Dodaj do ulubionych

Klub "Progressive" w Ciechanowie?

IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.11, 18:11
Witam,
oświećcie mnie proszę w kwestii "nowego" "klubu" o nazwie Progressive (o ile się nie przesłyszałem) w Ciechanowie przy ul. Mazowieckiej 10 (ex maXim?).
Czy ktoś coś wie na ten temat?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bizi Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 18:55
      ty sam wiesz najlepiej więc nas oświeć ! kiedy otwierasz ?
      • Gość: YY Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 11:36
        w centrum to masz lezakownie i szczerze powiem ze to jest najlepszy klub w tym miescie obecnie, DESPERADOS miał byc jakims hitem i co tam sie dzieje to smiech poprostu :):):)..kiedys był maxim bez konkurencji ale cos sie sypnelo pamietam w maximie swieta wielkanocne czy boze narodzenie ludzi pelno super imprezy były no i pamietne Eeast Clubbers to była niezła impreza...Mysle ze ten nowy klub ma szanse przebicia i sciagniecia ludzi... wszystko zalezy oczywisci on cen wejsciówek i od dj jaki bedzie goscił...Mowicie ze zadupie ... dla mnie wcale nie ja tam z aleksandrówki z buta wracalismy zawsze postuj na mrówce na hamburgera i spowrotem do domu pod gamma po piwie na dojebke pod blok wypic i do domu...wcale nie jest daleko.CHłopaku otworzyłes klub i działaj oby wiecej takich ludzi w naszym miescie a nie ludzie którzy nie maja pojecia o otwieraniu klubów a je otwieraja i to przeczkolandia sie robi...pozdro
    • Gość: Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 12:30
      witam
      nie przesłyszałeś się. otwarcie clubu Progressive w Święta Wielkanocne.Plakaty od poniedziałku na słupach ogłoszeniowych.kilka już jest rozwieszonych min. na clubie Progressive, na śmiecinie, w sklepie Mercurym. TEN CLUB NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z BYŁYM KLUBEM MAXIM.nowy właściciel nowi Dj'e zapraszam serdecznie na otwarcie 24-04-2011.szukajcie ulotek i plakatów, w sklepach, na słupach ogłoszeniowych tam więcej informacji:)
      • Gość: czikarito Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.unused.atman.pl 17.04.11, 14:36
        Mam nadzieje, że nie będzie tak jak z maximem, który stał się speluną i wpuszczali każdego dresa. A zamiast iść się pobawić to przychodzili szukać wrażeń. Przydałaby się ochrona z prawdziwego zdarzenia.
      • Gość: Michał Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 15:03
        Skoro nie ma nic wspólnego z Maximem,to dlaczego otwarty jest w tym samym miejscu na zadupiu miasta, czy nie lepiej było otworzyć gdzieś bliżej centrum ?
        • Gość: x Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 15:34
          Powodzenia
          • Gość: Niuśka Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 19:07
            A będzie takie bydło jak było w Maximie?
            • Gość: :) Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 213.199.253.* 17.04.11, 19:19
              pijane Hot 16 też będą ??:))
              • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 20:01
                1. Club Progressive tak jak pisałem wcześniej nie ma nic wspólnego z maximem(nowy właściciel)
                2. Wstęp tylko od 18 lat, także lepiej dowód osobisty mieć przy sobie.
                3. Znajdź miejsce bliżej centrum to otworzę tam lokal. na zadupiu nikt nie napisze skargi że jest
                za głośno.
                4. Ochrona wykwalifikowana, która gwarantuje bezpieczeństwo i spokój.
                5. Dresom, czapkom i kapturom mówimy kategoryczne nie.(selekcja)
                6. Przyglądałem się ponad rok naszemu miastu zanim podjąłem decyzję o otwarciu klubu, a proszę mi uwierzyć że znam się trochę na tym.
                OTWARCIE 24-04-2011 (WIELKANOC)
                ZAGRAJĄ.
                BOGDAN FABIAŃSKI Z AUDYCJI NOC DJ'ÓW W RADIU DLA CIEBIE
                DJ HERNER - DJ RADIA DLA CIEBIE
                DJ DIABLO - DJ PRODUCENT Z WARSZAWY FINALISTA MISTRZOSTW POLSKI DJ'ÓW 2009.
                DJ ORGANIC - DJ PRODUCENT Z WARSZAWY.
                w Maju dj Tomson z Zakopanego, dj MG Mastermix z Łodzi, Mayoman z wawy Planeta Fm.
                na 11 czerwca zaplanowana jest impreza która będzie promować płytę Fabiańskiego i Mayoman'a.
                Rezerwacje- 509-292-657 do godziny 19-tej (stoliki 8 osobowe)
                pozdrawiam i zapraszam.
                • Gość: Gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.tktelekom.pl 18.04.11, 13:34
                  ''3. Znajdź miejsce bliżej centrum to otworzę tam lokal. na zadupiu nikt nie napisze skargi że jest
                  za głośno. ''

Na pewno jakbyś dobrze poszukał,to coś by się znalazło...Moim zdaniem będzie to drugi Maxim pod zmienioną nazwą...U nich na poczatku tez zapowiadało się super...Ochrona,wstęp od 18 lat,super muzyka...a jak się skończyło HOT 15,disco polo i non stop bójki... Nie obwiniam właściciela,bo to pewnie było spowodowane tym,że nikt nie przychodził i wpuszczali każdego,kto zapłacił wejściówkę.... O zgrozo 12zł,za imprezę przy pustej sali.... Nie raz się tak nacięłam...A później jeszcze trzeba zamówić taxi za ok.40zł w dwie strony i trzeba się z tym liczyć...Wychodzi 100zł na dwie osoby...Sorry ale jak mam wydać z chłopkakiem stówę na samym początku imprezy,a później jeszcze oczywiście w środku np.na alkohol,to zdecydowanie wole wlać paliwa i jechać gdzieś za miasto,na jakąś porządną imprezę,wtedy chociaż wiem,że nie wyrzucimy kasy w błoto!!! tak więc nagorszym punktem Maxima i nowego klubu jest lokalizacja!!!! I nikt mi nie powie,ze nie!!! Na takie wypiździewo nie będzie się chciało jeździć,jak w centrum miasta jest np.leżakownia,a inne osoby w tym ja...będą wolały jechać np.do Sunday...I tyle na tem temat...Za pół roku będzie to samo co z Maximem...Na początku super,pełna sala a później dno.
                  • Gość: Piotr. Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.ip.jarsat.pl 18.04.11, 16:16
                    Ciechanów nie jest dużym miastem z centrum można na luzie sobie dojść do maxima :D, a w centrum faktyczine nie ma żadnego lokalu nadającego się na taki klub. W centrum jest jedynie mały ciasny Ciechan. Ewentualnie jest jeszcze piekiełko ;]
                  • Gość: Bon jovi Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 10:37
                    Masz rację jedź za miasto polecam klub viva windyki (sojusznik powiatu mławskiego), który profilem jest zbliżony do wiejskiej potańcówki, a dj lubi powtarzać utwór "to na melanżu" 3-4 razy. Tak się składa, że śledzę audycję nocy dj-ów w Radiu dla Ciebie, słyszałem Dj-Hernera, Dj- Diablo i Dj Organica i można spodziewać się po tych dj- ach dobrej zabawy. Życzę klubowi Progressive sukcesu.
                    • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.11, 00:10
                      Fajnie że słuchasz audycji, jestem zszokowany, że w Ciechanowie prawie nikt (sądząc po czacie) tego nie robi. Dziękuję za miłe słowa i wsparcie. Pozdrawiam.
                  • Gość: do Gościa Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.centertel.pl 24.04.11, 10:58
                    Jak to jest, że na imprezę za miastem możesz jechać samochodem a w Ciechanowie to musisz jechać taksówka i narzekasz, że dużo kosztuje.
                  • Gość: Klubowicz Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.play-internet.pl 26.04.11, 21:41
                    Powiem tak polecam ten klub daleko nie jest w Ciechanowie a czy centrum czy troszke dalej to nie ważne bo zawsze idę tam gdzie dobra muza,klimat,tanie alko i przede wszystkim ten klub mi to dał w 100 procentach w niedzielę wielkanocną polecam wszystkim.Dje na wysokim poziomie widać że wiedzą co robią drinki tanie piwko dobra cena.Trochę jasno na sali ale mam nadzieję że właściciel coś zmieni.Pozdrawiam klubowicz
    • Gość: xxx Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 14:03
      tak to nowy club , w tym samym miejscu co był maxim rusza od świąt
      • Gość: gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 15:55
        a kto podjął się reaktywacji tego miejsca? Ktoś z Ciechanowa?
        • Gość: gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 17:29
          Ochrona i dobra muzyka oki, ale selekcja??? Jak ktoś nosi bluzy z kapturem czy dresy to nie znaczy, że jest zły. Może po prostu są wygodne i tyle. Róbcie jak chcecie ale jak się Wam zdarzy wpuścić kogoś poniżej 18 to możecie gorzej na tym wyjść niż na wpuszczeniu kogoś w kapturze.
          A lokalizacja lipa-to fakt. Ktoś z centrum idąc tam będzie wracał ciemną nocą przez park lub koło wiaduktu, raczej średnio bezpiecznie. Wolę na piwko wpaść do Ciechana, z resztą wiosna w pełni, lato tuż, tuż-ogródki się otworzą przed knajpami, nie będzie trzeba iść tak daleko.
          • Gość: m Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 17:35
            Jak ktoś nosi bluzy z kapturem czy dresy to nie znaczy, że jest zły.

zły nie jest ale to nie trening co to w dresach wypada przychodzić
            • Gość: :) Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 213.199.253.* 18.04.11, 17:58
              Wstęp powinie byc od 21roku życia:]]

Chociaz zarobią na "malolatach"
              • Gość: parker Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 19:52
                A co z wystrojem, rodzajem muzyki, oświetleniem itp ?? to samo czy coś innego ?? Myślę że coś się zmieni bo znów iść do tego samego lokalu co był pod inną nazwą to trochę nie halo ;]

Pozdrawiam
                • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 87.206.246.* 18.04.11, 21:59
                  Z przykrością informuję, że właściciel lokalu nie wyraził zgody na zmianę wystroju, nad czym i my ubolewamy. Nagłośnienie i oświetlenie troszkę się zmieni. Z góry przepraszamy jeśli wystrój będzie się komuś źle kojarzył, postaramy się nadrobić to w inny sposób. Naszym zdaniem dobra muzyka, bezpieczeństwo i miła obsługa są podstawą przy tego rodzaju działalności i na tym będziemy się skupiać.
              • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 22:16
                Nie jeden jak to napisałeś/aś małolat 18 latek ma lepiej poukładane w głowie niż napompowany koksem, myślący że jest panem i bogiem 21 latek. Kwestia wychowania i kultury osobistej:)
                • Gość: Monia Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 213.199.253.* 23.04.11, 12:50
                  Z Tą kulturą zgadzam się w stu procentach...właściwie nie ma nic wspólnego z wiekiem....i fakt ukończenia 21 roku życia zupełnie o niczym nie świadczy i nie powinien być kryterium do wstępu...lokalizacja moim zdaniem ok trudno w tej mieścinie o lepszą, a lokal w centrum nierealny.. Życzę powodzenia
          • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 22:11
            Odnośnie selekcji. temat rzeka.Chodzi tylko i wyłącznie o Wasze bezpieczeństwo, bo w przypadku kiedy ktoś na rozrabia a będzie miał kaptur będzie go ciężko zidentyfikować na monitoringu tyczy to się również czapek.Przykro mi że nie chcesz się pofatygować, ja mieszkałem kiedyś na śmiecinie i wszędzie musiałem chodzić przez parki czy przy wiadukcie i jakoś mnie nie napadli.A do szkoły miałem prawie pięć kilometrów i jedną linię autobusową, która nie kursowała w godzinach dyskotek czy wieczorków szkolnych. Także to nie Brooklyn tylko Ciechanów.
            • Gość: czikarito Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.unused.atman.pl 18.04.11, 22:34
              Panowie i Panie nie przesadzajcie z tym, że lokalizacja jest zła, bo to Ciechanów, a nie choćby Warszawa. W Ciechanowie wszędzie jest blisko. Selekcja jak najbardziej, bo dres i bluza z kapturem nie jest strojem, który przywdziewa się idąc do klubu. Szanujmy się chyba, że chcecie robić wioskę. W jakimś większym mieście takie coś wogóle nie ma miejsca, a ochrona potrafi skutecznie zapanować nad dużo większym tłumem. Chociaż w większych miastach i mentalność ludzi inna, wszyscy idą się bawić a nie zaprzeproszeniem tłuc po mordach. Jeśli ktoś ma taką potrzebę to na pole, a nie do klubu.
              • Gość: czikarito Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.unused.atman.pl 18.04.11, 22:51
                Pozdrowienia dla normalnych ;)
                • Gość: czikarito Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.unused.atman.pl 18.04.11, 22:55
                  Powodzenia dla Sebasa hehe
              • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 22:56
                dziękujemy bardzo, takich gości nam potrzeba
                • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 23:12
                  Rezydent.www.youtube.com/watch?v=sQcDG5srF7c i www.youtube.com/watch?v=tk18RMy7r8U zapraszam serdecznie:)
                  • Gość: hardstyler Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 01:10
                    wow, nie sądzilem, ze az taki odzew nastapi tak wiec dzieki za wszystkie odpowiedzi. Na forum panuje jakies dziwne/glupie przekonanie, ze jak ktos zalozy konkretny watek to od razu chodzi o jego wlasny biznes albo jest z konkurencji :D wychodzi ciechanowskie buractwo.
                    Kiedyś tam chyba zdarzylo mi sie sluchac nocy djow w RDC ale bylo to dawno temu.
                    Plany ambitne i szczerze zycze powodzenia. Ciechanow to dosc specyficzne miasto i specyficzni ludzie.
                    Padlo tu wiele slow gorzkiej prawdy pod adresem nieistniejącego juz maXima - tak niestety bylo. Zaczelo sie dosc przyzwoicie, kulturka i w ogole no ale po pewnym czasie czar prysl i zrobila sie wiocha, jak wszedzie.
                    A propos selekcji to oczywiscie takowa powinna byc. Co do chodzenia w dresie do klubu no to bez komentarza. Lokalizacja wiadomo - nienajlepsza ale zawsze jakas. Szkoda, ze wystroj pozostanie ten sam jednak zmiana naglosnienia powinna dawac lepsze wrazenia w odbiorze gdyz z tego co pamietam to po wyjsciu pisk w uszach...
                    Własnie mialem pytac o rezydentow ale widze ze odpowiedz padla w innym watku i w tym rownież wiec dzieki.

Mozna spodziewac sie jakiegos forum lub innego miejsca w sieci gdzie beda pojawiac sie jakies infosy? Mysle, ze nie kazdy ma czas na bieganie i sprawdzanie slupow ogloszeniowych :)
                    Coż... w razie innych pytan bede zamieszczac je tutaj.
                    Pozdrawiam,
                    Piotrek
                    • Gość: ? Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 213.199.253.* 19.04.11, 08:21
                      za bar nikogo nie potrzebujecie ?:)
                  • Gość: lewy Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 23:47
                    w maximie bylem co tydzien i teraz tez mnie nie zabraknie hee
      • Gość: Klubowicz Klub "Progressive" w Ciechanowie a to jest good IP: *.play-internet.pl 05.05.11, 08:52
        Witam Klubowiczów.

Chciałem wam powiedzieć że jestem znowu mile zaskoczony jeśli chodzi o to miejsce.Byłem od początku do końca.
        Chce pogratulować djom .Chłopaki taką muzę gracie że jestem w siódmym niebie.Tiesto nie ma takich kawałków jak Wy.
        Pozdrawiam dja Organica,Diablo i Hernera.
        Oby tak dalej.
        Wpadajcie pobawimy sie razem
        • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie a to jest go IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 09:04
          Dziękujemy za uznanie i dobre słowo, mogę zapewnić że dołożymy wszelkich starań żeby było jeszcze milej i bardziej klubowo.Zapraszamy już w ten weekend od godziny 20-tej.Pozdrawiamy CP.
    • Gość: artur Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 09:11
      A ma ktoś z was może maila do osoby prowadzącej klub? Chciałbym się z nimi skontaktować.
    • Gość: Ania Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 11:16
      Otwarcie Klubu jest 24.04 oraz 25.04. Przyjadą dj'e z Warszawy , głównie z Radia Dla Ciebie. Start godzina 20, wjazd od 18 lat. Ja też będę się tam bawiła , bo to będzie mega impreza. Po co jeździć gdzieś daleko ? skoro tu też będą dje z najwyższej półki
      • nana36 Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? 19.04.11, 12:21
        Nie rozumiem po co tak naprawdę mamy przyjść do tego" progressive"? Obejrzeć tych nowoczesnych DJ-ów czy dobrze się bawić? Dziwne jest też to, że klub , który w samej nazwie ma być przodujący i niby taki nowoczesny promuje głównie tych, którzy tam zagrają. Nie ma ani słowa o tym czym chcą zaskoczyć jakże wybrednych " Klubowiczów" z naszego miasta. Nie można chwalić dnia przed zachodem słońca. To nie tylko od DJ- a zależy dobra i udana impreza, ale przede wszystkim od tego, czy chcą się goście bawić. I nawet choćby gwiazdor sam śpiewał i tańczył a nie będzie współpracy ze strony publiczności.... to następny post będzie o tym jaki to kiepski klub.
        • Gość: hardstyler Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 14:33
          dziwny tok rozumowania. To czy goscie beda sie dobrze bawic zalezy od tego, po 1: czy chca sie bawic, po 2: od tego czy lubia muzyke klubowa, po 3: od tego jak dobrze bedzie grac dj. Nie zdziwie sie jesli bedzie sytuacja tego typu co w maXimie :) "ej, macie jakieś disco polo?" , "wez pusc cos normalnego", albo "Zlociste Promienie i to raz!" lub "wez przestan grać techno" a leci np house czy trance. Swego czasu w maximie bywalem co tydzien czy 2 i pamietam jakie byly akcje z ludzmi i ich guscikami muzycznymi. Zielonego pojecia o gatunkach muzycznych a przychodzą do klubu i kreca nosem na wszystko. Albo lubisz dzwieki elektroniki albo idz sobie na potancówkę do Zacisza, do Leżakowni posluchac byle czego albo jeszcze gdzies indziej... bez sensu przychodzic do klubu i chcieć muzyki biesiadnej czy disco polo, to nie miejsce na granie siana.

Żeby nie bylo, nie mam nic wspolnego z tym klubem ale nie lubie jak ktos pesymizuje i wymysla jak jeszcze nie byl, nie widzial i nie slyszal. A byc moze to bedzie dobra meta gdzie bedzie mozna isc i sie najnormalniej w swiecie dobrze bawic?
          Na pewno wybiore sie ktoregos weekendu i sprawdze co w trawie piszczy, poki co nie mozna nic powiedziec.
        • Gość: M. Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 14:34
          Bardzo fajnie, że w naszym mieście powstaje jakieś miejsce gdzie młodzi ludzie mogą się wybrać, trochę potańczyć. Brakuje miejsc głównie dla osób właśnie od 18 roku życia. Tak naprawdę na każdej imprezie jeśli ludzie CHCĄ się bawić może być fajnie. Selekcja jest potrzeba, nie rozumiem ludzi, którzy idą do klubu napiją się i robią jakieś dymy i są podobno FAJNI. Ciechanów to nie tylko miasto dresów, są też ludzie którzy chcą się naprawdę pobawić w dobrym towarzystwie i przy fajnej muzyce.
          • Gość: x Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 17:10
            Zauważyłam, że Ciechanów to takie dziwaczne miasteczko.
            Nie się nie dzieje w Ciechanowie - źle
            Chłopak otwiera klub - też nie dobrze bo selekcja, bo złe miejsce, itp.

Ludzie opanujecie się klub jeszcze nie otwarty, a Wy już krytykujecie.
            Wstrzymajcie się z opiniami.
            Pójdźcie, zobaczcie i dopiero się wypowiadajcie.

Dla nowego właściciela Wielki Szacun i Powodzenia.
            • Gość: haha Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 31.60.87.* 19.04.11, 21:09
              *
              Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie?IP: 213.199.253*
              Gość: ? 19.04.11, 08:21 Odpowiedz
              za bar nikogo nie potrzebujecie ?:)

a kto by Cie chciał????
            • Gość: Tomi Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 21:16
              A ja jestem optymistycznie nastawiony co do nowego Clubu i na pewno go odwiedzę :). Na lokalizację ja raczej nie mogę narzekać bo jestem ze Śmiecina, ale naprawdę nie ma co przesadzać Ciechanów nie jest wielką metropolią, więc można spokojnie zrobić sobie nocny spacerek:) Będziemy wtedy zdrowsi:D. Co do selekcji musi być ona rzetelna (głównie chodzi mi o wiek osób wchodzących), żeby nie było tak jak w Maximie bo to była kompletna porażka.

Właścicielowi życzę Powodzenia i Pozdro 3m się:)
              • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 21:42
                po raz kolejny napiszę selekcja jest i będzie rzetelna, ale to nie wyklucza ludzi młodszych niż 21 lat pisałem już wcześniej niektórzy 18-sto latkowie mają lepiej poukładane w głowie niż poważni panowie po 20-tce.Koleżanka która twierdzi że promuję tylko djów nowoczesnych jest chyba nie doinformowana nie będę wypisywał wieku średniego djów którzy zagrają w progressive.W weekend majowy planujemy zrobić maraton muzyczny, mam zamiar zaprosić djów z łodzi, zakopanego czy katowic każdy z tych djów jest dobrze po trzydziestce, ale grają dla ludzi, bo to jest ich pasja a nie praca, wkrótce ich wymienię.dodam tylko tyle że będzie jeden z nich jest stomatologiem, inny ma knajpę, a trzeci współpracuje z tomaszem iwanem. planuję też zaprosić mayoman'a to jest człowiek który był członkiem zespołu de mono,a teraz wydaje płyty, których na pewno słuchacie.I JEDNA UWAGA TO NIE SĄ GŁODNE KAWAŁKI, po prostu zastanawiam się na jakie dni mam ich ustawić.do kolegów którzy pytają o kontakt na plakatach i ulotkach jest numer telefonu, mój numer.dla sprytniejszych mój adres e-mail jet dosyć dobrze znany, występuje w sieci:) pozdrawiam.
                • Gość: hardstyler Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 23:32
                  tajemniczy ten nasz właściciel - skoro jest na plakacie to jaki problem podac dane tutaj?
                  Co do majacych zagrac na otwarciu, a konkretnie Mista Demon - był kiedyś w maximie i to co gra jak i jego postac to troche tak wieje nijakością. Podobnie niejaki Mayoman - własnie tak sprawdzam na YT i to co słysze mnie osłabia - takie pinkolki są dobre dla ludzi z wadą słuchu (nie obrażając ludzi z wadą słuchu). Powiem inaczej, nic dla mnie. Rozumiem, że znajdzie sie o wiele wiecej odbiorców takiego mlócenia niż klasycznego house'u. Tekst linka gra jak jakiś wodzirej na taniej imprezie.

Może jakiś chociaż na fejsbuku? Jesli reklamujecie klub jedynie na slupach to za malo. Po wklepaniu w googla nie ma nawet jednej informacji na Wasz temat. Pogłówkujcie trochę ;)
                  • nana36 Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? 20.04.11, 07:44
                    Pan Progressive napisał, że nie posiadam informacji na temat wieku DJ-ów. Nie zrozumiał pan. W post-cie było napisane, że klub od początku robi wiele hałasu wokół tam- prawdopodobnie - grających. A tu nie o wiek chodzi tylko o to jak docierają swoją muzyką i swoją osobowością do ludzi tak nijakich muzycznie jacy trafiają się w Ciechanowie . ( ale to się okaże za tydzień). A jeśli są tacy dobrzy to miejmy nadzieję, że zadbali o legalność nośników , z których grają , bo piractwo się szerzy i co drugi to pseudo DJ.
                    • nana36 Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? 20.04.11, 10:07
                      To bardzo dobrze, że Progressive stawia na różnorodność muzyczną, co można wywnioskować po różnych prezenterach muzycznych z jakże odległych od Ciechanowa miejsc( Katowice lub Zakopane). A co z naszymi ciechanowianami? Czy znajdzie się tam miejsce również dla nich? Cudze chwalicie, swego nie znacie.
                      • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 18:12
                        Swoje znamy:) jak na razie rozmawiałem z jednym dj'em i nie mówię nie.pozdrawiam.
                    • Gość: hardstyler Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.11, 13:14
                      Dj moze być dla mnie i z Honolulu - to akurat nie ma zadnego znaczenia. Ważne co gra i jak to robi.
                      Racja, mamy utalentowanych ludzi z Ciechanowa.

• Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 18:15
                        wiesz co już mam dosyć twoich wywodów. otwórz klub na pewno wpadnę posłuchać twojego hardstyl'u.
                    • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 18:11
                      Dziękuję ci że poruszyłaś temat piractwa.Bardzo z tym walczymy i mamy pewne sukcesy na kącie w klubie będą gazety z artykułami na ten temat:) Dobrze zrozumiałem poprzedni wpis właśnie chodzi o wiek, bo pseudo dj 20-to latek czy nie daj boże młodszy, który uczy się grać od swojego rówieśnika jaki ma bagaż doświadczeń i co on może zaprezentować? Janie znam pseudo djów, po prostu jest dj i człowiek który puszcza muzykę.pozdrawiam.
                    • Gość: Dąbek Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 10:46
                      Osobowość? Jeśli pani Nanie36 tak bardzo zależy na osobowości to polecam wieczorki poetyckie, które być może wzruszą twoją osobowość. Dj ma dobrze grać i potrafić zabawić gości w klubie.
                  • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 18:02
                    kto pisał że zagra demon? zagra diablo a nie demon. nie wiem co ty oglądałeś na YT jeżeli chodzi o mayoman'a ,powiem tak ten gość gra iventy na których trzyma po 2,3 tysiące ludzi na parkiecie, nie wiem co oglądałeś ale może grał to czego wymagał klub.Myślałem o stronie www. ale nie mam materiału, po otwarciu materiał będzie i zrobię stronę na pewno.a co do house, gdybym zagrał typowy house to nie wiem czy to by się podobało, electro, covery, bootlegi, to są żeczy które generalnie słuchacie na dyskotekach. no a z twoim nickem to tylko jednego można się domyślać:) jeżeli zdążę założę dziś konto na FB.pozdrawiam.
                    • Gość: już nie hardstyler Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.11, 00:16
                      Zwracam honor za Demona... Diablo Demon... niestety jeden klocek -> www.youtube.com/watch?v=QJ7ATjolZwE... po prostu każda postać cuchnie komerchą. Wiem, że raczej malo przyjemne slowa skierowalem i skieruje pod adresem tego calego przedswiewziecia ale niestety razi mnie to wszystko i niestety mam zle przeczucia.
                      Jeśli takie jest Wasze wyobrazenie na temat dobrego klubu to podziekowal. Mysle ze zjawie sie z ciekawosci i zobacze co i jak, ale jesli ma byc tak jak slysze to niestety nic ambitnego muzycznie. Electro to gatunek ktory jak szybko sie pojawil tak szybko zniknal i malo jest dobrych trackow ktore wrzucilbym do worka z electro. Covery... czego? Bootlegi? Ok, zobaczymy.
                      W watku o maximie pisales cos o tech-house'sie, trance'ie itp... jednak to co slysze na video, ktore wrzuciles to istna wixa. Kolejne sreczki manieczki, areny, sundaye czy ibizy... słowo DYSKOTEKA zdecydowanie lepiej pasuje do takich miejsc niz klub. Klub jest gdzies poziom wyzej, gdzie gra sie dla ludzi chcacych sluchac dobrych houseów, drumów, dub stepów, trance'u, tech-house'u itp... a nie zapyzialego pitu pitu (niestety żyjemy w Ciechanowie - czytaj wiosce)
                      Ja nie krytykuję dla krytykowania, tylko wyrazam swoje zdanie. Nie musi mi sie podobac to czy tamo. Spoko, chcecie cos otworzyc, nie mam z tym problemu, zycze Wam sukcesow i ludzi co weekend. Szkoda tylko ze to kolejna DYSKOTEKA zamiast klubu. Na pewno bedziecie mieli rzesze wiernych turystow z okolicznych miasteczek i wiosek. Niech się dobrze bawią.
                      A propos mojego nicku - masz za slabe uszy widocznie :) Dobry hardsdstyle czy hardtrance sie dla mnie skonczyl juz jakies 5 lat temu. Początki byly slodkie i niejednym kawalkiem rozwalilbym Ci parkiet. To już niestety dla mnie przeszlosc aczkolwiek z sentymentem wracam do starych produkcji Showteka, Lady Dany, Luny, Propheta, Technoboya czy Kai Tracid... o ile wiesz o czym mowie.

Koniec gadania... do usłyszenia :)
                      • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.11, 22:50
                        Napiszę krótko. oczytany to ty jesteś, jeżeli mój set to komercha to gratuluję. posukaj na wrzucie bardzo lubię trance, ale dj gra dla ludzi a nie dla siebie, jeżeli jesteś taki kozak to napisz gdzie grasz lub wrzuć swojego linka i posłuchamy. a propos czemu piszesz incognito?, porównując nasze sety do manieczek, uważam że masz chyba dębowe ucho. tyle słów ewangelii.myślę że jak przyjdziesz na otwarcie to się przedstawisz.pozdrawiam.
                      • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.11, 23:04
                        i jeszcze jedno kiedy dojechaliśmy do tego klubu z linka który podałeś,dj rezydent poprosił nas żebyśmy nie grali ambitnie, zwróć uwagę gdzie graliśmy. tak jak pisałem wcześniej dj gra dla ludzi.
                        • Gość: Ptr Prkr Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.11, 17:20
                          Bardzo chętnie posłucham ambitnej elektroniki. Życzę tego nie tylko sobie ale i Wam. Jak dam rade to wpadnę.

I nie bój się grać house'u ;) Ludzi trzeba edukować muzycznie bo boją się tego co nowe - jak każdy, wolą to co stare, znane i jeszcze jak da się pośpiewać przy tym :] Nie dajcie się wmanipulować w granie gówna bo niestety to jak zagracie dziś (i nie tylko) bedzie Waszą wizytowką.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt (tak po sąsiedzku :) )
                • Gość: artur Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 12:14
                  A gdzie można znaleźć Państwa ulotki bo chciałby się z Państwem skontaktować. Czy jest możliwość żeby tel i mail wrzucić tu na forum?
                  • Gość: Olcia Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.tktelekom.pl 20.04.11, 12:30
                    A ja jestem sprytna i i nformacje o Panu Właścicielu znalazłam w 30 sekund... :)

www.werher.100firm.pl/pid,530,podstrona,Kontakt.html
                    A tu możecie sobie posłuchać

www.youtube.com/watch?v=sQcDG5srF7c
                    Fajnie,że właścieciel klubu jest dj-em to bardzo dobry znak i może to miejsce na prawdę będzie ok...Nie jak Maxim... Super.Dodatkowy plus!!!
                    • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 18:17
                      bingo www.werher.pl
                  • Gość: Tomo Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 15:42
                    Ja w Maximie też byłem prawie co tydzień i myślę że w tym klubie też mnie nie zabraknie...
                    Bardzo dobrze że w końcu coś się ruszyło i ktoś pomyślał w końcu o otwarciu jakieś dyskoteki.
                    Lokalizacja mi bardzo pasuje i moim zdaniem jest w dobrym miejscy, bo chociaż nikt się nie przyczepia że za głośno czy wgl...
                    Wielkie podziękowania dla Właściciela :)
                    • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 18:18
                      Dziękuję za wsparcie.pozdrawiam.
                      • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 21:16
                        e-mail clubprogressive@o2.pl club jest już także na FB. pozdrawiam
                      • Gość: ... Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 00:37
                        A może uda wam się zaprosić ROBERTA M?zaraz ktoś mnie zmiesza z błotem ,że lipa itp ale ja i znajomi chętnie byśmy poszli gdyby zagrał...wybieramy się także na otwarcie ...
                        • Gość: Przyszły klubowicz Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.tktelekom.pl 23.04.11, 01:36
                          A ja wam tylko powiem,że te wasze gdybania i prognozy są zupełnie debilne!!!! Może poczekajcie na otwarcie,na pierwsze imprezy a nie od razu skazujecie ten klub na porazkę!!!

A Tobie hardstyle czy juz nie hardstyle (określ się) życze dalszych poematów na temat ''co bedzie a czego nie bedzie'' beznadziejny jesteś!!!! Może najpierw przejdz sie do klubu i oceń!!!! Ja w święta na pewno zawitam i dopiero ocenię,co było ok,a co nie!!! A teraz??? możecie sobie popier...ić głupoty i robić koncert życzeń!!! Ja jestem zadowolony ze w ciechanowie w końcu zapowiada się na niezły klub-nie jakieś typowe dicho jak BLUE czy SUNDAY.Zobaczymy jak będzie,a na razie to możemy tylko czekać na relacje z imprez a nie gdybać...

Pozdro i do zobaczenia w klubie...

PS...a tak na marginesie...wystrój naprawde przydałoby sie zmienić...bo wielu ludziom i tak sie będzie kojarzył z Maximem...Może szanowny pan G...wyrazi zgodę...
                          • Gość: bass in ur face Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.11, 11:58
                            chyba przyszly dyskotekowiec :D
                          • Gość: bass in ur face Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.11, 12:04
                            i paszcze trzymaj na uwiezi. Chcesz lizac dupe to liż, ja nie musze. Moge sobie gdybac srybac a jak bede mial ochote to pójde na spacer np. Po czy wnosisz ze niezly "klub" sie zapowiada? Po tych filmikach z djami ktorzy maja zagrac? Szkolny dyskotekowiec z ciebie.
                            Wole sie mile zaskoczyc niz niemile rozczarowac, zamiast uprawiac wazelinke.
                            "Liż liż d*pe liż"
                        • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.11, 22:52
                          Zapraszam i dziękuję, a o Robercie m nawet nie pomyślałem:)
    • Gość: KING1 Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 15:42
      Maximalny syf czyli progresifffffffff
      • Gość: DJ Diablo Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 17:30
        Witam! Zapraszam Was wzystkich gorąco i serdecznie na otwarcie Klubu 24 i 25.04. Z mojej strony możecie liczyć na wiele nowych muzycznych propozycji na nadchodzące święta. Przykro mi ,że niektórzy piszą negatywne komentarze ,a jeszcze nie byli w klubie. Tak jak wspomniał Pan Właściciel wcześniej, my dje robimy to z pasji. Pozdrawiam i do zobaczenia
        • Gość: Gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 22:22
          Jak można słuchać takiego gówna?? Przecież to nie jest muzyka...
          • Gość: briter Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 23:01
            Jak można dyskutować o gustach?
            • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 23:55
              Takich ludzi zawsze będę popierał. cieszę się jestem tego samego zdania.
          • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 23:53
            a o czym kolega pisze? bo nie bardzo rozumiem:) nikt nikomu nie może zabronić słuchać tego co mu się podoba.należy uszanować każdy rodzaj muzyki, bo ktoś ciężko pracuje żeby to wydać.może kolega podrzuci jakiś link to chętnie posłucham tej lepszej muzyki:) bo na pewno chciałbyś nas wyedukować muzycznie także śmiało nie krępuj się.
            • Gość: oczko Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 14:51
              zróbcie cos z nagłosnieniem. Tam nie da sie wysiedziec. Zero rozmowy , wszystko na migi. Zamówic coś do picia to trzeba się namachac rękami nic nie słychac. Nie na tym polega "dobra zabawa". Człowiek raz na godzinę chce chociaż jedno zdanie .zamienic ze znajomymi . Na migi nie wszytko da się wyrazic . NAGŁOSNIENIE panowie a wygracie. To nastepna dobra rada na początek . Powodzenia
            • Gość: gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 11:07
              Błagalnie składam dłonie zmieńcie wystrój po maximie jebanym kondonie!
    • Gość: bat19 Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 15:36
      Hejterzy tylko usłyszeli ze bedzie nowy klub i juz wiedza ze syf itd :D jak hieny ktore zwietrzyly padline
      • Gość: DMNC/K!oto Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 178.73.49.* 23.04.11, 12:55
        haters gonna hate jednym zdaniem... :)
        o klubie dowiedziałem się dziś i szczerze jestem "za"! jeśli plany się powiodą i przynajmniej część mieszkających w Ciechanowie osób przerzuci się na muzykę elektroniczną, może być ciekawie. od 2 lat mieszkam w Warszawie i ciągle marzy mi się przeniesienie klimatu imprez z 1500m2, dawnego UBU lub z Discrete, Lemoniady czy Snu Pszczoły do Ciechanowa. mam nadzieję, że w przypadku klubu Progressive muzyka zwycięży nad lansem i kozactwem i zostanie tylko dobra zabawa. jeśli będzie ktoś zaintenesowany zrobieniem małego open air w Ciechanowie - służę pomocą, jednocześnie życząc powodzenia!
        • Gość: Rafcio Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.11, 23:34
          Popieram Pana DMNC/K!oto. Muzyka elektroniczna zwycięży ! Jestem w podobnej sytuacji , bo mieszkam w Warszawie od ponad roku a jestem z Ciechanowa. Mam nadzieję , że muzyka z klubów takich jak Underground, Enklawa, The 9 itd pojawi się w Ciechanowie! To będzie czad !!!!!
          • Gość: Bb Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 213.199.253.* 24.04.11, 14:53
            Ciekawe czy tez będą cisnąc łupankę a'la BLUE/OMEN....
            Bo to co prezentował maXim to dno ....
            Wystarczy włączyc rmf maxx i jest o niebo lepiej :]
            • Gość: dodzia Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.cnow.pl 24.04.11, 15:30
              właśnie!
              na RMF Maxxx lepsze kawałki grają
        • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 22:23
          Jesteśmy jak najbardziej zainteresowani open air w ciechanowie, jak możesz to prześlij na e-mail swój kontakt.
          clubprogressive@o2.pl
          www.progressiveclub.pl
          mamy jeszcze kilka innych planów:) pozdrawiamy CP.
    • Gość: piwko Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 09:46
      Jestem po pierwszej impreze w progressiv, wielkim otwarciu. Serdecznie polecam klub wszystkim fajterom, drechom i zadymiarzom, na prawdę wam się tam spodoba. Po tym jakiś typek zaczal wykazowac bardzo duze zainteresowanie nasza paczką, jak mój kumpel dostał po głowie, od bardzo kulturalnych panów "ochraniarzy" z prewencji usłyszeliśmy "wyp.....ajcie stąd bo was pobiją, ich jest więcej", czy coś w tym stylu, no i później sporo innych obelg, co bolało tym bardziej że słyszysz to od takiego buraka który nie zarobi w komendzie tyle co ty przez pół roku i praktycznie nic sobą nie reprezentuję (panowie z tanimi trunkami stojący pod sklepem mają więcej honoru i kultury). Dobra krótko i na temat, MOJA ocena: plusy - tani alkohol, wygodne miejsca, duży ogródek dla palaczy, dobre nagłośnienie, czyste toalety, już więcej nie będę musiał tam iść / minusy - "ochrona" na poziomie goryli broniących swojego patyka przed innymi małpami, muzyka nie bardzo mi się podobała (z tego co słyszałem nie tylko mi), mało miejsca, kupa chamów i bydła (z przewagą kupy), światła na poziomie wieczorka w podstawówce. Dlaczego to piszę? Nie jestem hejterem czy coś, ale po tym, jak nasza paczka jako pierwsza starała się nakręcić imprezę żeby nie było lipy (wiecie ocb klaskanie z dj'em, jako pierwsi na parkiet, durne piski itp) i jak następnie nas potraktowano uważam że się należy chociaż ten wpis. Pozdrawiam
      • Gość: nick Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 10:09
        Nie zgadzam sie z kolegą. Ochrona (plus) eliminowała zagrożenie. Przykro mi, że koledze piwko nie spodobała się impreza. Polecam wam progressive, dobra muzyka, alkohol i przyjazna obsługa.
        • Gość: Bon jovi Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 10:29
          Jak już wcześniej napisałem słuchałem w Radiu Dla Ciebie DJ hernera, DJ organica i Dj diablo i nie rozczarowałem się. Dobra zabawa a ochrona także na plus. Panie piwko ile w panu negatywnej energii, musiałeś pan wczoraj podpaść ochronie i podziękowali Ci za zabawę a i dresów nie uświadczyłem na tej imprezie. Pozdrowienia.

• Gość: słowo mądrości Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 12:40
            Dres w jeansach to dalej dres :) selekcja...
            • Gość: słowo mądrości Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 12:46
              zapomniałem dopisać najważniejszej rzeczy. W którejś z polskich komedii padło stwierdzenie "Rudy to nie kolor, to charakter". Analogiczna sytuacja odnosząca sie do klubu/selekcji: dres to nie ubiór, to styl bycia (bycia czyt. niemyślenia, zachowywania się w sposób niegodny człowieka cywilizowanego).
              • Gość: Alex Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.centertel.pl 25.04.11, 13:14
                podsumowując?
                nic sie nie zmieniło prócz nazwy klubu ;-)
                • nana36 Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? 26.04.11, 12:38
                  Jak wrażenia po pierwszej imprezie? Tyle krzyku przed, a po właściwie mało informacji. Ja mogę tylko tyle dodać, że ogólnie w innych klubach tłumy , tłumy. tłumy....
                  • Gość: Bon jovi Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 13:11
                    Z mojej strony mogę powiedzieć, że pozytywnie. Polecam wszystkim tym, którzy liczą na dobrą zabawę w kulturalnej atmosferze. Dj-eje pełna profesjonalka bez obijania się
                    • Gość: nick Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 14:25
                      Podzielam zdanie kolegi. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, dobrzy dj-eje, sympatyczna ochrona która pożartowała. Niestety jeden pan w białej marynarce chyba przesadził z alkoholem i wykazał zainteresowanie innym gościem w efekcie pan w marynarce został wyproszony. Dla takich ludzi polecam do picia zsiadłe mleko bo po nim co najwyżej można dostać sraczki. Klub Progressive to nie Maxim, nie kojarzcie tych dwóch klubów w tych samych kategoriach. Nowi Dj-eje w pełni zaangażowani i z doświadczeniem, jeszcze raz polecam ten klub.
                      • Gość: :) Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.centertel.pl 26.04.11, 14:49
                        wkoncu mozna potanczyc i odpreżyc sie przy dobrej muzyczce....czego niestety brakowalo w ciechanowskich klubach oby tak dalej:)a z pewnoscia bede staly bywalce klubu progresivve jesli klimat muzyczny sie nie zmieni ..pozdrawjam
                        • Gość: x Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 17:38
                          Byłam, zobaczyłam, pobawiłam się i mogę powiedzieć: Polecam.
                          Obsługa miła, DJ - pełen profesjonalizm, ochrona kogo nie trzeba to nie wpuszczała.
                          Naprawdę ja i moi znajomi się zbawialiśmy.
                          • Gość: Dąbek Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 18:03
                            Nowy klub nie zawiódł moich oczekiwań, wszystko grało i tańczyło, zabawa do rana przy dobrej muzyce i dobrych dj-ach. Postaram się pojawić w ten weekend w klubie progressive. Polecam !
                            • Gość: Ania Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 18:53
                              Ja byłam z dwiema koleżankami na otwarciu klubu. Tak nam się spodobało ,że wpadłyśmy nawet w poniedziałek pomimo tego że we wtorek musiałam iść do pracy. Podsumowując
                              -profesjonalni dje
                              -dobry klimat muzyczny
                              -szybka i przyjazna obsługa
                              -ochrona też była w porządku
                              Napewno będziemy się często pojawiać w Klubie Progressive, bo to jedyne i najlepsze miejsce do zabawy w Ciechanowie .... Polecam
                              • Gość: St Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 19:08
                                a do której godziny trwa impreza? bo w ciechanowskich klubach godzina 2:00 i koniec imprezy. Mam nadzieje, ze tutaj dłuzej.
                                • Gość: autentyk ?? Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 20:18
                                  mam nie odparte wrażenie ,że sami o sobie piszecie .Aż na wymioty się zbiera :(( i właśnie z tego powodu wiem że tam nie pójdę .
                                  • Gość: KP Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 20:53
                                    Zgadzam się do tego stopnia, że w postach powtarzają się te same zwroty. Wyluzujcie
                                  • Gość: gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 21:39
                                    Oj jak ciężko jest przeżyć jak się komuś uda, jakie to smutne dla naszej ciechanowskiej wymagającej publiki:) Na żygi to się zbiera jak się czyta takie posty jak Twój:) Ale mimo wszystko pozdrawiam serdecznie i życzę więcej radości z życia i mniej doszukiwania się spiskowej teorii dziejów. Pozdrawiam:) A propo klubu to również byłam, bardzo dobrze się bawiłam, DJ super, jak się człowiek potrafi bawić i nie doszukuje się na siłę nie wiadomo czego to napewno się nie zawiedzie:)
                                    • Gość: małpa Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 213.199.253.* 26.04.11, 22:12
                                      jak dla mnie .....LIPA
                                  • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 22:16
                                    Dziękujemy wszystkim za dobre zdanie na temat klubu jest nam niezmiernie miło.Kolego autentyk nie mam trzynastu lat żeby podpisywać się innym nickiem i sobie cukrzyć.Jeszcze raz dziękujemy za frekwencję i miłą zabawę, dołożymy wszelkich starań żeby było jeszcze lepiej.Zapraszam na Maraton Muzyczny: Piątek lata 80 i 90, Sobota Klubowa ,Poniedziałek miszmasz. Do wygrania ROWER GÓRSKI. Także warto być i wrzucać do urny bilety z całego Maratonu Muzycznego, losowanie w poniedziałek po godzinie 1-wszej. Na bieżąco rozrzucimy znowu kilka płyt i w przygotowaniu jest set z Clubu Progressive.e-mail clubprogressive@o2.pl, jesteśmy także na Facebooku.Zapraszam serdecznie i życzę wysokich lotów:)
                                  • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 22:41
                                    Jeszcze jedno jeżeli uważasz że piszemy sami o sobie, to sprawdzaj IP z którego jest post, Co ciekawe autentyk masz takie same IP jak inny Gość, no ciekawe pozdrawiam:)
                                    • Gość: pppp Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 213.199.253.* 27.04.11, 11:53
                                      tyle się podniecacie że cacy że nie wiadomo co ... a gdzie byliście w pierwszy dzień świąt bo nie było nawet 100 osób ;0 a więcej ludzi wypisuje się na forum ... lipka
                                      • Gość: gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.ip.netia.com.pl 27.04.11, 12:12
                                        oczywiście jak to jest super i wogóle ciekawe jak długo wytrzymacie finansowo z prawie pustą salą zacznie się od wyciszania no nie chłopaki.

• Gość: gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 195.117.122.* 28.04.11, 08:22
                                          a co cie obchodzi czy im się uda czy nie, to ich problem; jak jesteś taki mądry to czemu sam czegoś nie otworzyłeś; ludzie starają sie zrobic coś nie tylko dla siebie ale równiez dla innych mieszkańców i na co trafiają, na pełnych zazdrości buraków, którzy sami do niczego nie dojdą i zacierają ręce jak innym tez nie wychodzi, żałosne; ja się cieszę że powstał nowy klub, jak będę miała ochotę potańczyć to przynajmniej mam teraz gdzie iść, pozdrawiam całą ekipę PROGRESSIVE, nie przejmujcie się głupimi wpisami
                                        • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 21:02
                                          UWAGA: DO WSZYSTKICH KOBIET. Mamy zaproszenia dla kobiet, jutro o godzinie 13-tej dziesięć pierwszych Pań które napiszą smsa z imieniem i nazwiskiem na nasz numer 509-292-657, otrzymają je.Zapraszamy do pisania.
                                      • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 13:53
                                        Widzę że matematyka się kłania, bo osób było znacznie więcej, ponad dwieście także nie wiem czy to jest lipka.Jesteśmy na NK zapraszamy, są już pierwsze fotki.Pozdrawiamy.
                                        • Gość: ... Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.centertel.pl 27.04.11, 20:56
                                          jak zwykle znajdą sie takie "barany" co siedzą na forum i człowiekowi na starcie próbują podciąć nogi
                                          • Gość: gość11 Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 01:32
                                            Ah ta polska zazdrość ! Tylko siedzą i wypisują na tym forum aby komuś dopiec. To dje nie pasują , nie pasuje to , tamto itd ale muszą to napisać żeby poczuć się dowartościowanym. Pozdrowienia dla normalnych ludzi.....
                                            • Gość: ... Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.centertel.pl 29.04.11, 08:19
                                              dzięki ;-)) hehe
                                              • Gość: ... Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.centertel.pl 29.04.11, 08:19
                                                i również pozdrawiam
                                                • Gość: mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.ip.netia.com.pl 29.04.11, 10:23
                                                  Przecież facet nic nie napisał takiego .Po prostu jest was pięciu w i piszecie tą bufonadę aż , przykro .Nie produkujcie się tak na tym forum bo ono nie służy kryptoreklamie tylko wolnej wymianie myśli.
                  • Gość: :) Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 195.117.122.* 04.05.11, 13:56
                    czy ktoś wybiera sie do tego klubu w ten weekend? chciałbym sie trochę pobawić ale wolałbym w towarzystwie :)
    • Gość: SylwiA Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 11:16
      Wybiera się tam ktoś w sobotę (30.04.2011)?
      • Gość: gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 195.117.122.* 29.04.11, 12:16
        ja będę napewno dzisiaj bo mają być lata 80 i 90 a w sobotę to jeszcze nie wiem
        • Gość: mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.ip.netia.com.pl 29.04.11, 13:05
          forma dalej przypomina reklamę - A ja nie pójdę bo grają nie to co bym chciał.
          I tak to będzie chłopaki z Progressive czy jak wam a tam.Za reklamę się płaci .A tu jest niedozwolona.
          • Gość: vika Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 13:26
            I bardzo dobrze, że Cię nie bedzie, nie potrzeba tam maruderów którzy nie maja pojęcia co to dobra zabawa:) I to jest raz. A Twoje podejrzenia, że ktokolwiek cokolwiek tu reklamuje też wydają mi się lekko przesadzone. Na tym forum wyraża się swoje opinie i jak już mogłeś zauważyć są one zarówno pozytywne jak i negatywne.
            • Gość: mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.ip.netia.com.pl 29.04.11, 14:15

Zróbcie sobie stronę internetową i tam jodłujcie ile wlezie.
              A tak skoro do tablicy zostałem wyciągnięty Osioł nawet z siodłem na grzbiecie nigdy nie będzie koniem wyścigowym. A wy ciągle swoje .Oczywiście życzę Wam wszystkiego dobrego .Ale zbudujcie stronę i tam hop.
              • Gość: vika Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 14:43
                Nie bardzo rozumiem czemu zwracasz się do mnie w liczbie mnogiej i to raczej Ty powtarzasz pewne rzeczy jak zdarta płyta:)Pozdrowionka:)
                • Gość: mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 17:45
                  Jest Was tu kilkoro i to gołym okiem widać . Ja stara płyta - dobre:))
                  Taką namolnością P R możecie sobie zaszkodzić . Wzbudzić możecie retorsje Pr-owskie .
                  A to Wam przecież nie o to chodzi .Prawda
                  • Gość: oczko Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 22:40
                    Trzymam za was kciuki:) . Jestem za stara aby chodzic na dyskoteki ale zyczę aby wypaliło i utrzymało się jak najdłużej. Powodzenia:):):):):):Róbcie swoje:)
                    • Gość: Maałgoorzataa Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.centertel.pl 30.04.11, 02:32
                      "OCZKO" dobrze piszessz
                      tez jestem za tym aby lokal przetrwał
                      żeby tutejsza młodziez miała dokąd pójść......

Pozdro
                  • Gość: vika Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.11, 08:25
                    No no no Pan specjalista od PR:) szkoda tylko że nie umiesz czytac ze zrozumieniem:)
                    • Gość: mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 22:09
                      Ze zrozumieniem to ja potrafię czytać nawet trochę więcejnie zrozumieliście Wasza sprawa
                      • Gość: vika Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 08:09
                        I tu się muszę z Tobą zgodzić, faktycznie czytasz więcej niż jest w rzeczywistości napisane. A moje opinie to moja sprawa - też masz rację, tylko nadal nie wiem czemu do mnie przemawiasz w liczbie mnogiej. I tak naprawdę w tym wpisie nie chodzi już o sam ten klub, tylko o sposób myślenia, o to że za nic w świecie nie można czegoś na tym forum pochwalić, bo zaraz ktoś się doszukuje w tym nie wiadomo czego. Ciekawa jestem ile Ty masz lat:)
                        • Gość: mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 10:18
                          jestem już zajęty
                          • Gość: vika Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 13:11
                            Ja nie o tym:) Zastanawiam się w jakim wieku tak się zaczyna spiski widziec dookoła i tyle:)
                            • Gość: Mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 19:02
                              Dziwczynko Viko ja od początku twierdzę ,że jakakolwiek reklama na tym forum to nic dobrego a Ty się czepiasz nie tam zaraz ,żeby mi się to nie podobało ,ale fakt jest taki ,że w/g Was w tej samej stodole jest teraz lepiej niż było - a to nadinterporetacja jest tak samo .Tylko inteligentniejsi o tym piszą . Co w sumie już jest postępem. Ale już wystarczy.
                              • Gość: vika Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 19:23
                                Chłopczyku mieszkańcu od samego początku wydawało mi się że dyskusja z Tobą nie ma najmniejszego sensu, prezentujemy jednak zupełnie inny poziom. Nie będę Ci udowadniała rzeczy które są obowiązującymi faktami. Pozdrawiam:)
                                • Gość: mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 12:41
                                  I co byłem w sobotę i wydawało mi się ,że byłem sam :))))
                              • Gość: gość Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: 195.117.122.* 04.05.11, 14:02
                                a czego sie spodziewałeś, mają palić tam fajkę pokoju i medytować przy zielonej herbacie? to dyskoteka, normalne że przyjdą różni ludzie i normalne że Dj nie będzie grał tylko dla ciebie, jednym się podoba innym nie, ale pobawić sie moim zdaniem można, nie wiem czemu się tak zawziąłeś
                                • Gość: ... Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.centertel.pl 04.05.11, 18:13
                                  człowiek który idzie na impreze się pobawić to SIE BAWI!! a nie wybrzydza
                                  jak nie odpowiada to nie chodźcie!
                                  widocznie sie bawic nie umiecie i tylko łazicie aby kogos obgadać
                                  • Gość: mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 22:24
                                    A Wy swoje - poprostu nie było ludzi to kto miał się bawić .A to łupanie a nie muzyka nic Wam nie pomaga.
    • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 18:58
      www.progressiveclub.pl
      Ruszyliśmy ze stroną, prace jeszcze trwają, ale już zaparzamy do odwiedzin.
      • Gość: Gość forum Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 20:59
        Mieszkaniec to nie jest lupanie tylko muzyka na ktorej producenci zarabiają wiecej niż ty przez całe życie wiec uważaj co piszesz a po drugie każda muzyka ma swoje przesłanie np discopolo tez jest muzyka dla pewnej grupy ludzi a np porogressive house techniczne house dla innej grupy osób. Widocznie mało wiesz o muzyce.
        • Gość: mieszkaniec Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 21:52
          uważaj bo co?
      • Gość: autor Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 23:17
        wstawcie swoje zdjecia na strone nie cudze... ;-)
        • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 23:23
          to znaczy?
          • Gość: adw autora Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.ip.netia.com.pl 06.05.11, 09:10
            Czytać nie umiecie ?
            • Gość: gg Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 12:11
              Strona jest jeszcze w przygotowaniu jak pisano wcześniej.
              • Gość: yhy Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 12:31
                jakis niedouczony pisal na tej stronie, ale to brzmi "Lokal jest poświęcony dla ludzi od 18 lat, którzy chcą dobrze się bawić..." Poświęcony hmm... tzn co??? święta wielkanocne już mineły, jajka też już poświęcono....
                • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 14:36
                  Proponuję do słownika zajrzeć co znaczy poświęcenie:)
                  • Gość: Club Progressive Re: Klub "Progressive" w Ciechanowie? IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 14:40
                    poświęcenie «czyn ofiarny, pełen bohaterstwa i samozaparcia; też: gotowość do ponoszenia ofiar»
                    poświęcić — poświęcać
                    1. «dokonać obrzędu święcenia»
                    2. «oddać coś komuś lub jakiejś ważnej sprawie lub zrezygnow