Dodaj do ulubionych

Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta

01.09.06, 10:56
Mój typ nr 1. to Pani Dyrektor Specjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego w
Ciechanowie Henryka Romanow.
Obserwuj wątek
    • krokodyl_dundee Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 01.09.06, 14:57
      Od totalnej katastrofy może nas uchronić tylko KAPITAN ŻBIK. I oto właśnie mój
      typ...
      • hiob102 +++++++Głosuję na Wardzińskiego++++++ 11.10.06, 09:51
        Nie dlatego, że sympatyzuję z PO lecz dlatego, że to uczciwy, skromny człowiek,
        kompetentny urzędnik, który dobrze gospodaruje marnym groszem, jaki zarabia
        Ciechanów. Myślę, że w II turze rywalizować będzie z kimś z grona Stryczyński,
        Kałużyński, Walczak. Za Wardzińskim przemawia to, że nie jest rutyniarzem jak
        Stryczyński (nie potrafię policzyć, ile razy był on prezydentem), nie jest jak
        Kałużyński partyjnym aparatczykiem, czekającym na partyjne dyrektywy, ani marnym
        biznesmenem jak Walczak.
        • yayatoure ++++++++++Nie Głosój Na Wardzińskiego++++++++++ 14.10.06, 06:04
          Bo to wszystko nie jest prawdą. Sam Wardziński by się uśmiał!!!!
          • hiob102 Re: ++++++++++Nie Głosój Na Wardzińskiego++++++++ 16.10.06, 15:20
            Ortografia. Głupcze. :)
            • yayatoure Re: ++++++++++Nie Głosój Na Wardzińskiego++++++++ 16.10.06, 21:22
              Zaślepiony młody wojownik Platformy znuf nie wyczuł sarkazmu. Ale ja specjalnie
              dla ciebie nie będę pisał "głosój" albo "znuf" w cudzysłowiu.
              • hiob102 Re: ++++++++++Nie Głosój Na Wardzińskiego++++++++ 18.10.06, 10:47
                Braki wykształcenia "ciemny lud" (cytuję za J. Kurskim) tłumaczy sarkazmem. Czy
                u was w PiS-ie macie zakaz przyznawania się także do błędów ortograficznych?
                Zapamiętaj na całe życie: kto "uje" kreskuje to dostaje same dwóje.
                • yayatoure ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 18.10.06, 20:41
                  Najlepiej z Platformy Obrotowej (PO) - raz się obróci do SLD, raz do PiSu a jak
                  trzeba to i do Samoobrony. Wcześniej AWS, Unia Wolności, Unia Demokratyczna,
                  Kongres Liberalno-Demokratyczny, SKL i co tam jeszcze. Jeszcze wcześniej OKP
                  lub PZPR. Obecnie: Koło Myśliwych Kaczkostrzelców.
                  • stah5678 Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 19.10.06, 20:43
                    Twój poziom tylko przekonuje, że pozostała juz tylko PLATFORMA!!!
                    • phk1 Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 19.10.06, 21:16
                      [phk1] Stasiek Platforma i mój Poziom to nie to samo Kapujesz STASIU?
                      NIE poluję na pis i kaczorów ,którą wyrazocielka ma być Romanow dyro
                      szpitala,gwiazda pisu w Ciechanowie ? ,stah5678 napisała:

> Twój poziom tylko przekonuje, że pozostała juz tylko PLATFORMA!!!
                  • hiob102 Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 20.10.06, 13:10
                    Jak widać bolszewickie doły PiS nie przejmują się ortografią. Dał im przykład
                    wódz, pisząc "obiat" zamiast "obiad". A może planują zmienić ortografię? Oczami
                    wyobraźni widzę manifestację PiS, która kończy się spaleniem słowników
                    ortograficznych.
                    • yayatoure Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 20.10.06, 22:52
                      Pacz dalej swoimi "oczami"
                      ortografię konsultuj z Romanami (Giertychami).
                      Boć PO z Ciechanowa -
                      najmądrzejsza ostateczna
                      jak deska grobowa.
                      A jeśli ktoś o coś spyta
                      odpowiesz - ja nie wiem
                      to Tusk albo...
                      John Marry Rokita.
                      :-DDD

• hiob102 Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 30.10.06, 16:09
                        "Patrz" a nie "pacz". Czyżby znowu wina klawiatury?
                        • yayatoure Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 30.10.06, 20:40
                          Ale jakiej klawiatóry. Czy ja pisałem coś o klawiaturze???
                          2:0
                          Idź lepiej polować na kaczki:-DDDD
                    • phk1 Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 21.10.06, 20:03
                      [PHK1] czepiasz się hiob bo nic nie wymyslisz wiecej nowego? To tylko pośpiech
                      ,nie ta literka na klawiaturze,ot i cała tajemnica,a twoje wywody wtedy jaki
                      mają sens? Raczej widzę tych młodych nieuków/małolatów sympatyzujących z sld/po
                      ,że coś tam zaczną palić na manifestacjach.
                      hiob102 napisała:

> Jak widać bolszewickie doły PiS nie przejmują się ortografią. Dał im przykład
                      > wódz, pisząc "obiat" zamiast "obiad". A może planują zmienić ortografię? Oczami
                      > wyobraźni widzę manifestację PiS, która kończy się spaleniem słowników
                      > ortograficznych.
                      • hiob102 Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 23.10.06, 10:41
                        Oczywiście, że się czepiam. :) Zdarzają mi się także błędy ortograficzne, tyle
                        że ja potrafię się do tego przyznać. Nie ściemniam, że pośpiech, że nie ta
                        literka na klawiaturze (przypominam, że do wstawienia "ó" trzeba nacisnąć "alt"
                        i "o", które nie sąsiaduje z "u"). Cała ta dyskusja o ortografii obrazuje
                        mentalność pisowców: niedouczonych i zakompleksionych ignorantów.
                        • yayatoure Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 23.10.06, 21:18
                          "Zdolny tworzy, niezdolny poucza".
                          Biedny Hjop. U mnie "p" i "b" dzieli na klawiaturze ok. 9 cm. Bez alcika po
                          drodze. Całe szczęście że literki PO są obok siebie bo byśmy sobie nie
                          poradzili.
                          Życzę dalszych sukcesów w tropieniu odstępstw od najbardziej zawiłych meandrów
                          ortografii skomlikowanego języka, którym w większości władają obywatele
                          Rzeczypospolitej.
                          A teraz pora ruszyć na polowanie - wszak w oddali słychać kwakanie. :-DDD
                        • phk1 Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 26.10.06, 22:01
                          [phk1] no to czepiłeś się dupereli,jakbym ja się wypierał błędów takich czy
                          śmakich.A wklejanie pisowcow do tego postu to tylko platfusy tak potrafią tak ci
                          też mogę odpisać ,miło ci? Jak w reklamie ERY,'tak to tylko proszę Pana HIOBA w
                          erze Platfusy Obsmarują bez ładu i składu "
                          hiob102 napisała:
                          Oczywiście, że się czepiam. :) Zdarzają mi się także błędy ortograficzne, tyle
                          > że ja potrafię się do tego przyznać. Nie ściemniam, że pośpiech, że nie ta
                          > literka na klawiaturze (przypominam, że do wstawienia "ó" trzeba nacisnąć "alt"
                          > i "o", które nie sąsiaduje z "u"). Cała ta dyskusja o ortografii obrazuje
                          > mentalność pisowców: niedouczonych i zakompleksionych ignorantów.
                          • hiob102 Re: ++++++++Dalej Polój Na Kaczki++++++++ 30.10.06, 16:11
                            No to ja ci reklamą MM przyłożę: "Forum gazety nie dla idiotów". Spadaj na
                            www.pis.org.pl i dołącz do wazeliniarzy.
    • adamciech Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 01.09.06, 15:33
      zapewne wygra obecny
      • strasznyoszust Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 04.09.06, 11:20
        Biorąc pod uwagę mój nick, to ja bym się świetnie nadawał!!!
    • stah5678 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 04.09.06, 13:05
      Nie mają szans Walczak, który nawet sesji Rady Miasta nie potrafi skutecznie
      prowadzic, Kałużyński, który w Ratuszy brał tylko kasę i nie robił kompletnie
      nic(zpytajcie pracowników), Tyszkiewicz, bo ludzie nie chcą juz awantur. Nie
      mówię o innych mniej znanych. Nie marnujcie ludzie swych głosów.
    • koliber57 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 04.09.06, 19:56
      WYBORCY !?

Proszę zauważcie tylko jedno ....

WARTOśCIOWI LUDZIE NIE PCHAJą SIE DO WłADZY.

Co by nie mówił - do władzy zawsze pchają się ...
      >Nawiedzieni
      >Oszołomy
      >Chcący się dowartościować
      >Politycy z różnymi fobiami...

Nie dajcie się omamić sloganami jakie rzucają na wiatr

Jedyny interes to własny,
      a jeżeli coś przy okazji załatwi się dla miasta

to SUCCESS FULL.

Zauwżcie tylko jedno jak przyśpieszyły teraz wszelkie roboty
      drogowe (POKAZOWE)
      to ma Wam zrobić wodę z mózgu..

Z naszego regionu wybrano Pana Posła i Panią Senator
      i co???

No i cicho - zabrali chociaż głos w sejmie, senacie RP????

• phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 04.09.06, 20:36
      [phk1-37870] stachu5678 czytam,żeś z grupy trzymającej władzę w ratuszu więc
      trochę więcej ,ale tak by cię nie zdemaskowali bo wiesz jak czytasz co
      posałem,że za dużo ostrych słówek i prokurator cię znajdzie jak to koleś jednego
      z nich będzie,a potem zacznie się w mediach o wolności słowa ,że to w
      kaczystanie tylko takie procesy,urzednicy nietykalni i inne duperele takie
      tam.ps.no i za słowo grupa trzymająca władzę też już był wyrok ostatnio
      skazujący ,więc obyśmy obaj nie trafili na ławy dla przestępców
    • karamboll Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 05.09.06, 08:05
      Nagrody dla dyrektorów zadłużonych szpitali
      "Życie Warszawy": Średnio po 20 tys. zł premii dostali od marszałka Mazowsza
      Adama Struzika (PSL) dyrektorzy podległych mu 19 szpitali.
      Pieniądze Struzik polecił wypłacić z kasy zadłużonych szpitali. W Centrum
      Neuropsychiatrii w Zagórzu pracownicy policzyli, ze nagroda dla ich dyrektorki
      to równowartość niewypłaconych miesięcznych podwyżek dla 70 osób.

Wybrani dyrektorzy dostali trzykrotność swoich pensji. Największa nagroda sięga
      ok. 26 tys. zł. - Działamy zgodnie z przepisami - tłumaczy Ewa Łagońska z
      urzędu marszałka. Twierdzi, że to premie za dobra pracę, noce nieprzespane i
      dobre wyniki finansowe.

Taka argumentacja nie przekonuje personelu. Niemal wszystkie szpitale na
      terenie województwa toną w długach. Lekarze są oburzeni. NFZ zapowiada
      ukrócenie urzędniczej hojności.

• yayatoure Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 07.09.06, 22:56
        Dyrektorzy nie otrzymują nagród od Marszałka. O wszystkich sprawach finansowych
        decyduje Zarząd Województwa lub Sejmik Samorządowy (PiS-LPR-PO-PSL).
        Nagroda dotyczy też Pani Dyrektor szpitala w Ciechanowie (PiS).
        • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 07.09.06, 23:56
          Jestem pełen podziwu dla głupoty niektórych piszących na tym forum. Zresztą
          bardzo ciekawie wygląda jedna rzecz. Jak Marszałek A. Struzik na wmurowaniu
          kamienia węgielnego pod mury PWSZ powiedział, że zarząd przychylił się do
          prośby Rektora i przyznał 2 miliony złotych na budowę auli w instytucie ochrony
          zrowia to na forum cisza. Jak o nagrodach to krzyk. Czy ktoś mi wyjasni o co
          chodzi? A czy wiecie ile pieniędzy otryzmał ciechanowski szpital od Struzika?
          Może nie warto pisać?
          Może nie warto również mówić, że PWSZ po sprzeciwie zarządu Województwa
          Mazowieckiego dla projektu SGH skierowało środki do Ciechanowa i Mławy
          19 500 mln.
          Może to też nic?
          • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 08.09.06, 07:34
            [phk1] Młodemu słówek kilka w odpowiedzi,2mln na szkoły to chyba warto wydac z
            perspektywu kilkudziesięci nawet lat ,natomiast tak duże pieniądze dyrektorkom z
            pisów,platform,sojuszów...poza normalnym wynagrodzeniem to coś mi nie gra
            i nie tylko mi jednemu.nie manipuluj z dużymi literkami bo ci wyszło ,że to
            grupa trzymająca władzę,dziś my wam jutro oni nam.sam mechanizm takiego
            nagradzania jest chory jak również by młodzi wykształceni skrybowie pisali
            poddańcze listy o kasę na asfalt i rury do BRUKSELI.ps.myślisz ,że kazdy z MOPSU
            po zapomodze chwali panią dyrektor pod niebiosa????
            • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 08.09.06, 08:34
              Cały czas się zastanawiam jaki Ty masz sposób myślenia. Skaczesz po tematach
              jak kozica po górach. Mam prośbę poczytaj uważnie to co napisałem i odnieś się
              do tego w kilku słowach albo nie. Jeżeli chodzi o Unię Europejską to
              finansowanie inwestycji nazywaj jak chcesz. Ja uważam, że zamiast użalania się
              nad soba trzeba pisać wnioski i brać kasę. Yayature kiedyś napisał, że dziura w
              drodze nie jest prawicowa ani lewicowa i to są bardzo mądre słowa. W przypadku
              pomocy społecznej UE też pomaga trzeba tylko zapoznać się z możliwościami
              finansowymi, problemami ludzi i pozyskać pieniądze. W Ciechanowie jest za mało
              takich ludzi. A w Urzędzie Miasta w zasadzie nie ma. Głowa do góra phk, dla
              takich jak Ty też ktoś kiedyś napisze wniosek.
              • 1946s Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 08.09.06, 09:01
                Mój ranking:1.Walczak, 2.Wardziński, Stryczyński. Reszta kandydatów albo nie ma
                przygotowania, albo nie ma wstydu.
                • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 08.09.06, 09:48
                  A mój typ na prezydenta Ciechanowa to Aleksander Sopliński.
                  • 1946s Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 08.09.06, 09:53
                    Jak narazie to Sopliński nie ogłosił, że będzie kandydował, ale jest w
                    porządku, chciaż lekarz na to stanowisko to nienajlepiej.
                    • ciech001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 08.09.06, 10:02
                      Wybierzmy Kaczora Donalda!!!
                      I PIS syty i PO cała ...
                    • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 08.09.06, 10:12
                      Biznesmen sie nie sprawdził, Stryczyński już raz przegrał, może teraz warto
                      spojrzeć w innym kierunku.

• phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 17.09.06, 21:11
                  [phk1] czytam i czytam ,że Walczak to jakiś wwww.Wielki Wielbiciel Wielkich z
                  Westlandu ,tak mu te stacje benzynowe,mcdonaldy nie dają spać na tym skrawku
                  naszej doliny łydyni? Czy myśli o kolejnej pralni na stacji benzynowej tym razem
                  ? Czy wdzięczność za kasę na kampanie wyborczą komuś się należeć będzie? No i
                  czekam może ktoś puści parę z gęby co za cwaniaki na Biedronce zarobili grubą
                  kasę?pierwszy,drugi,trzeci czy inny z listy?
                  1946s napisał:> Mój ranking:1.Walczak, 2.Wardziński, Stryczyński. Reszta
                  kandydatów albo nie ma przygotowania, albo nie ma wstydu.
              • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 11.10.06, 19:58
                [phk1] mlody2001 napisał:

> Cały czas się zastanawiam jaki Ty masz sposób myślenia. Skaczesz po tematach
                > jak kozica po górach.[[ młody więc tylko o PSL możesz i umiesz coś napisać
                więcej?] Yayature kiedyś napisał, że dziura w
                drodze nie jest prawicowa ani lewicowa i to są bardzo mądre słowa.[[ powiem
                inaczej ,ze jajo to ci podpasował tym razem ,ale dziury w jezdni są lewicowe i
                peselowskie jak najbardziej jakoś tak przez te lata najwięcej ich było za
                kadencji PZPR-SLD-PSL-UP i fakt ,ze znikają ostatnio i dobrze bo ci z lewa nie
                potrafili ich załatać,a dziś trzeba żebrać o asfalt do uni,a pisze ten kto umie
                i ten z lewa i ten z prawa.Nie pisałem nigdzie niebrać na asfalt i rury.Pisłem o
                skrybach ,ze muszą pisac i żebrać
    • karamboll Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 08.09.06, 10:59
      1. Henryka Romanow
      2. Zdzisław Petrykowski,
      lekarze, osoby zaufania publicznego, sprawni menadżerowie, społecznicy, z
      zacięciem i szerokim poparciem politycznym, znani i cenieni w środowisku,
      wykazali się wieloma osiągnięciami, sprawdzeni w wielu trudnych sytacjach.
      Oboje z przeciwstawnych opcji politycznych, ostateczny wybór należy do nas,
      obywateli naszego miasta, będziemy mieli takiego prezydenta miasta jakiego
      sobie sami wybierzemy i na jakiego zasługujemy.
      • ciech01 Moja kandydatka: 09.09.06, 17:42
        DODA - przyjemnie byłoby popatrzeć i frekfencja na sesjach może by wzrosła ...
    • pro_skiller Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 11.09.06, 03:13
      Kapitan Zbik, Doda, styrasznyoszust... zaczynam sie powaznie zastanawiac nad
      swoja kandydatura :)
      • ciech01 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 16.09.06, 13:04
        Pro_skiller przeczytaj w tytule, tu chodzi o TYPY, a nie o porządne
        kandydatury ...
    • morfeusz_1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 16.09.06, 15:02
      Guciu83 i wszystko będzie o wiele prostsze.

pzdr
      • 1946s Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 18.09.06, 10:45
        Zarządzanie miastem to zarządzanie dużą firmą. Najlepiej mogą to robić osoby z
        doświadczeniem w tej materii. Lekarze mimo "zaufania publicznego" choć w naszym
        przypadku nie jestem tego pewny raczej niech zajmą się leczeniem.
        • qwertyuiop53 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 18.09.06, 17:12
          Obecny Prezydent zarządzał swoją dużą firmą i jak na tym wszyscy wyszliśmy???
          Uważam że nie jest to najlepsza uwaga! Chyba się zestarzałeś....1946!!!!!!!!!
    • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 18.09.06, 20:25
      [PucHateK1] DROGI ZNAJOMY KOLEGO WALCZAKU,żebyś wygrał prezydenturę to podtykam
      CI pomysł gratis.Zacznij od szefów firm małych i dużych,wyślij listy,pogadaj z
      nimi... ,jak mogliby zwiekszyć zatrudnienie choćby o 1-2-3-4.. osoby w
      zależnosci od wielkości i możliwości firmy,co im miasto oferuje w zamian ,potem
      poczytaj o wielkich koncernach inwestujacych w Polsc 100mln i dostających 30mln
      ulg .Potem wyciągnij wnioski,potem pochwal się temu społeczeństwu.Tworząc 50-150
      miejsc pracy na groma ci statoile,biedrony,szele,donaldy,własny wuj w naszej
      dolinie łydyni.a zarobione pieniadze przez tych z WESTLANDU napewno nie zostaą w
      Ciechanowie,a zarobione w naszych firmach zostana i wpłyną na na konto tego miasta.
      • znajoma50 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 06.11.06, 14:19
        co wy możecie wiedzieć!!w życiu nie zagłosuję na Walczaka wiem z własnego
        doświadczenia że to nieuczciwy człowiek!!sympatyczny ale krętacz!!i teraz przez
        te krętactwa ja musze wszystko prostować!!nie takiego chcę prezydenta!!
        natomiast ten, który urzęduje nadal jest dobrym człowiekiem!!tyle co On zrobił
        dla naszego miasta to nikomu się za pewno nie uda!!!a jak Wy chciecie Kursiego
        cytować idt nie warto dyskutować niestety!!!młody2001 co Ty wiesz o
        zabijaniu!!??ja też jestem młoda ale wiem na czym stoję i wiem co komu mogę
        zawdzięczać!!głosuję więc Na Pana Wardzińskiego i polecam to zrobić kto ma choć
        trochę rozsądku w głowie!!serdecznie pozdrawiam!!
    • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 18.09.06, 20:31
      [phk1] tej Pani kazałbym zapłacić 100tys kary za ten alarm bombowy,który
      potraktowała serio od pijanego debila .Warszawa za alarm i paraliż centrum
      stolicy wyceniła straty na 150tyś tylko i 2,5 roku kicia dla innego debila.
      ps.pisząc debil narażam się psychiatorom,że debile to też ludzie tylko chorzy
      psychicznie,więc bezkarni
      karamboll napisała:

> Mój typ nr 1. to Pani Dyrektor Specjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego w
      > Ciechanowie Henryka Romanow.
      • yayatoure Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 18.09.06, 21:50
        Nie narazisz się psychiatrom ani psychologom. Chyba że się narazisz na znaczące
        uśmiechy. Po prostu terminy typu "debil", "idiota" itp. zostały zmienione i to
        ładnych parę lat temu. Nie macie w PO osób kompetentnych z którymi mógłbyś
        skonsultować specjalistyczne wypowiedzi medyczne?
        • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 19.09.06, 22:07
          [phk1] ze też ci z pzu nie wpadli do ciebie jajoturku na kawę na nocnym dyżurku
          i nie ostrzegłeś ich ,że akcja STOP WARIATOM.... tak dla wielu w pzu żle sie
          skończy.słaby z ciebie lekarz ,że jeszcze nie wiesz jaki typ opcji politycznej
          mi odpowiada a piszesz mi juz z dwusetny post w odpowiedzi,a jednocześnie wiesz
          co psychiatra by mi powiedział?
          yayatoure napisał:

Nie narazisz się psychiatrom ani psychologom. Chyba że się narazisz na znaczące
          >
          > uśmiechy. Po prostu terminy typu "debil", "idiota" itp. zostały zmienione i to
          > ładnych parę lat temu. Nie macie w PO osób kompetentnych z którymi mógłbyś
          > skonsultować specjalistyczne wypowiedzi medyczne?
          • yayatoure Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 19.09.06, 22:42
            Brrrr.
            Mój Boże, nie wiem i nie chcę wiedzieć co takiech psychiatra powiedziałby
            tobie.
            Włosy stają na głowie!
            Ale faktem jest, że posługujesz się przestarzałą nomenklaturą nie będącą od lat
            w użyciu.
            Nie wypieraj się też swojej Platformy, chyba że się wstydzisz.

• karamboll Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 02.10.06, 09:14
      Wybory samorządowe tuż, tuż....
      Wasze typy na najwyższy urząd w naszym mieście?
      U mnie zawsze pierwsze miejsce lekarze: Romanow lub Petrykowski.
      Pozdrawiam malkontentów.
      • patolog2 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 02.10.06, 18:25
        tak tak romanow - to rozumiem potrafi coś zrobić, chociaż zamordyzmu
        podwładnych nie poleciłabym, natomiast o tym drugim nie ma co w ogóle mówić-
        kiedyś się do mnie ślinił (wcięty) na pewnej imprezie. brak jakiego kolwiek
        poziomu, nawet na kandydata na taki urząd.
        Kałużyński to mój typ wyborczy, choć dzięki swoim kumplom z góry ciągle traci.
        • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 03.10.06, 21:15
          [PHK1] najlepszy dyrektor szpitala może być beznadziejnie pracującym prezydentem
          miasta jak taka zamordystka.ten śliniący facet to nie ja byłem ale po pracy nie
          mógł być na lekkim luzie? trzeci mi się najbardziej podoba ale. Bardziej nie
          chcę być złośliwy dla pani patolog2 Ale tak właśnie ludziska wybierają
          PATOLOGICZNIE
          patolog2 napisał:
          > tak tak romanow - to rozumiem potrafi coś zrobić, chociaż zamordyzmu
          > podwładnych nie poleciłabym, natomiast o tym drugim nie ma co w ogóle mówić-
          > kiedyś się do mnie ślinił (wcięty) na pewnej imprezie. brak jakiego kolwiek
          > poziomu, nawet na kandydata na taki urząd.
          > Kałużyński to mój typ wyborczy, choć dzięki swoim kumplom z góry ciągle traci.
          • yayatoure Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 03.10.06, 21:27
            I znów zmartwienie. Ten trzeci który najbardziej ci się podoba jest HETERO. ;-D
          • 1946s Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 05.10.06, 08:08
            Obserwuję, że coraz mocniejsza jest kandydatura p. Walczaka. Przewiduję drugą
            turę Walczak : Wardziński.
            • yayatoure Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 05.10.06, 23:41
              Nie rozśmieszaj. Walczaka lubię. Ale do drugiej tury może wejść albo Walczak
              albo Walemar.
              • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 07.10.06, 06:04
                Mój typ na Prezydenta Ciechanowa to Dariusz Węcławski. Znam człowieka, uważam,
                że jest kompetentny i konkretny. Poznałem Go w trakcie pracy i muszę przyznać,
                że zrobił na mnie duże wrażenie. Co do kandydowania Pani Romanow na najwyższy
                urząd w Ciechanowie to jestem zdecydowanie przeciw. To jest zła kandydatura, a
                każdy kto zna sytuację w szpitalu wie, że sukcesy tej placówki to nie jest
                efekt pracy tej Pani. Z całym szacunkiem, nie ulegajmy propagandzie. Wardziński
                to jest człowiek, który się zamknął przed światem i został sam,potrzebna jest
                zmiana. Walczaka nie znam, słyszałem dobre opinie, nie znam merytoryczności
                tego Pana, polityka to jeszcze nie wszystko.
                Pozdrawiam mlody.
                • addhoc Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 07.10.06, 12:10
                  Ja proponuje by naszym prezydentem został Rudolf Guliani - może się zgodzi, takie miastooo:P Dla mnie równie dobrze prez. mogłaby zostać Pani Hela z Gazowni bo wpływ na moje życie będzie to miało raczej znikomy!
                  • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 12.10.06, 22:09
                    [phk1] adhoc jak cos walnie to szyby wylatuja w regiminie i sonsku od razu,a w
                    ciechanowie to tylko w Komendzie Policji przeciwpancerne sie ostają i to do czasu.
                    Stary emeryt z policji prawdaż jestes? to tak wnioskuję z tekstu RACZEJ ZNIKOMY.
                    addhoc napisał:

> Ja proponuje by naszym prezydentem został Rudolf Guliani - może się zgodzi, t
                    > akie miastooo:P Dla mnie równie dobrze prez. mogłaby zostać Pani Hela z Gazowni
                    > bo wpływ na moje życie będzie to miało raczej znikomy!
                • bolo_men Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 09.10.06, 17:52
                  Darek Węcławski to nowa twarz, ale może takich potrzeba. Pozostałym kandydatom
                  można wiele przypisać, ale niestety raczej nie zasług. No może z wyjątkiem
                  Tomka Kałużyńskiego.
                • nie.gej Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 11.10.06, 20:38
                  Merytoryczności tego Pana nie znasz?
                  A co to takiego jest? Widzę, że młody nam tu nowe słowotwórstwo uprawia <hehe>.
                  Puki co słownik języka polskiego nie zna słowa "merytoryczność" więc mam
                  nadzieję młody, że umieścisz w tym słowniku swoje nowe słowo :).
                • bolo_men Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 13.10.06, 13:27
                  Uważaj Młody. Bo jeszcze pod wrażeniem olbrzymiej "merytoryczności" WALCZAKA
                  zmienisz preferencje wyborcze na stołek prezydenta. Zapewniam Cię , że przy
                  Węcławskim i Kałużyńskim Walczak to CIENIAS.
    • 1946s Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 10.10.06, 12:27
      Panowie Węcławski i Kałużyński terminowali na urzędniczym stołku sekretarza
      Urzędu Miasta u Prezydentów Stryczyńskiego i Wardzińskiego. Na tym stołku
      trudno mówić o zasługach, chociaż mieli okazję zapoznać się mechanizmami
      funkcjonowania urzędu. O innych zasługach nie było wiele słychać, chociaż ich
      zaletą jest wykształcenie i młody wiek. Ja jednak wolę stawiać na ludzi, którzy
      oprócz wykształcenia i młodego wieku życiorysami poświadczają swoje
      osiągnięcia. Jest wtedy większa pewność, że się sprtawdzą w trudnej roli
      Prezydenta. Ważne jest by mieli mocne wsparcie personalne swoich komitetów. Dla
      mnie dlatego nadal najlepszym kandydatem jest niepartyjny pan Walczak
      • bolo_men Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 10.10.06, 17:04
        A Pan Wardziński gdzie terminował przed objęciem fotela???
        A Pan Walczak swoim życiorysem poświadcza jakie osiągnięcia?
        Jeżeli pojawią się w odpowiedzi na ten post argumenty że niepartyjny Pan
        Walczak jest lepszy od Panów Węcławskiego i Kałużyńskiego to może zmienię
        zdanie.
        A Pan Kałużyński nie jest aż taki młody!!!!
        • 1946s Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 11.10.06, 10:19
          Nie znam szczegółowo życiorysu p. Walczaka, ale powszechnie wiadomo, że od
          wielu lat z sukcesem prowadzi swoją firmę, jest radnym wiceprzewodniczącym Rady
          Miasta oraz posiada dyplom najlepszej uczelni w kraju. No i nie jest
          uzależniony od aparatczyków partyjnych.
          • bolo_men Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 12.10.06, 10:04
            Czy Pan Walczak prowadzi coś większego niż ZAKŁAD PRALNICZY?
        • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 29.10.06, 15:09
          [phk1] dzięki za ten LOL,ale mnie tam wysoki i gruby facio nie śmieszy,a jak
          dzieciaki nie mają gazet w domu ze zdjęciem no to trudno.To można i tak zapytać
          się o kogoś.Jak tu niedawno chyba ktoś dla jaj pisał gdzie kupić plan miasta?
          BUZIAKI opanowałem na uniewersytecie 3wieku,to mi łatwiej już rozumieć sens.
    • hay1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 11.10.06, 18:53
      W finałowej dwójce Kałużyński - Wlaczak, ze wskazaniem na Kałużyńskiego. A
      dyrektor szpitala, p. Romanow przyda się w radzie powiatu. Z tego co słyszałem,
      to startuje własnie do Rady Powiatu.
      • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 29.10.06, 23:00
        Mam nadzieję, że się nie dostanie do Rady Powiatu. Zreszatą z tego okręgu
        startuje wielu ludzi, którzy dla Ciechanowa zrobili już sporo. A p. Romanow
        mieszka w Ciechanowie 3 lata i "zżyła się z Ciechanowem" To porażka dla
        Powiatu, Miasta i PiS-u. Niech wraca tam skąd przyszła i zapomni o Ciechanowie
        porządnym mieście. Wiem co piszę i czekam aż karambol sie odezwie. Może pojawią
        się ciekawe dla wszystkich rewelacje. Wtedy zobaczycie jaki to "szef" i kadydat
        do powiatu.
    • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 11.10.06, 20:14
      [phk1] wyszło mi ,że jak ktoś z piszących tu BOLO,HIOB,HAY,1946.JAJO...spotkał
      sie z kandydatami na urząd prezydenta to go jakoś tam chwali,więc jaki z tego
      morał i wniosek... muszą istnieć pozamerytoryczne uwarunkowania ,że elektorat
      jak nie zna bliżej kandydata jak ze zdjecia i reklamy to wybiera go jak się
      wybiera proszek do prania,chipsy z gratisem,10%,30% więcej w tej samej
      cenie.....Może oni wszyscy są
      jednak równi sobie i kazdy znich wybrany losowo sprawdził by się tak samo? każdy
      z nich może powinien wystąpić i poddać się probie konkursu jak na
      maturze,egzaminie na aplikacje?może to byłby sposób na pewien obiektywizm i
      predyspozycje do urzedowania.
      ps.Nasza dzielna pani Romanow od alarmow bombowych,mieć bedzie nielada orzech do
      zgryzienia niedługo,w EXTRA lekarz poszukuje pokrzywdzonych pracownikow tego
      szpitala by się do niego zgłaszali
      • angusciechanow Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 12.10.06, 10:16
        Oby Pan Walczak nie zarzadzal miastem tak jak swoja dzialalnoscia gospodarcza!
        Taki z Niego genialny biznesmen, ze za ubiegly rok osiagnal strate w kwocie
        9.977,00 zl (wg. oswiadczenia majatkowego znajdujacego sie na stronie
        interenetowej Urzedu Miasta). Dobrze, ze ma diete radnego to mial z czego
        dolozyc do interesu...
        • stah5678 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 12.10.06, 21:56
          Pan Walczak, jak dobrze pamiętam jego oświadczenia, już trzy lata ciągnie na
          stratach, czyżby fotel prezydenta potrzebny był dla utrzymania rodziny? Dobry
          menadżer w miescie jest potrzebny. Pan Walczak odpada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          A jeszcze jedno? Może ktoś wie, gdzie wypoczywał w wakacje biedny radny =
          kandydat na prezydenta?
        • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 12.10.06, 22:11
          [phk1] fakt ze to jednak obciach taka strata.ale niezorientownym powiem ze moze
          inwestuje i daje nowe miejsca pracy ale tym musi się sam pochwalić juz
          osobiście.i oby tak było
        • bolo_men Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 13.10.06, 13:22
          Walczak to kiepściutki kandydat. Brak sukcesów biznesowych chce nadrobić
          obecnością w polityce.
          • qwertyuiop53 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 13.10.06, 15:47
            Zgadzam się z bolem... ten pan to nienajlepszy kandydat na prezydenta! Jego
            obecnośc w polityce wypływa z niepowodzeń biznesowych! nie ma chłop smykałki do
            interesu to próbuje się pchać na tak ważny dla Ciechanowa urząd-nie tędy droga
            Panie Walczak-pozbywać się kompleksów możesz Pan w innym miejscu! Sądzę że
            najlepszy byłby ktoś z trójki:Kałużyński, Wardziński, Węcławski...
      • hay1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 18.10.06, 18:45
        Chętnie poszukam ludzi, pacjentów tego pana dohtora, pokrzywdzonych przez
        niego. No też byłoby ciekawe.
        A romanow sobie poradzi, choć to ostra "baba" ale skuteczna. Wiele
        ciechanowskich rodzin zawdzięcza własnie Jej, że nie ma w domu bezrobocia,
        biedy i jest co do garnka włożyć i za co opłaty zrobić. można psy na niej
        wieszać, ale bądźmy obiektywni, i uczciwi w Jej ocenie, tak jak zresztą innych
        kandydaów na prezydenta czy do rad! Anonimowo łatwo jest wylwać na kogoś pomyje.
        • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 19.10.06, 19:50
          [PHK1] pisałem ,że to on poszukuje pokrzywdzonych ? nie wiem nic więcej poza
          ogłoszeniem w Extara.Więc jeśli Romanow działa i szpital z nią razem to dobrze
          ,że pracuja i zarabiają lekarze,personel....Ale coś czai się za rogiem za tym
          ogłoszeniem.No i ten alarm PIJANEGO BOMBERA,a potem ZWIęKSZONA śMIERTELNOść ???
          to nie jest chluba dla tej PANI DOHTOR co?
          ahay1 napisał:
          > Chętnie poszukam ludzi, pacjentów tego pana dohtora, pokrzywdzonych przez
          > niego. No też byłoby ciekawe.
          > A romanow sobie poradzi, choć to ostra "baba" ale skuteczna. Wiele
          > ciechanowskich rodzin zawdzięcza własnie Jej, że nie ma w domu bezrobocia,
          > biedy i jest co do garnka włożyć i za co opłaty zrobić. można psy na niej
          > wieszać, ale bądźmy obiektywni, i uczciwi w Jej ocenie, tak jak zresztą innych
          > kandydaów na prezydenta czy do rad! Anonimowo łatwo jest wylwać na kogoś pomyje
          > .
    • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 13.10.06, 19:14
      [phk1] dalej doprecyzuję co to jest strata w działalnosci może i WALCZAKA ,jesli
      duże inwestycje ktoś prowadzi jak hiper/super markety to wtedy wykazuje straty
      chociaz zarabia niezła kasę,ale nawet to slowo STRATA ma jakby dwa różne
      znaczenia w potocznym tego znaczeniu.
    • 1946s Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 17.10.06, 10:57
      Po tym co ostatnio na górze wyprawiają partie polityczne, które przedkładają do
      swoje partyjne interesy nad dobro obywateli najlepiej (najbezpieczniej) jest w
      Ciechanowie wybrać na Prezydenta kandydata bezpartyjnego.
      • bolo_men Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 17.10.06, 11:57
        No proponuję bez uogólnień. W tek kadencji sejmu zwąchał się pIS, lPR ,i
        samoobronaaaa. Czas się chyba cofnął o kilka tygodni bo nie mogę uwierzyć, że
        po tych wszystkich opluwaniach znowu ta BIDOTA się dogadała. Szkoda tylko, że
        Polacy utracili już wiarę . Ale jest nadzieja, że ta BIDOTA skutecznie się
        wautuje na margines polityki. To tylko sprawa kto kogo, kiedy i za co. Dostaną
        potęznego kopa w ......ę.
        • justine_m Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 21.10.06, 19:10
          znacie może stronę www p. Walczaka widziałam na plakacie ale nie zapamiętałam
          • yayatoure Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 21.10.06, 23:43
            A ja zapamiętałem i sprawdziłem. Ta strona nie działa. :-)
            • angusciechanow Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 22.10.06, 20:54
              Strona Wardzinskiego podana na jego plakatach tez nie dziala.
              Kandydaci pozal sie Boze...
              • stah5678 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 22.10.06, 21:46
                Strona Prezydenta jak najbardziej działa. Właśnie jestem po lekturze. Osobom
                wybierającycm sie na wybory proponuję zajrzec.
                • angusciechanow Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 22.10.06, 22:09
                  Jeszcze dzis o 20-tej strona nie dzialala.
                  Tak samo wczoraj.
                  Widze ze sie towarzystwo wzielo do roboty.
                  Walczak nadal nie dziala. Chodzi jeszcze tylko Petrykowski..
                • yayatoure Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 22.10.06, 23:39
                  Potwierdzam, strona Wardzińskiego nie działała a była juz na plakatach. Teraz
                  działa. Walczaka nie działa. Petrykowski działa. Stryczyński jest chyba na
                  stronie ORS. Węcławski ma swój bloog www.dariuszweclawski.bloog.pl , Geryk
                  chyba nie ma strony. Kałużyńskiego też nie mogę namierzyć.Tyszkiewicz
                  zrezygnował z kandydowania. To chyba wszyscy.
                  • miodziociech Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 04.11.06, 11:04
                    oto adres strony internetowej pana Tomasza Kałużyńskiego Kandydata na Prezydenta
                    Miasta Ciechanów www.tomaszkaluzynski.cba.pl
                  • miodziociech Re: Strona internetowa Tomasza Kałużyńskiego 04.11.06, 11:28
                    www.tomaszkaluzynski.cba.pl oto adres strony internetowej Pana Tomasza
                    Kałużyńskiego kandydata na Prezydenta Miasta Ciechanów
    • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 22.10.06, 19:41
      [phk1] pomyliłeś sę karambo ,wystartowała do powiatu,nasza MENAGER od
      szpitala,ostatnio dostała sporą kasiorę ,takie tam skromnne 25tys zł
      ,nagroda-łapówka-13 za to ,że pracuje,nie uciekła do prywatnej
      kliniki,szpitala,ale i dostje tez pensję ok.7-8tys/mc na drobne wydatki.teraz
      się zasponsoruje w gazetkach,słupach,ulotkach z 5miejsca jak burza wskoczy
      zapewne do rady powiatu,może personel odpocznie od szefowej w niektóre dni
      karamboll napisała:

> Mój typ nr 1. to Pani Dyrektor Specjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego w
      > Ciechanowie Henryka Romanow.
    • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 23.10.06, 20:38
      Karambol czy twój typ na Prezydenta Ciechanowa to Pani H. Romanow?
      Czy to nie jest zła kandydatura?
      Cy znasz ostatnie wyczyny tej Pani?
      Podejrzewam, że tak, więc może napisz trochę prawdy.
      • piotr391 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 24.10.06, 13:25
        Te typy są nie do przyjęcia...............
        • sztabzp Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 24.10.06, 17:51
          Zapraszamy na strone Doktora Petrykowskiego - www.petrykowski.info
      • hay1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 31.10.06, 17:45
        W kontekście dzisiejszej publikacji w TC napisałeś tak jakbyś już coś wiedział
        o "wyczynach" dyrektoras szpitala. A może jesteś z Tygodnika ciechanowskiego,
        albo masz z tej redakcji przecieki. A te "wyczyny" to śmiechu warte zarzuty.
        Ale przecież Ramanow nie chce iść w prezydenty, więc nie ma tematu.
        • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 31.10.06, 22:27
          Powiem szczerze, nie czytałem dzisiejszego TC, nie mam przecieków z tej
          redakcji i nie jestem z tej gazety, ani z żadnej innej. Piszę, bo wiem co się
          dzieje w szpitalu i uważam, że czas o tym mówić. Piszesz, że nie ma tematu
          bo "dyrektoras" nie startuje na prezydenta. Bład, jest temat bo to nr 1 na
          liście PiS-u do Rady Powiatu. To najgorszy wybór jaki tylko może być dokonany.
          mam nadzieję, że wiecej osób, szczególnie pokrzywdzonych przez tę kobietę
          zabierze głos na forum i wtedy zobaczymy jaki to "super kandydat na radnego"
    • 1000marcin Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 24.10.06, 20:36
      doczego oni sie nadaja, jedyne co potrafia robić to chodniki
      • byk39 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 26.10.06, 10:26
        Ja uważam, że oni nawet chodników nie potrafią robić.
        Potrafią tylko wydawać publiczne pieniądze i pchać się do koryta.
    • 1946s Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 26.10.06, 08:20
      Po debacie kandydatów w Izbie Gospodarczej wg mojej oceny wyróżnili się
      kandydaci alfabetycznie: Stryczyński, Walczak i Wardziński. Środowisku
      lokalnego biznesu najbliżej chyba do Walczaka.
      • woophy Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 27.10.06, 14:48
        Zgadzam się. A jak nazywa się ten grubszy jąkający się? Największy LOL -
        kandydat który kiedyś był w Samoobronie.
        • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 27.10.06, 19:04
          [phk1] co to jest LOL ? Bo ostatnio nie.jaki nie.gej wyzwał mnie od debili,że
          jak to ktoś mi literki przestawia ,a mi się wydaje ,że czytam tekst i jest
          dobrze a potem patrzę jakiś błąd,brak literki.
          GERYK Z SAMOOBRONY ALE NIE TEJ OD LEPPERA
          woophy napisał:

> Zgadzam się. A jak nazywa się ten grubszy jąkający się? Największy LOL -
          > kandydat który kiedyś był w Samoobronie.
          • woophy Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 27.10.06, 19:52
            Ciekawe że pierwszy raz spotykasz się ze skrótem LOL. Otóż w wolnym tłumaczeniu oznacza "kupa śmiechu"

Pozdrawiam
            • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 27.10.06, 20:56
              [phk1] wiesz? czasami różne światy muszą się spotkać,by coś skonfrontować,nie
              znałem,tak jak duże literki to wielki krzyk ma oznaczać NA TYM FORUM .
              ps.rozwiń te duże literki ,bo mi to tylko początek z LOLitki się kojarzy
              woophy napisał:

> Ciekawe że pierwszy raz spotykasz się ze skrótem LOL. Otóż w wolnym tłumaczeniu
              > oznacza "kupa śmiechu"
              >
              > Pozdrawiam
              • guciu83 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 27.10.06, 21:51
                Jeżeli chcesz wiedzieć dokładnie co oznacza lol to otwórz sobie komunikator
                (np. Gadu-Gadu) i wpisz w oknie rozmowy <lol> oczywiście używając znaków "<"
                oraz ">". Wtedy będziesz miał jasny obraz sytuacji.
                • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 27.10.06, 21:57
                  [phk1] dzieki GIUCIO,ale czy ja muszę znowu czegoś się uczyć? skopiuj mi jakiś
                  tekst i innym.Jak myślisz osoby z uniwersytetu 3wieku muszą znac SLANG małolatów

guciu83 napisał:

> Jeżeli chcesz wiedzieć dokładnie co oznacza lol to otwórz sobie komunikator
                  > (np. Gadu-Gadu) i wpisz w oknie rozmowy <lol> oczywiście używając znakó
                  > w "<"
                  > oraz ">". Wtedy będziesz miał jasny obraz sytuacji.
                  • woophy Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 28.10.06, 10:22
                    Człowiek uczy się cae życie :) Na forum mimo wszystko przeważają młodzi ludzie
                    posługujący się specyficznym językiem internetowym. A LOL to z angielskiego
                    m.in. "Lot Of Laugh".

Zapraszam też na stronę:

pl.wiktionary.org/wiki/Indeks:Has%C5%82a_w_j%C4%99zyku_polskim_-_Slang_internetowy
                  • bolo_men Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 28.10.06, 17:22
                    Brawo. Trzymacie się tematu. :-)
                    Może teraz podyskutujecie nt. "buziek" w necie. Pozdro "CIENIASY"
      • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 28.10.06, 07:10
        [phk1] a ta dyskusja to w godzinach pracy tych i innych kandydatów była?
        byli na zwolnieniu lekarskim,urlopie bezpłatnym? Bo to kilka takich wspólnych
        spotkań się odbyło i odbędzie jeszcze.
        1946s napisał:
        > Po debacie kandydatów w Izbie Gospodarczej wg mojej oceny wyróżnili się
        > kandydaci alfabetycznie: Stryczyński, Walczak i Wardziński. Środowisku
        > lokalnego biznesu najbliżej chyba do Walczaka.
    • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 27.10.06, 07:09
      [phk1] najlepsze i skuteczne metody pozyskiwania elektoratu są sprawdzone w
      demokracjach tego świata ,polegaja na osobistym uścisku reki kandydata ,dlatego
      amerykańscy prezydenci tyle czasu spedzaja w drodze,a wygrywa i tak ten jak na
      loterii ,ostatnio sąd musiał rozstrzygać podobnie i w ciechanowie było?
    • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 30.10.06, 19:21
      [phk1] DO młodego.Puchatek czuje jakiś wewnętrzny opór wobec tej kobity,za dużo
      reklamy,za dużo chwalenia się,masa kasy wydana na reklamę,a za kibel płaci się
      tam jeszcze,czy gratis jest? Naookrągło jej w mediach.Ale to kobita z pisu i
      miejsce ma zapewnione w radzie powiatu a nawet zostanie zapewne kolejną sefowom
      tych radnychma.Wolałbym ,żeby z tego szpitala zrobiła ten przysłowiowy ósmy cud
      świata
      • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 31.10.06, 07:24
        Albo żartujesz, albo nie znasz prawdy. Chwaleniem się jeszcze nic nie
        zdziałano, trzeba pracować i to mocno. Zdam jedno pytanie;
        Co Pania Romanow Twoim zdaniem zrobiła w szpitalu?
        • mlody2001 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 31.10.06, 14:41
          PHK odpowiesz na moje pytanie?
          Czy może nie znasz odpowiedzi?
          Prawda zaskoczyłaby nie jednego człowieka.
          • phk1 Re: Wasze typy na urząd Prezydenta Naszego Miasta 01.11.06, 18:17
            [phk1-39088-młodemu] ależ je nie pisałem ,że ją wychwalam, poszukaj ostatnie
            moje posty jako phk1-autor na jej temat.Może mam na inne pytanie odpowiedzieć bo
            się pogubiłem w ostatnich postach kto komu na co odpisuje.Nie jestem też z
            TC,tamci pogrozili mi już prokuratorem jakiś czas temu.
            mlody2001 napisał:

> PHK odpowiesz na moje pytanie?
            > Czy może nie znasz odpowiedzi?
            > Prawda zaskoczyłaby nie jednego człowieka.
    • piwo_16 Pan Marcin Stryczynski na Prezydenta 31.10.06, 10:24
      To jedyny kulturalny, wyksztalcony czlowiek w tej wesolej gromadce kandydatow
      na prezydenta
      • blizzard7 Re: Pan Tomasz Kałużyński na Prezydenta 01.11.06, 21:06
        Fakt, Tomasz Kałużyński to jedyny kulturalny i wart zaufania człowiek z całej
        plejady starrujących
        • bolo_men Re: Pan Tomasz Kałużyński na Prezydenta 02.11.06, 18:37
          Jest jeszcze Darek Węcławski. Więc Pan Tomek nie jest jedyny :-)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka