Dodaj do ulubionych

Zespół muzyczny na wesele

IP: *.icpnet.pl 20.01.15, 15:15
Witam, poszukuję świetnego zespołu muzycznego na wesele, grającego na żywo z woj. Lubuskiego, ewentualnie Wielkopolskiego. Czy ktoś mógłby jakiś polecić? :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Pablo Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.solarme.pl 28.01.15, 21:38
      Polecam Ad Astra adastraband.pl/
      Gitarzysta super, drugi gość, chyba Pan Andrzej robił z harmonijką i saksofonem co chciał. Moja Pani miała ciarki, jak się wyraziła. Wokalistka super głos. Całość wesela poprowadzona wyśmienicie. Nie było to moje wesele (moje było znacznie wcześniej). Nam się bardzo podobało. Młoda Para też była zachwycona.
      Pozdrawiam. Paweł z Moniką.
    • misia-1994 Re: Zespół muzyczny na wesele 08.05.15, 14:13
      NIEZŁY MŁYN - Profesjonalny zespół na wesela, eventy, bankiety, studniówki, imprezy rodzinne. Cechujemy się rzetelnością i elastycznością w doborze repertuaru. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży muzycznej. Do tańca zaprosimy Państwa w rytmach przebojów polskich i zagranicznych wykonawców pop, rock, dance, blues, latino, a także światowych standardów muzyki tanecznej i biesiadnych hitów. LINKI:
      www.facebook.com/zespolniezlymlyn
      www.planujemywesele.pl/36284-niezly-mlyn-zespol-na-twoje-wesele (pliki mp3)
      niezly-mlyn.zespoly-weselne.pl/

KONTAKT: niezly-mlyn@wp.pl
      tel: 508564559
    • Gość: Kasiagaga Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.toya.net.pl 11.06.19, 11:57
      Temat stary, ale może ktoś poszukuje dobrego zespołu, który w wiele zakątków Polski dojedzie, to ja taki polecam, a jest to zespół Piano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka