Dodaj do ulubionych

redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży

IP: *.gorzow.hypnet.pl 25.05.13, 19:10
Hej dziewczyny czy wiecie gdzie można w Gorzowie usunąc brzuszek po ciąży i boczki?
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 23:42
    • Gość: magda Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.13, 23:51
      polecam ci najlepsze obecnie urządzenie na rynku MAXIMUS TRI LIPO. Rezultat widoczny po pierwszym zabiegu, skóra naciąga się i jest bardziej jędrna, brzuszek i boczki znikają. Zabieg wykonywałam w Szczecinie. Wejdź na stronę i poczytaj jak wygląda zabieg www.maximus.info.pl
      • Gość: gosc Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.centertel.pl 27.05.13, 22:39
        Z brzuszkiem i boczkami walcze juz caly rok. Robilam kriolipolize ale oprocz wielkiego krwiaka efektu nie widzialam.Wydaje mi sie ze jest to wielka sciema z ta kriolipolizą a najlepsza metoda na pozbycie sie brzuszka są wciaz ćwiczenia wraz z dietą. Pozdrawiam
      • Gość: Kara84 Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.centertel.pl 04.06.13, 20:49
        Dzięki Magda za tą stronkę którą mi wysłałaś. Wszystko sobie dokładnie poczytałam, widziałam filmiki. Faktycznie wygląda to rewelacyjnie dlatego umówiłam się na zabieg bo widziałam ze mają ten sprzęt w Gorzowie więc do Szczecina na szczęście jechać nie musze. Mam nadzieje ze brzuszek faktycznie mi się napnie i tluszczyk choć troche zniknie. W razie co dam znać. Dzięki.
        • Gość: Kara84 Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.centertel.pl 10.06.13, 00:11
          Witaj Magda. No i bylam na zabiegu który mi poleciłaś.Byłam w Gorzowie w salonie Beautylaser. Szczerze mowiąc na początku bylam sceptycznie nastawiona ale jestem szalenie zadowolona z efektu. Efekt widac bezposrednio po zabiegu bo Pani najpierw mi zrobila jedną część ciala i pokazala bo zrobila zdjęcie i bylam w takim pozytywnym szoku ze az ciężko to opisać :-) Rewelacja nareszcie pozbędę sie tego brzuszka. Do tego ten zabieg ostatnio nawet pokazywali w tv . Polecam serdecznie bo ja juz sobie pakiet wykupiłam. Dzieki raz jeszcze.
      • Gość: KIKI Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.pools.arcor-ip.net 31.07.13, 00:30
        Gdzie w Szczecinie jest ten gabinet MAXIMUS TRI LIPO ?
      • Gość: Magdalena Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.static.chello.pl 27.12.13, 10:14
        Ja miałam wykonany zabieg na uda urządzeniem Maximus i już po jednym zabiegu odczuwałam ubytek ok 2 cm w obwodzie niesamowite efekty w szczególności ogromna redukacja celluitu .
        Łącznie miałam wykonaną serię 8 zabiegów i efekty są powalające Zabieg wykonywałam w salonie Pedicure Spa by OPI na ul. Chłodnej przemiły personel a przede wszystkim bardzo niskie ceny jak na Warszawę
      • Gość: es Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.14, 11:19
        Witam, jak to jest z karmieniem piersią? Ja karmię synka tylko rano i wieczorem piersią ale ciężko jest go odzwyczaić od takiego zasypiania. Dziecko ma 10 miesięcy... Zależy mi bardzo na tym zabiegu ale boję się jaki ma on wpływ na pokarm. Wiem, że jest w przeciwwskazaniach, ale słyszałam, że nie ma jednoznacznych badań w tym kierunku. Zabieg nie polega też na wtłaczaniu przez skórę żadnych szkodliwych substancji i wydaje się być mało inwazyjny dla mam karmiących tak rzadko.. z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam!
      • Gość: wrocławianka35 Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.15, 19:00
        BEZSKUTECZNY ZABIEG !!!. Dziewczyny ! nie sugerujcie się postami zachęcającymi do skorzystania z zabiegu. Te wszystkie maile to kryptoreklama , na którą ja niestety dałam sie nabrać. Jestem po serii 5-ciu zabiegów wykonanych w Coramedzie we Wrocławiu i efektu żadnego, mimo systematycznych zabiegów raz w tygodniu oraz zastosowania maksymalnej mocy urządzenia podczas ostatnich dwóch zabiegów. Zauważyłam jedynie lekkie napięcie skóry po trzecim razie, które ustąpiło po kilku dniach. Do "klientek" : nie wypisujcie bzdur, że zauważyłyście efekty redukcji obwodu w pasie zaraz po zabiegu , bo w rzeczywistości brzuch jest opuchnięty przez kilka dni i obwodu przybywa. Wykonywałam serię na brzuch i boczki, za kilka dni ostatni zabieg z wykupionego wcześniej pakietu, który jak sądzę niczego nie zmieni.

• Gość: Gość Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży IP: *.centertel.pl 25.06.13, 13:21
      Witajcie dziewczyny. Ją również szczerze polecam zabiegi Maximusem. Jest naprawdę rewelacyjny aż trudno w to uwierzyć a brzuszek szybko znika i co najważniejsze skóra jest napięta. Polecam
      • cmein Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży 22.10.14, 19:39
        MAXIMUS TriLipo w Zielonej Górze w Centrum Medycyny Estetycznej i Naczyniowej ul. Wyspiańskiego 13 gab. 203
    • ewelinate1 Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży 28.07.14, 16:52
      Jeśli to po ciąży, to może warto najpierw spróbować dobrać odpowiednią dietę i połączyć z ćwiczeniami zanim się pójdzie pod skalpel?
      • rutkowskamonika77 Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży 12.02.15, 19:01
        No tak, w ciąży rozchodzą włókna mięśnia prostego brzucha, co widać wyraźnie, bo krótko po porodzie można sobie włożyć w brzuch na wysokości pępka całą dłoń. Na szczęścia mamy pewne zdolności regeneracji tylko trzeba te mięśnie wzmacniać. Gorzej jak przy porodzie coś się uszkodzi e środku i nie można intymnie funkcjonować tak jak przed ciążą. Ja musiałam szukać specjalisty w ginekologii estetycznej. Na szczęście w Sulechowie jest gabinet dr Krzysztofa Rzepki www.rzepka.lek-med.pl/
      • anna.aa1979 Re: redukcja tkanki tłuszczowej po ciąży 06.02.22, 19:26
        Żaden skalpel nie będzie potrzebny. W Perfect Look Clinic (perfectlook.clinic/) proponują pakiet zabiegów typu karboksyterapia i dermomasaż, żaden z nich nie wymaga cięcia skóry ani nic z tych rzeczy, a nawet powiem że są przyjemne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka