Dodaj do ulubionych

Budujemy AquaPark!!!

28.11.06, 19:53
www.elblag24.pl/?m=1&i=7663
Popieram pomysl. Najblizszy AquaPark znajduje sie w pomorskim (Sopot i chyba
Chojnice?). A wiec bylby to 1 park wodny z prawdziwego zdarzenia w calym woj.
Skupialby turystow/delikwentow kapieli z calego regionu, rowniez i olsztyna,
bo jesli o takie rozrywki w tym miescie to tam jest bida nedza. Byloby to
niezle dopelnienie do jednego z najwiekszych, otwartych basenow kopielowowych
w Europie.
Obserwuj wątek
    • the_jazz Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 20:30
      Wszystko fajnie, ale po co na siłę starasz się dokopać Olsztynowi?
      Nie rozumiem takiego zachowania, co Ci to daje? Satysfakcje? Znając życie
      Olsztyn też prędzej czy później sobie wybuduje Aqua Park. Tanie podniety, nic
      więcej...

P.S. Aqua Park to jedna z inicjatyw stowarzyszenia Dobry Samorząd i na pewno
      dojdzie do jej realizacji.
      • Gość: Elbinger Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:38
        > Wszystko fajnie, ale po co na siłę starasz się dokopać Olsztynowi?

Każda okazja jest do tego dobra :) Co ty tak bronisz tego Olsztyna? Czyżbyś
        stamtąd pochodził? :>
        • the_jazz Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 20:44
          Bo śmieszy mnie takie dziecinne przepychanie się.
          Najpierw prowokujecie a później dziwicie się, że to samo robią olsztynianie.

Prawda jest taka, że oszołomy są po jednej i drugiej stronie, ale nie musicie za
          wszelką cenę zniżać się do takiego poziomu.
          • ferdek.schichau Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 21:33
            Jazz nikt tu nie chce nikomu dokopac. Faktem jest ze pomysl na aquapark jest
            trafiony i faktem rowniez jest, iz takiego w poblizu nie ma, rowniez i w
            olsztynie (tak sie zlozylo, nic na to nie poradze, ze w stolicy Warmii nie ma
            takich rozrywek, czy mam nad tym ubolewac, zamartwiac sie?). Czy moze powinnismy
            to wykorzystac? Temat jest otwarty, bo mamy jescze mozliwosc poczekania, az nas
            ubiegna.
            P.S. Jazz czy ty nie przesadzasz z ta platoniczna i jednostronna miloscia w
            kierunku zaprzyjaznionego miasta?
            • the_jazz Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 21:46
              Owszem, że powinniśmy to wykorzystywać, ale nie trzeba od razu szydzić z
              Olsztyna w stylu "my budujemy, a Wy nie!". Takie piaskownicowe zagrywki...

> P.S. Jazz czy ty nie przesadzasz z ta platoniczna i jednostronna miloscia w
              > kierunku zaprzyjaznionego miasta?

Niezbyt rozumiem co masz na myśli. Może jaśniej?
              • ferdek.schichau Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 21:59
                Chyba jestes przewrazliwiony jazz! Nasze miasto, polozone jest pomiedzy 3m i OL.
                To sa nasi sasiedzi i niesposob ich nie dostrzegac, nie interesowac sie tym co
                tam sie dzieje i jak nas postrzegaja. To apropos mojego spostrzezenia, na temat
                aquaparku w Sopocie, jego braku w OL i naszej elblaskiej szansy.
                Jazz jestes adminem tego forum i skoro raza Cie prowokacje olsztynskie, to chyba
                mozesz cos tym zrobic? No chyba, ze twoja wladza ogranicza sie do tego, ze
                pomalujesz sobie nick na czerwono?
              • Gość: alfik Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.elb.vectranet.pl 28.11.06, 22:02
                Jazz,Olsztyn to nie osoba,wiec jak mozna sobie szydzic z miasta?To pojecie
                abstrakcyjne.
                • the_jazz Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 22:17
                  Racja Alfik ;)

Co do Ciebie Ferdek, to myślę, że właśnie Ty jesteś przerważliwiony. Ja wcale
                  nie mówię, że masz się nie interesować tym, co się dzieje w Olsztynie, wręcz
                  przeciwnie. Elbląg wszelkie swoje szanse powinien wykorzystywać do maksimum -
                  też tak twierdzę, ale jak czytam większość (nie wszystkie) Waszych komentarzy to
                  są one z podtekstami, zupełnie nie wiem po co. Ja wcale nie jestem zwolennikiem
                  Olsztyna, wręcz przeciwnie, nie widze w tym mieście nic ciekawego, ale
                  zastrzegam, że jest to moje subiektywne zdanie. Ja w swoich uwagach w tej chwili
                  ograniczam się do zasad obowiązujących na forum. Myślę, że to powinno być forum
                  na odpowiednim poziomie. Prawda jest taka, że ten poziom kształtują odwiedzający
                  je internauci. Jak się tu wchodzi to w koło to samo, odwieczne walki o to samo,
                  zresztą zupełnie bezsensowne w większosci przypadków.
                  Nicka mam pomalowanego, ale jakbyś zechciał zauważyć to nie ograniczam się tylko
                  do tego. Ja zwyczajnie chcę, aby na tym forum panowała kultura. Sprzeczać można
                  się także w inteligentny sposób. Mam wrażenie, że wiele osób jeszcze tego nie
                  wie wyzywając się od mend itd. Jeśli twierdzisz, że moje administrowanie tutaj
                  sprowadza się tylko do kolorowego nicka, to bardzo mi przykro, myślę, że się mylisz.

Pozdrawiam
                  • ferdek.schichau Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 22:33
                    Mysle, ze powinines natychmiast reagowac na zaczepliwe watki, ktore zakladane sa
                    w 90% przez olsztynskich podjudzaczy (to skutecznie ich zniecheci). Zglaszac je
                    do skasowania lub samemu je likwidowac (nie wiem jaka masz wladze). Inaczej
                    bedzie tu balagan i wyzwiska. Kto ma pomoc temu forum jak nie Ty - jego
                    opiekun? Sytuacja na tym forum niestety jest wizytowka twojego stylu "opieki"
                    nad nim.
                    • Gość: Rem Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:44
                      Ferdek -domagasz się gilotyny dla siebie? TO się nazywa
                      ambitendencja... :) :) :) Stoisz teraz przed dylematem - zjeść chleb z
                      arszenikiem czy umrzeć z głodu... :) :) :) :) :)
                      Jeśli Jazz miałby sprzątać od razu inwektywy to przeczytaj co napisałeś na
                      początku tego tematu... :) :) :)
                      • ferdek.schichau Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 22:48
                        Rem inwektywy i wulgaryzmy!
                        A jak wygladaja wylgaryzmy to nie musze Ci pisac, bo dobrze je znasz (czasami
                        dajesz ich pelny portel tutaj na tym forum).
                        • Gość: Rem Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:51
                          Zgadza się... i bardzo tego żałuję :) :) :) że nie jestem asertywny :) :) :)
                          Ale nie domagam się bata na własne du...psko :) :) :)
                        • ferdek.schichau Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 22:53
                          Zeby nie byc goloslownym:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=51993410&a=51993584
                          • ferdek.schichau Re: Budujemy AquaPark!!! 28.11.06, 23:00
                            A ja sie domagam krzesla elektrycznego dla takich wypocin, rzucania miesem,
                            prowokacji (nie dla ciebie jeszcze, bo licze na twoje mocne postanowienie poprawy).
                            • Gość: Rem Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 00:03
                              Ja się nie poprawiam tylko dostosowuję język do poziomu rozmówcy :) :) :)
                              CO się tyczy Twojej deklaracji krzesła elektrycznego dla m.in prowokacji to
                              przyznaję Jazz'owi rację że pierwszy Twój post był co najmniej
                              prowokacyjny :) :) :) ale było minęło.
                              • ferdek.schichau Re: Budujemy AquaPark!!! 29.11.06, 09:15
                                W takim razie trzymam Cie i Was za slowo. Z reguly sami zaczynacie piszac watki
                                w stylu Elblag sie wyludnia, czy chwalenie sie centrum handlowym alfa, czy (tu
                                cytat z forum olsz. niejakiego ol4, piszacego fanaberie na temat 2krotnej
                                wielkosci ol w stosunku do ega, czy porownainia do Bielsko-B). REM masz nature
                                awanturnika, dlaczego traktujesz nasze forum jako miejsce gdzie mozana sie
                                wyszumiec, porzucac miesem, wreszcie leczyc kompleksy? Ale bylo minelo, jak
                                piszesz, koniec prowokacji. Mam nadzieje, ze wszyscy olsztyniacy zachowaja
                                poziom i sie dostosuja. Tu apel rowniez do niektorych elblaskich forumowiczow,
                                by sie powstrzymali od prowokacji.
                                • the_jazz Re: Budujemy AquaPark!!! 29.11.06, 09:50
                                  Nic tylko przyklasnąć.
                                  Przyłączam się do apelu.
                                  • Gość: Rem Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:41
                                    1, Wątek Elbląg się wyludnia to odpowiedź na podobny tylko WCZEŚNIEJSZY na
                                    forum olsztyna
                                    2.Centrum handlowe Alfa najprawdopodobniej napisał jakiś intrygant od Was
                                    3. Wątek o Bielsku Białej został rozszyfrowany jako Wasza prowokacja możesz
                                    sobie poczytać... Tak jak Wasz wątek "Tramwaje albo trojlebusy" szczyt naiwnej
                                    prowokacji...

Podaj jeszcze kilka przykładów to wyjaśnię. 90% prowokacji i agresji jest z
                                    Waszej strony. To widzi chyba nawet ślepy. :) :) :) :)
                                    • ferdek.schichau Re: Budujemy AquaPark!!! 29.11.06, 16:10
                                      Nie przesadzaj rem. W kazdym razie jest zawieszenie broni i rozumiem, ze sie do
                                      niego podporzadkujesz.
                                    • Gość: alfik Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.elb.vectranet.pl 04.12.06, 16:08
                                      Rem,ty wszedzie widzisz prowokacje,manipulacje,chyba troszeczke przesadzasz,coz
                                      w tym zlego,jak ktos,moze nawet z Elblaga napisal na forum olsztynskim o
                                      tramwajach,wytlumacz mi,bo naprawde tego nie rozumiem.
                                      • nervenarzt i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 16:19
                                        Nigdy nie bylam fanka komunikacji miejskiej, gdy mieszkalam w GDA tramwaj byl
                                        dla mnie zlem koniecznym..... nie moglam sie doczekac prawa jazdy i
                                        samochodu... ale teraz w EL po lekturze forum stalam sie wrecz tramwajofobem..:(
                                        Macie jakies udzialy w ZKM ze tak lobbujecie?? Nalezycie do zielonych? Nie
                                        macie samochodow? Bo naprawde nie wiem:( Nie pytam zlosliwie, usiluje po prostu
                                        to zrozumiec.
                                        • michal_el Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 16:22
                                          Tylko 20% od sprzedaży biletów, ale ciiiii
                                        • Gość: alfik Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.elb.vectranet.pl 04.12.06, 19:58
                                          Doktorko,wiekszośc z forumowiczow ma samochody,mimo tego ,ja osobiscie lubie
                                          pojezdzic rowerem,a jak mam korzystac z komunikacji miejskiej,to wole tramwaj
                                          od autobusu:)
                                          • nervenarzt Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 20:06
                                            Alfik ja bardzo lubie rower, co nie zmienia faktu, ze mam wstręt do komunikacji
                                            miejskiej... jak nie moge jechac samochodem, to jade taksówka.
                                            Ale chyba az zrobie jakas honorowa runde tramwajem, moze elbląskie trampki maja
                                            w sobie cos czego nie dostrzegalam w GDA:)))) Macie jakies ulubione trasy?
                                            Linie? Modele?:))
                                            • ferdek.schichau Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 20:47
                                              Nervenartz, jedyny niepowtarzalny supernowoczesny, mikroprocesorowy tramwaj
                                              model 121N, ktory juz niebawem bedzie zabieral pasazerow (na razie jezdzi sobie
                                              po Elblagu pusty;)). Co do tras to np. trasa "przemyslowa" ulica browarna.
                                              Mozesz tam podziwiac stara zabudowe Elblga, w tle z zakladami ABB, Siemens, Maag
                                              ,Alstom i browar Grupy Zywiec lub wybrac nie tak dawno oddana linie tramwajowa 4
                                              lub 5 i przejechac sie wzdluz ulicy dabka i ogolnej za zakupy do Carrefur'a.
                                              Ale nie chce mi sie wierzyc ze nie znasz tych linii?
                                              • nervenarzt Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 20:51
                                                ferdek.schichau napisał:

/.../
                                                > Ale nie chce mi sie wierzyc ze nie znasz tych linii?

Zadnej nie znam!! :( Tzn, jezdzac po miescie spotykam czasem jakis tramwaj,
                                                jak sobie przejezdza ale bladego pojecia nie mam skad i dokad:)
                                                • ferdek.schichau Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:11
                                                  Pod tym adresem - www.elblag.mapka.org - znajduje sie najlepsza jaka
                                                  znam wirtualna i interaktywna mapa Elblaga z interaktywnym rozkladem jazdy
                                                  komunikacji miejskiej (niestety jeszcze bez linii trawajowej na ogolnej) i
                                                  interaktywnymi najwazniejszymi obiektami w miescie. Dla mnie wypas. Ona Ci
                                                  przyblizy na pewno elblaskie tramwaje.
                                                  • nervenarzt Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:25
                                                    Mapka rzeczywiscie na wypasie, a ja zadowole sie teoretyczna znajomoscia
                                                    przebiegu tras:-) Elblag to idealne miasto do jazdy samochodem - nie ma korkow!
                                                  • Gość: Elblązanin Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:30
                                                    Tutaj masz mapke jakie beda nowe trasy do 2013:)
                                                    www.francuz.glt.pl/ - tam kliknij "Przyszłość elbląskich tramwajów"
                                                  • Gość: Elblążanin Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:31
                                                    Nerv a podziwialas juz nowa trase na Ogolnej?:>
                                                  • nervenarzt Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:33
                                                    Gość portalu: Elblążanin napisał(a):

> Nerv a podziwialas juz nowa trase na Ogolnej?:>

Ogólna to gdzies w okolicy Fromborskiej...??:-)
                                                    Chyba nie bylam tam jeszcze.........??
                                                  • Gość: Elblążanin Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:34
                                                    Od Zawady / Carrefoura do Fromborskiej:)
                                                  • Gość: Elblążanin Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:36
                                                    Na stronie Francuza jest cala dokumentacja foto z budowy miedzy innymi
                                                    Ogolnej:) ale niestety ostatnie zdjecia sa z przed miesiaca, teraz juz budowa
                                                    jest na droncyh wykonczeniach i zaraz bedzie uroczyste otwarcie zarówno ulicy
                                                    Ogólnej, a przedewszystkim nowej trasy tramwajowej, pewnie w korowodzie pojadą
                                                    nasze nowe niskopodłogowe tramwaje, których w tym roku będzie łącznie 6.
                                                    Widziałas juz moze go?
                                                  • nervenarzt Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:38
                                                    Gość portalu: Elblążanin napisał(a):

> Na stronie Francuza jest cala dokumentacja foto z budowy miedzy innymi
                                                    > Ogolnej:) ale niestety ostatnie zdjecia sa z przed miesiaca, teraz juz budowa
                                                    > jest na droncyh wykonczeniach i zaraz bedzie uroczyste otwarcie zarówno ulicy
                                                    > Ogólnej, a przedewszystkim nowej trasy tramwajowej, pewnie w korowodzie
                                                    > pojadą nasze nowe niskopodłogowe tramwaje, których w tym roku będzie łącznie
                                                    > 6. Widziałas juz moze go?

Kogo? Francuza? TAK.
                                                  • Gość: Elblązanin Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:40
                                                    Tramwaj, tramwaj, tramwaj. Nowy:)
                                                  • Gość: Elblążanin Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:42
                                                    Tu jest zdjęcie z początku października, jeszcze jak byl na testach w
                                                    Bydgoszczy gdzie został zresztą wyprodukowany. Na czele z prawej strony ma już
                                                    naklejkę Tramwaje Elbląskie.

transport.asi.pwr.wroc.pl/2-119240.html
                                                  • nervenarzt Re: i znowu o tramwajach :( 05.12.06, 19:09
                                                    Gość portalu: Elblązanin napisał(a):

> Tramwaj, tramwaj, tramwaj. Nowy:)

Nie widzialam..... PESA i ja...... jezdzimy innymi trasami:-)
                                                • Gość: alfik Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.elb.vectranet.pl 04.12.06, 21:13
                                                  Arztin,jak nie znasz,to wytarczy kliknąc w prawym,gornym rogu:)))))
                                                  ;
                                                  • ferdek.schichau Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:36
                                                    Co do korkow nervenartz to przejedz sie
                                                    Grunwaldzka/Mickiewicza/Hetmanska/Rycerska/12tegolutego w okolicach godziny 16,
                                                    a szczegolnie Grunwaldzka o 16 w piatek. To zobaczysz jak nie ma korkow;) Postoj
                                                    gwarantowany.
                                                  • Gość: a Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:41
                                                    Dla Nerv dwa-trzy razy postac na czerwnonym to nie korek, tak samo jak dla
                                                    mnie. Czy ty widziales kiedys korek?
                                                  • ferdek.schichau Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:43
                                                    Polecam piatek godzine 16 ulica gruwaldzka. Korek Ciagnie sie od wjazdu do
                                                    miasta0ulica Pasłecka po wyjazd az do ulicy Warszawakiej. Ile to kilometrow 3-4?
                                                    To dla mnie jest korek.
                                                  • Gość: a Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:44
                                                    Ale jedziesz, nie stoisz!
                                                  • ferdek.schichau Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:50
                                                    No jade pare metrow i stop. Czerwone swiatlo, pare metrow stop. Niestety nasze
                                                    miasto lubuje sie w sygnalizatorach, bo nie chce wybudowac estakad i
                                                    przejsc/przejazdow podzemnych.
                                                  • Gość: a Re: i znowu o tramwajach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:54
                                                    W kwestii przejsc nadziemnych lub podziemnych moze sie cos ruszy.
                                                  • ferdek.schichau Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:56
                                                    Jak na razie to wiadukt buduja na debowej przez tory - ale to jest nadzieja na
                                                    dobra komunikacje z przyszlym centrym handlowym obwodnica.
                                                  • Gość: a Kontrowersyjny nowy temat o wiadukcie na Debowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:58
                                                    Co do wiaduktu na Debowej, buduje sie go dlatego, zeby nie bylo wjazdu na
                                                    obwodnice z tamtej dzielnicy, a teraz gdy powstanie tam najweisze centrum
                                                    handlowe w tym województwie zreszta, to nagle bedzie mozna zrobic wjazd na
                                                    obwodnice.
                                                  • ferdek.schichau Re: Kontrowersyjny nowy temat o wiadukcie na Debo 04.12.06, 22:07
                                                    To jest paradoks, ale Elblag na tym korzysta, bowiem pieniadza na budowe
                                                    wiaduktu pochodza z budzetu panstwa (nie z miasta ani z UE). Byc moze wiadukt to
                                                    tylko dojazd z miasta do dzielnicy debowa. Nie wyobrazam sobie, by cetrum
                                                    handlowe nie mialo polaczenia z obwodnica i musza tam byc zjazdy. I choc jest tu
                                                    jakas nielogika (budowany wiadukt by nie odciac debowej, a jedak polaczenie
                                                    cetrum handlowego z obdownica) to Elblag na tym tylko skorzysta. No chyba ze
                                                    ktos nie lubi duzych cetrow handlowych na obrzezach miasta?
                                                  • Gość: a Re: Kontrowersyjny nowy temat o wiadukcie na Debo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:08
                                                    kazdy lubi, w szczgolnosci jak ma byc tam takie polaczenie jak ludzie mowia tj.
                                                    hiper+budowlany+media markt
                                                  • nervenarzt Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:42
                                                    Tak, na Grunwaldzkiej zdarzylo mi sie stac, wlasnie ok 16.00
                                                    .. ale to i tak koreczki!!!!
                                        • ferdek.schichau Re: i znowu o tramwajach :( 04.12.06, 21:41
                                          Nervenartz, we just love this city!
                                          • matko74 Re: i znowu o tramwajach :( 05.12.06, 15:12
                                            yes indeed!!! :)
          • Gość: Elbinger Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 19:18
            > Bo śmieszy mnie takie dziecinne przepychanie się.

A śmieszyło by cię jakbysmy dokopywali Gdańskowi albo Warszawie?
            • Gość: Rem Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 19:20
              A dokopywanie jest sensem bycia tu?
              Fajny temat: Budujemy...!!! Ale spokojnie. Zapytać warto. KTO PŁACI? :) :) :)
              • Gość: Elbinger Re: Budujemy AquaPark!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 19:33
                Jak to miło, że wreszcie dołączyłeś do naszego grona Rem. Jeszcze niedawno
                gardziłeś Elblągiem i chciałeś, aby nas odłączono od WM, ale wkońcu się
                zminiełeś :)

> KTO PŁACI? :) :) :)

"Pan płaci, pani płaci, społecvzeństwo"
    • Gość: Elbinger Cała stolica buduje elbląski aquq-park!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 19:19
      Propouję takie hasło :)
      • Gość: Rem Re: Cała stolica buduje elbląski aquq-park!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 19:37
        A jak wszyscy to OK. Myślałem że tylko Olsztyn :) :) :)
        • Gość: El Re: Cała stolica buduje elbląski aquq-park!!! :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.12.06, 20:02
          Ledwo Elbląg wybuduje Aqupark to Olsztyn tez bedzie chcial, yak jak to jest z
          halą widowiskową, tramwajami czy obwodnicą.
          • Gość: Elbinger Re: Cała stolica buduje elbląski aquq-park!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:08
            No cóz. Tacy już oni są. Nie zmieni się tego. Pozostaje tylko ich olać...
        • Gość: Elbinger Re: Cała stolica buduje elbląski aquq-park!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:06
          > A jak wszyscy to OK. Myślałem że tylko Olsztyn :) :) :)

Miałem na myśli stolicę Polski Warszawę, a nie Olsztyn stolicę :( województwa.
          • Gość: Rem Re: Cała stolica buduje elbląski aquq-park!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:18
            Ale w końcu napisałeś Olsztyn z dużej litery :) :) :) Też się zmieniasz :) :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka