Dodaj do ulubionych

"Klub Mam" w Elblągu :)

05.12.10, 17:00
Witam wszystkie Mamy :) Czy w Elblągu funkcjonuje Klub Mam? Nie znalazłam żadnej informacji, która mogłaby na to wskazywać a sama byłabym chętna do takiego uczęszczać. Chodzi mi o inicjatywę całkowicie społeczną, o centrum spotkań i wymiany doświadczeń, miejsce, do którego chętnie przyjdziemy ze swoimi pociechami po to, aby porozmawiać, dzielić się radością, pomóc, wesprzeć i dobrze się bawić. Czy są w Elblągu Mamy, które byłyby tym zainteresowane, dajmy na to, rozpoczynając w nadchodzącym roku? Ja mam syna w wieku około roczku, dlatego osobiście interesuje mnie kontakt z Mamami dzieciaczków 0-2 lata. Jest na to szansa...? Pozdrawiam i czekam na opinie :)
Obserwuj wątek
    • agniesiap01 Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 17.12.10, 21:15
      Hej,
      ja też szukałam info o takiej społecznej działalności i niestety nic chyba w Elblągu takiego się nie dzieje. Ja jestem mamą prawie dwuletniej córeczki, a w marcu urodzę drugą dziewuszkę :)
      Chętnie spotykałabym się w większym gronie. Może udałoby się coś takiego zorganizować. Ja niestety na chwilę obecną mam ograniczone możliwości by się tym zająć :(
    • agniesia774 Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 21.12.10, 17:56
      Ja też jestem chętna :)
      Mam synka (17 miesięcy) i w planach kolejnego dzieciaczka.
      Bardzo chętnie poznam inne elbląskie mamy, wymienię się doświadczeniami i spędzę wspólnie czas.
      Tylko jak to zorganizować?
    • Gość: pikus Re: "Klub Mam" w Elblągu :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 10:36
      Myślę, że pomysł jest super - spotkać się w większym gronie, umówić na spacer, czy nawet zwykłe "poplotkowanie" ;-)
      Tylko jak z tym ruszyć? Może jakaś strona www poświęcona właśnie elbląskim mamą?
      • Gość: buahahahaha Re: "Klub Mam" w Elblągu :) IP: 78.9.113.* 04.01.11, 01:42
        Może najpierw jakaś strona www poświęcona zasadom pisowni? "elbląskim mamą", ręce opadają.
        • agniesia774 Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 04.01.11, 17:59
          Każdemu może się błąd zdarzyć.
          A wracając do tematu to może faktycznie najpierw jakiś spacer, abo spotkanie w konkretnym miejscu.
          • marta_2010 Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 05.01.11, 10:13
            Fajnie, że jest jakieś zainteresowanie pomysłem i również uważam, że warto byłoby się spotkać najpierw na jakimś neutralnym gruncie. Może napiszecie z jakich okolic jesteście? Ja - Kępa Północna, czyli okolice Parku Modrzewia, również niedaleko Parku Kajki...
            • agniesia774 Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 05.01.11, 13:39
              My mieszkamy na Hetmańskiej.
              Marta widzę że masz suwaczek z "maluchów", piszesz może na maluchowym forum?
              • marta_2010 Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 06.01.11, 10:15
                Nie, z maluchowego forum nie korzystam, piszę za to tu na gazecie - niemowlę i na moim ulubionym na szafka.pl :)
                Może znajdzie się ktoś jeszcze chętny na spotkanie i spacerek??
    • Gość: Akademia Zabawy Re: "Klub Mam" w Elblągu :) IP: 46.113.227.* 12.01.11, 13:26
      Serdecznie zapraszamy wszystkie twórcze mamy i twórczych tatusiów do aktywnego uczestnictwa w KLUBIE TWÓRCZEGO RODZICA.

Uczestnictwo jest całkowicie bezpłatne.
      Szczegóły: www.tworczazabawa.pl/?page=articles&cat=136

Serdecznie zapraszamy
      • Gość: gosc Re: "Klub Mam" w Elblągu :) IP: *.bas502.dsl.esat.net 03.02.11, 20:22
        OOOO rowniez polecam Akademie Tworczej Zabawy tu jest ogloszenie
        www.elblag-ogloszenia.pl/ogloszenie.php?id=4636
        • Gość: becia Re: "Klub Mam" w Elblągu :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.11, 10:17
          polecam stronę mama.elblag.pl i czekam na inne mamy chcące wziąc udział w projekcie mama w elblągu
          • marta_2010 Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 29.03.11, 11:15
            ja chcę wziąć udział, jak się zgłaszać?? :)
    • arizonadreams Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 28.03.11, 21:05
      pomysł bardzo dobry, zobaczymy co z tego wyjdzie :-)
    • Gość: AKADEMIA ZABAWY Re: "Klub Mam" w Elblągu :) IP: *.play-internet.pl 18.05.11, 19:04
      Serdecznie zapraszamy do wspólnego tworzenia Klubu Twórczego Rodzica.
      Zapisy są przyjmowane telefonicznie lub mailowo. Póki co nie wpłynęło ani jedno zgłoszenie - w związku z tym - Mamusie - do dzieła :) Pierwsze spotkanie Twórczych Rodziców odbędzie się jak tylko uzbiera się sympatyczna grupka;)

Zapraszamy na nasz profil na facebook'u - nasi facebookowyi przyjaciele są
      na bieżąco informowani o aktualnych akcjach promocyjnych i imprezach w
      AKADEMII TWÓRCZEJ ZABAWY, a ponadto czekają na nich atrakcyjne
      niespodzianki i nagrody!!!

pl-pl.facebook.com/pages/AKADEMIA-TW%C3%93RCZEJ-ZABAWY/219431044738948

Serdecznie zapraszamy

Informacje dotyczące klubiku:
      www.tworczazabawa.pl/?page=articles&cat=136
    • Gość: raga Re: "Klub Mam" w Elblągu :) IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 19:11
      Też o tym myślałałam
      • Gość: Kasia Re: "Klub Mam" w Elblągu :) IP: *.elblag.vectranet.pl 31.10.11, 21:51
        Witam

Mam 24 lata , córeczka 2 latka . Poszukuje jakiejś mamuśki z dzidziusiem , która by chodziła ze mną na spacerki , pogaduszki itp
        Kontakt kasiuniagd@gmail.com
        • Gość: :) Re: "Klub Mam" w Elblągu :) IP: *.elblag.vectranet.pl 31.10.11, 22:11
          Jeżeli jest jakiś klub dla młodych mam i młodych rodziców to zapraszamy do współpracy w www.elblag24.pl kontakt@elblag24.pl. Wkrótce powstanie specjalny serwis w elblag24, właśnie poświęcony młodym rodzicom i ich dzieciom :) Pozdrawiamy.
    • animus_anima Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 16.11.11, 13:02
      Marta, masz konto ze skrzynką? Napiszę info. Pozdr.
    • m_amma_93 Re: "Klub Mam" w Elblągu :) 12.05.23, 08:47
      Witam, potrzebuję polecajki na Przedszkole Elbląg najlepiej okolice Dworca?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka