GoĹÄ: Max IP: *.152.149.24.dsl.dynamic.eranet.pl 28.01.10, 21:20 Szukam mebli używanych itp.z Niemiec.Proszę o informację GG 5988252.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Wlodek Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 18.02.10, 22:53 Witam, mam do sprzedazy komplet (bardzo malo uzywany) mebli kuchennych z urzadzeniami. jezeli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt w.krugiolka@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
pokojegoscinne Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 17.04.10, 16:54 Meble ze Szwecji. Komplety mebli hotelowy - łóżka, biurka, stołki, lampki itp. Więcej na e-mail dosia79@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marika Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 28.04.10, 17:02 zobacz na www.sperlik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: thomas.nankiewicz Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.10, 08:08 Witam kazda ilosc kazdy asortyment w dobrej cenie miasto witten niemcy nr kontaktowy 00491705618584.Czekam na kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: 80.48.6.* 29.05.10, 22:33 Witaj podaj maila, telefon do Niemiec jest drogim żeby dłużej pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ? Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 22.06.10, 23:14 ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogna Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.20, 11:44 Mam do sprzedania caly wyposazony dom,z powodu opuszczenia domu tanio okazyjnie sprzedam naprawde warto salon kuchnia sypialnia garderoba lazienka tel.079775749964 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogna Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.20, 11:46 Mam do sprzedania w okazyjnej cenie wyposazenie calego domu z powodu wyprowadzki do polski Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asiunik@gmail.com Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.upc-i.chello.nl 22.07.10, 16:21 W dobrym stanie używane meble hotelowe 4 z gwiazdkowego hotelu w holandii. max 90 pokoi w pełni umeblowanych(szafka tv, biurko, stolik, szafa 2 drzwiowa, 2łóżka, 2 szafki nocne, 2 fotele, 1 krzesło) . Ciemne drewno. Minimalne zamówienie 10 pokoi. cena 1000zł za pokój. asiunik@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.upc-i.chello.nl 12.01.11, 00:06 nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.11, 13:42 Polecam Komis meblowy Monrol Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczmarket Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 30.03.12, 12:06 dużo mebli używanych znaleźć można na internetowej giełdzie mebli używanych www.otomebel.pl Min. szafy, antyki, kanapy, wyposażenie wnętrz itp. Sporo mebli używanych sprowadzonych z Niemiec i wystawionych na sprzedaż w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: komisdomino Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.internetia.net.pl 13.10.12, 19:06 Zapraszam na naszą stronę www.komisdomino.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: saba Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 17:08 Witam, mam na sprzedaż meble przywiezione z Niemiec. Poszukuję odbiorcy z którym mógłbym współpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Luko Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 16:40 W temacie transport z Niemiec wszystko zorganizowane. Przy powrocie do kraju TTIR-a, można by powiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edyta Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.14, 09:41 jestem zainteresowana współpracą, znam temat dokładnie :) czekam na info, pozdrawiam edyta 600343453 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Viola Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 31.05.14, 19:46 witam,bylabym zainteresowana współpraca,ale musiałabym znac orientacyjne ceny i jaki to jest towar,mozna prosic kilka fotek na maila viola530@interia.pl,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lukasik Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.net-htp.de 03.07.14, 14:28 Hallo. mam do zaoferowania uzywane meble biurowe. Meble sa w bardzo dobrym stanie i dobrej jakosci. Pochodza z bankow i ubezpieczen. Ilosc 2 tiry w miesiacu. Jezeli jestescie zainteresowani, to prosze o kontakt e-mail.. Ceny od € 20 do € 50,-. Odbior z Hanoweru. Na zyczenie moge przeslac zdjacia aktualnych mebli w magazynie. Pozdrawiam W.Lukasik e-mail: Lukasik@gmx.de Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwona Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.15, 22:26 witam mam troche mebli z niemiec komody kredensy stoly krzesla mebloscianki wersalki itp flower.iwona@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Danuta Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 12.12.12, 19:16 Witam mam do sprzedania wiele ciekawych mebli w tym rowniez Antyki, lozko podwojne, piekne komody, segment, stol krzesla i wiele innych, meble beda do odbioru pod koniec stycznia w okolicach Wiesbaden, cena do negocjacji, na zyczenie przesylam zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
lechbiuro Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 27.12.12, 23:51 Witam Jestem zainteresowana szczegółami oferty. Proszę o podanie szczegółów na pocztę e mail. Pozdrawiam B.Pisarska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 11.01.13, 19:19 dffm@emailn.de to moj adres email prosze o kontakt zainteresowanych meblami, jak wspomnielismy do odbioru w okolicach Wiesbaden pod koniec stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mateusz Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: 194.181.132.* 21.05.13, 11:13 witam , jestem zainteresowany odbiorem mebli oraz sprzętu agd z niemiec , prosił bym o kontakt na mat.ad@o2.pl oraz przykładowe ceny i zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meblowy Stylowy Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.13, 15:18 Zapraszamy do odwiedzenia naszego firmowego sklepu w OTRĘBUSACH (pół godziny od CENTRUM WARSZAWY) ul. Warszawska 2 05-805 Otrębusy Znajdziecie Państwo u nas: krzesła, stoły, zestawy do jadalni, zestawy do salonu, wypoczynki skórzane, wypoczynki ludwik XVI, komody, kredensy, stoliki marmurowe, toaletki, biblioteki, szafy, sypialnie OTWARTE 7 DNI W TYGODNIU: Pon - pt 09.00 - 19.00 Sobota 08.00 - 18.00 Niedziela 09.00 - 18.00 KONTAKT: telefon: 535 915 005, 664 557 444 mail: meblowystylowy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roman Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: 46.115.86.* 27.09.13, 18:18 Zajmuje sie sprzedaza mebli i innych artykulow gopodrstwa domowego . Sa to artykly uzywane z wyprowadzek i licytacji - meble, kuchnie z wyposazeniem i bez , mebloscianki, sypialnie, stoly krzesla ,telewizory lodowki zmywarki , wypoczynki oraz inne artykuly rowery, zabawki ,skutery,jak i drobnica Sprzet znajduje sie w naszym magazynie w Bremerhaven Koszty do negocjacji . Na Panstwa prosbe przesylamy zdjecia artykulow lub odsylamy na nasza strone Odbior towaru w kazdy poniedzialek lub wtorek Posiadamy rowniez do sprzedazy samochody roznych marek i rocznikow w cenie 400 Euro wszystkie auta Sprawne brak TÜV: SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO WSPOLPRACY ZUM KONTAKT 004917657511334 Roman Kwiatkowski Bremerhaven Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 09.02.14, 18:26 Jestem zainteresowany pańską ofertą dotycząca mebli . konkretnie interesują mnie wypoczynki ze skóry najlepiej na stelażu dębowym . Proszę o zdjęcia na e-maila i przykładowe ceny .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ROMAN Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.superkabel.de 09.02.14, 18:38 Prosze o adres a-maila moj adres gutenkoch@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: 88.156.237.* 03.06.14, 17:12 szukam mebli do kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edyta Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.181.77.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.14, 14:02 Witam.chciałabym dowiedzieć się coś więcej o współpracy z panem.prowadzę sklep z meblami używanymi i szukam towaru.proszę o przesłanie paru zdjęć oraz cen jeśli jest taka możliwość na mejla edyta.edzia76@interia.pl jestem z woj. Warmińsko mazurskiego.zgury dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwona Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.15, 22:24 witam posiadam troche mebli z niemiec stoly krzesla lawy wersalki mebloscianki komody kredens flower.iwona@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meblowystylowy Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 10.02.14, 08:42 Witam, Zapraszam do sklepu, Otrębusy, ul. Warszawska 2, 05-805 Otrębusy. pn-pt 9-19 sob 8-18 nd 9-18 Ogromny wybór - różne style i epoki - ceny tak niskie, że aż śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lukasik Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.net-htp.de 03.07.14, 14:29 Hallo. mam do zaoferowania uzywane meble biurowe. Meble sa w bardzo dobrym stanie i dobrej jakosci. Pochodza z bankow i ubezpieczen. Ilosc 2 tiry w miesiacu. Jezeli jestescie zainteresowani, to prosze o kontakt e-mail.. Ceny od € 20 do € 50,-. Odbior z Hanoweru. Na zyczenie moge przeslac zdjacia aktualnych mebli w magazynie. Pozdrawiam W.Lukasik e-mail: Lukasik@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agnes Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.hsi04.unitymediagroup.de 11.11.14, 07:17 Agnes.Likwiduje mieszkanie w Niemczech,meble sa w b.dobrym stanie,wszystie z drzewa debowego,kompletna kuchnia,kanapa skorzana+2 fotele,lampy,gadzety itp.Tel.004924023869538,od godz 16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
babcialidia Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 22.07.16, 13:42 Zmieniamy mieszkanie i mam do zaoferowania sypialnię całą kompletną i dużą stylową meblościankę. Chętnie to oddamy. Mieszkamy blisko Eisenach mój adres lila60@poczta.fm telefon 880400005 lub 0049 6622 4009633 pozdrawiam Lidia Odpowiedz Link Zgłoś