Dodaj do ulubionych

lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 12:32
niektorych zdziwi, ze pisze tu ktos z adresem warszawskim, ale nie patrzcie
na adres - mieszkalam i wychowalam sie w Ciechanowie ;)
cala moja rodzina nadal mieszka w Ciechanowie

i wlasnie ktos z tej rodziny szuka w Ciechanowie dobrych, sprawdzonych,
kompetentnych i milych lekarzy pewnych specjalnosci
ale moze warto zalozyc watek o ciechanowskich lekarzach w ogole?
(nie widzialam tu takiego watku, ale przepraszam jesli sie myle, nie
przeszukalam calego forum;
jesli taki watek juz byl to prosze o podanie linka)

kochani, jakich lekarzy polecacie?
znacie jakichs dobrych lekarzy internistow, ginekologow, okulistow,
stomatologow?
prosze o namiary i opinie

bede bardzo, bardzo wdzieczna ;)

serdecznie pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 22:24
      nie ma dobrych lekarzy w Ciechanowie?

:(
      • Gość: Ewa Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: 213.77.7.* 01.10.03, 21:29
        moi znajomi trafili na wyjątkowo niekompetentnego lekarza. Jacek K - były
        dyrektor szpitala. Może był dobrym deyrektorem, ale lekarzem jest tragicznym...
      • Gość: fela Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.158.216.228.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.04.14, 22:10
        Tragedia zwlaszcza chirurgia dziecięca
    • Gość: ya okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:19
      lekarz okulista - Tomasz Grembowicz - nie ma sobie
      równych (jeden z lepszych w układzie warszawskim)
      • Gość: agnieszka Re: okulista IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 10:56
        Gość portalu: ya napisał(a):
        > lekarz okulista - Tomasz Grembowicz

dzięki, a gdzie przyjmuje?

• Gość: ml Re: okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 12:53
        Jeśli okulista mówi, żeby nie wykupywać okularów (ale je przepisuje!), chociaż
        pacjent ma wadę wzroku astygmatyzm plus krótkowidz, to nie wiem czy jest to
        dobry lekarz.
        • Gość: Robek Re: okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:02
          Ewa Sobolewska jest bardzo dobra. Ale nie wiem, gdzie przyjmuje. Na pewno
          pracuje w szpitalu.
    • mw66 Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie 19.09.03, 13:13
      Ciechanow ma bardzo dobrze zorganizowana sluzbe zdrowia Nowy szpital, kilka
      przychodni /Oczywiscie powstalo to w starych czasach/ dzisiaj kasa chorych nie
      umie na ta baze zabezpieczyc srodki finansowe.Stad w normalnym trybie dostac
      sie do specjalisty jest wielkim problemem. Po skierowaniu od lekarza rodzinnego
      nalezy sie rejestrowac w przychodni specjalistycznej/okres oczekiwania do 2
      miesiecy -limity dziennych przyjec/.Lekarze jak wszedzie ,jest wielu
      znakomitych specjalistow z bardzo wdziecznym podejsciem do pacjetow ale sa tez
      wyjatki. Lekarze rodzinni najlepiej wiedza do ktorych specjalistow kierowac i
      ktorzy sa dobrzy.
      • Gość: agnieszka kogo WY polecacie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 11:16
        mw66 napisał:
        > Lekarze rodzinni najlepiej wiedza do ktorych specjalistow kierowac i
        > ktorzy sa dobrzy.

dzieki za rade, ale mnie nie chodzi o opinie lekarzy rodzinnych,
        ja pytam WAS, prosze o WASZE opinie
        bede wdzieczna za konkretne nazwiska, konkretne namiary (takze gabinety
        prywatne)
        • livia_m Re: kogo WY polecacie 21.09.03, 12:16
          okulista Tomasz Grembowicz - przyjmuje w "Optymiście"
          ortodonta Aldona Oczkowska - przyjmuje w prywatnym gabinecie oraz w szpitalu
          chirurg Oczkowski
          • Gość: marta Re: kogo WY polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:30
            dr oczkowska jest beznadziejna (tak samo panie współpracujące z nia w szpitalu
            i w prywatnym gabinecie)za wyjątkiem dr suwińskiej, którą gorąco polecam
          • Gość: Natala Re: kogo WY polecacie IP: 195.117.122.* 10.01.05, 21:22
            Ja też bardzo polecam dr Oczkowską:-) Jestem zadowolona z efektów. Mam zęby jak
            z reklamy !!! Opłaciło się nosić aparat:D
        • Gość: Krzycho Re: kogo WY polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:04
          A co ty kontrolę jakąś robisz? Czy coś?
    • iza361 Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie 21.09.03, 15:00
      stomatolog ze wspanialym podejściem do dzieci- Aleksander Kryszewski- gabinet
      ul. Sienkiewicza.
      wspanialy kardiolog - Anna Filipska
      • Gość: karma Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 14:22
        Popieram: Kryszewski jest the best!!!!
      • Gość: sprawiedliwy Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 15:42
        pana Kryszewskiego odradzam
        może jest miły i sympatyczny ale specjalista z niego trochę niekompetentny.
        Np. ma problemy z leczeniem kanałowym ("zatruty" ząb nadal boli)
    • Gość: nia Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 15:38
      dla pszyszłych mam: polecam ginekologów położników: dr Ambroziak i dr
      Ogonowska. Przesympatyczne!
      • Gość: aga3 Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 15:56
        niestety nie polecam chir. dziecięcego p. Oczkowskiego. Miałam tę niewątpliwą
        przyjemnośc być u niego z dzieckiem (oczywiście nie w prywatnym gabinecie), tam
        wszyscy są do rany ich przyłuż
        • Gość: karma Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 14:21
          Ja też miałam wątpliwą przyjemność być u Oczkowskiego: gbur i prostak.
          Przesympatyczna - pania dr Stylińska
        • Gość: oliwia rodzina oczkowskich sympatyczna tylko w pryw.gabin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:35
          rodzina oczkowskich sympatyczna tylko w pryw.gabinecie.niestety-ale to chyba
          nie o to w tym wszystkim chodzi!!!nie każdy ma kase na prywatne
          wizyty .Niestety rozumiemy to tylko my nie lekarze.Napewno juz sie nie wybiore
          do nich wiecej!!!
          • blondi33 Re: rodzina oczkowskich sympatyczna tylko w pryw. 14.07.04, 15:43
            to dziwne, że dopiero teraz się o tym przekonałaś...
            • Gość: oliwia Re: rodzina oczkowskich sympatyczna tylko w pryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:23
              niestety a raczej na szczeście mialam dopiero teraz niewatpliwa nieprzyjemność
              sie z nimi spotkac, ale juz wiem ze nigdy wiecej kieszeni ich nie napełnie.
              Bardzo dobrym stomatologiem jest dr. Skrzypczyński, a chirurgiem dr Ostaszewska.
              Jesli chodzi o pediatrów to zdecydowanie dr.Lis!!!
          • Gość: dyrek Re: rodzina oczkowskich sympatyczna tylko w pryw. IP: *.158.216.228.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.04.14, 22:14
            Jestem tego samego zdania zero kultury i podejscia do pacjenta
      • Gość: Przyszłą Mama Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 08:13
        ja polecam panią dr Ambroziak, przesympatyczna (g.prywatny: staff 1 albo 4)
        polecam!!
    • Gość: Matka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 10:33
      Niestety, nie polecam pani Ogonowskiej.Jest bardzo niedelikatna.Do dziś czuję
      ból, który musiałam znosić, gdy się mną "opiekowała" w szpitalu. Nigdy więcej!!!
      • Gość: ml Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 12:57
        Zgadzam się. Ale polecam pana Andrzeja Soplińskiego- ginekologa, który
        wspaniale się mną opiekuje, wszystko cierpliwie tłumaczy, a ponadto sprawia,
        że te niezbyt przyjemne badania można jakoś znieść - bez bólu i wstydu!
        • Gość: pacjentka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 30.12.03, 13:54
          ja też uważam, ża pan Andrzej Sopliński jest bardzo dobrym lekarzem. Kiedy
          leżałam na oddziale ginekologicznym tylko ON i dr Achciński mieli czas dla
          pacjentaek, żeby z nimi porozmawiać, wytłumaczyć im niepokojące objawy i
          uspokoić (jeśli to było konieczne). Z dobrej strony dała się też poznać dr
          Matuszewska (niestety krótko miałam z nią doczynienia). Nie polecam natomiast
          nikomu dr Grzelczyk - Osowskiej (robi wrażenie niekompetentnej - nigdy nic nie
          wie)
    • isiabelka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie 24.09.03, 23:21
      ginekolog - L.Pawlak (Sienkiewicza Prywatne Gab. Lek.)
      stomatolog - Kowalska (SP. przy Płońskiej)
      • Gość: Reni Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: 213.77.7.* 03.11.03, 07:58
        nie polecam Pawlaka - jest mało sympatyczny, a kobieta w odmiennym stanie
        potrzebuje wiele ciepła i zrozumienia. Stanowczo nie polecam też pani dr
        Grzelczyk - nie ja jedna zdążyłam się juz przekonać, że nie jest ona osobą
        kompetentną na tym stanowisku. Bywa sympatycza... ale to wszystko, na niczym
        się nie zna! Jeśli tylko chcecie zrobić sobie rutynowe badania, to i owszem,
        możecie do niej iść, ale jeśli macie jakiś powazny problem ze zdrowiem - NIE!!!
        NATOMIAST osobą któa łączy w sobie kompetencję, spokój, poczucie humoru i
        zdecydowanie jest pani dr Matuszewska. Zachęcam wszystkie przyszłe mamy oraz
        inne kobiety do wizyt właśnie u niej. Przyjmuje w przychodni Vita Med w budynku
        po starej poczcie na Sienkiewicza.
    • Gość: agnieszka DZIĘKUJĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 14:30
      dziękuję wszystkim pięknie ;)))))
      przekażę te nazwiska rodzinie
      proszę o kolejne opinie

pozdrawiam ;)
      • Gość: malwina Re: DZIĘKUJĘ IP: 213.77.7.* 27.09.03, 19:19
        Jeśli chodzi o pediatrów, to z pewnością najsenowniejsza: dr Soplińska
        (niestety, tylko w prywatnym gabinecie na Przybosia), a z oddziału dziecięcego
        dr Lis!!! Nie polecam dr Świerczek - niedelikatna, niesympatyczna, za to bardzo
        INTERESOWNA!!!!
        • blondi33 Re: DZIĘKUJĘ 09.10.03, 18:10
          Od najmłodszych lat chodziłam z dziecmi do dr Soplińskiej i nadal ją wszystkim
          polecam. O innych pediatrach trudno mi mówić. Tak naprawdę nic złego nie
          słyszałam o żadnym. Kiedyś, kiedy dziecko mojej koleżanki leżało na oddziale
          dziecięcym, to wiem, że miała jakieś spięcie z dr Świerczek. Ale wiekszych
          szczegółów nie znam.
          Na chirurgii dziecięcej znam wielu lekarzy i wszyscy są dość sympatyczni i
          życzliwi (może dr Oczkowski najmniej)
          Wśród ginekologów (wiem cos o tym, bo urodziłam troje dzieci) najlepszy jest
          chyba dr Achciński (w końcu dostał kiedyś nagrodę "Twojego Stylu" dla
          najsympatyczniejszego lekarza), ale i ordynator jest OK.
          Lekarzy rodzinnych tak się teraz dużo zrobiło, że każdy może wybierać jak długo
          chce... Ja chodze do dr Bobińskiej - jest młoda, ale bardzo kompetentna,
          sympatyczna. Swoim pacjentom poświęca dużo czasu. Człowiek czuje, że lekarz
          rzeczywiście chce mu pomóc.
          Na szczęście nie mam bardzo złych doświadczeń ze służbą zdrowia!!!
    • Gość: Lookash Ale autoreklama IP: 213.77.7.* 02.10.03, 08:54
      Kobieto!! Radzę ci dość ostrożnie podchodzić do "polecanych" tu lekarzy! Trzy
      czwarte tych "poleceń" jest poprostu autoreklamą tych lekarzy! Szukają nowych
      miejsc na bezpłatne ogłoszenia i znaleźli - twój wątek na forum. NIe twierdze,
      że twój wątek jest niepotrzebny, ale radziłbym niespecjalnie ufać tym
      zapewnieniom !!
      • Gość: Ambro Re: Ale autoreklama IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 09:50
        heh. czy to ma być propo mojej mamy??
        • Gość: Tfdres Re: Ale autoreklama IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 15:37
          IDIOTA!!!!!
      • Gość: Przyszła Mama Re: Ale autoreklama IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 10:13
        Jak byś zauważył to założycielka forum, Pani Agnieszka sama napisała żeby podać
        nasze opinnie o lekarzach i jka można to adresy gabinetów prywatnych. Więc
        jeśli coś ci sie nie podoba to bym radziłą abyś nie odwiedzał tego forum.
        • Gość: POLI Re: Ale autoreklama IP: 213.77.7.* 02.10.03, 13:05
          W OGÓLE DAJE SIĘ ZAUWAŻYĆ, ŻE LOOKASH I AMBRO WTYKAJA NOS W KAŻDY WĄTEK,
          CHOCIAŻ NA NICZYM SIE NIE ZNAJĄ. NIECH WIĘC LEPIEJ ZNAJDĄ SOBIE LEPSZE ZAJĘCIE.
          NP ZAKUWANIE DO EGAMINÓW (GIMNAZJALNCH CZY JAKIŚ TAM INNYCH)! POWODZENIA!
          • Gość: Internauta Re: Ale autoreklama IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 15:47
            Popieram.Najpierw nauka.
      • gwiazdeczka0205 Re: Ale autoreklama 10.01.05, 20:40
        Zgadzam się z tym ! Wszystkie te opinie to autoreklama ! Obrabianie dupy
        kolegom i koleżankom po fachu za plecami. Nie ładnie zazdrościć dużej liczby
        pacjentów i w tak perfidny sposób próbowac ją im odebrać.Nie każdy miły i
        sympatyczny lekarz zna się na swojej pracy. Co z tego że dentysta będzie miły
        gdy będzie mi plombował ząb jak za chwilę przez niego tego żeba wogóle nie będę
        miała ?! Szkalowanie opini innym lekarzom to jedyny sposób na poprawienie nie
        kompetentnym samopoczucia.
    • Gość: agnieszka zdaję sobie sprawę ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 18:36
      zdaję sobie sprawę, że w tym wątku mogą się wpisać sami lekarze lub ich
      krewni/podwładni/itp.
      zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie opinie muszą być prawdziwe
      generalnie zdaję sobie sprawę z możliwości (zarówno zalet, jak i wad)internetu

ale ktoś z mojej rodziny naprawdę szuka dobrych lekarzy

wobec powyższego nadal czekam na Wasze opinie o ciechanowskich lekarzach

serdecznie pozdrawiam ;)
    • Gość: niecierpliwy Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 13:47
      Dla mnie najlepszym pediatrą anestezjologiem i lekarzem rodzinnym zarazem jest
      doktor Edward Chrostek.Tylko szkoda że nie pracuje w swoim zawodzie,czekam z
      niecierpliwością kiedy wróci do zawodu i porzuci pracę w aparacie państwowym
      • Gość: agnieszka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 00:32
        czy dopisze się tu jeszcze ktoś?
        czy nie macie żadnych doświadczeń z lekarzami?
        podzielcie się opiniami

pozdrawiam ;-)
      • Gość: edek Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 19:07
        Wrócę gdy uda mi się wyprostować!
    • Gość: Grazia Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 14:23
      Najlepszym ginekologiem jest bez wątpienia dr Achciński, innych nie znam, nie
      miałam przyjemności!
      • Gość: as Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 15:32
        Najlepszą Panią Ginekolog jest Pani Danuta Koziara . Super Babka.Natomiast
        najlepsza pedijatrą jest Pani Katarzyna Goryszewska, lubi dzieci i zna się na
        tym czym się zajmuję, pozatym jest zawsze uśniechnięta i miła.Dentysta to Pan
        Skrzypczyński, młody ale doświatczony.
        • Gość: pacjenci Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 28.02.04, 18:47
          Przyłączmy się do opini o Panie doktorze Skrzypczyńskim. Jest rzeczywiście
          wspaniałym dentystą, doskonale radzi sobie z trudnymi przypadkami, stosuje
          nowoczesne metody leczenia, ciągle pogłębia swoją wiedzę o czym świadczą
          rozwieszone w poczekalni liczne dyplomy, certyfikaty. Córce dłutował
          wszystkie ósemki,poszło wyśmienicie.Przy tym potrafi rozładować stres, co też
          jest bardzo ważne. Jest super specjalistą. Pozdrawiamy.
      • Gość: pepe Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 17:17
        skoro nie byłaś u innych to co ty wiesz ???
    • Gość: MICHAŁ Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 22:12
      A czy ktoś ma doświadczenia z lekarzami rodzinnymi?
      Kogo byście polecili?
      Ja chcę zaszczepić się na grypę i nie wiem kogo wybrać.
      Przed szczepieniem trzeba iść do lekarza rodzinnego, tylko do kogo?
      • mw66 Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie 15.10.03, 10:04
        Ten ktos ,kto mial byc leczony to juz pewnie zmarl . Od 14 wrzesnia szukasz
        lekarzy dziwne? a moze chodzi o zupelnie cos innego prawda.
        • Gość: Miłka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: 213.77.7.* 15.10.03, 17:30
          Może i chodzi o coś innego, ale czy nie uważasz, że jest to bardzo potrzebny
          temat na forum. Nigdy nie wiadmo, kiedy będziemy potrzebowali pomocy lekarza...
          Poza tym, jak widzisz, niektóre nazwiska pojawiają się częściej (w dobrym
          kontekście), inne żadziej (w dobrym), jeszcze inne tylko w złym (kontekście), a
          o wielu lekarzach poprostu się nie mówi!!! Czy to nie jest wymowne?
          • clint_eastwood Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie 15.10.03, 17:37
            A co sądzicie o ciechanowskich ortopedach? Podobno lekarze w Otwocku sporo po
            nich poprawiają?
            • Gość: mk-ciech Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 23:38
              ciekawe kogo z lekarzy jeszcze wymienicie??? w swoch opiniach!
            • Gość: Tiger Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:05
              Rzeczywiście tak jest, że lekarze w Otwocku sporo po nich poprawiają, ale czy
              to czasami nie jest wina pacjentów? Za dużo alkoholu we krwi! A ten alkohol
              przynoszą przecież wdzięczni pacjenci!!!!
              • Gość: Ślepa Kiszka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: 213.77.7.* 21.10.03, 22:19
                Chirurdzy piją napewno więcej niż ortopedzi!!! Wiem! Niedawno mnie wycieli po
                pijanemu!!! Też się wylałam!!!
              • Gość: Ślepa Kiszka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: 213.77.7.* 21.10.03, 22:22
                Chirurdzy piją więej niż ortopedzi! Jak mnie wycinali to se wylałam, żeby im
                nie byo smutno...
              • gwiazdeczka0205 Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie 10.01.05, 20:54
                Serdecznie polecam dr Aldonę Oczkowską. Jest ona miłą osobą nie tylko w
                prywatnym gabinecie ale i w szpitalu<!> Jeśli ktoś uważa że jest złą dentystką
                to zapewne jej zawistne pseudo koleżanki.

Pacjentka(ze szpitala:P)
            • Gość: Robert Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 10:49
              Nie sadze by po Pani dr Kałużyńskiej trzeba było "poprawiać" ...
              Zdecydowanie nie sądzę ... Profesjonalizm ...
      • Gość: pacjent Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 23:15
        czy ktoś zna dobrego okulistę?
        mam zamiar nosić szkła kontaktowe, czy jest w Ciechanowie taka możliwość?
        • Gość: jurand Re: lekarze w Ciechanowie - OKULISTA IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 14.12.03, 18:37
          Moge ci tylko napisać że najgłupsza jest Sobolewska - Ostaszewska.W szkole
          Sredniej była takim tumanem ,że trudno pojąć jak mogła skończyć studia !!!!!!
          • Gość: kolega Re: lekarze w Ciechanowie - OKULISTA IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 00:13
            Nie zgadzam się!! Dr Ostaszewska jest ok! A skąd ty wiesz gdzie Ona kończyła
            szkołę średnią??? Ona jest dla pacjentów bardzo dobra!! Nie tylko ja tak
            uważam!!!!
            • Gość: pacjentka Re: lekarze w Ciechanowie - OKULISTA IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 15:50
              Ja też twierdzę, że dr Ostaszewska jest O.K.
            • Gość: jurand Re: lekarze w Ciechanowie - OKULISTA IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 23:44
              Szkołę kończyła w Mławie, a czyżby już napisała doktorat że piszesz przed
              nazwiskiem dr , myślę że lek.med. wystarczy ( no ale wy zawsze byliście
              ambitni - co ?? , a prawda w oczy kole
    • osa89 Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie 24.10.03, 10:46
      wśród lekarzy rodzinnych nikt nie robi dobrego wrażenia. przepisują wszystkim
      te same antybiotyki, bez względu na objawy choroby! Czy ktos słyszał, żeby przy
      anginie skierowali pacjenta na wymaz z gardła? Nie! Od razu antybiotyk i po
      bólu, a że czasai te antybiotyki nie skutkują to już inna sprawa!!!
      • Gość: stały pacjent Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 17:08
        Moim lekarzem rodzinnym jest Pani doktor Jolanta Stryjek, teraz nie pracuje,
        bo jest na urlopie, ale jak przyjmuje pacjentów to ma bardzo dużo chętnych.
        Jest miła, serdeczna i bardzo Ją wszyscy lubią. Przyjmuje w Vita-MED przy ul.
        Sienkiewicza.
    • Gość: Pacjent ale nie An Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 08:53
      Jestem bardzo zadowolony z predyspozycji zawodowych, umiejętności i wspólpracy
      w trakcie leczenia Pani Aldony Oczkowskiej
      • Gość: ika Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 23:34
        Dr Oczkowska po pierwsze nie ma specjalizacji ortodonty, przez co tak
        nieudolnie koryguje wady zgryzy. A poza tym wiecznie jej nie ma, chociaż ma
        poumawianych pacjentów
        • Gość: Gwiazdka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: 195.117.122.* 10.01.05, 21:05
          Jeśli kiedyś byłbyś w jej gabinecie ( a nie byłeś!), zobaczyłbyś że ma
          speclalizację ortodonty drugiego stopnia , matole :/ Nie udzielaj się jak nie
          wiesz !
          • Gość: Gwiazdka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: 195.117.122.* 10.01.05, 21:10
            A poza tym skoro jest taka niekompententna to po co próbowałeś się do niej
            dostać ?!
    • Gość: Emma Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 23.12.03, 01:04
      W Święta trzeba uważac, żeby się nie przejeść! Wtedy lekarze nie będa nam
      potrzebni...
    • Gość: canon Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 30.12.03, 15:46
      Brawo, brawo. Czytam te wasze opinie i zauważyłem ,że nikt nie zwraca uwagi na
      innych lekarzy np. kardiologów czy anestezjologów. A poproście kiedyś o
      operację bez znieczulenia, lub ze źle wykonanym znieczuleniem. Powodzenia
      • anyone_x Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie 31.12.03, 13:14
        z ust mi to wyjąłeś canonie... niestety, tak juz jest, że lekarze ci stoją
        gdzieś z boku, a przecież życie zawdzięczamy nie tylko ginekologom, pediatrom,
        chirurgom i internistom...
        Ja na szczęście nigdy nie byłem operowany, ale moja mama tak. Wiem, że zarówno
        dr Malinowska (mam nadzieję, że nie przekręcam jej nazwiska) oraz dr Michalski
        (oboje są anestezjologami) opiekowali się nią wspaniale tuż po operacji.
        DZIĘKI!!
        • Gość: kim Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.inteko.com.pl 31.12.03, 14:35
          Polecam dr Kociszewskiego.
          • Gość: sylwester Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 31.12.03, 15:41
            a ja nie - za duzo pali!
      • Gość: Bolek Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 09:17
        Anastezjologa to niech wybiera chirurg. Jak idziesz na operację to musisz mieć
        zaufanie do chirurga. A już sprawą chiururga jest dobranie dobrego
        anastezjologa. Zresztą później chirurg za wszystko odpowiada
        • Gość: 98uuy9 Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 28.01.04, 18:49
          Jak duzo zaplacisz chirurgowi to i gazetke se dostaniesz, a tak cie szybko
          obsluza ze i kolejki nie bedziesz widzial
        • Gość: życzliwy Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 28.01.04, 18:58
          Heh, skoro musisz mieć zaufanie do chirurga to życze szczescia. "Zaufany
          chirurg" wybierze sobie anestezjologa - najlepiej kogoś ze swojej rodziny,
          który jego zdaniem jest najlepszy, a tak naprawde wogole nie zna sie na
          rzeczy. I życze Ci żeby wlasnie taki ci sie trafil jakbys byl operowany,
          zobaczymy czy nie zmienisz zdania...
    • Gość: Albi Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 06.01.04, 23:00
      Czytając te wszystkie notki zauważam, że KLAN SOPLIŃSKICH trzyma się dobrze w
      Ciechanowie!!! I prawda: Dwaj świetni ginekolodzy, pediatra i dentystka -
      najlepsza obsada w mieście
      • Gość: Angela Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 12:53
        do klanów lekarskich należałoby dorzucić jeszcze Lisów: ona bardzo dobry
        pediatra, o nim też ludzie bardzo dobrze mówią!
    • Gość: Niusia Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 07.01.04, 17:33
      PO PRZEANALIZOWANIU WIELU POSTÓW NA TYM FORMUM STWIERDZAM, ŻE WIELU Z WAS
      POTRZEBNY JEST JEDEN LEKARZ - PSYCHIATRA!!!! Z tego, co wiem jakiś w
      Ciechanowie przyjmuje!!!!!!!!
      • Gość: niuniek Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:44
        Niusia zgadzam się z Tobą! Wybacz im oni zrobili sobie darmową reklamę!!!!
    • Gość: malak Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 12:10
      jezeli chodzi o kardiologow, to bardzo milo wspominam wszystkich pracujacych w
      Szpitalu na odziale kardiologicznym. Szegolnie pani doktor Maria Bala-
      Dzilinska, doktor Zbyszynski i wszyscy inni. Wybitni fachowcy-nie odbieraja
      nadziei w trudnych chwilach a wrecz dodaja, do pacjentow podchodza po ludzku,
      bez zbednych ceregieli. polecam
      • Gość: Cros Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.localdomain / 213.77.7.* 08.02.04, 13:51
        Tak, dr Bala jest ponadto wesoła i bezpośrednia...
        • Gość: Robert Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 10:47
          dr Bala - Dzilinska zdecydowanie sie z tym zgadzam ..
          • Gość: X Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 23:24
            Oceniać znaczy znać się na tym. Wasze oceny są śmieszne, powierzchowne, nie fachowe więc nic nie warte plotki.
            • Gość:   Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 00:06
              Oceniać to znaczy wyrażać swoją opinię. Każdy ma prawo mieć opinię na każdy temat i mało tego - wyrazić ją jeśli nie łamie prawa i zasad. Nie pisz co znaczy "oceniać" jak nie masz doktoratu ze słownika to się nie znasz :D.
              • Gość: neo Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.hfc.comcastbusiness.net 10.07.14, 04:03
                Swieta racja
    • Gość: as Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 14:38
      Polecam doskonałego lekarza laryngologa Pana Marka Chmielińskiego - wspaniały
      sympatyczny zna się na tym co robi.
    • Gość: wdzięczna Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:26
      wyjątkowym lekarzem jest Pani dr Maria Bala-Dzilińska życzę wszystkim chorym
      takiego lekarza nie dość że jest świetnym fachowcem to jeszcze jest zwyczajnym
      człowiekiem potrafi dodac wiary i podtrzymać na duchu w trudnych chwilach .
      Jest najwspanialszym lekarzem jakiego kiedykolwiek spotkałam w moim juz dość
      długim zyciu . Polecam wszystkim.
    • Gość: pacjentka Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 07:59
      Bala jest ok. Za to Frankowski...Cham i gbur. Aż dziw, że taki człowiek może
      być lekarzem.
    • Gość: Robert Re: lekarze w Ciechanowie - kogo polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 10:29
      Ortopeda Pani Doktór Kałużyńska - Zdecydowanie ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka