GoĹÄ: azgh IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.06.10, 12:37 "Postukaliśmy się w głowę, pokazaliśmy im środkowy palec, a kolega pomachał do nich flagą w barwach Stali." Trzeba było prowokować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: autor Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: 83.230.19.* 08.06.10, 12:48 to ze sprowokowali nie zmienia faktu ze to gnoje i bandyci a nie kibice jechali tym autobusem. przykre ze zuzel powoli opanowuje ta stadionowa, pilkarska mafia spod szyldu 'kiboli'. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: go Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.10, 15:10 Gość portalu: autor napisał(a): > to ze sprowokowali nie zmienia faktu ze to gnoje i bandyci a nie kibice jechali > tym autobusem. przykre ze zuzel powoli opanowuje ta stadionowa, pilkarska mafia > spod szyldu 'kiboli'. "Kibice" Falubazu "zaprosili" na ten mecz "kibiców" Pogoni szczecin i Floty Świnoujście i to bynajmniej nie w celu wspólnego kibicowania. Szef klubu kibica Falubazu sugerował nawet, że to krzesełko, które poleciało na tor to było krzesełko z gorzowskiego sektora. Sęk w tym, że gorzowski sektor ma krzesełka w żółtym kolorze, a to które poleciało było niebieskie. Jest przecież jeszcze zapis na wideo. Dość tego! Szef kibiców Falubazu jeśli rzeczywiście jest kibicem powinien jeszcze w trakcie meczu doprowadzić do tego, że tego idiotę co rzucił krzesełkiem na tor wydać policji. Wtedy szcun dla gościa. Ale jeśli jeszcze próbuje chronić chuligana to sory, ale nie nadaje się nawet na zwykłego kibica. Czy naprawdę musi dojść do tragedii, czy wręcz musi ktoś zginąć aby zrobiono z tymi bandytami mieniącymi się kibicami Stali, Falubazu, GKP (Stilonu) porządek? Czy to co się zdarzyło to nic? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra 09.06.10, 07:20 Gość portalu: autor napisał(a): > to ze sprowokowali nie zmienia faktu ze to gnoje i bandyci a nie kibice jechali > tym autobusem. przykre ze zuzel powoli opanowuje ta stadionowa, pilkarska mafia > spod szyldu 'kiboli'. Ja bym nie przesadzał . Zawsze ci co dostaną manto to skomlą później jacy to oni niewinni , że pierwszy raz tak jak cnotki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: giorzow wont Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 10.06.10, 08:01 SUPER LAC SZMACIARZYZ ZE WSI GORZOW!!!!! wpierdo. to jest to co lubia ciotyb z gorzowa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aikkolo Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra 10.06.10, 12:13 to nie miejsce na tego rodzaju słowa prostaku spod budki z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andy Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: 188.125.236.* 08.06.10, 12:52 faktycznie po co prowokowac! ale nie tłumaczy to również zachowania kibiców falubazu no i reakcji policji. Relacja świadka z gorzowa chyba wyjaśnia wszystko. Wracając po meczu zwróciłem uwage , że kilka samochodów policyjnych miało na tablicach rejestracyjnych (na obudowie tablicy własciwie) napis Zielona Góra!!! nie wiem może ma to jakiś zwiażek z reakcja policji ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czytać to k*!!! ;] to tak proste dzieciaki, słuchać: IP: *.icpnet.pl 08.06.10, 13:39 wiecie jaki jest problem z wieloma dziewczynami/paniami ? one myślą, że jak są kim są, to nic im nie grozi. że mogą przekroczyć pewną granicę której w normalnej sytuacji by nie przekraczały. że słowna atak odeprą, jakby co to zaczną piszczeć i ktoś im pomoże, a na koniec, że skoro są harde w słowach i obronić się dadzą sobie radę. jasne... po co piszę o dziewczynach vs zagrożenie? to samo dotyczy normalnych ludzi (takich co płacą podatki, mają firmę etc) w konfrontacji z chuliganem. wielu takich hardych tatuśków zabiera kumpli i ich synków na takie imprezy, ale zapomina, że nie ma 17-19 lat i wszystkiego w d* , ma firmę, obowiązki etc. każdy, kto nie jest SKONCZONYM matołem nie pokazuje faka do przejeżdżającego autobusu z kibicami wrogimi, w dodatku takimi którzy już go zauważyli i lżą przez okna... ludzie, w głowie macie nierówno? jestem z Poznania. jak na dworcu głównym stal pociąg z kibicami Pogoni ktorzy jechali gdzieś na Śląsk, to aż chciało sie coś zaśpiewać o Lechu, zaznaczyć gdzie są i czyje to miasto ;) Będąc nawet peron od nich, nie zrobiłem tego. nie dlatego, że boję się odpowiedzi. tylko tego, że wsród tej licznej grupy są jednostki "wybitne inaczej", które zdecydują się wyskoczyć i zrobić mi oklep. są niestety 'kibice' słabi psychicznie, którzy tak reagują na innych... a ja nie po to bym śpiewał o Lechu, żeby zaraz uciekać spod ich nosa na inny peron czy coś tam :P jak chcesz się stawić w potencjalnie lekko niebezpiecznej sytuacji, to mieć świadomość, że coś się stać może. i tak należy się zachowywać wobec grup młodych, żywiołowych, tym bardziej kiedy są agresywna słownie... większość z nich nie chce niczego więcej, ale chyba naturalne w naszej rzeczywistości jest, zdarzają się wśród nich tacy, którzy pobiją "wrogiego kibica", choćby byl tatuskiem z synkiem. stawiam więc tezę, że facet sam sobie winny i to wszystko sprokurował. następnym razem niech sobie faka i inne pokazuje innym podatnikom i właścicielom firm którzy zabierają kumpli i synków na żużla... a jak jadą kibice/chuligani, i cię lżą, to jak im odpowiadasz to licz się z tym, że jakieś (godne pożałowania) kozaki na ciebie wyskoczą. wtedy albo stawaj do obrony, albo wrotki. od policji mogli dostać parę razów za prokurowanie całej sytuacji, prowokowanie kibiców do agresji. czyli mądrze. podsumowując - tylko głupek próbuje zdzielić obcego psa który na ciebie warczy... można mieć potem żal, że nie miał kagańca, ale odgryzionego palca nic już nie wróci ;) absolutnie nie tłumaczę tych którzy bili, po prostu wskazuję na drugie dno tej sytuacji. są miejsca i sytuacje gdzie podatki i posiadanie firmy w niczym ci nie pomoże. btw - "W poniedziałek po południu obaj mężczyźni zrobili obdukcję. - Mam siniaka na głowie od kopnięcia i pięć innych ran na ciele od uderzeń pałką. Mój kolega też jest posiniaczony, prawdopodobnie ma wybity palec - opowiada" jak na takie wielkie pobicie "chuliganów" i policji to strasznie małe obrażenia. supermany jakieś? ;) btw 2 - mój znajomek założył kiedyś sprawę nauczycielowi o pobicie. też był jednostronny artykuł, też obdukcja, też zamieszanie i żale. a prawda był zgoła inna niż ta wymalowana... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracjan święta racja... IP: 195.47.201.* 08.06.10, 15:23 >>podsumowując - tylko głupek próbuje zdzielić obcego psa który na >>ciebie warczy... można mieć potem żal, że nie miał kagańca, ale >>odgryzionego palca nic już nie wróci ;) To jest motto tej i wielu podobnych sytuacji. Porównanie do warczącego psa jak najbardziej trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos Re: święta racja... 08.06.10, 16:08 Ma rację, co nie zmienia faktu, że trzeba wszystkich wyłapać i ukarać. Inaczej wiecznie będą się czuli bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: święta racja... 09.06.10, 07:24 carlitos napisał: > Ma rację, co nie zmienia faktu, że trzeba wszystkich wyłapać i ukarać. Inaczej > wiecznie będą się czuli bezkarni. Dla kiboli powinni przywrócić coś takiego jak "ścieżka zdrowia" . Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: to tak proste dzieciaki, słuchać: 09.06.10, 07:58 podsumowując - nie jest dla mnie informacją że kibole pobili lekko gości którzy tego chcieli. dla mnie JEST informacją że nie tknęli dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Antyfak Re: to tak proste dzieciaki, słuchać: IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.06.10, 12:41 @czytać to - podpisuję się obiema rękami, lepiej bym tego nie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: behawior Re: to tak proste dzieciaki, słuchać: IP: *.warszawa.mm.pl 09.06.10, 13:16 ja proponuję powrót do walk gladiatorów na stadionach.Dorastajace młode byczki z wylewqajacym sie testoteronem beda się tłukli podpisujac wcześniej zgodę że w przypadku okaleczenia nie beda starali się o rętę ale jak byki na korridzie będa zaszlachtowani przez 'dzielnego" wygrywajacego przy śpiewie hymnu klubu.Będzie mniej idiotów i taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kart631 Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: *.ztpnet.pl 08.06.10, 23:10 jestem zielonogórzaninem mam firmę zarejestrowaną w innym województwie auto w leasingu z firmy w jeszcze innym województwie. Tablica rejestracyjna czy jej obudowa nie jest wykładnikiem przynależności terytorialnej- dlatego nie wolno osądzać kogoś (policji innych kierowców)po wyglądzie (numerów tablic rejestracyjnych czy na jej obudowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hay Re: nie rób z wyjątków reguły IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.06.10, 12:43 Nie robi - w jakich czasach ty żyjesz, rozejrzyj się. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rk Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.10, 13:14 Miałem wątpliwą przyjemność być mijanym przez te autobusy idąc na mecz. Przede mną klkoro młodych ludzi z szalikami, za mna ojciec z synem. Żadnej prowokacji, a w naszym kierunku przez uchylone okna posypał się stek wyzwisk, wygrażanie pięściami...jedyne słowo nadające się do określenie towarzystwa w autobusach: "dzicz". Jestem przekonany, że gdyby autobus się zatrzymał i tym jaskiniowcom pozwolono wyjśc na zewnątrz, spotkałby nas taki sam los jak opisany w artkykule. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: q1q Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: *.icpnet.pl 08.06.10, 13:41 no i jak piszę powyżej - i po co takiej bandzie pokazywać faki etc ? jak cię bandzior zaczepia, to nie wdajesz się z nim w dyskusję o literze prawa, ani nie walczysz na słowa, tylko olewasz i odpuszczać konfrontację ze świnią. chyba że masz jaja się z bandziorem konfrontować. dziękuję, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lubuszczyzna Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:45 Poczytaj dokładnie kto kogo prowokował. Najpierw to "kibicie" Falubazu zaczęli coś wołać do nich w języku lubuskim. Oni odpowiedzieli po angielsku, a że przeciętny kibic Falubazu skończył UZi, to języki obce zna i zrozumiał, że jest obrażany. No i to machanie flagą Stali. Jak płachtą na byka. No i odruch bezwarunkowy wystąpił. To wskazuje, że chyba na mecz do Gorzowa przyjechała z Zielonej Góry rogacizna? A teraz taki smaczek: "Pseudokibice Falubazu nabroili nie tylko poza stadionem." - a to łobuziaki, nabroili. I jeszcze trzeba dać im Order Odrodzenia Polski za to, że nie nabroili tak do końca i nie stłukli 10-latka. Honorowe chłopaki. Policjanci też tylko nabroili pałując leżących. A ci dwaj co leżeli, to zwykli wandale. Przecież wiadomo, że nie wolno leżeć w miejscach publicznych. I powinni dla dobra tego chłopca też go spałować. Może miałby amnezję i niczego nie pamiętając zasnąłby spokojnie (tu na wszelki wypadek informuję Policję, że to była ironia. Ergo, nie bierzcie tego serio). Co za durny kraj i durne województwo. I stado rogacizny, których zielonogórskie media uznały za najlepszych kibiców żużla na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiz Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: 150.254.196.* 08.06.10, 13:49 mieszkam przy stadionie i widziałem wszystko z okna. pewnie powinienem trzymać stronę kibiców gorzowskich ale tak nie było. skoczyli sobie do gardeł i jedni i drudzy. a Stalowcy jeszcze prowokowali tych w autobusie. Ten tatuś co dawał przykład dziecku pierwszy powinien pałą zarobić. cała zadyma to było tylko kilka chwil. policja rozpędziła agresorów i było po sprawie, w końcu od tego są. po co tak to przeżywać? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: go Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.10, 15:17 Gość portalu: wiz napisał(a): > mieszkam przy stadionie i widziałem wszystko z okna. A czemu ukrywasz swoje IP i piszesz przez proxy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chelios Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: 192.100.112.* 09.06.10, 14:24 a czemu mialby tego nie robic? co ma piernik do wiatraka? ogarnij sie. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra 09.06.10, 20:27 Gość portalu: chelios napisał(a): > a czemu mialby tego nie robic? co ma piernik do wiatraka? ogarnij sie. Żeby uwiarygodnić swoją historię, matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: caniggia Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: *.chello.pl 08.06.10, 13:55 ciekawe....bandyci zniszczyli,zdewastowali autobusy,zostana pociagnieci za to do odpowiedzialnosci?..czy mala szkodliwosc czynu to jest?dlaczego nie sciga sie bandytow? to juz nie chodzi o to pobicie..przypuscmy,ze nic sie nie stalo..ale autobusy zdewastowane..co na to policja?ze jest super,male straty w akcji...dlaczego bandyci sa bezkarni od wielu wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja No cóż - Nie ma faka bez kopniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 14:40 oklep za brak rozumu - trybuna VIP - owska ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dejmonek Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: 89.174.34.* 08.06.10, 14:41 Haha, to kilkudziesieciu Falubaziakow roznosi w pyl caly gorzow, takich napinaczy stalowcow!!! Hahaha, ale macie ekipe tam w gorzowie!!! Hahaha... Byli falubazy w lesznie, i byl spokoj, bo wiedza kogo sie bac. I prawidlowo, rozsadek gora, przynajmniej w r** nie dostali. To se odbili na panienkach z gorzowa...:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asd To sie nazywa eskorta Policji IP: *.sebn.pl 08.06.10, 14:49 POLICJA ESKORTUJE KIBICOW tak ze oni moga sie zatrzymac gdzie chca wysiasc i zrobic co im sie podoba.... brawo POLICJA i nei wazne kto sie tam napinal... kibice Zielonej w Autokarz napewno grzecznei jechali przez caly Gorzów ,zadnych wyzwisk, pokazywania srodkowego palca i tak dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
real_marek Niech się biją za swoje! 08.06.10, 14:50 Żużel fajna sprawa, ale w sumie dla kogo to się robi? Okazuje się, że dla najgorszej, patologicznej części mieszkańców naszych miast. Może trzeba podjąć męską decyzję! Przeczytam zaraz, że żużel to świętość, ale dla kogo? Dlaczego w Gorzowie i Zielonej Górze tak wszystkim zależy na tych obszczymurach? Oni i tak nie chodzą na wybory. Kto jadąc autobusem podpala podłogę? Kto wyłamuje drzwi i wybiega bić innych ludzi? Kto pokazuje faki kibicom z innego miasta? Wieczorem w parku Słowiańskim pobili się kibice Stilonu i Stali - tam nawet zabrakło tych kretynów z Zielonej, więc załatwili to między sobą. Jak coś stymuluje do takich zachowań to trzeba to ograniczyć, no a już z pewnością nie powinno się tego finansować z publicznych pieniędzy. Bardzo proszę remont stadionu uwzględnić w cenach biletów i op...ć się od budżetu miasta! Jak kupuję bilet na Słowiankę, to mi go miasto nie dofinansowuje, a jak na żużel to tak. Jest tu jakaś logika? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracjan Re: Niech się biją za swoje! IP: 195.47.201.* 08.06.10, 15:37 Panie Marku, tu chodzi o prestiż, w przypadku Gorzowa pana Komarnickiego, a i jeszcze o pieniadze i to duże. A jeżeli to prawda, ze firma powiązana z panem K ma rozbudowywać stadion pana K to pieniadze zostana w pewnych kieszeniach i tylko w tych. A przecierz Gorzów ma opróch żuzla świetną koszykówkę, olimpijczyków od wioseł tam też śmiało możnaby dofinansować jakieś działania. (aby nie być jednostronny) Za to w Zielonej podobnie jak pan K próbuje postepować pan Dowhan, tyle tylko, że zielona ma TYLKO żużel, długo długo nic i od tego roku jak dobrze kojarzę koszykówka. (Ciekawe na jak długo, bez pieniędzy to chyba nie zachwycą) Oczywiście akapity mogą być przedstawione w odwrotnej kolejności najpierw zielona a później gorzów ale to przecież nie ma znaczenia. Nikt Panu na Słowiankę biletu nie dofinansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: go Re: Niech się biją za swoje! IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.10, 17:24 Gość portalu: gracjan napisał(a): > Panie Marku, > tu chodzi o prestiż, w przypadku Gorzowa pana Komarnickiego, a i > jeszcze o pieniadze i to duże. A jeżeli to prawda, ze firma > powiązana z panem K ma rozbudowywać stadion pana K to pieniadze > zostana w pewnych kieszeniach i tylko w tych. Stadion nie należy do Pana K. tylko do miasta. A Pan K. nie musi być prezesem Stali jako stowarzyszenia i Stali jako SSA. W przypadku stowarzyszenia można go odwołać na każdym walnym zebraniu członków stowarzyszenia. Informacje o tych zebraniach są podawane do publicznej wiadomości. Wystarczy więc zostać członkiem stowarzyszenia, zapłacić składkę i już sam możesz zostac prezesem. Powodzenia, obyś zebrał choć 50% kasy od sponsorów co zebrał pan K. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos Re: Niech się biją za swoje! 08.06.10, 16:03 Cymbałów znajdziesz wszędzie. Gwarantuję Ci, że gdyby nie było żużla to ci idioci tłukliby się choćby i na zawodach pływackich. Żużel nie jest tu niczemu winien. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WB Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: 81.210.87.* 08.06.10, 14:51 bydło w szalikach i bydło w mundurach - ci bandyci i ci bandyci znajdź różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamil19233 Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: *.jav.pl 08.06.10, 15:08 Moim zdaniem w Polsce powinno być tak jak w Anglii .Mianowicie powinna być 0.5 metrowa bramka ,a jak ktoś przez nią przejdzie to dożywotni zakaz wstępu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hahahaha Pobili ich kibice falubazu. policja poprawiła! IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.10, 15:18 Koleś się dziwi, że pobiła go policja.. haha, naiwniak widać pierwszy raz był na meczu! Policja co mecz kogoś leje, prowokuje bójki a potem GW pisze jacy to kibice źli - a teraz dziwnym trafem obwiniacie policję, a rzecznik prasowy jeszcze bezczelnie gada, że "znowu zła policja i czy ma pytać kto jest kim" - nie no, pewnie! Lejcie pałami kogo popadnie, bez znaczenia kto jest ofiarą a kto agresorem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bartas Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: *.chello.pl 08.06.10, 15:22 spisywanie chlopakow pijacych piwko na lawce w parku...to prawdziwy zywiol poslkiej policji dwudziestego pierwszego wieku. przychodzi do grubszej sprawy i chlopaki w bialych kaskach sie gubia. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? 08.06.10, 15:56 Teraz pewnie Komarnicki zwietrzy spisek Dowhana z gorzowską policją. A gliniarze mają to do siebie, że jak pałują to wszystkich jak leci i nie patrzą kogo. Nic nowego. Inna sprawa, że tych bandziorów, którzy wyskoczyli i napadli tych ludzi na ulicy trzeba skazać. Nie powinno być z tym kłopotu, w końcu policja ma dane osobowe osób które jechały autobusem+nagrania z kamery. Wystarczy odrobina dobrej woli i ich złapią. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra 08.06.10, 15:58 Nie trzeba było prowokować, ale akurat oni dostali już za swoje. Trzeba dorwać tych bezmózgów, którzy na nich napadli. Nie może być przyzwolenia dla czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gorzowski Stilon Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.10, 16:02 Kolega z Poznania bardzo dobrze napisał. Nieusprawiedliwiam ludzi z zielonej, ale to ten pan któremu się wydaje, że jak ma firmę to jest kozakiem jest winny całej sytuacji. Trzeba mieć odrobine pojęcia o tzw kibicach, a także trochę instynktu samozachowawczego, a temu panu najwidoczniej tego zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slavo Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: *.manc.cable.ntl.com 08.06.10, 20:39 to tylko dlatego że falubazy ssa .... kibolom Pogoni Szczecin i do nich rownają, można zobaczyć na forach Pogoni jak oni rowa im liżą. gdzies zielono dziurowska chołota musi jeżdzić i podniecać się jak to zlali 3 kolesi w 20 wooow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gorzów Ci pobici kłamią. IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.10, 21:33 Widziałem to zajście, kolesie w barwach Stali szli obok jadących autobusów mzk z kibicami fallusów. Skakali jak małpy wymachując flagami, nie dziwię się, że kibice z zg wyskoczyli i ich pobili, też bym tak zrobił. Nie trzeba było prowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiesiek to ci goscie sa sobie winni IP: *.chello.pl 08.06.10, 22:17 trzeba uwazac co sie robi bo mozna sie zdziwic. mam firme i płace podtaki - moge pokazac faka a policja powinna pilnowac zeby nikt mi krzywdy nie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: POKi Re: to ci goscie sa sobie winni IP: 88.220.37.* 09.06.10, 13:36 naprawdę macie w Gorzowie takich debili jak ten z tego artykułu? Mam nadzieję że większość gorzowskich firm prowadzą bardziej rozważni i twardziej stąpający po ziemi ludzie :D Usiadł w loży VIPów i zaraz mu się w dupie poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anty Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:49 Kibole to margines społeczny i zwyczajne chamstwo.A policja jak to policja bezmuzgowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MATHEO Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.10, 23:09 Mógł ten niby koleś tak nie kozaczyć z tą flagą przez niego dostali oklep inni... ''Co do czego dojdzie to sp****la aż się kurzy;/'' Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vG Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 00:46 Prowokacja to inaczej zaczepka ,wydawało mu sie że gdy ktoś jest zamknięty w autobusie nic mu nie zrobi?tym bardziej że jeszcze stróże porządku w konwoju?a tu niespodzianka i na bęcki trzeba było się załapać.Mało goście nałapali bo takie obdukcje to śmiech,więcej strachu niż obrażeń.Policja gdy jest dym leje a nie wybiera kto winien. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom.zgora Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja poprawiła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 07:08 Hmmm... Jestem z Zielonej Góry i muszę powedzieć , że gdy oglądałem transmisję i był ten incydent z krzesełkiem to pomyślałem sobie o dwoch rzeczach - że zaraz jakiś szef klubu kibica powinien gościa wziąć za fraki i oddać policji - ale tak się niestety nie stało, i że prezes Falubazu powinien podjąć męską decyzje o nie przyjmowaniu puli biletów dla naszych kibiców na mecze wyjazdowe. Po co to bydło ma jeździć do Leszna, Gorzowa, Bydgoszczy itp i potem się w Polsce mówi, że tu rzucili krzesełkiem, tam kogoś pobili? Banda kretynów. oddać bilety i po sprawie. Rok karencji i tyle. Poza tym - po jaką cholerę są bilety imienne, legitymowanie przy sprzedaży - ja jak idę na mecz to muszę pokazać dowód, karnet mam przypisany do miejsca na stadionie- jakby co to wiadomo kto, gdzie mieszka itp - a takich baranów nikt nie potrafi zidentyfikować? 2 lata zakazu stadionowego NA CAŁĄ POLSKĘ sprawę załatwi. Przykro mi tym bardziej, że mi się również wydawało, że mamy najlepszy klub kibica w żużlu (drużynę zresztą też ;-) - te oprawy na meczach itp, a tu się okazuje, że to bezmózgie palanty. Inna sprawa, że prze jakieś durne przepisy - gdybym chciał pojechać na mecz np. do Gorzowa to musialbym kupić bilet z puli przyznanej przez Stal kibicom Falubazu i usiąść w sektorze kiboli-razem z tymi idiotami. Dlaczego nie mogę sobie po prostu pojechać, kupić bilet w kasie i usiąść tam gdzie mi się podoba? Pomijam fakt ogromnego zainteresowania meczem (raz do roku w komplecie gdy z Falubazem jedziecie... hehe) i szybkiego wyczerpania biletów w kasach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom.zgora Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 07:24 A poza tym - jesli to prawda - jakim cudem kibole z Z.Góry "zaprosili" na mecz kiboli Pogoni Szczecin, skoro przy sprzedazy biletów jest legitymowanie itp.? To co - nie widać, ze bilet kupuje koleś ze Szczecina? Nie pojawia się pytanie - w jakim celu? i któż to nad morzem tak zapałał miłością do speedwaya? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinporemba Re: Pobili ich kibice Falubazu. Czy policja popra 09.06.10, 08:09 A niby czemu ktos kto mieszka w Szczecinie nie mialby prawa kibicowac Falubazowi? W Warszawie na przyklad tez jest wielu ludzi lubiacych Falubaz. To jest wolny kraj a segregacja ze wzgledu na miejsce zamieszkania jest niezgodna z konstytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Normalny Trzeba miec zdrowo nas....ne IP: *.acn.waw.pl 09.06.10, 07:26 we łbie zeby: "Postukaliśmy się w głowę, pokazaliśmy im środkowy palec, a kolega pomachał do nich flagą w barwach Stali." Intelektualnie tych dwóch idiot...w niewiele się różni od troglodytów z autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kopia śmieszny pan płaci podatki!!! IP: *.escom.net.pl 09.06.10, 07:40 a co inni to nie płacą? myślisz, że osoby bez firmy nie płacą podatków??? Nastrzelali wam obciachu przy dziecku i tyle- na drugi raz sobie zapamiętasz prowokatorze od siedmi boleści- gdyby chodziło o mnie tobym dziecku w oczy wstydził się spojrzeć a ty śmiesz jeszcze szum robić w mediach,. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: śmieszny pan płaci podatki!!! 09.06.10, 13:38 dokładnie za ten palec to od razu pod mur powinni go postawić .. nie mówiąc juz o obrazie moralności.. toż ci bogobojni kulturalni kibice tylko zaoszczędzili nam podatnikom utraty pieniędzy na rozprawę o znieważaniu publicznym innych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś