Dodaj do ulubionych

Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec

12.11.14, 16:24
Szukam dostawcy mebli używanych z Niemiec. Interesuje mnie współpraca, systematyczny odbiór.
Proszę o oferty na PW . Najchętniej zdjęcia i ceny.
meblezniemiec@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec IP: *.net.hawetelekom.pl 20.11.14, 15:21
      Witam
      Sprowadzam od kilku lat meble z niemiec , jeżeli jest Pan zainteresowany to proszę o kontakt na meila dariusz165@interia.pl lub 663 750 335
      Pozdrawiam
      darek
      • babcialidia Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 22.07.16, 13:43
        Zmieniamy mieszkanie i mam do zaoferowania sypialnię całą kompletną i dużą stylową meblościankę. Chętnie to oddamy. Mieszkamy blisko Eisenach
        mój adres lila60@poczta.fm telefon 880400005 lub 0049 6622 4009633
        pozdrawiam Lidia
        • tartakgiby Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 09.11.16, 16:45
          ZAKUPIE MEBLE UZYWANE I ARTYKUŁY DEKORACYJNE RAZ W MIESIĄCU
          • babcialidia Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 16.12.16, 17:41
            Likwiduję mieszkanie w Niemczech i mam do sprzedania zamrażarkę 2 letnią , zmywarkę 1,5 roczną, garderobę (lustro , dwa wieszaki i komódka ). Ponadto mam narożnik do salonu,meble pokojowe podświetlane, szafa 3 drzwiowa z lustrem , 3 szafki stojące typu małe komody, stolik i 2 krzesła, meble kuchenne ( 3 szafki wiszące, 3 stojące i komin wysuwany.) Kuchnia jest solidna, pojemna, ale ma mały problem na jednej szafce trochę odchodzi okleina.)
            Najchętniej chciałabym żeby jedna osoba wzięła całość, ale to do uzgodnienia.
            Mieszkam 4km od autostrady A4
          • Gość: tatiana_seidel@web Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 28.03.18, 19:05
            Jeżeli jesteście panstwo zainteresowani zakupem mebli z Niemiec proszę o kontakt. tatiana_seidel@web.de
    • Gość: andrzej Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec IP: *.147.16.62.customer.cdi.no 07.01.15, 23:56
      witam posiadam meble typu lozka witryny komody biurka z litego drewna sosna mam tez meble z ikea wszystko pochodzi z norwegi i jakiej potrzebuje ilosc poszukuje jakiegos odbiorcy . kontakt . monikand82@gmail.com
      • Gość: iwona Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.15, 22:22
        witam mam troche mebli komody mebloscianki stoly lawy wersalki krzesla itd zainteresowanych prosze o kontakt
        flower.iwona@wp.pl
    • Gość: iwona Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.15, 22:27
      witam

mam troche mebli z niemiec komody kredensy stoly krzesla mebloscianki wersalki itp
      flower.iwona@wp.pl
    • Gość: Kasia Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec IP: *.ip.telfort.nl 08.10.15, 09:36
      Witam serdecznie
      Szukam odbiorcy mebli uzywanych. Do tej pory zajmowałam sie sprowadzaniem mebli na potrzeby rodziny i znajomych. Chciałabym jednak rozszerzyć swoją działalność i robic to systematycznie.
      Meble które posiadam sama wyszukuje i teansportuje. Sa to solidne meble przeważnie dębowe. Kanapy i narożniki skórzane. Komplety jadalne, witryny, meblościanki.
      Prosze o kontak w razie zainteresowania
      kchareza@gmail.com
      Pozdrawiam
      Kasia
    • my-opolanie Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 22.06.16, 20:34
      Witam wszystkich.

?Szukam poważnych i stałych odbiorców mebli używanych z Holandii.
      ?Nie są to meble z wystawek lecz z Kringlopów ( sklepów z używanymi rzeczami).
      ?Co około dwa tygodnie, może częściej będziemy zwozić towar z Holandii, bo właśnie wracamy do Polski z narzeczonym.
      ?Ilość? Auto dostawcze większe niż bus. Rozmiary 4.20/2.10/2.15
      ?Zjeżdżamy do Polski, mieszkamy w woj. opolskim, meble będą dobrej jakości, zadbane, składowane u nas w garażu.

Pierwsza tura mebli - koniec lipca 2016
      Zapraszam do regularnego, odbioru osobistego.
      0692007759
    • my-opolanie Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 23.06.16, 00:37
      Witam wszystkich.

?Szukam poważnych i stałych odbiorców mebli używanych z Holandii.
      ?Nie są to meble z wystawek lecz z Kringlopów ( sklepów z używanymi rzeczami).
      ?Co około dwa tygodnie, może częściej będziemy zwozić towar z Holandii, bo właśnie wracamy do Polski z narzeczonym.
      ?Ilość? Auto dostawcze większe niż bus. Rozmiary 4.20/2.10/2.15
      ?Zjeżdżamy do Polski, mieszkamy w woj. opolskim, meble będą dobrej jakości, zadbane, składowane u nas w garażu.

Zapraszam do regularnego, odbioru osobistego.
      692007759
      • tartakgiby Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 09.11.16, 16:43
        WITAM SZUKAM DOSTAWCÓW MEBLI UZYWANYCH I ARTYKUŁÓW DEKORACYJNYCH
        • marxservice Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 18.01.17, 20:35
          Dzień dobry,

my sprowadzamy meble niemiecke stylowe,, nowoczesne, rozne (mieszkam i zyje w niemczech niedaleko holenderskiej granicy)

Prosze o kontakt telefoniczny.

533180278

lub

+49 152 274 065 12

bardzo mi milo Isabella Marx
          mowie po polsku i po niemiecku
    • sebus12345 Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 13.11.16, 18:29
      witam chcialbym sie zapytac czy interesuja pana stare meble i antyki z francij mol meil to sebastian.rogowski@laposte.net i moj nr tel 0033626573297
    • marxservice Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 18.01.17, 20:33
      Dzien dobry,

my sprowadzamy meble niemiecke stylowe,, nowoczesne, rozne (mieszkam i zyje w niemczech niedaleko holenderskiej granicy)

Prosze o kontakt telefoniczny.

533180278

lub

+49 152 274 065 12

bardzo mi milo Isabella Marx
      mowie po polsku i po niemiecku
      • fiszkasandra Re: Szukam dostawcy mebli używanych, z Niemiec 19.01.17, 18:55
        Witam jestem zainteresowana współpraca mam galerię, proszę o zdjecia przykladowe mebli z cenami pogladowymi na mail fiszkasandra@gmail.com z gory dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka