GoĹÄ: Redempszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:24 o ho ho. Panie Jacku widze ze faszysci od razu sie odezwali i pana punktuja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gierek Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 18:04 zielonogorscy patrioci hahaha szkoda czasu na nich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ucek Juglik Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 188.93.160.* 17.02.10, 18:25 Pulitzera mu w kategorii popaprany politycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gierek Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 19:30 ty patryjiota:) masz zdjecie wagonu bydlecego co rodzinke z wolynia przywiezli hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do gierek Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 20:17 Baranie a co to ma wspólnego, co na wołyniu nie było Polaków ? Ludzie jesteście z historią na bakier. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patrioci_MBKS! Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 94.75.121.* 17.02.10, 20:36 www.youtube.com/watch?v=zI9fKliaRVk&feature=related Rodzinny, antyfaszystowski klub...kibice St Pauli, faktycznie bardzo "normalni" no i avatar kibica Pauli co wrzucił ten filmik. Takiej Lechii chcecie? Zapraszamy na mecze Lechii w rundzie wiosennej i wspólnego dopingu! P.S. Propagowanie komunizmu jest w tym kraju zabronione! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Josz PŻ Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:57 Autor pewnie nigdy nie był na meczu i nigdy nie zrozumie określenia "Zielonogórscy Patrioci" czy "Niepoprawni Politycznie". Zrozumie za to świetnie "Nigdy Więcej" czy podobne. Najlepiej propagować lewaków-ba może lepiej jakby Lechia wywieszała Che albo innych komunistów? Pozdro Lechia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PŻ Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 23:20 Mimo tego redaktor Antify nie przedstawił ani jednego konkretnego argumentu, który przedstawi fanów Lechii w świetle faszystów. Dla mnie wielką kompromitacją Pana Jacka jest nazywanie kibiców "hołotą manifestującą narodowe poglądy", w ten sposób przedstawił swój brak szacunku dla Polaków, którzy przelewali krew za ojczyznę. Dmowski, Piłsudski, Powstańcy i wszyscy żołnieże walczący o wolność naszego kraju to także hołota? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qq Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 188.93.160.* 18.02.10, 10:02 W rozumieniu Uglika, najwidoczniej, wszyscy Polacy to hołota...W zasadzie znalazłby się paragraf na tego dziennikarzynę. Jeśli kibiców Lechii nazywa hołotą, oni spokojnie mogą nazwać go chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ruski Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: *.au.poznan.pl 17.02.10, 23:57 Bardzo ciekawe linki ma pan doktor na swoim blogu rozbrat, federacja anarchistyczna itd To tez są dobre miejsca dla rodzin z dziećmi ?? Czeczeński terrorystów tez pan doktor chyba popiera. To gorsze już od faszyzmu czerwoni mordercy, terroryści. Ładne ideały "człowieka" zwalczającego nacjonalizm i patriotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e=mc2 Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: 80.48.6.* 18.02.10, 04:06 do ciekawych wniosków prowadzi lektura ostatnich uglikowych wypocin, zdaje się, że w Instytut Filozofii UZ posiada wśród swoich pracowników osobnika u którego z logiką delikatnie mówiąc na bakier, a przecież logiczne myślenie powinno być przymiotem dobrego filozofa, z tego co jeszcze pamiętam hehe ... zauważmy jedno: uglik z jednej strony pisze, że na stadionach nie powinno być miejsca na politykę - powinny one być miejscem przedłużenie życia rodzinnego, skupiać rodziny z dziećmi etc. bla bla bla ... z drugiej strony - apeluje o uczynienie z "antyfaszyzmu" znaku firmowego Lechii Zielona Góra, który ma służyć PROMOCJI tego klubu powołując sie w prostej linii do FC St. Pauli ... czyli publika ma równocześnie skupiać osobników zaangażowanych w WALKĘ POLITYCZNĄ (sic!), wszelkiej maści red skinów, sharpów i tym podobne lewicowe bojówkarskie wynalazki (jak to ma miejsce na St. Pauli, ktorym to klubem sie uglik zachwyca). LOGIKA? hehe ... raczej totalny brak profesjonalizmu u osoby, która chce być postrzegana jako "inteligent", bazując na linkach prezentowanych w blogu "redaktora" Uglika (Rozbrat, Federacja Anarchistyczna) i jego fascynacjach St. Pauli, to obecność flagi "ZIELONOGÓRSCY PATRIOCI" jest mu bardzo w niesmak, tak jak obecność barw narodowych i godła RP, natomiast nie miałby nic przeciwko, gdyby na trybunach zawisły wizerunki Che Guevary, czerwono-czarnej gwiazdy, sierpa i młota etc., a redaktorska tuba z pewnością, by nie zagrzmiała słysząc takie okrzyki miłości jak: "śmierć narodowcom", "znajdzie sie kij na prawciowy ryj" itp.etc. Pozostaje mi się tylko cieszyć, że na moich studiach nie musiałem uczęszczać na zajęcia prowadzone przez tego typu "piewców tolerancji" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryjota Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 04:42 tu ci przeklejam odpowiedź ze strony lechiazg, bo widzę, że się produkujesz z tym samym wpisem gdzie się da: as Arkasza zarzuca brak logiki. Chłopak ewidentnie ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Do szkoły! na stadionach nie powinno być polityki, to nie znaczy, że na stadionie Lechii mają nagle pojawić się zaangażowane flagi i sztandary, tylko że publika i zarząd powinni mieć rękę na pulsie i reagować gdy na stadionie pojawią się "zielonogórscy patrioci" ze swoimi faszyzującymi poglądami. kapewu? Pojawia się też motyw z FC St. Pauli - gdzie wyczytałeś, że w związku z przywołaniem nazwy tego klubu Lechia ma stać się "czerwona"? Znowu problemy ze zrozumieniem? Tam jest napisane jedno, zresztą to co wyżej, publika i zarząd powinni być wyczuleni na propagowanie treści nacjonalistyczych faszystowskich, tak jak to zrobiono w FC St. Pauli A tych wszystkich red skinów, sharpów to masz we łbie, ośle. Tak na marginesie: Sharpowcy ci przeszkadzają, ale pewnie nazi już nie, co? Kapewu? Nie sądzę. Bo już końcówka twego tekstu świadczy o twojej totalnej ignorancji i mitomaństwie. Nie znasz słowa? To do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e=mc2 Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: 80.48.6.* 18.02.10, 04:30 pozwoliłem sobie jeszcze zerknąć na bloga Uglika blasfemia.blog.onet.pl/ wśród znajdujących się tam linków są linki poznańsiego skłota Rozbrat, Federacji Anarchistycznej, strony poświęconej jednemu z twórców myśli anarchistycznej - Michałowi Bakuninowi, oficyny wydawniczej Bractwo Trojka ...pozwolilem sobie zajrzeć na www polecanego przez WOŁAJĄCEGO O WYKLUCZENIE POLITYKI ZE STADONÓW LECHII wszechwiedzącego i wszędobylskiego Jacka Uglika, strona ta wita nas komunikatem: Witamy w sklepie internetowym Bractwa "Trojka". Znajdziesz tutaj największy zbiór wydawnictw z zakresu radykalnej krytyki i ruchów społecznych: anarchizmu, alterglobalizmu, radykalnej lewicy, ruchu związkowego, feminizmu, ekologii... Poza tym nabyć można produkty spożywcze wytwarzane bez wyzysku pracowników oznaczone znakiem "Sprawiedliwego handlu" oraz szereg gadżetów i koszulek... wyobrażam już sobie szum postępowych mediów i reakcję obrońcow tolerancji, gdyby w oficjalnym blogu, któregoś z zielonogórskich pracowników naukowych i redaktora lokalnej prasy pojawiły się linki do portali o profilu narodowo-radykalnym i do oficyn specjalizujących się w promowaniu prawicowego światopoglądu ... I TO SĘ WŁAŚNIE NAZYWA DWULICOWOŚĆ, OBLUDA, PERFIDIA i CZYSTEJ POSTACI PRZEWROTNOŚĆ!! Jednym słowem: PRECZ Z LEWACTWEM!! PS: Zagrożeniem nie są młodzi ludzie afiszujący się na stadionach z poglądami narodowymi tylko właśnie ten osobnik mający na codzień wpływ (uczelnia, prasa) na formowanie się ŚWIATOPOGLĄDU młodych Polaków... Naprawdę żenujące, że te wszystkie "mądre głowy" z uczelni, prasy lokalnej etc. nie dostrzegają problemu jaki stanowi Uglik ... niby tacy wszyscy mądrzy, a tak krótkowzroczni :) kończe, bo szkoda mojego cennego czasu na strzepienie języka nt. osobnika, któremu i tak wydaje się, że jest MAXI COOL hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryjota Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 04:50 Po pierwsze, zagadka: sprawdź gdzie zrobiłeś ortograficzne błędy? Po drugie: po jakiego wała łączysz jego prywatne zainteresowania z tym co napisał? Czy Uglik lansuje tę tematykę [anarchistyczną] na łamach Wyborczej, w swoich felietonach? Odnieś się merytorycznie do artykułu, i nie gadaj głupstw. Nie jest prawdą co pisze? Że zielonogórscy patrioci wypisują na forum lechiazg.pl o czarnuchach, Polsce dla Polaków, czerwonym ćpunach, itd. ? Te łebki to zaraza. Teraz jest ich kilku, dlatego łatwo nad nimi zapanować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e=mc2 vel Arkasza Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 80.48.6.* 18.02.10, 05:37 ja tam koncze juz tą dyskusje, bo gadanie do ściany nie ma sensu, zarzucasz mi nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, samemu totalnie mając z tym problemy, owszem, Uglik bezpośredno nie promuje poglądów anarchistycznych na łamach wyborczej ... ale dawanie przykładu FC St. Pauli (nawet w jakimś tam aspekcie nie dotyczącym bezpośrednio anarchizmu czy lewicy) - drużyny, której kibice są najbardziej znamym w Europie tego typu środowiskiem skupiającym anarchistów, skrajną lewicę etc. (wystarczy, że jakiś laik po lekturze artykulu uglika wpisze sobie w tube st. pauli i to w prawie wszytkich filmikach zobaczy czerwone gwiazdy, czerwone flagi, wizerunki che fujary etc.)...gdybym ja w jakimś kontekscie (nawet nie zwiazanym z polityka) na łamach pracy jako przyklad podał przyklad kibiców LAZIO od razu by zagrzmiały gromy, że chcę wprowadzać faszyzm na stadion i moi oponenci nie bawiliby się w wyłuskiwanie kontekstów wypowiedzi, dzielenia włosów na czworo etc. PROSTE! PS: odpowiez na zagadke: ortów sobie nie przypominam, nawet jeśli jakiś się nieopatrznie wkradł to trudno, w przeciwienstwie do uglika nie silę się na bycie inteligentem, jestem przecież tępym kibicem i prawicoWOM CHołotom, prawda? ehehehe... wolę być soBOM, co nie? hehehe lewico kochana nie sikałaś z rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryjota Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 05:54 cyt: "owszem, Uglik bezpośredno nie promuje poglądów anarchistycznych na łamach wyborczej" czyli miałem rację :):) cyt. "... ale dawanie przykładu FC St. Pauli (nawet w jakimś tam aspekcie nie dotyczącym bezpośrednio anarchizmu czy lewicy) - drużyny, której kibice są najbardziej znanym w Europie tego typu środowiskiem skupiającym anarchistów, skrajną lewicę etc." Dawał za przykład FC St. Pauli w konkretnym aspekcie - walki z nacjonalistami i faszystami. To chyba dobrze :) A poza tym, co tak cię boli anarchizm? Wiesz o nim coś więcej niż lektura hasła z Wikipedii? cyt. "gdybym ja w jakimś kontekscie na łamach pracy jako przyklad podał przyklad kibiców LAZIO od razu by zagrzmiały gromy, że chcę wprowadzać faszyzm na stadion i moi oponenci nie bawiliby się w wyłuskiwanie kontekstów wypowiedzi, dzielenia włosów na czworo etc." Kibice Lazio to ewidentny faszyzm! Uglik nie dawał za przykład kibiców St. Pauli, ani nie gloryfikował sierpa i młota. Zwracał uwagę tylko na pewną postawę. Ile trzeba ci to pisać? Na trybunach polskich stadionów piłkarskich za dobrze się nie dzieje, a publika raczej ma więcej styczności z kibicami Lazio niż FC St. Pauli. Zgadzasz się? Te morderstwa w Krakowie, bijatyki, ustawki - to też wina FC St. Pauli? cyt. "jestem przecież tępym kibicem i prawicoWOM CHołotom, prawda?" prawda! Wreszcie się zgadzamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: schlaiser Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 07:09 Redaktor wie w co uderzyc aby czytalnosc jego felietonow wzrosla i wzbudzila kontrowersje. Prawda jest taka ze kibice lechii to bardzo nieszkodliwa garstka ludzi o moze nieco odmiennych pogladach ale czy niebezpiecznych? jak ktos boi sie pogladow narodowych to chyba nie potrafi sie odnaleźć w demokracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lechia Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.02.10, 07:26 Polacz to taki naród, który nie potrafi budować a wielbi tylko zwyciężców I koniec w tym temacie jak lechia będzie w lidze mistrzów to przyjdą a jak nie to naplują Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: T. S. Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:45 cyt. "A poza tym, co tak cię boli anarchizm? Wiesz o nim coś więcej niż lektura hasła z Wikipedii? " A Pan jakim jest anarchistą ? Bo są różne rodzaje anarchizmów co nie zmienia faktu, że wszystkie są utopijne i szkodliwe bo negują instytucję państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryjota Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:56 Pan? Za młody jestem na pana. Haha... Ale mogę powiedzieć, że słabą argumentacją się pan posługuje. Co to znaczy, że anarchizmy są szkodliwe bo negują instytucję państwa? To jest istota anarchizmu! I bym powiedział, że plus. Właśnie dlatego, że negują instytucję państwa. Państwo jest złe. Poczytaj trochę na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rado Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 188.93.160.* 18.02.10, 10:17 ,,Państwo jest złe'' nooo to też argument mocny:) Ciekawe kto cie pisać i czytać nauczył jeśli nie państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryjota Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:22 tata i mama nauczyli mnie pisać kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rado Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 188.93.160.* 18.02.10, 18:34 No i widać że inwektywa ,,kretyn'' też w twoim rodzinnym domu za często był stosowana(w żaden sposób nie chcę obrzucać mięsem twoich rodziców bo prawdopodobnie są porządnymi ludźmi). Jak na obrazku widać że wielcy anarchiści, gdy nie mają już argumentów, ciskają w innych epitetami. Spytaj mamy i taty czy też sądzą że państwo jest ,,złe''. Może internet i to forum jest jedynym miejscem, gdzie decydujesz się na dyskusję, bo gdyby ktoś zobaczył cię na żywo to prawdopodobnie popłakałby się ze śmiechu. P.S. widzę że troszkę dyskusja przygasła. Może z frustracji wyrzuciłeś komputer przez okno? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: T.S. Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:25 Czytałem więcej niż Ci się wydaje. Ja jestem za dużą decentralizacją państwa itp. , ale nie za anarchizmem, który jest utopijny tak samo jak komunizm. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryjota Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:30 To po co wyjeżdżasz z państwem? Że jest dobre? Jest opresyjne. Kto twierdzi inaczej, ten siedzi w domu i nic nie robi. Nikt ci nie każe bezrozumnie łykać idei anarchistycznych, ale jeśli uważasz, że te idee nie niosą żadnych wartości, to jesteś tępy. I to było moje ostanie słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: T.S. Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:34 Nie no widać, że jesteś dzieciakiem bo rzucasz tylko epitety tępy itp. Rozumiem brak argumentów. Anarchia ma być dobrowolna jak rozumiem, czyli jak nie będę chciał żyć w wszej utopijnej społeczności to mnie jako " tępego" wyeliminujecie.? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rado Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 188.93.160.* 18.02.10, 09:54 Uglik wielki anarchista, pracujący na państwowej uczelni, ściągający kasę od państwa. Na dodatek publicysta marny i cienki jak polsilver. Gdyby byłby dobrym dziennikarzem już dawno nie pisałby dla lubuskiej. Poza tym treści na jego blogu i linki tam zamieszczone...eh szkoda gadać. Ciekawe czy władze uczelni zdają sobie sprawę jakiego człowieka opłacają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryjota Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:58 Dla Lubuskiej? Mnie się zdaje, że on nie jest dziennikarzem, a o sporcie pisze bo lubi. Myślisz, że będzie polemizował z anonimem, jak ty? Śmieszny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rado Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 188.93.160.* 18.02.10, 10:07 Śmieszny jesteś ty i uglik. Artykuł raczej nie jest związany. P.S. Uglik o sporcie pisze bo lubi ale nie umie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryjota Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:22 To ty pisz! O ile ktoś bedzie chciał czytac co napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baron Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: 94.75.121.* 18.02.10, 10:40 O sporcie to tu nie ma słowa. Jest natomiast wezwanie p. Uglika do piętnowania Naszych poglądów. Poglądów których tak naprawdę nie zna bo nigdy z nami nie rozmawiał. W przeciwieństwie do działaczy naszego klubu, z którymi co prawda nie zawsze się zgadzamy, ale kością niezgody nie jest bynajmniej polityka czy nasze poglądy. Jak widzi pan coś niewłaściwego na fladze "Zielonogórscy Patrioci" to zawsze może pan to zgłosić do instytucji które zajmują się takimi przypadkami. A to, że pisuje pan na stronie www.lechiazg.pl i w komentarzach prowokuje kibiców to już świadczy o pana żałosnym poziomie jako osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmmmmmmmmmmmmm Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:53 Baron, żeby coś gadać to trzeba mieć dowody. A ty na razie insynuujesz i jeszcze piszesz o kimś z imienia i nazwiska. Żebyś się tylko nie doigrał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baron Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: 94.75.121.* 18.02.10, 10:58 Giornalista Terrorista! On może wszystko! Obrażać, pomawiać, oskarżać. Pisać historyjki wyssane z brudnego palca. A mi odmawiasz prawa do obrony? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmmmmmmmmmmmmmm Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:07 Mówię tylko i widzę, że pomawiasz kogoś z imienia i nazwiska. A na dodatek jesteś nieostrożny i zostawisz numer IP Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robie co chce Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 87.105.154.* 18.02.10, 12:07 Zastanów się czym jest pomówienie i jakie są podstawy prawne żeby kogoś o nie oskarżyć a potem się wypowiadaj mmmmmmmmmmmm. Jestem NIEMAL PEWIEN, że to uglik wypisuje tu komentarze pod wieloma pseudonimami:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmmmmmmmmmmmmm Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:31 Niemal pewien ale nie pewien. Niemal czyni różnicę -:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zgred Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 16:46 zleciala sie widze cala smietanka z mlyna lechii cale 4 osoby. Dziwi mnie dlaczego pan uglik uderzyl lekko w te nic nie znaczaca i nie majaca zadnej sily przebicia grupe? z nudow? poglady nie takie? Grupka to zostala dokladnie zinwigilowana przez rozne srodkowiska spoza zg i okreslona mianem " kilku pieniaczy z cinquecento". Niech sobie kibicuja, ciulaja na flagi, komu to przeszkadza? tym 400 osobom ze stadionu? bedzie w zg ciekawy pseudo narodowy folklor , wsam raz na wklejanie na youtube. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rascal Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 188.93.160.* 18.02.10, 19:05 I nic nie robicie? boicie się czy co. To po co było inwigilować? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Russia With Hate Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: *.au.poznan.pl 18.02.10, 13:40 Z jakim faszyzmem chcecie walczyć ? Walka z faszyzmem przez promowanie jeszcze większych komunistycznych morderców , Po wojnie tez próbowano walczyć z polskim "faszyzmem" czyli żołnierzami NSZ i AK.Najpiękniejszym przykładem antyfaszysty jest Simon Mol. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: legionista Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: *.uz.zgora.pl 18.02.10, 14:33 "zielonogórscy patrioci" Rzeczywiście bardzo faszystowsko brzmi ale pan Jacek pewnie wolałby coś w stylu "Proletariusze wszystkich krajów, łączcie się!" albo "wolność dla gejów i lesbijek". Widać że nasze województwo nadal jest czerwone a przykładem tego są własnie tacy ludzie. Dla których słowo "patriota" jest słowem wstydliwym i hańbiącym, przykre że tacy ludzie pracują w mediach polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baron Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: 94.75.121.* 18.02.10, 19:22 Odpowiedź autorów flagi "Zielonogórscy Patrioci" na artykuł Jacka Uglika znajdziecie na blogu kibiców Lechii: mbkslechia.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baron Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: 94.75.121.* 18.02.10, 19:24 Odpowiedź autorów flagi "Zielonogórscy Patrioci" na artykuł Jacka Uglika znajdziecie na blogu kibiców Lechii: mbkslechia.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: swieras Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: 188.93.162.* 18.02.10, 19:27 Odpowiedź autorów flagi "Zielonogórscy Patrioci" na artykuł Jacka Uglika znajdziecie na blogu kibiców Lechii: mbkslechia.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolegaM Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 19:55 Kompromitacja a ni artykul. Uglik - czy ty jestes antyPolakiem ,skoro potepaiasz Patriotow z Zielonej Góry. Skoro jestes lewakiem to ja bede protestowal przeciwko Twojemu systemowi politycznemu, bo mi sie wydaje on z dupy wziety...no ale lewacy lubia jak sie ich wali w kakaowe oko. 1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Józef K. Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 20:08 Brzydzę się nacjonalistami, którzy wiedzą co jest prawdą a co fałsze, co jest dobre a co złe. Tutaj mam dla was faszyści cytat. Wiecie skąd to? "Mamy wojnę, panie Brown. Przeciw bezwzględnemu i podstępnemu wrogowi| który nie powstrzymany w porę… ... zniszczy nasz amerykański sposób życia. Jest zaszczytem być|szpiegiem Wolności. A jeśli będę śledził Howarda Prince’a,|to mogę wrócić do pracy? Ja nie zatrudniam, panie Brown. Tylko doradzam na temat „prawdziwej amerykańskości”. Ale moja opinia,|jako prawdziwego patrioty z pewnością będzie wzięta pod uwagę". Nie chcę polskości utożsamianej z tymi którzy ględzą o państwie, narodzie i tym podobnym syfie. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rascal Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: 188.93.160.* 18.02.10, 22:56 Z tym że polskość musi być utożsamiana z państwem i narodem. Jak to sobie inaczej wyobrażasz. Poza tym sypanie amerykańskimi przykładami, porównywanie Polski do USA... Chyba w przemyśleniach pojechałeś za daleko. Kolejna sprawa-nie zestawiałbym państwa i narodu z syfem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: spiritof69 Re: Nie każdy kibic cieszy - felieton Jacka Uglik IP: *.ztpnet.pl 05.04.10, 21:48 wreszcie dobre słowa o LECHII ZG i mam nadzieję obiecujące.Szkoda,że przez takich smarków źle postrzegani są i skinheadzi i patrioci(przecież patriotyzm nie ma pejoratywnych skojarzeń- jest piękną ideą i postawą- wypaczaną niestety przez bandy agresywnych idiotów).LECHIA była kiedyś wolna od debilnych idei- nie było celtów, głupich flag- i po co się to pojawiło? W Zielonej Górze nie potrzeba takich akcji!!!pseudo-narodowcy i pseudo-skinheadzi-jesteście ciemną plamą na tle naszego miasta-nie chcemy rasistów na stadionach!!!Wyzywanie naszych piłkarzy to hańba!!!przez takich jak wy nikt nie będzie szanował klubu i chodził na mecze!!!ja wiem ,że wy mało rozumiecie z otaczającej nas wszystkich rzeczywistości, powinniście zostać w domu, nie wychodzić na zielonogórskie ulice- to hańba, że jesteście tutaj!!!jeśli macie zamiar afiszować się ze swoimi głupotami pseudo-patriotycznymi to róbcie to w domowym kąciku- nie raźcie głupotą- i tak nikt nie będzie was szanował. Patriotyzm TAK!!!Falanga NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś