Dodaj do ulubionych

Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;)

04.03.03, 16:53
www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=6007&id_dz=1
Jak sie okazuje nie bedzie trzeba jezdzic do Olsztyna do Sadu Apelacyjnego,
bo po prostu tam nie powstanie :) Wszystko wiec wraca do normy. W koncu ktos
logicznie pomyslal...

Obserwuj wątek
    • student_el Re: Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;) 04.03.03, 23:33
      Eh..piekny tytuł tego artykułu;)

Mam nadzieję, ze wkrótce zobaczę: "Jesteśmy z Gdańskiem"

A tak poza tym to są mógłby tam sobie powstać i działać bez udziału Elblążan.
      • francuz_el Re: Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;) 05.03.03, 22:34
        Sam to bez sensu... za malo spraw,zeby jeden okreg sadowy przejmowal... ale w
        Panoramie slyszalem wypowiedz wojewody w-m,ze jeszcze beda rozmawiac z
        Elblagiem i Elkiem o tej sprawie. Ale wiadome jest,ze ani jedna ani druga sie
        nie zgodzi... nam blizej do Gdanska, a Elkowi do Bialegostoku.
    • elblazanin Re: Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;) 16.03.03, 12:16
      I bardzo mnie to cieszy.
      Jak dotąd nie miałm żadnego biznesu jechać do Olsztyna, mam nadzieję, że to
      nigdy nie nastąpi.
    • wiking_elblag Re: Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;) 23.03.03, 11:09
      Jak powiedział student_el jak KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE!!!!!!!!!
      Oni nam hotel myk, a my im sąd myk:)))))
      • francuz_el Re: Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;) 23.03.03, 14:38
        Czyli w sumie jestesmy kwita :)
        • arystokrata_el Re: Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;) 23.03.03, 18:20

Niezupełnie, jeszcze trzeba ich postraszyc, że coś moga stracić.
          • wiking_elblag Re: Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;) 23.03.03, 18:36

np. co? Przecież jak nic sie nie ma to trudno coś stracić.
            • arystokrata_el Re: Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;) 23.03.03, 18:55
              jeszcze powinni oddać cegły, tak samo Gdańsk i Warszawa.
              • francuz_el Re: Wygralismy... tzn. sprawiedliwosc wygrala ;) 23.03.03, 22:45
                Tych starych cegiel to juz bym nie chcial... z kolejnej rozbiorki?? Czysta
                gotowka to mozna by cos zrobic :)))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka