GoĹÄ: pasek IP: *.play-internet.pl 11.07.16, 20:45 Podobnie jak w innych branżach wpisujcie oszustów, złodziejów i partaczy mechaników. Wszyscy jeździmy samochodami i najwyższy czas zacząć pisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toom.kot Re: mechanicy oszuści, serwisy samochodowe 05.08.16, 11:10 F.H.U VOLF firmę prowadzi Pan Jarosław Guz. Nie polecam! Świetny handlarz, sprzedał mi auto które miało świeży przegląd (pewnie od znajomego)bez wypadkowe bez koniecznego wkładu. Sam nie znam się na samochodach, zaufałem Panu Jarkowi. Dzień po kupnie coś zaczęło pukać w przednim kole. Na stacji diagnostycznej stwierdzono że auto nie powinno przejść przeglądu i prawdopodobnie brało udział w karambolu bo było robione prawie z każdej strony. Później przestało odpalać, żaden specjalista nie mógł go naprawić bo wszystko się psuło i każdy łapał się za głowę ,,Jak ktoś mógł to sprzedać?" Auto poszło na części. Dzięki Panu Jarkowi dostałem porządnego kopa, nauczyłem się nieufności do ludzi, straciłem sporo czasu nerwów i pieniędzy a kolejne auto będę oglądał z armią specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: mechanicy oszuści, serwisy samochodowe IP: *.elblag.vectranet.pl 30.04.18, 17:31 Przestrzegam przed pseudomechanikuem z ul. Konopnickiej 20. To jest naciągacz, który bierze niby do naprawy samochód trzyma tygodniami i nie umie naprawić. Fuszerka, kretacz wo, nierzetelność. Uważajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
wrona52 Re: mechanicy oszuści, serwisy samochodowe 15.10.18, 18:57 Zdecydowanie nie polecam Markowskich na Druskiej. Naprawa sprzęgła i 4 reklamacje. Najpierw zginęły biegi, potem silnik się zagotował aby wreszcie przykręcić rozrusznik i alternator! Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś