Dodaj do ulubionych

Świat mnie smieszy :) :) :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:24
A szczególnie "konflikty" elbląsko olsztyńskie :) :) :) I powiem jeszcze że
pierdzę bezwonnie na głupkowatość :) :) :) Strasznie się przepracowałem w tym
tygodniu. Mam wszystkiego dość... MUSZĘ ODPOCZĄĆ.... Jadę gdzieś... tylko
gdzie?
Obserwuj wątek
    • ferdek.schichau Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 02.12.06, 21:18
      Czyzby REM pokoj na linii Elblag-Olsztyn Cie juz znudzil? Swierzbi Cie
      Elblagoholiku zeby cos nowego nie przesmarowac? To byl zart.
      • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:45
        Trochę mnie już znasz... wiesz że pisanie nic nie kosztuje ;) :) naprawdę
        przemęczyłem się w robocie Olsztyn Watrszawa i znowu Olsztyn -tak wygląda moje
        życie ... muszę odpocząć :) :) :) Tylko gdzie? Znam prawie wszystko w Polsce
        pln... Krynicę Piaski jak własną kieszeń... Warmię i Mazury- oczywiście. Za
        granicę tylko 2 razy w roku więc odpada... Litwa Kaliningrad są bez
        charakteru... Jestem zmęczony i nie lubię Tunezji Egiptów i całego tego
        badziewia. Kiedyś uwielbiałem Olecko... kiedyś :) :) Pod Pasłkiem jest fajna
        wioska... ale tam nie ma pensjonatu....
        • michal_el Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 03.12.06, 10:44
          Widziałeś krzywy dom w Elblągu? :P
    • Gość: 79 Ty to dopiero jestes smieszny !!! IP: *.softel.elblag.pl 02.12.06, 22:03
      Jedz do Klewek szukac Talibow !
      • ferdek.schichau Re: Ty to dopiero jestes smieszny !!! 03.12.06, 11:28
        Rem a mowil Ci ktos ze "ociekasz" egzaltacja? I kogo interesuja twoje dywagacje
        na ten temat?
        • Gość: Rem Re: Ty to dopiero jestes smieszny !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:51
          Fakt egzaltowane to było :) :) :) Dziś odpoczęty jestem i już na
          chodzie ;) :) :) To nie znaczy że konfoity elbląsko-olsztyńskie nie są
          śmieszne :) P:)
          • nervenarzt Re: Ty to dopiero jestes smieszny !!! 03.12.06, 13:28
            Gość portalu: Rem napisał(a):

> Fakt egzaltowane to było :) :) :) Dziś odpoczęty jestem i już na
            > chodzie ;) :) :)

A ja wrecz przeciwnie :(((
            • Gość: alfik Re: Ty to dopiero jestes smieszny !!! IP: *.elb.vectranet.pl 03.12.06, 16:27
              :)
              ;
              0
    • generallo Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 03.12.06, 15:41
      Polecam ci Czechy zwłaszcza hlavni mesto Praha :)
      • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:58
        Za daleko
        Interesuje mnie Zalew... ale nie Mierzeja :) :) :) Ale z tego co wiem nad
        zalewem nic sensownego nie powstało oprócz domu Niemyjskiego :) :) :)
        • Gość: alfik Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.elb.vectranet.pl 03.12.06, 16:07
          Rem w Kadynach jest hotel Pod Srebrnym Dzwonem,dawne wczasowisko
          kajzera,stadnina koni,klasztor w lesie na wzgorzu,w ktorym ,slyszalem,są pokoje
          goscinne,nie wiem tylko,czy to jest aktualne(te pokoje w klasztorze).Pozatym
          masz rację,cale pobrzeze Zalewu Wislanego,mimo urokliwości i potencjalu
          turystycznego ,jest smętne i niezagospodarowane,szkoda ze wladza w O. skasowala
          kolej nadzalewową:(
          • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:42
            Nie przesadzasz że to władza w O... skasowała?
            PKP to państwo w państwie. Jak nie ma dochodu to likwidują i tyle.
            Dzięki za namiar na Kandyty. Szukam czegoś takiego bo "kurorty" się przejadają.
            W rewanżu powiem Ci że w Polanicy Zdrój (jadąc np na Kołobrzeg przez CHojnice)
            w sanatorium "Gryf" jest kawiarnia. Czas się tam zatrzymał w 1965 roku. TO
            trzeba zobaczyć. Klimat jest niepowtarzalny jak z filmów Feliniego.
            • Gość: Elblążanin Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: 84.40.251.* 03.12.06, 18:50
              Niedochodowe było tylko przez zły rozkład :|
            • matko74 do Rema odnośnie zatrzymanego czasu 04.12.06, 11:21
              Skoro rozbijasz się między Olsztynem a Wawą, to polecam Ci w stolicy odwiedzić
              lokale na Dolnym Mokotowie. Ten, w którym czas najlepiej przystopował zowie
              się "Lotos" i mieści się na ul. Belwederskiej, zaraz obok skrzyżowania z
              Czerską, Dolną, Sobieskiego. :D

W rewanżu powiem Ci że w Polanicy Zdrój (jadąc np na Kołobrzeg przez CHojnice)
              > w sanatorium "Gryf" jest kawiarnia. Czas się tam zatrzymał w 1965 roku. TO
              > trzeba zobaczyć. Klimat jest niepowtarzalny jak z filmów Feliniego.
          • nervenarzt Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 03.12.06, 20:10
            Gość portalu: alfik napisał(a):

> Rem w Kadynach jest hotel Pod Srebrnym Dzwonem,dawne wczasowisko
            > kajzera,stadnina koni,klasztor w lesie na wzgorzu,w ktorym ,slyszalem,są
            > pokoje goscinne,nie wiem tylko,czy to jest aktualne /.../

REM do klasztoru??:-)
            Myslalam ze to ma byc sluzbowy weekend z samorealizacja po godzinach....:)))))))
    • nervenarzt Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 03.12.06, 18:54

> Strasznie się przepracowałem w tym tygodniu.
      > Mam wszystkiego dość... MUSZĘ ODPOCZĄĆ.... Jadę gdzieś...
      > tylko gdzie?

Nie wiesz dokad jedziesz?? Niedobrze! Faktycznie wypocznij.
      • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:16
        Do klasztoru bardzo chetnie ;) ;) :) Już się czuję mnichem :):):) "My zakonnicy
        nie podnosimy wzroku na kobiety"... :) :) :) Umiłowani w Panu chcę Wam
        przekazać dobrą nowinę :) :) :) Przekop Mierzei widzę we śnie swoim :) A znak
        jej będzie 444. TO będzie wielka dziura w Kątach Rybackich na wielkie żagle
        Kampanii Indyjskiej...Hanzy czy Lenzy czyli cwaniaków i przekrętów
        holenderskich ;) :) Cynamon imbir i korzenie będziemy wąchać i pić w tawernach
        elbląskiego portu ;) :) :) AMEN
        • nervenarzt Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 04.12.06, 07:32
          REM, brales cos?
          Czy wrecz przeciwnie.. zapomniales dzisiaj?:-))) /oczywiscie żart/
          • ervumem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 04.12.06, 10:32
            troche tez mine smieszy takie obszczekiwanie sie dwoch miast. niedlugo byc moze
            przeniose sie do Eg i tak poczytuje Wasze wypowiedzi, ale tymi
            niemerytorycznymi staram sie nie przejmowac.
    • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 11:09
      Konflikty na linii Elbląg - Olsztyn są nieuniknione. Możesz za to podziękować
      rządowi Buzka i za to, że dali ci powód do smiechu. Wiadomo, że czasem te
      kłótnie osiągają szczyt komizmu, ale póki jest jak jest nic się w tej sprawie
      nie zmieni...
      • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:47
        A mnie się wydaje że są uniknione i zdecydowana większość ludzi o nich nawet
        nie wie. Ja się dowiedziałem dopiero na tym forum, choć znam ELbląg, elblążan i
        bywam tam dość często. Jest takie powiedzenie "Jeśli czegoś nie ma w Google to
        znaczy że tego nie ma" :) :) :)
        • nervenarzt Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 04.12.06, 21:51

> A mnie się wydaje że są uniknione i zdecydowana większość ludzi o nich nawet
          > nie wie. Ja się dowiedziałem dopiero na tym forum, choć znam ELbląg, elblążan
          > bywam tam dość często. /.../

Dokladnie o tym samym kiedys pisalam:)
          Moi koledzy z pracy, gdy pokazalam im forum oniemieli..:))
        • ferdek.schichau Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 04.12.06, 21:54

Ja się dowiedziałem dopiero na tym forum, choć znam ELbląg, elblążan i
          > bywam tam dość często. Jest takie powiedzenie "Jeśli czegoś nie ma w Google to
          > znaczy że tego nie ma" :) :) :)

REM teraz widzisz jak elblazanie sa zinformatyzowani i zinternetyzowani. Miasto
          cyborelblongow;) P.S Google rzeczywiscie wymiata jesli chodzi o przegladarki.
        • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:31
          To w jakich ty się środowiskach obracasz? Ja nie znam ani jednej osoby, która by
          była zadowolona z takiego obrotu praw (patrz reforma admnistracji 1999r.). Po
          prostu na co dzień się o tym nie mówi, ale ludzie wiedzą. Ostatnio na
          ćwiczeniach na Politechnice Gdańskiej nauczycielka (z Gdańska) wypowiedziała się
          na temat kuriozalnego podziału, o tym jak Żuławy Elbląskie podupadają bo Olsztyn
          wszystkz nich wysysa. Musisz Rem zrozumieć, że na codzień się o takich rzeczach
          nie rozmawia - chyba, że jest do tego okazja. A takich okazji jest dużo na tym
          forum :]
          • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:54
            To samo mówił nauczyciel z Olsztyna na zajęciach w SŁupsku :) :) :) Podobno
            prowincja to mentalność (stały styl myślenia) - a nie miejsce
            zamieszkania.... ;) :) :)
            • ferdek.schichau Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 04.12.06, 23:05
              Rem znowu zaczynasz! To joz nalog chyba.
            • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:28
              Przestań wreszcie kłamać Rem. Najpierw mówisz, że mieszkasz w Olsztynie, potem,
              że pracujesz w Elblągu, teraz, że się uczysz w Słupsku. Rem - gubisz się w
              zeznaniach powoli!
              • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:41
                Mieszkam w Olsztynie :):) :) Nie mieszkam i nie prazuję w ELblągu -nigdy tego
                nie mówiłem. Nie uczę się "oficjalnie" :) :) :) Czasami uczę w różnych miastach
                m.in w Twoim ulubionym Gdańsku... :) :) :) Kiedyś miałem kilka zajęć w
                Słupsku :):) :) Gdzie tu sprzeczność? :) :) :) A z tym nauczycielem w Słupsku
                to taka przenośnia... wiesz... :) :) :)
                • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:50
                  Rem. Po co zakładałeś ten topic. Sam jesteś głównym prowodyrem zamieszek na
                  forum. Pamiętam jak wiele razy nazywałeś Elblążan volksdeutschami (po twojemu
                  "folksdojczmi"). Szczególnie przewrażliwiony jesteś, gdy ktoś mówi do ciebie po
                  niemiecku. Czemu nie lubisz tak tgo języka i osób, które go używają - od razu
                  kojarzą ci sie z "folksdojcz".

> A z tym nauczycielem w Słupsku
                  > to taka przenośnia... wiesz... :) :) :)

Wiem, wiem. Nie musisz mi tłumaczyć. Ale została ona uzyta bez celu. To co
                  pisałem o ćwiczeniach w Gdańsku to akurat prawda, a ty jak zwykle wyssałeś z
                  palca jakiś głupi argument...
                  • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:36
                    WIdzisz ELbninger My mieszkańcy Warmii też mamy swoją historię... dlatego
                    Germanofilom mówimy stanowcze nie :) :) :) :) ale Ty pewnie nie zauważasz że z
                    tą pruską czołobitnością przeginasz. Stąd wyraźne skojarzenie z pewną grupą
                    ludzi, którzy w trudnych czasach -że tak powiem-"włazili bez mydła"....
                    • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:52
                      Cała Warmia to tereny poniemieckie, pokrzyżackie, które później były w Polsce,
                      potem w prusach, a teraz znowu w Polsce. To nie oznacza, żeby obecnych polskich
                      Elblążan możesz nazywać "folksdojcz", co już nie raz robiłeś. Bije od ciebie
                      nacjonalizmem na kilometr. No, ale fakt, zapomniałem. ty wolisz rosyjski od
                      niemieckiego.
              • nervenarzt Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 04.12.06, 23:42
                Gość portalu: Elbinger napisał(a):

> Przestań wreszcie kłamać Rem. Najpierw mówisz, że mieszkasz w Olsztynie,
                > potem, że pracujesz w Elblągu, teraz, że się uczysz w Słupsku. Rem - gubisz
                > się w zeznaniach powoli!

Elbinger, REM pisal ze bywa w Elblagu, a nie ze pracuje.
                A o nauczycielu w Slupsku pisal w czasie przeszlym, wiec nie widze sprzecznosci
              • ol4 Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 04.12.06, 23:48

Buhahaha - nauczycielka z Gdanska powiedziala ze Olsztyn wysysa Żuławy. To po
                prostu niesłychane. Miarodajne! Jedyne prawdziwe! Słuszne! Głupie!
                • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 00:07
                  Pewna nauczycielka z Gdańska
                  Mówiła co to jest łaska pańska
                  i że na Żuławy nie dopływa
                  Szkarpawą - bo to rzeka leniwa
                  z mostem-zarostem jak fantazja ułańska
                  mówiła nauczycielka z Gdańska :) :) :)

• ervumem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 05.12.06, 08:16
                    ladne, chociaz o jedna linijke za dlugo, no chyba ze powstaje nowy gatunek -
                    limeryk elblasko-olsztynski.
                    • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:27
                      Limeryk plus 25 % :) :) :) Jak mówią sprzedawcy fortepianów: "czarne klawisze
                      GRATIS!!!" :) :) :) :)
                      • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:32
                        Elbinger - Warmia zawsze była duchem i religią polska. Nacjonalizm nie ma tu
                        nic do rzeczy. Zamki w Lidzbarku, Olsztynie czy Reszlu to zamki kapituły
                        Warmińskiej a nie krzyżackie ;):) Katedry w Olsztynie, Braniewie i Fromborku
                        też nie mają nic wspólnego z "przyjaciółmi" zza Odry ;) :) :)
                        • nervenarzt Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 06.12.06, 07:29
                          Gość portalu: Elbinger napisał(a):

> Elbinger - Warmia zawsze była duchem i religią polska. Nacjonalizm nie ma tu
                          > nic do rzeczy. Zamki w Lidzbarku, Olsztynie czy Reszlu to zamki kapituły
                          > Warmińskiej a nie krzyżackie ;):) Katedry w Olsztynie, Braniewie i Fromborku
                          > też nie mają nic wspólnego z "przyjaciółmi" zza Odry ;) :) :)

REM, milo, ze okreslasz sie jako elbinger... to swiadczy o poglebianiu sie
                          wiezi z naszym miastem..... ale ten nick juz jest zajety:(
                          Podobnie "Elblazanin", "EL"...takze Michal_el ... musisz wymyslic cos nowego:))
                          • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 09:24
                            Fakt przepraszam - pomyliłem się. Oczywiście Elbinger to nie ja Rem :) Miałem
                            odpisać Elbingerowi i wpisałem Jego nick w autora. Ale z treści łatwo wyczytać
                            że to ja:) :)Niekórzy wyczytali nawet mój zawód i inne takie tam :) :)
                            Światowidem nie mam zamiaru być więc pozostaję przy swoim nicku.
                            • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 09:41
                              Dobre :) Rem pogwałciłeś moje prawa autorskie do nicku "Elbinger" :) Żądam
                              odszkodowania za obrazę uczuć :) A może po prostu tak bardzo chcesz być
                              Elblążaninem, że już się podpisujesz nawet jak Elblążanin...
                              • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:35
                                Czy Ty Elbinger nie jesteś z jakiegoś zespołu werbunkowego? :) :) :) Już CI
                                pisałem że akwizycja Elblaga nie sprawdzi się w Olsztynie :) :) :) Olsztyn jest
                                dla mnie za ładny i za fajny, abym miał zmieniać go na jakieklwiek inne miasto.
                                • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:01
                                  Oj już sie tak nie wykręcaj! Bezczelnie użyłeś typowo elbląskiego nicka, więc
                                  już ci się zakodowało, że Elbląg to twoje miejsce :)
                                  • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:25
                                    Dziękuję jestem zaszczycony :) :) :) ale mimo wszystko jesem Warmiakiem ;) :)
                                    A nick użyłem pomyłkowo :) :) :) Co zresztą przesłoniło treść mojej wypowiedzi.
                                    Już teraz nie ważne co pisałem tylko jak się podpisałem... :) :) :)
                                    • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:45
                                      > ale mimo wszystko jesem Warmiakiem ;) :)

Pisząc te słowa zrobiłeś pierwszy krok w zrozumieniu, że Elbląg to nie Warmia.
                                      Brawo. Oby tak dalej.
                                      • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:55
                                        OOooo ZDECYDOWANIE... :) :) :)
                                    • the_jazz Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 06.12.06, 22:57
                                      A może częściej używasz tego nicka, hm?
                                      • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 00:14
                                        Spytaj Elbingera...:):) Napewno pierwszy zacząłby krzyczeć :) Poza tym możesz
                                        to jako moderator sprawdzić... Więc skoro możesz to czemu pytasz? ...
                                        • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:23
                                          > Spytaj Elbingera...:):)

Od Elbingera to wara! :)))
                                          • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:12
                                            Ahaaa waran... to bardzo fajny zwierz :) :) :) Ma mózg wielkości orzecha
                                            włoskiego - więc zbyt błyskotliwy nie jest... :) :) :) Ale jęzor strasznie
                                            aktwny :) :) :)
                                            • Gość: alfik Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.elb.vectranet.pl 07.12.06, 22:17
                                              Dobry do minety:)))))
                                              • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:32
                                                Alfik.... :)))) Tu są dzieci i kobiety.... ;) :) :)
                                              • the_jazz Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 07.12.06, 22:35
                                                Litości chłopaki :d ;)
                                            • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:31
                                              Najpierw naucz się czytać Rem.
                                              • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:35
                                                Elbinger -nie bądź czerstwy rogal :) :) :) Rozluźnij się trochę ;) :) :)
                                                • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:53
                                                  > Elbinger -nie bądź czerstwy rogal :) :) :)

Czy to jakieś warmińskie powiedzenie?
                                                  • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:02
                                                    Wymyśliłem na prętce :):)
                                                  • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:05
                                                    Rem widzę, że aktywny jesteś tylko z rana i w nocy. Czyzbys cały dzień
                                                    przesiadywł za biurkiem w Elblągu? :>
                                                  • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:32
                                                    Po tylu wyjeśnieniach że nie pracuję, nie mieszkam i nie będę mieszkał w
                                                    Elblągu uznaję to pytanie za retoryczne :) :) :) Już Ci wcześniej "mniej
                                                    więcej" pisałem co robię ...
                                                  • nervenarzt Re: Świat mnie smieszy :) :) :) 08.12.06, 06:21
                                                    Napisz mi tez.... co mniej wiecej robisz:)
                                                    Jakos mi chyba umknal ten post...
                                                  • Gość: Rem Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:12
                                                    Mniej więcej pracuję. W Olsztynie i w W-wie. Mniej więcej uczę w Gdańsku i w
                                                    Olsztynie i będę chyba w W-wie i w innych miastach kraju ale to sporadycznie.
                                                    I już koniec na ten temat - nie jestem "osobowym źródłem informacji" :) :) :)
                                                    NAPEWNO nie pracuję w ELblągu i nie będę. A może Wy powiecie coś o sobie?
                                                  • Gość: Elbinger Re: Świat mnie smieszy :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:32
                                                    Ja już ci Rem pisałem mniej więcej czym się zajmuję. Poza tym na podstawie
                                                    postów (m.ni. z tego tematu) powinieneś się domysleć :) Teraz natomiast ide po
                                                    Aspirynę - niezastąpioną na kaca :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka