Dodaj do ulubionych

mieszkania na wyczerpach

05.09.09, 19:06
razem z mezem szukamy mieszkania z racji posiadania psa chcielibysmy wybrac osiedle blisko ktorego znajduja sie jakies tereny zielone

myslelismy o prakitce , polnocy blisko lasku aniolowskiego lub wlasnie wyczerpach

i o ile o pozostalych dwoch mamy info dosc dobre tak o wyczeprach zadne

myslimy pod katem bezpieczenstwa , spotkalismy sie z glosami ze wyczerpy to "koniec swiata" i ze jest srednio bezpieczne to osiedle - a chcemy tam te 20 lat przezyc wychowac dzieci etc ...........

wiemy juz ze dojazd warszawska jest beznadziejny :/ ale co wiecej
dajcie swoje info

prosimy o opinie
Obserwuj wątek
    • marcelmilau Re: mieszkania na wyczerpach 05.09.09, 20:47
      Powiem tak.
      Wiele lat mieszkałem na parkitce.Mam trochę rodziny i znajomych na osiedlu
      północ.Jeśli chodzi o wyczerpy jeździłem tam kiedyś często to znajomych i powiem
      szczerze ,że nie czułem się tam najlepiej i najbezpieczniej.
      Tak naprawdę wybrałbym zdecydowanie parkitkę jeśli chodzi wogóle o Częstochowę
      bo jest dość ładnie , zielono i nie taki wczesny gierek jak północ.Na północy (
      może nie wszędzie ) ale bywa brudno , zbyt ciemno na podwórkach i przy klatkach
      schodowych no i nie czarujmy się wiele żulików.
      A tak wogóle najlepiej się wyprowadzić z Częstochowy :)
      pozdrawiam.
      • Gość: malena Re: mieszkania na wyczerpach IP: *.prenet.pl 07.09.09, 08:41
        A moze zdradzisz dlaczego nie czules sie najbezpieczniej?
        Ja mieszkam na wyczerpach od 15 lat,wczesniej mieszkalam na polnocy
        i tutaj mieszka mi sie sto razy lepiej,nie ma takiego przepychu jak
        tam,blisko las,rzeka takze mysle ze jest gdzie wyjsc z pieskiem.
    • jacek_wu Re: mieszkania na wyczerpach 07.09.09, 08:59
      Jeśli chodzi o walory rekreacyjne, przyrodnicze i krajobrazowe, dzielnica ta nie
      ma sobie równych, podobnie jak Mirów. W kwestii
      bezpieczeństwa zasięgnij informacji na policji, wg mnie, a mieszkam tu już 57
      lat, jest bardzo bezpiecznie. Dojazd z miasta komunikacją mpk bez zarzutu.
      Warszawska - tragedia, ale idż na referendum w sprawie Wrony, może coś wspólnie
      zmienimy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka