Dodaj do ulubionych

Jak PKO SA traktuje stałych klientów !!!

22.07.19, 09:14
Znalazłem ofertę dla klientów Banku na lokatę 3% w skali roku, okazało się że to kolejna instytucja łowiąca nowych klientów traktując ich lepiej niż starych. Wniosek _ należy porzucić Bank i iść tam gdzie będę nowy i dostanę 3% lub więcej. Gratuluję idiotycznej strategii !!!
Obserwuj wątek
    • krystyna40 Re: Jak PKO SA traktuje stałych klientów !!! 05.09.19, 14:39
      Większość firm tak teraz prowadzi swoją działalność.. Podobnie sprawa wygląda u operatorów komórkowych, gdzie lepiej traktowani są nowi klienci, niż stali klienci, którzy mają umowy już ładnych lat...
    • jurek60 Re: Jak PKO SA traktuje stałych klientów !!! 28.10.19, 16:11
      Musiałem zapłacić za zamknięcie konta - SKANDAL!
    • pierwszy.obywatel Re: Jak PKO SA traktuje stałych klientów !!! 30.10.19, 16:10
      Nie tak dawno stałem tam w kolejce do kasy godzinę,a miałem wykupiony bilet na parkingu pół godziny czyli potem kolejna kara była prawdopodobna czyli minimum 20zł o ile nie drożej w 2019r.Chcesz być patriotą konsumentem a nie dostajesz za to dowartopściowania czyli system działa jak działał w segmencie banksterów.
      • androj5 Re: Jak PKO SA traktuje stałych klientów !!! 03.12.19, 07:44
        Ten bank dalej traktuje starych klientów ,,per noga", kontynuują nagradzanie nowych a starzy sa juz ich własnością !!! Nie pozwólmy sie traktować przedmiotowo, JA ODCHODZĘ !!!
    • zasadniczakwestia Re: Jak PKO SA traktuje stałych klientów !!! 29.02.20, 11:09
      dorzucę swoje trzy grosze - Bank Pekao SA - dwa bankomaty w jednym miejscu, czyli w placówce, do tego jak nie masz przy sobie karty do bankomatu, to nie wypłacisz blikiem gotówki, ponieważ nie wejdziesz do pomieszczeń z bankomatem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka