Dodaj do ulubionych

Nowa klinika medycyny estetycznej w Elblągu

13.06.17, 19:53
Miło nam poinformować, że od miesiąca w Elblągu działa nowa klinika medycyny estetycznej. La Nika to Centrum Medycyny Estetycznej i Laseroterapii. W naszej ofercie znajdują się profesjonalne zabiegi opóźniające procesy starzenia, ujędrniające sylwetkę oraz usuwające blizny, przebarwienia i rozszerzone naczynka. W La Nika wykonujemy także depilację laserową, powiększanie ust, makijaż permanentny, mezoterapię igłową oraz zabiegi z zakresu ginekologii estetycznej. Pełna oferta zabiegowa dostępna jest na naszej stornie internetowej: la-nika.pl/. Zapewniamy najwyższy poziom usług i pełen profesjonalizm.
Znajdujemy się przy ulicy Płk. Dąbka 128a, Kamienica Marszałka, 82-300 Elbląg.
Zapraszamy do kontaktu! :)
+48 514 000 506
rejestracja@la-nika.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: hellop Re: Nowa klinika medycyny estetycznej w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 19.06.17, 07:22
      I to wszystko na co stać trójmiejską firmę wchodzącą na elbląski rynek? Zaśmiecić forum spamem reklamowym?
    • laikkasia Re: Nowa klinika medycyny estetycznej w Elblągu 20.06.17, 09:21
      Polecam artykuł, który zawiera kilka istotnych wskazówek na temat wypełniania ust :) 100club.pl/artykuly/Co-musisz-wiedziec-o-powiekszaniu-ust,4661.html
    • kalinka123 Re: Nowa klinika medycyny estetycznej w Elblągu 15.09.21, 19:18
      Jakiś czas temu byłam w Magicznej Klinice, mają też oddział w Elblągu, bo słyszałam o nich wiele dobrego. Potwierdzam te opinie i już myślę o kolejnej wizycie. Ja akurat zapisałam się na modelowanie nosa, bo od lat przeszkadzał mi garbek. Teraz nie ma po nim znaku. Zabieg jest bezbolesny, a co najważniejsze, bezpieczny. Polecam, bo wyróżnia ich jakość.
    • werka1998 Re: Nowa klinika medycyny estetycznej w Elblągu 28.09.21, 19:15
      Ja z kolei regularnie chodzę do Magicznej Kliniki. Ostatnio byłam na modelowaniu kształtu nosa. Zabieg polega na wstrzyknięciu kwasu hialuronowego. W ten sposób możesz pozbyć się nie tylko garbka, ale też optycznie poszerzyć nos albo wymodelować czubek nosa. Efekt jest odwracalny, ale jeśli Ci się spodoba, to trzeba zabieg powtórzyć. Nie jest bolesny, bo miejscowo dostaniesz znieczulenie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka