Gość: kbk IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.13, 08:40 Zrobiłeś za dużo zakupów na święta, wyjeżdżasz na dłużej i nie masz co zrobić z żywnością? Nie wyrzucaj, podziel się z tymi którym brakuje. Jeśli jesteś z Zielonej Góry i chcesz się podzielić napisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinate1 Re: Foodshare - nie marnuj, nie wyrzucaj, podziel 28.07.14, 16:53 Ciekawa inicjatywa, może warto by było taką akcję nagłośnić? Szczególnie teraz, kiedy są wakacje i jedzenia się trochę marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
k.t.m.b-k Re: Foodshare - nie marnuj, nie wyrzucaj, podziel 28.07.14, 18:07 nie mam takiej możliwości żeby to nagłośnić. a szkoda... Zero zainteresowania, nie to co np w Niemczech. a ja jestem tu i tu nie mogę patrzeć co się dzieje z żywnością, wakacje, święta, tony jedzenia lądują tam gdzie nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
k.t.m.b-k Re: Foodshare - nie marnuj, nie wyrzucaj, podziel 16.12.14, 12:07 i znowu idą święta, mnóstwo jedzenia się zmarnuje, nie wyrzucajcie, oddajcie tym którym brakuje Odpowiedz Link Zgłoś