Dodaj do ulubionych

Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!!!

IP: *.152.149.24.dsl.dynamic.eranet.pl 28.01.10, 21:20
Szukam mebli używanych itp.z Niemiec.Proszę o informację GG 5988252.Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wlodek Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 18.02.10, 22:53
      Witam,
      mam do sprzedazy komplet (bardzo malo uzywany) mebli kuchennych z
      urzadzeniami. jezeli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt
      w.krugiolka@gmx.de
    • pokojegoscinne Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 17.04.10, 16:54
      Meble ze Szwecji. Komplety mebli hotelowy - łóżka, biurka, stołki, lampki itp.
      Więcej na e-mail dosia79@poczta.fm
    • Gość: Marika Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 28.04.10, 17:02
      zobacz na www.sperlik.pl
    • Gość: thomas.nankiewicz Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.10, 08:08
      Witam kazda ilosc kazdy asortyment w dobrej cenie miasto witten
      niemcy nr kontaktowy 00491705618584.Czekam na kontakt
      • Gość: asia Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: 80.48.6.* 29.05.10, 22:33
        Witaj podaj maila, telefon do Niemiec jest drogim żeby dłużej pogadać
        • Gość: ? Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 22.06.10, 23:14
          !
      • Gość: bogna Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.20, 11:44
        Mam do sprzedania caly wyposazony dom,z powodu opuszczenia domu tanio okazyjnie sprzedam naprawde warto salon kuchnia sypialnia garderoba lazienka tel.079775749964
      • Gość: bogna Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.20, 11:46
        Mam do sprzedania w okazyjnej cenie wyposazenie calego domu z powodu wyprowadzki do polski
    • Gość: asiunik@gmail.com Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.upc-i.chello.nl 22.07.10, 16:21
      W dobrym stanie używane meble hotelowe 4 z gwiazdkowego hotelu w
      holandii. max 90 pokoi w pełni umeblowanych(szafka tv, biurko,
      stolik, szafa 2 drzwiowa, 2łóżka, 2 szafki nocne, 2 fotele, 1
      krzesło) . Ciemne drewno. Minimalne zamówienie 10 pokoi. cena 1000zł
      za pokój.
      asiunik@gmail.com
      • Gość: gość Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.upc-i.chello.nl 12.01.11, 00:06
        nieaktualne
        • Gość: gość Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.11, 13:42
          Polecam Komis meblowy Monrol
    • bydgoszczmarket Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 30.03.12, 12:06
      dużo mebli używanych znaleźć można na internetowej giełdzie mebli używanych www.otomebel.pl Min. szafy, antyki, kanapy, wyposażenie wnętrz itp. Sporo mebli używanych sprowadzonych z Niemiec i wystawionych na sprzedaż w Polsce
      • Gość: komisdomino Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.internetia.net.pl 13.10.12, 19:06
        Zapraszam na naszą stronę www.komisdomino.pl
    • Gość: saba Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 17:08
      Witam,
      mam na sprzedaż meble przywiezione z Niemiec. Poszukuję odbiorcy z którym mógłbym współpracować.
      • Gość: Luko Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 16:40
        W temacie transport z Niemiec wszystko zorganizowane. Przy powrocie do kraju TTIR-a, można by powiązać.
      • Gość: edyta Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.14, 09:41
        jestem zainteresowana współpracą, znam temat dokładnie :)
        czekam na info,
        pozdrawiam
        edyta
        600343453
      • Gość: Viola Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 31.05.14, 19:46
        witam,bylabym zainteresowana współpraca,ale musiałabym znac orientacyjne ceny i jaki to jest towar,mozna prosic kilka fotek na maila viola530@interia.pl,dzieki
        • Gość: Lukasik Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.net-htp.de 03.07.14, 14:28
          Hallo.

mam do zaoferowania uzywane meble biurowe.
          Meble sa w bardzo dobrym stanie i dobrej jakosci.
          Pochodza z bankow i ubezpieczen.
          Ilosc 2 tiry w miesiacu.
          Jezeli jestescie zainteresowani, to prosze o kontakt e-mail..
          Ceny od € 20 do € 50,-.
          Odbior z Hanoweru.
          Na zyczenie moge przeslac zdjacia aktualnych mebli w magazynie.

Pozdrawiam
          W.Lukasik
          e-mail: Lukasik@gmx.de
          Tekst linka
        • Gość: iwona Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.15, 22:26
          witam

mam troche mebli z niemiec komody kredensy stoly krzesla mebloscianki wersalki itp
          flower.iwona@wp.pl
    • Gość: Danuta Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 12.12.12, 19:16
      Witam mam do sprzedania wiele ciekawych mebli w tym rowniez Antyki, lozko podwojne, piekne komody, segment, stol krzesla i wiele innych, meble beda do odbioru pod koniec stycznia w okolicach Wiesbaden, cena do negocjacji, na zyczenie przesylam zdjecia
      • lechbiuro Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 27.12.12, 23:51
        Witam
        Jestem zainteresowana szczegółami oferty. Proszę o podanie szczegółów na pocztę e mail.
        Pozdrawiam
        B.Pisarska
        • Gość: Gosc Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 11.01.13, 19:19
          dffm@emailn.de
          to moj adres email prosze o kontakt zainteresowanych meblami, jak wspomnielismy do odbioru w okolicach Wiesbaden pod koniec stycznia
          • Gość: mateusz Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: 194.181.132.* 21.05.13, 11:13
            witam , jestem zainteresowany odbiorem mebli oraz sprzętu agd z niemiec , prosił bym o kontakt na mat.ad@o2.pl oraz przykładowe ceny i zdjęcia
    • Gość: Meblowy Stylowy Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.13, 15:18
      Zapraszamy do odwiedzenia naszego firmowego sklepu w OTRĘBUSACH (pół godziny od CENTRUM WARSZAWY)
      ul. Warszawska 2
      05-805 Otrębusy

Znajdziecie Państwo u nas:
      krzesła, stoły, zestawy do jadalni, zestawy do salonu, wypoczynki skórzane, wypoczynki ludwik XVI, komody, kredensy, stoliki marmurowe, toaletki, biblioteki, szafy, sypialnie

OTWARTE 7 DNI W TYGODNIU:
      Pon - pt 09.00 - 19.00
      Sobota 08.00 - 18.00
      Niedziela 09.00 - 18.00

KONTAKT:
      telefon: 535 915 005, 664 557 444
      mail: meblowystylowy@wp.pl
    • Gość: Roman Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: 46.115.86.* 27.09.13, 18:18
      Zajmuje sie sprzedaza mebli i innych artykulow gopodrstwa domowego . Sa to artykly uzywane z wyprowadzek i licytacji - meble, kuchnie z wyposazeniem i bez , mebloscianki, sypialnie, stoly krzesla ,telewizory lodowki zmywarki , wypoczynki oraz inne artykuly rowery, zabawki ,skutery,jak i drobnica

Sprzet znajduje sie w naszym magazynie w Bremerhaven

Koszty do negocjacji .

Na Panstwa prosbe przesylamy zdjecia artykulow lub odsylamy na nasza strone

Odbior towaru w kazdy poniedzialek lub wtorek

Posiadamy rowniez do sprzedazy samochody roznych marek i rocznikow w cenie 400 Euro wszystkie auta Sprawne brak TÜV:

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO WSPOLPRACY

ZUM KONTAKT 004917657511334

Roman Kwiatkowski

Bremerhaven
      • Gość: Paweł Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 09.02.14, 18:26
        Jestem zainteresowany pańską ofertą dotycząca mebli . konkretnie interesują mnie wypoczynki ze skóry najlepiej na stelażu dębowym . Proszę o zdjęcia na e-maila i przykładowe ceny .Pozdrawiam
        • Gość: ROMAN Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.superkabel.de 09.02.14, 18:38
          Prosze o adres a-maila
          moj adres gutenkoch@gmail.com
      • Gość: teresa Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: 88.156.237.* 03.06.14, 17:12
        szukam mebli do kuchni
      • Gość: edyta Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.181.77.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.14, 14:02
        Witam.chciałabym dowiedzieć się coś więcej o współpracy z panem.prowadzę sklep z meblami używanymi i szukam towaru.proszę o przesłanie paru zdjęć oraz cen jeśli jest taka możliwość na mejla edyta.edzia76@interia.pl jestem z woj. Warmińsko mazurskiego.zgury dziękuję.
        • Gość: iwona Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.15, 22:24
          witam
          posiadam troche mebli z niemiec stoly krzesla lawy wersalki mebloscianki komody kredens flower.iwona@wp.pl
    • meblowystylowy Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 10.02.14, 08:42
      Witam,

Zapraszam do sklepu,

Otrębusy, ul. Warszawska 2, 05-805 Otrębusy.

pn-pt 9-19
      sob 8-18
      nd 9-18

Ogromny wybór - różne style i epoki - ceny tak niskie, że aż śmieszne!
    • Gość: Lukasik Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.net-htp.de 03.07.14, 14:29
      Hallo.

mam do zaoferowania uzywane meble biurowe.
      Meble sa w bardzo dobrym stanie i dobrej jakosci.
      Pochodza z bankow i ubezpieczen.
      Ilosc 2 tiry w miesiacu.
      Jezeli jestescie zainteresowani, to prosze o kontakt e-mail..
      Ceny od € 20 do € 50,-.
      Odbior z Hanoweru.
      Na zyczenie moge przeslac zdjacia aktualnych mebli w magazynie.

Pozdrawiam
      W.Lukasik
      e-mail: Lukasik@gmx.de
    • Gość: agnes Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! IP: *.hsi04.unitymediagroup.de 11.11.14, 07:17
      Agnes.Likwiduje mieszkanie w Niemczech,meble sa w b.dobrym stanie,wszystie z drzewa debowego,kompletna kuchnia,kanapa skorzana+2 fotele,lampy,gadzety itp.Tel.004924023869538,od godz 16.00
    • babcialidia Re: Szukam mebli uzywanych itp.z Niemiec!!!!!!!!! 22.07.16, 13:42
      Zmieniamy mieszkanie i mam do zaoferowania sypialnię całą kompletną i dużą stylową meblościankę. Chętnie to oddamy. Mieszkamy blisko Eisenach
      mój adres lila60@poczta.fm telefon 880400005 lub 0049 6622 4009633
      pozdrawiam Lidia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka