GoĹÄ: wiesia26 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 10:41 Chciałabym zmienić fryzurę i nie mam pomysłu, szukam dobrego i niedrogiego fryzjera w Gorzowie Wlkp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Red Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 22.03.07, 10:30 Cóż ... naprawdę dobry fryzjer niestety nie jest tani... Osobiście mogę polecić pania Małgosię z salonu"Naomi"przy ul. Krzywoustego (minusem są długie terminy no i niestety koszt-strzyżenie kosztuje ok.50- 60zł),ale pani ta ma naprawdę świetne pomysły i doskonałą technikę(nawet gdy włosy odrastaja linia strzyżenia trzyma się) i pania Ulę ze Studia Wamp w Parku 111(tutaj niestety cennik zabija) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hulajnoga Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 23:57 Pani Ula z Wampa w Parku 111 to pomyłka... Dziewczyna, pomijajac Jej zachowanie i manie wyzszosci jest fatalna specjalista i nie potrafi czesac...Po wizycie i wydaniu 140 zł. wrocilam do domu i sie poplakalam...a fryzura sylwestrowa mojej siostry...bez komentarza.Ula powinna zmienic zawod. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edyta Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: 77.242.236.* 11.12.10, 11:48 ja mam odmienne zdanie co do uli z wampa. Farbowania lepszego niż ona nikt nie robi w gw. Blondy extra i te odważne cięcia dopasowane do mojej twarzy- nigdy nie czuję się zawiedziona po wizycie u uli. Polecam z ręką na sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.10, 22:38 Polecam salon Gold Style przy ulicy Mościckiego 14, na pierwszym piętrze na sklepem 1.2.3. ,świetne koloryzacje i strzyżenia , fajni ludzie polecam , mają sunę świetna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna pani Ula IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.11, 10:11 Ja niestety mam zle doswiadczenia, jezeli chodzi o farbowanie przez pania Ule. Zaproponowala mi blond, wyszedl zolty. Przy suszeniu, powieszialam, ze nie wyjde tak na ulice. Pofarbowala mi wlosy jeszcze raz. Przez kilka miesiecy mialam siano na glowie. Poza tym, uwazam, ze pani Ula jest bardzo nieodpowiedzialna. Potrafi odwolac termin w ostatniej chwili, np. na dzien przed sylwestrem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cerii brad szoł Re: pani Ula IP: *.net.pbthawe.eu 10.07.11, 00:08 Pani Uli dać spokój Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: al Re: pani Ula IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.12, 13:49 Najgorsza fryzjerka u jakiej bylam. Zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamilka Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: 77.242.236.* 08.07.10, 18:07 osobiście polecam Ulę z Parku 111. Zna się na rzeczy ma indywidualne podejście i wykazuje się dużą kreatywnością i wiedzą fryzjerską a co do czesań to fakt jej słaba strona ale fryzjer od wszystkiego jest fryzjerem od niczego. Na farbę, strzyż, modeling polecam nie ma takiej drugiej w GW Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 14:35 Ja osobiście polecam p. Sylwię, która pracuje salonie w Hotelu Gorzów. Rewelacyjnie mnie ścieła i zrobiła baleyag. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gabrysia Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 17:01 zdecydowanie Marlena. kontakt 785061795 fryzjer na telefon strona aktualna ich to www.marlenosik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarna Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.u3d.net 18.09.14, 23:33 Goraco polecam salon fryzjerski na dworcowej u kamilii,,jest tam fryzjerka monika ktora farbuje i obcina rewelacja bardzo mila obsluga , swietny wystroj milo pachnaco asz niechce sie wychodzic, zafarbowala mie tak jak od dawna chcialam .slucha co sie mowi i efekty sa rewelacyjne, GORACO POLECAM SALON NA DWORCOWEJ W PIWNICY TEL.532-53-10-53 BO WARTO I NIEDROGO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia dobry fryzjer w Gorzowie wlkp. magicsalon.pl IP: *.gorzow.mm.pl 17.10.07, 22:19 witam cię Wiesia. magicsalon.pl - jeśli szukasz dobrego fryzjera to zajrzyj na tą stronę albo od razu idź do salonu na Paderewskiego 74. super fryzjerka Karolina. świetnie doradzi i doskonale zrobi fryzurę kosmetykami Keune. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malina Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy!! IP: 82.160.251.* 14.12.07, 15:50 nowy salon w gorzowie na garbary 6 Śpiewak matyja chwesiuk normalnie rewelacja!!!!!jestem zadowolona na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.tktelekom.pl 18.04.08, 18:02 jestem zadowolona byłam u pana igora pełen profesjonalizm i precyzja garbary 6 śpiewak i matyja chwesiuk to mój salon znalazłam fryzjera polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majka Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.centertel.pl 06.05.08, 18:04 tak ja tez polecam pana igora z salonu na garbary piekny salon i profesionalista w nim;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agness87 Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 00:19 a ja bylam u piotra ,w tym samym salonie i juz nigdzie indziej sie nie wybieram:) wymyslil mi swietna fryzurke,ktora sie uklada i nie scial mi wcale duzo z dlugosci,a o to sie balam, igor tez wydaje sie dobry polecam ten salon ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mila Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.tktelekom.pl 30.07.08, 19:10 potwierdzam,tez bylam u pana Piotra i jeszcze chyba nigdy nikt tak dokladnie nie scinal mi wlosow, a w oczach to ma chyba linijke:) zrobil mi swietna grzywke,bardzo jestem zadowolona i polecam tego pana!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ann Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.08, 21:51 a jak cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MIETEK Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.10, 15:08 BYLA DOBRA FRYZJERKA MESKA W KUPCU GORZOWSKIM PANI MONIKA ALE JUZ TAM NIE PRACUJE.MOZE KTOS WIE GDZIE JEJ SZUKAC Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agnieszka Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.gorzow.mm.pl 25.03.10, 18:20 Moze to ta fryzjerka Monika ktora pracuje w salonie w Ascanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.play-internet.pl 10.12.12, 18:29 Ja polecam pania Dorote na manhtanie ma nozyczki do strzyzenia na goraca w dobrej cenie strzyzenie naprawde fajnie dziewczyna fajnie doradza i naprawde nie jest droga polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.gorzow.mm.pl 21.03.13, 14:15 Super a jakies namiary na Panią Dorotę bo skoro jest super to warto skorzystac bo niestety mam zle doswiadczenia z fryzjerami Jak nie spalone wlosy to cięcie do bani Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.08, 19:19 mam pytanie do tych osob co tak zachwalaja ten nowy salon fryzjerski a jak z cenami tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maggi Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.?juz jest nowy! IP: 78.52.204.* 26.07.09, 20:16 A jakis numer telefonu???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monika Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.09, 15:40 jest nowy salon, na ul Papuszy (obok jest weterynarz, pizzeria verona). Tam robi włosy Przemek- młody ale bardzo zdolny.jestem bardzo zadowolona, czesał mnie na wesele kolezanki ale juz wiem ze na pewno bedzie czesał mnie na moj slub.farba tez super, nie byłam pewna czego chce-zobaczył,doradził...wszyscy byli w szoku-pozytywnym oczywiscie :-) bardzo polecam. nr do salonu 0 793 377 007 - to nr włascicielki ale ona umowi. nie maja jeszcze duzych kolejek, chociaz jak ktos chce czesanie na weekend to trzeba dzwonic wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzyna Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 21:03 Dziewczyny odradzam wam wizyty w salonie(spelunie) na ul.Maczka (na pczeciwko panoramy- w bloku) I fryzjera Arka-to jest rzeznik nie fryzjer.....To co mi zrobil z wlosami to jest jakas masakra:((( Polecam Salon na garbary-rewelacja-tylko szkoda,ze fryzjerzy sie tam zmieniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kazek Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 02.03.10, 21:29 Potwierdzam słowa poprzedniczki. Niesmpatyczny, zadufany w sobie, a przy tym beznadziejny fryzjer. Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:47 A ja polecam Kamilę z Obrońców Pokoju obok sklepu spożywczego.Chodzę do niej kilka lat.Rewelacja.Teraz przyjeżdżam do niej aż z Wrocławia..po 2 próbach u fryzjerów we Wrocku nikomu nie dam już szansy bo to jakieś nieporozumienie...przed nią biegałam też od fryzjera do fryzjera..przerabiałam nawet Laurent za 300zł i wyszłam niezadowolona..mam nr prv do niej, jak ktoś chce to niech pisze do mnie na gg: 7240995 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: terenia Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.centertel.pl 10.05.10, 16:25 moge pani polecic pania monike z dworcowej , fajna dziewczyna , latwo sie z nia zaprzyjaznic , choc na poczatku wydaje sie innaczej , fajjnie robi wloski i jest nie droga. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamcia Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 22:57 podpisuje sie. salon na dworcowej 12 tam za żabką po schodach do góry Beata i Monika dobre fryzjerki polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martunia Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.10, 21:26 JA POLECAM NOWY SALON NA ULICY BOROWSKIEGO DIAMENTS PRACUJE TAM P.ADAM I P.MARCIN POLECAM SA MŁODZI I BARDZO OTWARCI ATMOSFERA FANTASTYCZNA JA OSOBISCIE ROBIŁAM FARBE U P.ADAMA WYSZŁO FANTASTYCZNIE FRYZURKE TEZ DOBRAŁ IDEALNA POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: 89.100.162.* 11.01.11, 17:45 witam was..ja wam odradzam salon DIAMENTS robilam tam wlosy u pana adama i po prostu kompletna pomyłka..a wlascicielka jeszcze gorsza nic nie potrafi zrobic ani doradzic..radze wam tam nie chodzic..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kama Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.ntlworld.ie 20.01.11, 21:33 witam was,ja wam odradzam fryzjera DIAMENTS na ul.BOROWSKIEGO24 p.adam robił mi włosy 4godz i jeszcze zrąbał wyszlam strasznie niezadowolona juz wiecej tam nie pójde..NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.11, 23:23 ja polecam pracuje tam p Marcin rewelacja to co zrobił z moimi włosami nie ma lepszego pomysłowego fryzjera w gw brawo za odwage !,chcialam calkowicie sie zmienic z dlugich czarnych włosow zrobił mi wymazony blond i fantastyczną fryzurke Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 22:29 p. Karolinka na Borowskiego -super. bardzo dobre kosmetyki i fachowa fryzjarka polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: 178.56.53.* 29.10.10, 09:56 Witam, Korzystam od wielu lat z usług Pani Danusi z Salonu Fryzjerskiego Avangarda z ul.Sportowej. Jestem zadowolona. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pani Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: 178.56.53.* 29.10.10, 12:57 Jestem ze Staszica, mam nie daleko. Jak z cenami , przyzwoite? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.10, 07:55 Witam ja polecam Pania Dorote pracuje na manhatanie na Armii Ludowej jest bardzo fajna i sympatyczna naprawde robi super ja robilam farbe i strzyzenie jestem bardzo zadowolona bo nie wiedzialam co chem a pani Dorota mi dobra fryzurke wraz z kolorem:)moja kolezanka sie czesala na wesele i jest bardzo zadowolona zrobila jej piekna i trwala fryzurke polecam goraca!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gggosc Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 15:56 Witam Poszukuję fryzjera w Gorzowie który z lekko brazowych włosów zrobi piękne jasne naturalne blond włosy ( coś jak C. Schiffer, Pamela Anderson, ) ładne, naturalne, nie urynowo żółte, nie rude i nie białe, nie siwe... proszę o pomoc! taki który stosuje dobre farby i nie zniszczy mi włosów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natasza Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 23:44 Niestety moja droga, twoje życzniee jest nie do spełnienia. Włosy po dekoloryzacji zawsze idą w żółcoie (dla innych w rude). A żeby wykonać taki jasny blond o jakim marzysz trzeba włosy rozjaśnić do 11 poziomu. Czyli przy dłuższych włosach= palimy je. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.range81-132.btcentralplus.com 05.10.11, 01:54 a ja polecam panią karoline może młoda ale jak na swój wiek to ma doświadczenie miala zaklad na kosynierow gdyńskich wiza wi hotelu mieszko a teraz się przeniosła na manhatan na armii krajowej jest też kosmetyczka która sie zna na rzeczy może to mały salon ale gorąco polecam nie daleko przystanku autobusowego [po dawniejszej przychodni] zadowolona ania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzik000 Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.free.aero2.net.pl 12.09.14, 11:44 czy karolina nadal tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 12.10.11, 23:37 Ja z pani Doroty to nie jestem zadowolona dla mnie to nie strzyze tylko wycina wlosy degażówkami wyciela mi polowe wlosów i teraz nie chca sie ukladac NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.range86-143.btcentralplus.com 20.10.11, 01:24 to ja ci polecam karoline tą z armii krajowej i na pewno będziesz zadowolona i z niej i z kosmetyczki która tam jest .zna się na rzeczy polecam za bardzo jak coś powtarzam adres armii krajowej po starej przychodni polecam bardzo ania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kris Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.11, 22:29 Polecam maszynkę do strzyżenia koszt 80 zyla.Potem juz wszystko za darmola. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paula Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.net.pbthawe.eu 08.11.11, 20:55 Jak na mój gust w Gorzowie nie ma dobrych fryzjerow. Osobiście chodzę bardzo rzadko bo się po prostu boję a jak już muszę to staram się tak aby przy okazji zahaczyć o moją ulubioną fryzjerkę w Zielonej Górze. Jeśli ktoś zainteresowany p. Lidia Piaskowska bardzo mały salonik bardziej zakładzik ale kobita nie łapie się nawet za to obrzydlistwo degażówki. Powiedziała mi żeby nie dawać się tym obcinać bo jest to tylko do bardzo grubych włosów, a stosują je niedoświadczone fryzjerki by pójść na łatwiznę. Najbardziej w GW nie polecam salonu ELEGANCJA co ta baba ze mną zrobiła... mówię że zapuszczam to mnie tak pocięła tymi tymi degażówkami.. wkur.... byłam! Gorzów tfuuu nigdy więcej. W Golden Style jest facet który nauczył się jednej fryzury i tak teraz wszystkie kobity strzyże... żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.12, 21:43 Przemek Kislinger (fryzjer) - pracuje w salonie przy ul.Papuszy 21 w Gorzowie wlkp. Polecam tel do Salonu 793 377 007 również kosmetyczka (tipsy, żel na paznokcie stóp, henna, mikrodermabrazja, rzęsy 1 do 1 itd ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iza Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: 91.226.7.* 12.12.12, 13:53 Jeśli chcecie być koleżanki dobrze obciete i do tego spędzić miłe chwiel zapraszam do pani Iwony Sobek Na Witosa 40. Migdal sie chowa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 16:58 polecam Panią Marlene z Gorzowa numer do niej 785 061 795 i storna z wizytówki www.marlenosik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wanda Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.centertel.pl 18.09.13, 15:00 polecam jestem zachwycona i dojazd do domu nie musiałam wychodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bartek Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.13, 20:52 Napewno nie idź do Top & Model w Askani. Dzień otwarcia tego "salonu" top&model w Askanie powinien być dniem zamknięcia. Kompletny brak profesjonalizmu, obsługa nie stosowała się do oczekiwań klienta i robiła swoje. Zamiast delikatnego przyciecia wlosów kłótliwa fryzjera zrobiła fryzure po swojemu. Miała przyciąć i podnieść włosy, wg fryzjerki podnieść włosy można tylko za pomocą żelu! Zawyżone ceny z kosmosu, cena ustalona telefonicznie wzrosła po wykonaniu "fryzury" bez żadnych sensownych uzasadnień. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolcia Top & Model Gorzów Askana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 17:04 Takiego braku niekompetencji dawno nie widziałam. Osoba uważająca się za fryzjera zagadałaby mnie na śmierć po mimo że nie miałam ochoty na jakiekolwiek rozmowy. Głowa mnie bolała po jej opowieści z kosmosu i głośnego śmiechu tuż za plecami. Hardcorowe przezycie do ktorego nie mam zamiaru wracac. Najgorszy salon na w jakim byłam a byłem w Poznaniu, Worcławiu, WWA ale to co przezyłam z Gorzowie pozostanie w mojej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B.P. Re: Top & Model Gorzów Askana IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.13, 21:06 Byłam u tego fryzjera top & model wAskanie w tym tygodniu, poprosiłam o pocięcie koncowek z wlosów do za ucha. Miałam odrastającego boba i chcialam zapuścić włosy. Fryzjerka dosłownie to usłyszała i obcięla mnie, na chłopaka z jakimiś dziwnymi pejsami i do tego cały fryz się wcale nie układa. Do tego wyglAda znacznie starzej. Fryzjerki wytlumazenie to to, ze chciala mi dodać objętości włosów , a w rzeczywistości to obciachała mi włosy tak, że nic sie ńie układa,a włosy przyklapują do głowy eehhh. Zdecydowanie niepolecam ! Nigdy już tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wanda Re: Top & Model Gorzów Askana IP: *.centertel.pl 21.10.13, 20:25 najgorszy salon w Gorzowie brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarna Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.insant.pl 27.10.13, 21:43 a ja plecam fryzjerke JOLE I AGE na ulicy MACZKA 9/2a tel.782239062 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: R Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.play-internet.pl 08.11.13, 11:01 WITAM czy wie ktos gdzie teraz obcina pani Emilka z salonu Irokez, lub ma jakis nr. kontaktowy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: K Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.tktelekom.pl 25.02.14, 13:10 Też tej Pani poszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc O Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.14, 07:01 Jeżeli ma ktoś namiary na Panią Emilkę z Irokezu proszę napisać. Rewelacyjna fryzjerka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek02 Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? 01.11.14, 21:51 witam!ja znalazlam Pan Emila pracuje w salonie Studio Uroda na Szarych Szeregow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ELA#33 dobry fryzjer IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.13, 20:04 zwiedzilam juz chyba wszystkie lepsze salony w Gorzowie i ceny jak w Poznaniu wysoke a jakosc usług do bani... bylam srednio zadowolona z usługi w salonie goldstyle, nie wiem u którego z panów bylam bo jast tam ich dwóch ale to byl ten niższy i tezszy imienia nie pamiętam??? ale chociaz byl profesjonalny zaproponowal mi pare fryzur i kolorow dobranej do mojej osoby co bylo fajne, bo tego oczekuje od fryzjera... co do efektu bylo OK ale nie moglam sie przyzwyczajic co nie znaczy ze bylo zle dlatego napisalam na początku srednio.... genaralnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elwira Re: dobry fryzjer IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.13, 20:32 nigdy do Piotra z gold style kolory są to jakies sraczki na wlosach i chba sie nauczyl tylko jednej fryzury... pracuje w firmie gdzie jest wiekszosc kobiet i wszystkie bylysmy u niego w odstepie paru dni i tygodni i co do czego to 4 z nas mialy identyczne fryzury masakra.... odradzam Ps.niestety trafilam w sobote i pan fryzjer byl ewidentnie wczorajszy oczywiscie wszyscy to obrucili w zart i bylo wszystkim smiesznie tylko nie mnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nana28 Re: dobry fryzjer Goldstyle IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.13, 20:51 Ja chodze do Pawla z goldstyle od paru lat i chodzi tam tez moja siostra i kuzynka jestesmy zadowolone z pracy Pawla.Ja mam swietny blond ktory wcale nie jest suchy lub siny tak jak wielu salonach do ktorych chodzilam wczesniej , pasują mi tez godz bo Pawel przyjmuje mnie nawet o 8:00 lub 20stej bo pracuje w sklepie i mam kiepskie godz pracy... polecam stanowczo Pawla do Piotra chodzila moja siostra i bylo tak/sobie... wiec zamienila na pawla. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: dobry fryzjer Goldstyle IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.14, 14:34 Polecam Piotra z Salonu Szał na ul. Sikorskiego a dokładniej to za byłym Bronxem w stronę dworca PKP. Młody bardzo kreatywny chłopak, ma fajne pomysły i dobrze strzyże, a włosy po nim rosną jak szalone :) Zawsze wychodzę od niego zadowolona, a mam dosyć ciężkie włosy do współpracy, dużo ich i grube są a na dodatek długie. Fajnie ścina też krótkie fryzurki. Pracuje na kosmetykach Montibello. Polecam serdecznie Piotrek jest profesjonalny a atmosfera w salonie rewelacja, od wejścia można się poczuć jak vip ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: dobry fryzjer IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.14, 15:10 Polecam Piotra z Salonu Szał na ul. Sikorskiego a dokładniej to za byłym Bronxem w stronę dworca PKP. Młody bardzo kreatywny chłopak, ma fajne pomysły i dobrze strzyże, a włosy po nim rosną jak szalone :) Zawsze wychodzę od niego zadowolona, a mam dosyć ciężkie włosy do współpracy, dużo ich i grube są a na dodatek długie. Fajnie ścina też krótkie fryzurki. Pracuje na kosmetykach Montibello. Polecam serdecznie Piotrek jest profesjonalny a atmosfera w salonie rewelacja, od wejścia można się poczuć jak vip ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zadowolona Re: dobry fryzjer IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.14, 14:00 Również Pana Piotra z salonu "Szał" polecam! Rewelacyjnie doradza i strzyże. Okiełznał moje trudne do stylizacji i strzyżenia kręcone włosy. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: barbarella Re: dobry fryzjer IP: *.opera-mini.net 22.03.14, 14:59 Byłam u Pana Piotra. Bardzo dobrze strzyże i wreszcie wyszłam od fryzjera z takim kolorem na włosach jaki chciałam mieć! Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 15:44 a jak cenowo? zależy mi na przefarbowaniu włosów ze średniego blondu do szarego/fioletowego + ułożenie średnich włosów. orientuje się ktoś ile za to mogę zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: barbarella Re: dobry fryzjer IP: *.opera-mini.net 03.05.14, 19:29 100 -140 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: dobry fryzjer IP: *.tgo-4.provector.pl 07.05.14, 22:45 a jakiś kontakt można prosić do tego szału? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: dobry fryzjer IP: 5.172.252.* 16.05.14, 14:23 Telefon do Pana Piotra z Szału 796773045, polecam wszystkim jestem właśnie po wizycie u Piotka mam przepiekne ombre wkońcu wyszlam zadowolona a nawet zachwycona od fryzjera a raczej stylisty bo Piotr świetnie doradza. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aśka Re: dobry fryzjer IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.14, 13:08 Ten pan absolutnie scinac nie potrafi, nie wiem, jak z farbowaniem. Z mojej mamy zrobil upiora, fryzura w ogole sie nie układa, włosy sa wystrzepione, nierówne. Nie wiem, w czym tkwi rzekomy profesjonalizm owego gościa? Z reszta mam wrażenie, ze te superlatywy opisane wyżej wychodzą nie od zadowolonych klientów, tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: dobry fryzjer IP: *.play-internet.pl 11.08.14, 10:31 Asiu jestes pie...ieta chodze do p piotra od lat i jest najlepszy pizgnij sie w glowke prostaczko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stała klientak Re: dobry fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.14, 12:40 Witam, Ja do Piotra od 2 lat przyjeżdżam z Warszawy przy okazji podróży służbowych. Jest najlepszy, nikomu innemu nie dam się obciąć i pofarbować. Nie rozumiem negatywnych komentarzy bo naprawdę jest fantastyczny. Problemy z włosami może tak to jest jak raz na kilka lat chodzi się do dobrego fryzjera a w międzyczasie to tego słabszego który nie używa dobrych produktów. Polecam Piotra wszystkim!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joaska2012 Re: dobry fryzjer 05.11.14, 11:07 Prostaczką/kiem to chyba ty jesteś pisząc takie inwektywy. Ja nikogo nie obrażałam, tylko stwierdziłam fakt! A w główkę to możesz sama/sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zadowolona klijent Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.play-internet.pl 20.08.14, 16:33 Byłam u pana piotra w szale super jestem mega zadowolona polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karola Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.play-internet.pl 24.08.14, 18:12 Najlepszy na swiecie jest Piotr z Szału . Piotr fantastycznie strzyze ma linijke w oczach goraco polecam i pozdrawiam. .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magdalena Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.15, 15:24 Pan Piotr z Szału ul Sikorskiego39 polecam I mama byla u Pana Piotra ja bylam I siostra byla wszystkie jestesmy zadowolone bardzo Już nie zmienimy polecam same zobaczycie droge Panie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? IP: *.play-internet.pl 17.09.15, 23:39 Polecam Piotra z Szału pod Columbusem pełen profesionalizm widać ze zna się na wlosach!!! Pozdrawiamy Pana Piotra 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
krzyseo Re: dobry fryzjer w Gorzowie wlkp.? 04.09.14, 13:22 Jak będziesz u fryzjera to niech mąż skorzysta z Najlepszy mechanik-lakiernik w nowej soli to icrc-serwis.pl. Profesjonalny serwis blacharski wyposażony w najnowocześniejsze urządzenia do obsługi samochodów oraz specjalistyczne narzędzia i wykwalifikowaną kadrę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renata pani karolina IP: *.free.aero2.net.pl 10.09.14, 12:18 gdzie znajdę Panią Karolinę pracowała w Lorealu póxniej na bororwksiego a teraz?ktoś ma namiary Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Su;) dobry fryzjer IP: *.a151.priv.bahnhof.se 21.09.14, 16:16 Witam! Jestem po 40-stce z uslug fryzjerskich w Gorzowie korzystam od ponad 20 lat! Niestety w ostatnich latach mam coraz wiekszy problem jesli chodzi o dobrego fryzjera...Wczesniej korzystalam z uslug salonow p.MIGDALA ,ale niestet zbyt czesto sie tam zmienialy fryzjerki:(Jak juz bylam zadowolona i mialam swoja ulubiona(p.Agnieszka,potem p.Ania ,byla tez p.Karolina, to po jakims czasie juz jej nie bylo..:( no a ostatnymi czasy to niestety w Salonie przy ul.Teatralnej to juz ani zadnej z moich"dawnych fryzjerek"ani sladu,nie mowiac juz o new personelu i niemilej i niesympatycznej atmosferze jaka tam panuje...no i ceny!!!!!!!KOSMICZNE!ale kolezanka polecila mi salon przy ul.Marcinkowskiego p.Magda umie cuda czynic na glowie;)a ja jestem wymagajaca jesli chodzi o moje wlosy...;)niczego tez nie brakuje , jesli chodzi zwlaszcza o mezczyzn - p.Karolinie!POLECAM TEN SALON,SERDECZNIE!a i ceny sa naprawde przyzwoite!wrecz smiesznie niskie jesli sie porowna z salonem p.Migdala.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 15:12 Dziekuje kochani. ... dzieki temu forum poznalam super speca od wlosow . Serdecznie polecam Pana Piotra z salonu Szał pod kawiarnia Columbus jeszcze raz dziekuje I naprawde polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Szarych szeregów 20a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 17:35 Najlepszy i najbardziej ekskluzywny salon Loreal na zachodzie . Gorzów szarych szeregów 20 a Polecam . www.facebook.com/pages/SALON-MM/687018381330441?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kika Re: Szarych szeregów 20a IP: *.gorzow.mm.pl 19.08.15, 21:56 Nie polecam!!!!!ceny z kosmosu ,żeby jeszcze było warte tych pieniędzy. Żadnego szału! Nie polecam?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamilka Re: Szarych szeregów 20a IP: *.gorzow.mm.pl 19.08.15, 22:02 Do zachodu daleko.Atmosfera i umiejętności wiele do życzenia. .. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daniel Najlepszy Fryzjer w Gorzowie WLKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 17:36 Najlepszy i najbardziej ekskluzywny salon Loreal na zachodzie . Gorzów szarych szeregów 20 a Polecam . www.facebook.com/pages/SALON-MM/687018381330441?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ARI Re: Najlepszy Fryzjer w Gorzowie WLKP IP: *.gorzow.mm.pl 01.11.14, 22:15 Sorki!ale chyba nie widziałeś ekskluzywnych salonów! wnętrze to nie wszystko,strzyżenie i atmosfera jest najważniejsza,i tego zabrakło!poprawki były w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Limka Re: Najlepszy Fryzjer w Gorzowie WLKP IP: *.gorzow.mm.pl 19.08.15, 22:00 Popieram.atmosfera tragedia,strzyżenie na zwykłym poziomie,szału nie ma a nawet trzeba poprawiać, prawda.A ceny jakby robili to nie wiadomo jak wykwalifikowani fachowcy.Odradzam.Jest tylu super dobrych fryzjerów, czytaj wyżej. .. Odpowiedz Link Zgłoś
p.aleksandra Re: Najlepszy Fryzjer w Gorzowie WLKP 12.02.15, 18:34 Dziwne nikt jeszcze nie opisał Pani Małgosi z Mieszka 1. terminy dość długie ,ale warto. Ceny super ,a obsługa jeszcze lepsza.Niestety numeru nie mogę podać. Ona kocha to co robi i wręcz rozmawia z włosami.To się czuję ,że wie co robi.Nieraz nawet nic nie tłumaczy,uważa ,że to zbędne .Najpierw długo patrzy na włos , a później działa ..Super .Zna się na rzeczy.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pani N Re: Najlepszy Fryzjer w Gorzowie WLKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.15, 20:34 Zgadzam się słono zapłaciłam i trzeba poprawiać, Dlatego jestem na tej stronie gdzie iśc i poprawić!!!!! Naprawde jestem rozczarowana!!!! Szczerze nie polecem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Oliwka dobry fryzjer w gorzowie IP: 46.20.57.* 08.11.14, 20:49 Witam. Bardzo dobrze ścina Pani Alicja,która pracowała w kupcu gorzowskim. Świetna i niezawodna! Niestety już tam nie pracuje, czy ktoś może wie, gdzie mogę zastać niezastąpioną Panią Alicję? Odpowiedz Link Zgłoś