darth4 Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp 27.12.02, 21:13 Bardzo dobry temat. My się też zastanawiamy. Ale ... co to ? Nic nie napisałeś ? Spróbuję tak. Zaznacz prosze jedną z poniższych opcji : 1. Przestraszyłeś się własnej odwagi 2. Lubisz Gorzów a napisałeś tak z przekory 3. Nie lubisz, ale nie wiesz czemu Gdybyś dopisał jeszcze komentarz, byłoby wspaniale :) Odpowiedz Link Zgłoś
kc10 Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp 28.12.02, 00:17 Lubię gorzów. podoba mi się jako miasta. znam równiez wielu gorzowian. Irytują mnie kompleksy gorzowskie.Macie ich sporo. pzdr kc Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp 29.12.02, 00:24 kc10 napisała: > Irytują mnie kompleksy gorzowskie.Macie ich sporo. Jakie to są kompleksy "gorzowskie"? Czy każdy Gorzowianin je ma? Czy może chodzi o to, że nie występują nigdzie poza Gorzowem. (Rozumiem, że nie chodzi o kompleksy handlowe.) Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp 29.12.02, 16:19 bart.q napisał: > Jakie to są kompleksy "gorzowskie"? Czy każdy Gorzowianin je ma? Czy może > chodzi o to, że nie występują nigdzie poza Gorzowem. > (Rozumiem, że nie chodzi o kompleksy handlowe.) Dobre :)) Przyłączam sie do pytania. > kc10 napisała: > > Irytują mnie kompleksy gorzowskie.Macie ich sporo. Każdy podobno ma kompleksy. Słowo "macie" jest więc nieuzasadnione. Ale chętnie podyskutuję. Wal wątek pod tytułem : 1 gorzowski kompleks ( nie handlowy oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.szpital2.gorzow.pl / 217.98.252.* 14.11.03, 15:23 Nie lubię Gorzowa bo jest ładny, bo mieszkają tam mili ludzie, bo... jestem z Zielonej Góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp 09.12.03, 11:59 Gość portalu: tt napisał(a): > Nie lubię Gorzowa bo jest ładny, bo mieszkają tam mili ludzie, bo... jestem z Zielonej Góry :) Drugi kompleks: Nie lubie Gorzowa, bo przyjemnie spedzic jest tam wolny czas. Lasy, jeziora, nowoczesne baseny, piekna przyroda, miasto zielone kwieciem, nie nazwa, atrakcyjny region: polecam Santok, Lubniewice etc. Nie jak u mnie w Betonowej Gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.sobieski.com.pl / *.sobieski.com.pl 18.02.04, 22:42 GORZOW JEST SUPER BO MA TRAMWAJE, URODZILEM SIE W RADOMIU I ZAWSZE Z ZAZDROSCIA PATRZYLEM NA MIASTA Z TRAMWAJAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.04, 18:50 Masz racje tramwaje powinny byc w kazdym wiekszym miescie :) Oczywiscie nie liczmy falubazow z zielonej bo to nie miasto ale wieksza wiesc a do tego bez tramwajow buehehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.górzanin Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: 82.160.53.* 19.02.05, 08:59 a gdzie wy macie ratusz w tej waszej kobylej górce/ wiosek żescie naprzyłączali.a te torowiska to pozostałosć po cegielni która była w środku wsi.a te dwie linie[rzekomo tramwajowe] to po wagonikach do wożenia gliny.ten wasz kościółek na środku wśi,taki biedny nie otynkowany,no i wszystko się koło niego kręci,a tu pech bo parafię przenieśli wam do zielonej góry.ale to nic u nas jest agencja bezp. wewn. wyłapie się tych waszych przekrętaczy i może trochę się wam polepszy.oj wy biedaczki z kobylej góry szkoda mi was gdy tak na was patrzę-ducha nie gaście.ciasnota umysłów to jest wasz prpblem,módlcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:54 Apel do władz miasta Londyn, Nowy Jork i t p. Chcąc być wielkim jak Gorzów, budujcie linie tramwajowe . Miasto bez tramwajów, to wiocha. Londyńczycy-wy wieśniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:31 Masz rację. Mnie to chwyciło, po studiach wybrałem Gorzów dzięki tramwajom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOLNOŚLĄZAK Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:01 Osobiście też lubię tramwaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jannowak Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.05, 18:46 Bo jest dlugi czerwony i czesto staje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.05, 22:42 ufunduję jeden darmowy bilet tramwajowy dla mieszkańca zielonej góry. i pokażę jak się go kasuje. trzeba edukować kolegów z południa. są tacy zagubieni w gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:59 hey!jannowak Jesteś impotentem !!Rozumię że masz zwis meski eleganckiJa właśnie mam długi czerwony i często staje!!!!!!!!!!!!!1Dlatego lubię Gorzów Wlkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okh Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:13 A ja nie lubie tramwajow. Sa ladne, ale co z tego? Zycie towarzyskie w gorzowie nalezy do skinow walesajacych sie po ulicach, bo komunikacja miejska dziala do 23. Wiec jak idziesz na impreze, to musisz wyjsc albo przed 23, albo z rana. Nawet jak masz samochod, to co z tego, po pijanemu nie mozna prowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) oby wam się dzieci tramwaju nie czepiały :) IP: *.uz.zgora.pl 09.08.05, 14:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wami4 Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:06 Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp Autor: Gość: ROB IP: *.sobieski.com.pl / *.sobieski.com.pl Data: 18.02.2004 22:42 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- GORZOW JEST SUPER BO MA TRAMWAJE, URODZILEM SIE W RADOMIU I ZAWSZE Z ZAZDROSCIA PATRZYLEM NA MIASTA Z TRAMWAJAMI. -------------------------------------------------------------------- Gorzow jest super, a jest z tymi dziurawymi od 40 lat jezdniami i chodnikami jest super super super. Tej dziurze nic nie pomoze, nawet tramwaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako11 Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:37 A zapowiadalo sie grzecznie do Tomka z ZG. Musiał popsuc? Lubie Gorzow choc wychowalem sie nad morzem i w Bydgoszczy. Nie lubie glupkow co wysilaja sie na lokalne wasnie. Mieszkalem troche z ZG. Uwazam, ze Gorzow jest bardziej miejski niz ZG. Przedwojna Gorzow liczyl 35 tys mieszkancow a ZG 5 tys. I takie maja stare miasta. Gorzow pijani russcy zolnierze zniszczyli. Reszte WRN w ZG. Gorzow ma kompleks wiekszego miasta o 15 tys mieszkancow. Oba miasta to naplywowa ludnosc. Oba miasta to ludzie ktorym marzy sie byc kims. To robcie to gamonie razem. Niech sie nie kloca jedrzejczaki z brachmanskimi i inni politykierzy miedzy soba a pomysla, ze planowana jest Polska dzielnicowa i do tego czasu trzeba dla obu miast zrobic jak najwiecej. banki juz podzielily Polskie na regiony, statystyka tez. Wiadomo juz, że sa dwie mozliwosci: albo poznan albo szczecin. wroclaw juz sie wycofał z ZG. Popytajcie waszych bonzow. No oczywiscie duzo wie tez Bernard. To byl zart. Pozdrawiam milych z ZG i GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.05, 19:17 Kiedys mieszkalem pod ZG a teraz mieszkam w Gorzowie. Szczerze mowiac bardziej jestem za G. Nie znaczy to , ze nie lubie tamtych stron i ludzi tam mieszkajacych. Obiektywnie musze powiedziec , ze zadne z tych miast nie wyprzedza drugiego. Ich potencjaly sa porownywalne. Jezeli ZG jest w czyms mocniejsze , to G w innej dziedzinie. Jezeli rywalizujemy w kulturze czy w gospodarce to jest to zdrowe. Najsmutniejsza jest rywalizacja w sporcie, gdzie ujawnia sie ten szowinizm. To jest chore i tutaj my forumowicze mamy wiele do zrobienia. W koncu jest to platforma swobodnej anonomowej wypowiedzi. Tutaj pod nickami dyskutuja najwieksi przedstawiciele zwasnionych stron. Rywalizujmy inaczej. Pozdrawiam ZG i G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!@# Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:17 Kargule i Pawlaki, a o co w ogóle rywalizujecie? Śmieszne są te prowincjonalne waśnie. Podobnych par jest bardzo wiele w Polsce i na świecie. A najaktywniejsi są ci z największymi kompleksami. Mieszkam w innej części kraju, urodziłem się na Ziemi Lubuskiej. Gorzów i Zielona Góra to miasteczka jakich wiele. Ani brzydkie jak Radom, ani ładne jak Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemwu1 Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:49 Pochodze z Miedzyrzecza a od 23 lat mieszkam w Belchatowie.Ciekawe ,ze jak widze auto z G. albo ZG to jakos milo mi sie robi .Czuje sie lubuszaninem i bede nim do konca zycia .Lubie kazdy kawalek tej ziemi i jej mieszkancow .Po co Wam te animozje ? Lepiej Wam zyc z syndromem Pawlaka i Kargula ? Uwierzcie mi, z daleka inaczej to wyglada .A Wam tylko siekiery dac.Serdecznie pozdrawiam cala Ziemie Lubuska ,a zwlaszcza Miedzyrzecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia z Lublińca Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: 80.51.222.* 30.06.05, 12:41 A ja mam familie i w Gorzowie i w Zielonej Górze i powiem wam szczerze ze wole Zieloną Góre. I wole tam jeździć bo szybciej sie tam dostane a do Gorzowa to chyba 10 przesiadek. Moi zdanie to ejst taK Gorzów ma tramwaje i chwali sie tylko tym bo nic więcej nie ma. A Zielona Góra moze sie pochwalić wieloma rzeczami, np. lotniskiem, winiarnią, browarem, fajnymi sklepami (m.in. centrami handlowymi, które sa w Zielonej a w Gorzowie praktycznie ich nie ma) moze sie pochwalić uniwersytetem i innymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.ztpnet.pl 23.07.05, 23:56 Ja tez nie wiem dlaczego nie lubie Gorzowa..no pewnie dlatego ze jestem z Zielonej Gory-ale co to ma do rzeczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.05, 11:23 Madzik masz rację jestem z Gorzowa a jednak podałam Ci namiary do Endykrologa nie mam żadnych minusów odnośnie do Zielonej Góry co ma piernik do wiatraka serdecznie pozdrawioam Odpowiedz Link Zgłoś
madzikmadzik Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp 06.08.05, 23:23 Aga dziekuje jeszcze raz za namiary! :) tak ludzie z Gorzowa sa super! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.05, 08:50 Witam madzikmadzik bardzo mi przyjemnie że Ty jesteś zadowolona powodzenie jeżeli skorzystasz z tego lekarza to napisz jak Ci poszło pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzik Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 17.08.05, 14:25 Bardzo lubię Gorzów i na żadne inne miasto bym go nie zamienił ,jest dużo ładniejszy i ładniej położony od Ziel.Góry /rzeka Warta / - korzystniej bo bliżej granicy niemieckiej /strefa wolnocłowa/. Po skończeniu modernizacji prowadzonej obecnie na ulicach ,wybudowaniu bulwaru nad Wartą , obwodnicy , jeszcze bardziej wypięknieje .Mieszkańcy Zielonej Góry zdają sobie z tego sprawę .Nie pomorze im ani uniwersytet ani lotnisko w Babimoście /poroniony pomysł i utopione w błocie miliony - ktoś powinien za to ponieść konsekwencje/. Ludzka zawiść ludzi z Ziel.Góry względem Gorzowa jest spowodowana tym że Gorzów jest miastem i większym i ładniejszym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.ztpnet.pl 17.08.05, 18:24 Co za gorzowski cynik\!!! gorzowem moze i wiekszy(wioski podolanczal to wiadomo) ale napewno nie ladniejszy!!!!!!!!!!! Rzeka????? ta smrodka????? Gdzie macie centrum??? upssss sory starowke? Bo to cos to najwieksza szpetota woj. lubuskiego!!! gorzowek ladniejszy hahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.05, 13:05 ZG centrum mamy w Zielonej Górze pozdrawiam rodowita gorzowianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek-Gorzów górą Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 13:56 Gorzów jest i większy i ładniej położony - i nic na to zielonogórzaki nie poradzicie .Stłumcie w sobie złość ,uderzcie się w swoje piersi i wymoczcie wasze gorące głowy w bardzo zimnej wodzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 14:29 Jarek masz całkowitą rację . Popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.ztpnet.pl 18.08.05, 17:02 Jak mozecie byc tacy slepi i szowinistyczni????!! Przeciez juz kilkakrotnie ludzie spoza woj. wypowiadali sie o obu miastach i i ogromna wiekszosc byla za ZG. Jestem pewnien ze wiekszosc ludzi z gw ktorzy wypowiadaja sie jaki to gorzowek ladny a ZG be nigdy w Stolicy ZG niebyli!!! Jak to niby gw jest ladniej polorzony?? Wokol ZG jest pelno lasow,wzgorza,jeziora itp. a gw cechuje sie tym ze wokol pola, w miescie pola ,w centrum tez pola i nawet na stadionie zamiast lawek tez pola hahaha:) Djacie spokoj, podloczcie Szczecnin,Poznan i Berlin. Wtedy weeeeeeeelki gorzow bedzie jeszcze wieeeeeeeeeeeekszy:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reds Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.05, 18:40 poprostu jesteś świrem ja byłem w Zielonej Górze i mi się podoba a jestem gorzowianinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.ztpnet.pl 18.08.05, 21:53 To sie wczytaj w wypowiedzi poprzednich "znawcow" reali lubuskich:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 13:47 Możecie sobie pisać co chcecie ,Gorzów jest ładnym miastem,Zielonej Góry nie znam ponieważ tylko przez nią przejeżdżałem w drodze do Wrocławia. Wygląd miasta pracuje sam na siebie .Jeszcze się taki nie urodził ażeby wszystkim dogodził . Panowie więcej bezstronności . Gorzowianin . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 31.08.05, 13:33 Gorzów jest pięknym miastem i pięknie położonym ,czy się to komuś podoba czy nie ! Ci co najwięcej klepią bzdury na temat Gorzowa robią to z zazdrości że Ziel.Góra jest i mniejsza i brzydsza !Powinniście się wstydzić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp ale piszesz o IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.05, 10:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dlaczego nie lubię gorzowa bo masz problem IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.05, 19:54 ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: 100 post w forum lubuskim:) IP: *.ztpnet.pl 28.08.05, 21:30 LUBUSKIE!!!!!!:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubię Gorzów Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 14:10 Jestem urodzony w Zielonej Górze ale lubię Gorzów i uważam że jest dużo ładniejszy od Zielonej Góry .Taka jest prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.ztpnet.pl 30.08.05, 20:55 A ten dalej lata ze swoim IP i kabaret robi:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogórzanin Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 07.09.05, 14:26 Bardzo lubię Gorzów i muszę przyznać że jest dużo ładniejszy od Zielonej Góry - nie można zaprzeczać autentycznym faktom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp IP: *.ztpnet.pl 08.09.05, 01:07 Ku.. nastepny....! Czy ty czlowieku nie widzis po IP ze jestes z gw???????!!! Honbor pajacu...wiesz co to jest?????? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:Kc10 bo sam siebie nie lubisz...... IP: *.gorzow.mm.pl 17.09.05, 19:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dlaczego nie lubię gorzowa wlkp-boś głupi IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 12:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...........:) ej Ty Zielonogórzaninie....!!!!!!!/Gorzowiaku!!! IP: *.ztpnet.pl 20.09.05, 22:24 widać,ze gorzowiak co podpisuje się Zielonogórzanin zna sie tego... na gramatyce i w ogole na języku polskim....wytłumacz nam oto czy istnieją fakty nieautentyczne???dlatego nie lubię Gorzowa,bo mieszkają w nim ludzie-buce,którym wydaje się,ze wszystko im się należy,a w rzeczywistości są prostakami,których czeka życie w tej mieścinie...biedni frustraci-mowa tu o ludziach pokroju tych,którzy są bucami,bo wiem,ze w Gorzowie istnieją normalni ludzie,mieszkający w średniej wielkości mieście,dbający o to miasto...ludzie,którzy żyją swoimi sprawami,nie Zielonej Góry-Ci ludzie nie mieszkają na wsi,tylko w Gorzowie Wielkopolskim...podobnie jest i u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMERF Re: ej Ty Zielonogórzaninie....!!!!!!!/Gorzowiaku IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.05, 10:49 Jesteś w błędzie,w każdych miejscowościach są ludzie podzieleni jak Ty to określiłeś buce czy to Zielona czy Warszawa itd.jastem Gorzowianką i nie posiadam aspiracji że mi się wszystko należy,i tu jest Twój błąd nie sądz wszystkich jednakowo.Właśnie wybieram się do z.Góry do rodzinki do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorran Re: ej Ty Zielonogórzaninie....!!!!!!!/Gorzowiaku IP: 212.160.138.* 21.09.05, 16:29 Ja jestem Gorzowianinem a bardzo lubię Falubazów. Są tacy pocieszni i wzruszający! To musi być niezwykłe żyć w małym miasteczku i udawać przed całym światem że to miasteczko to wielka metropolia, której należą się specjalne prawa, która jest stolicą kulturalną regionu itd. I do tego wygłaszać te teksty z poważną miną jakby miały one coś wspólnego z rzeczywistością (pewnie po to żeby brzmiały jeszcze śmieszniej). Kiedy wszystko wróci do normy i w miejsce woj. lubuskiego powstanie wreszcie woj. gorzowskie myślę że władze wojewódzkie powinny zorganizować w stolicy powiatu zielonogórskiego specjalny park rozrywki. Za niewielką opłatą turyści bedą mogli pojechać do Zielonej Góry i posłuchać tubylców opowiadajacych o "uniwersytecie", "winobraniu" , "stolicy kulturalnej". Ale bedzie ubaw! Lepszy niż w Eurodisneylandzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: ej Ty Zielonogórzaninie....!!!!!!!/Gorzowiaku IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.05, 17:50 Ja nie lubię Gorzowa za to,że jest Wielkopolski w Lubuskiem. Za to,że mieszkają tu ludzie, którym nie przeszkadzają brudne kamienice,ulice...Za to,że nie ma tu porządnego kina, galerii... klimatu. Gorzów to najlepsze miasto do tego by zrozumieć,że jest wiele ciekawszych miejsc. Dlatego młodzi ludzie, którzy kończą studia w Poznaniu czy w Warszawie nie chcą tu wracać . Pozdrawiam wszystkich zadowolonych Gorzowiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ej Ty Zielonogórzaninie....!!!!!!!/Gorzowiaku IP: *.ztpnet.pl 21.09.05, 21:00 no właśnie Smerf---ja nie generalizuję,powiedziałem,ze wiem ,że w Gorzowie mieszkają normalni ludzie,a Ci co tu się wypowiadają-najeżdżając na siebie nawzajem,to w większości buce,zarówno z Gorzowa jak i z Zielonej...mam tu na myśli np niejakiego Zorrana...no po prostu ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: ej Ty Zielonogórzaninie....!!!!!!!/Gorzowiaku IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.05, 21:59 Witam faktycznie,odstawiają taką pyskówkę,jakgdyby nazwy miejscowośći w tym momencie były żniejsze,ale to ich problem pozdrawiam ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: ej Ty Zielonogórzaninie....!!!!!!!/Gorzowiaku IP: *.chello.pl 23.09.05, 17:22 Święte słowa. W kazdym mieście są ludzie-buce, jednakże dziwi mnie wasza obustronna nienawiść. Konflikt Bydgoszcz-Toruń to przy waszym mały pikuś. Tak w ogóle lubie ZG bo mam tam rodzinę. ZG życzę dobrego winobrania. Pozdro z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś