                    dzieckiem. Poniżył mnie tak, że nie wiedziałam czy mam wyjść bez słowa, czy też
                    napluć mu w twarz na do widzenia. Z tym, że mnie nauczono kultury, a zdolności
                    komunikacji międzyludzkiej posiadam wrodzone, wzbogacone 15 latami pracy w szpitalu.

If you see purity as a immaturity, well it's not surprise. If for kindness you
                    substitute blindness, please, open your eyes!
          • Gość: gośc Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 12.11.09, 20:17
            Po wizycie u doktora Wcisło (jakieś 22 lata temu)został mi ogromny
            uraz do dentysty. Ze strachu przed następnym leczeniem zaniedbałam
            zęby.
        • Gość: gość Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.09, 09:04
          ja z 3-letnim synkiem poszłam do dr Kużnik ul Jasnogórska 69, na
          przeciwko szkoły TZN. Dziury miał straszne, pewnie że po kilku
          wizytach to nie chciał usiąść na fotelu, ale teraz jak chodzimy my,
          rodzice to za każdym razem siada na fotelu i pani doktor ogląda mu
          ząbki i spokojnie mały otwiera buzię. polecam bo my korzystamy z
          usług tych państwa już wiele wiele lat.
        • Gość: sasha Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 09:41
          Co do pasty to sie troche nie zgodzę - bo to nie jest pasta do mycia
          zębów, tylko szkliwo w płynie - które remineralizuje naturalne
          szkliwo w zębach. Sprawdzałam - cena w sklepach stomatologicznych
          też sie kręci w okolicach 50 zł.
          Co do reszty - ceny rzeczywiście wyższe niż gdzie indziej.
      • Gość: pacjent Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 212.87.244.* 28.06.09, 23:06
        To chyba sama doktor o sobie mówi a mówi duzo o wiele za duzo
    • asia405 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 26.07.09, 15:52
      Jest super gabinecik na nowowiejskiego - Oldent
      Mają b.dobre ceny , polecam!!!
      • Gość: strachliwa Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.net.stream.pl 07.08.09, 15:14
        a moze jakies namiary na dobrych stomatologów w okolicach rakowa i
        bleszna??
        • Gość: izis Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 79.139.31.* 07.08.09, 20:05
          Tam stomatolodzy nie potrzebują reklamy jak inni, bo są dobrzy:))
          • Gość: gosc Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 212.160.86.* 11.08.09, 09:54
            Dobrym stomatologiem jetst dr Buczek,ktory przyjmuje na Orzechowskiego (niedaleko poczty ma gabinet).

• Gość: pacjentkas Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.apus-net.pl 14.02.10, 11:45
      Piotr Buczek - partacz nad partaczami.Owszem robi bardzo dobre
      wrazenie.Sama polecilam go kilku znajomym.Teraz naprawiamy to co
      pan "doktor"zniszczyl.I niestety nie chodzi tylko o plomby ktore po
      ok 1.5 roku wypadaja.Omijajcie ten gabinet z daleka.Grzeczne
      zachowanie i mila atmosfera to niestety nie wszystko wole isc do
      mniej uprzejmego ale bardzie fachowego stomatologa
    • Gość: Pacjentka Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 13:08
      Przetestowałam w Częstochowie wielu stomatologów i zdecydowanie
      najlepszym jest Pani Agnieszka Bachmacz. Leczę u Pani doktor zęby od
      kilkunastu lat i nigdy nie zdarzyło się, abym trafiła do tego
      gabinetu powtórnie z tym samym zębem. Jestem pod wrażeniem
      dokładności, perfekcyjnie dobranego koloru wypełnień i perfekcyjnie
      nadanej rzeźby zębom... po leczeniu trudno się zorientować, że ząb
      był plombowany. Szczerze polecam!

• Gość: Pacjent Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 21:37
        Ja również polecam Panią doktor Agnieszkę Bachmacz. To
        profesjonalny, bardzo kompetentny lekarz. Nigdy nie odsyła pacjenta
        z nierozwiązanym problemem. Pani Agnieszka nie tylko znakomicie
        leczy, ale też perfekcyjnie odbudowuje uszkodzone zęby.
        Moja „piątka” jest teraz ładniejsza niż oryginał.  Cierpliwie
        tłumaczy, co można lub trzeba zrobić. Okazuje się, że wizyta u
        stomatologa może być bezstresowa. Efekt - zawsze znakomity.
        • Gość: zestresowana Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.54.171.214.tvksmp.pl 03.03.10, 16:00
          Pani Bachmacz jest zimną i niedostępną osobą. Zdecydowanie nie dla
          zestresowanych pacjentów. Jak koszmarnie boję się dentysty i psychicznie wiele
          mnie kosztuje wizyta u tego specjalisty. Od miesiąca chodzę do dr Izabeli Wierus
          Ociepa i jestem zadowolona z tych wizyt. Leczenie ok i pani dr potrafi uspokoić
          i zagadać pacjenta. Nadal bardzo się boję i ciśnienie mi skacze do góry przed
          wizytami ale wiem że nie mam się czego bać i wreszcie mam gdzie zęby wyleczyć.
          Polecam tą Panią dr.
          • Gość: milena Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.03.10, 10:37
            Zgadzam się z przedmówczynią.Dr Bachmacz może i jest dobrym stomatologiem ale
            niestety często bywa wręcz nieprzyjemna i niegrzeczna.Miewa fochy, co wydaje mi
            się kompletnie nie na miejscu, zwłaszcza że wizyty są prywatne.Przydałoby się
            pani doktor nieco więcej uśmiechu i serdeczności w stosunku do pacjentów.
    • Gość: Robredo Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 11:55
      Radzę unikać Ledwonia, jeżeli nie chcecie doznać szoku
      cenowego.Przed jakąkolwiek czynnością dopytujcie się do bólu o
      ceny,żeby nie dać się oszukać.Mądry Polak po szkodzie.
    • czajusssss Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 10.03.10, 17:22
      Ja polecam dr Helmicha. Szjnowicza-Iwanowa 57. Pełen profesjonalizm i życzliwe podejście do pacjenta.
      • Gość: ANIA Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 19:03
        Najlepsza jest pani dr Justyna Sadkowska. Przyjmuje róg Dąbrowskiego a Racławickiej na III. piętrze. Miła profesjonalistka ale trzeba dość długo czekać i na zapisy.
        • Gość: strachliwy Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 00:35
          > Najlepsza jest pani dr Justyna Sadkowska.
          ale po co maja wszyscy wiedzieć:)
          chcesz czekać na wizytę 2 albo 3 miesiące
          • Gość: gośc Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.12, 23:20
            ups
          • Gość: ela Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.96.244.147.tvksmp.pl 06.08.12, 07:19
            OLDENT na nowowiejskiego
            • Gość: ona Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.12, 14:22
              Polecam panią Kasię Jamińską - Wójcik. Przyjmuje prywatnie na Niepodległości (w budynku przychodni). Sympatyczna, delikatna, znieczulenie bezpłatne. Umawia telefonicznie na konkretną godzinę, nie trzeba czekać pół dnia.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka