generallo 31.01.07, 14:30 www.gazetaolsztynska.pl/?&main=15&c=118,3,17282,, Mam tylko nadzieję że nie zechcą nam zabrać naszych zielonych tramwajów, lepiej dla nich aby je zamówili w Pesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:03 Zabrali nam Ople i sprzęt ze szpitala. Wcale się nie zdziwię jak zabiorą i tramwaje - bo przecież to stolica i jakby to wyglądało, gdyby miała gorsze. Zachowują się jak wojska rosyjskie podczas "wyzwalania" maszyn z elbląskich fabryk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:12 Neuroleptyki chłoptysie. Oddziałowa czeka. Dziś znów nie przyleliście. A to że ukradli wam Ople, rozebrali szyny i UFO was rąbie w Bażantarni i to za darmo - to już wie cała Polska. Proponuję napisać list do papieża Benedykta i prezydenta USA w drodze protestu. Choć jeden z waszych na oddziale podobno czasami bywa i prezydentem i papieżem. Przyjmujcie lekarstewka, witaminki i dużo ruchu. A teraz spocznij i do sal odmaszerować elbląskie rycerzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:09 Czep się tramwaju Rem! To nie forum dla ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 31.01.07, 18:52 Przy modernizacji i wymianie taboru, możemy dać "Helmuty" dla Olsztyna ;) Są tak trwałe że i tam pojeżdzą jeszcze ze 30 lat :) A do tego nie muszą mieć pętli, wystarczą dwa tory i jeden tor przejazdowy, tak było u nas przy Careefourze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matko74 Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 31.01.07, 16:12 ...i co jeszcze powymyślacie?! Ludzie darujcie sobie takie idiotyzmy, nawet jeśli z przekąsem pisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:08 Idiotyzmy? Wow Matko ty chyba uczciwie bierzesz lekarstewka. Bierzcie chłoptysie przykłady z Matko leczy się uczciwie i czasami zdarza mu się widzieć idiotyzmy tego oddziału gdzie przebywacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.07, 19:31 Leon z łaski swojej , idź przeproś swoja matkę, że się urodziłeś!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz_Leona Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:32 Przepraszam za mojego pacjenta- ostatnio na próbę wypuściliśmy go do domu, ponieważ w szpitalu działy się z nim dziwne rzeczy. Otóż wydawało się mu, że nie jest tam pacjentem, ale lekarzem- poprostu pewnego razu nałożyliśmy mu kaftan bezpieczeństwa, a biedny Leoś, przekonany że to lekarski uniform, myslał że jest jednym z nas, zaczął dawać wskazówki co do każdego pacjenta, więc uznaliśmy że przyda mu się odpoczynek w domu... jednak widzę, że teraz terroryzuje forum :/ Postaramy się jak najszybciej wysłać naszą brygadę. A Ty Leosiu powiedz mamusi, żeby podwoiła ilość takich czerwonych tabletek, dobrze? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generallo-wylog. Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elb.vectranet.pl 31.01.07, 21:35 spoko światowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 31.01.07, 20:19 Mogą sobie chcieć. Znając ich możliwości mobilizacyjne to może dokumentację zdążą zrobić do 2013 roku. Już teraz po Olsztynie krąży opracowanie, że na co drugą potencjalną inwestycję ich nie stać. Co dopiero jeszcze wybudować sieć tramwajową z całą infrastrukturą! Jednak każdy temat zastępczy jest dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generallo-wylog. Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elb.vectranet.pl 31.01.07, 21:38 Ale ja widzę super rozwiązanie tego problemu, otóż PKP co róż likwiduję połączenia kolejowe. Wystraczyłoby wymontować tory, i ułożyć je np. w Olsztynie :) A potem puścić po nich tramwaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 31.01.07, 21:45 Tez sie macie czym podniecac, cudzymi tramwajami , ktorych nie ma. Kompleks Olsztyna niejednego z was niedlugo przyprawi o wrzody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 09:10 nie widze, zeby sie tu ktos podniecał, oprocz ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 01.02.07, 12:26 Właśnie ;) Ale bardzo ciekawi mnie osobiście, jakie tramwaje będą jeździły po Olsztynie? Sam pojadę sobie do Olsztyna, żeby się nimi przejechać i porównać do naszych Elbląskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 01.02.07, 12:24 Mylisz się gościu ze stolicy regionu, to raczej wy papugujecie nasze elbląskie inwestycje, tylko szkoda że mierzeji sobie nie możecie przekopać :( Elbląg - Hala przy Grunwaldzkiej / Olsztyn - Hala Urania Elbląg - Park Technologiczny / Olsztyn- Planujecie coś podobnego Elbląg - 5 linii tramwajowych / Olsztyn - Planowane 2 linie tramwajowe Elbląg - "Zielona fala" / Olsztyn - Planowana takowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:13 Generallo czy Cesarzu już może? Zapomniałeś o burdelu międzygalaktycznym dla UFO w elbląskiej Bażantarni. Tramwajami sobie pojeździsz chłoptysiu brum brum brum- tylko lekarstewka bierz uczciwie. Pozdrawiam fromborski szpital psychiatryczny tak szeroko i głęboko obecny na tym forum. Trzymajcie się elbląskie rycerzyki szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 01.02.07, 15:42 co za debile:) "zielona fala" zmalpowana z Elblaga:) BUHAHAHAHA to juz szczyty kretynstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:18 ol4 to są psychiczni - nikt nie ma wątpliwości. Myślenie logiczne u nich nie występuje. Z takimi nie rozmawia się rzeczowo i na argumenty tylko należy nakłaniać do leczenia i regularnego przyjmowania leków. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 01.02.07, 16:54 No ja mam nadzieje, ze generallo sie leczy? W koncu rente pobiera wiec jakis lekarz go tam probuje dogladac:) A ze skutek słaby - coz widocznie material jest beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elb.vectranet.pl 01.02.07, 17:06 Ol4 - leonie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa ol4 i leon IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.02.07, 18:09 wam chyba trzeba zacytowac wasze wypowiedzi, bo juz chyba zapomnieliscie jakimi jestescie prostakami, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: ol4 i leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:28 O widzę że na oddziale jest też pan hrabia. Ekscelencjo podwójna dawka. Lewatywa i sok z chrabąszczy !!! Oczywiście elektrowstrząsy. To odtłuści ci mózgownicę i powoli wrócisz do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ol4 i leon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 07:30 jestes glupi jak but leonik Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 01.02.07, 20:49 Mówisz o sobie? pacjencie a bloku D-7 Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 01.02.07, 20:48 ej, Światowy tobie chyba nieźle odwaliło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:38 generallo nie kompromituj sie juz (i nas tez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Bond 007 Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elb.vectranet.pl 02.02.07, 12:05 To kolega światowy alias Leon się kompromituję :( Widać jak mądrych ludzi mamy w stolicy regionu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elb.vectranet.pl 02.02.07, 15:05 Juz proponowalem,nie odpowiadac na posty przyglupa,jak bedzie traktowany jak powietrze,to sam wreszcie da se siana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:42 Więc Leon to Światowy? Ciekae jaką ksywę przywdział teraz Rem. Eeech. Co za tchorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:22 A ty się podemnie nie podszywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:02 Podszywają się wzajemnie. Syn Alfa z Melmak już na chodzie -lepiej kojarzy. Alfik skoro zrobiło cie UFO to może ty zostaniesz dyrektorem domu publicznego dla UFO w Bażantarni? Postępy terapii widać choć niewielkie. Dlaczego was nie odkorują? Elektrowstrząsy i po sprawie. Widocznie w emblongu potrzebują mięso armatnie na manifestacje. Nie wierzcie chłopcy propagandzie i w to że to wy uprawiacie politykę ani że emblong coś znaczy. Wierzcie w regularne przyjmowanie leków. Neuroleptyk waszą tarczą i mieczem. Pozdrawiam i życzę powrotu do społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:27 UWAGA Apel do policji i Olsztyniaków. W podolsztyńskich lasach grasuje debil, który ostatnio masowo pojawia się na naszym forum - o nicku Leon. Musiał gwizdnąć laptopa z dostępem do internetu i sporym zapasem baterii. Ciekawe, ze jakoś łaczy się do internetu. No cóz, małpę tez róznych rzeczy mona nauczyć. Złapcie go, bo chłopina tęskni za swją lecznicą - ciągle wspomina psychiatryk! Jest zagrozeniem dla ludzi i zwierząt, zresztą dla siebie samego tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:22 O jest i konfident. ORMO CZUWA !!! Spocznij poruczniku. Siostra niech zwiąkszy ci dawkę. Choć i tak będziesz pisał o wyższości emblonga nad innymi miastami i porównywał się z Paryżem. A jaki nik sliczny sobie obrałeś chłopaczku. Hunter. No ślicznie. A teraz rycerzyki elbląskie do łóżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:15 He he, czy ja pisałem "o wyższości emblonga nad innymi miastami"? To jakaś twoja obsesja. Wspominasz siostrę ze swojego szpitala, któa robiła ci zastrzyki, więc apeluję - wróć do swojego szpitala, bo leki przestają działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elb.vectranet.pl 03.02.07, 10:27 Hunter,kto z kim przystaje ,sam takim sie staje,daj sobie spokoj z tym czubem,odpuśc sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:28 Skonczcie juz z tym Olsztynem! Osmieszamy sie tylko! Prostactwo waszych komentarzy nie pomaga Elblążanom. Nie mamy swoich spraw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:22 Hunter jako że zapewne jesteś jednym ze starych pacjentów oddziału we Fromborku to zapewne niejednokrotnie pisałeś. Wiem że schizofrenia nadała ci nowe imię - "Hunter". Mimo wszystko jesteś tak samo chory jak inni więc do leczenia chłopaczku. O i pan elbinger jaki refleksyjny. Leki już działają. Sam gad nawoływał do "dźihadu" przekonując że ma taką misję a teraz prosze jaka metanoja. Nawet dziecko zgwałcenia przez UFO a konkretnie przez Alfa z Memlak- mały Alfik ma się lepiej. Neuroleptyki działają.Mówiłem wam chłoptysie że jak będziecie przyzwoicie przyjmować to będą efekty. Powoli wracacie do społeczeństwa. Więcej spacerków lekarstewka i będzie dobrze - orły embląskiej ekonomii !!! Trzymajcie się życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:16 Człowieku przestań się podemnie podszywać!!! Zakochałeś się czy co? :) Czy podszywanie się podemnie wzmacnie twoje ego? No coż pcozekamy, odbiło ci, ale może wkońcu przejdzie... > Skonczcie juz z tym Olsztynem! Osmieszamy sie tylko! Prostactwo waszych > komentarzy nie pomaga Elblążanom. Nie mamy swoich spraw? Buhahaha! Co to za bluźnierstwa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:29 Elbinger już sam ze sobą rozmawiasz? OK stary jest was dwie sztuki. TO i tak nieźle. Jak sądzę są tu tacy których jest po kilkunastu. Więcej tabletek i powrócisz do jedności. Trzymaj się stary rycerzyku emblonga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:49 bujaj wory! Pisałem, że jakiś mój fan się podemnie podszywa, więc nie pal teraz głupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:13 Nie her elbinger nikt się nie podszywa. Po prostu jesteś chory. Masz rozdwojenie jaźni. Wcześniej pisałeś że cię UFO gwałci i też pewnie tego nie pamiętasz. Bierz psychotropy lewatywa elektrowstrząsy. Pozdrów kolegów z oddziału we Fromborku. Trzymajcie się rycerzyki emblonga. Martwi mnie wasze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:47 Prostaku przestan sie pode mnie podszywac!!! > bujaj wory! Pisałem, że jakiś mój fan się podemnie podszywa, więc nie pal teraz > głupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:43 Eech. Najpierw podszywali się pod alfika, teraz pode mnie. Nie wiem tylko śmiać się czy płakać nad twoim losem. Musisz ieć niskie poczucie własnej wartości skoro podszywasz się pod kogoś innego. Może zapisz sie na jakieś sesje psychoterapeutyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:13 Wrócisz do jednej postaci her elbinger jeśli zaczniesz uczciwie przyjmować neuroleptyki. Twój kolega z oddziału "syn Alfa z Melmak" jakoś się powoli skleja. Bierz leki. Naprawdę jestem zmartwiony waszym zdrowiem. Pozdrawiam rycerzyku emblonga - mały wystraszony chłopcu, któremu wydaje się ze jest wielki mądrząc się tu na tym forum. Odetchnij, odpocznij. Emblong to zapadła dziura i nie musisz jej bronić. Sama się zapadnie. Ty ratuj swoje zdrowie chłopaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 01:28 Ale ty jesteś głupi - ro chyba najtrafniejsze określenie dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 15:43 Lekarstwa chłopie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:27 Spadaj na swoje forum. Nie rozumiesz, że nikt cię tu nie chce? My cię nie przygarniemy cokolwiek byś nie orbił. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów 05.02.07, 18:53 Po co z nim dyskutujesz? Nie odpowiadaj na jego zaczepki i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 19:17 Myślisz, że tacy ludzie jak on to masochiści, którzy lubią słuchać jak się ich wyzywa i gnoi? :) Może i faktycznie nie będę mu robił tej przyjemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:52 Ja mam tu swoje forum. Ty widzę że łazisz po wielu. Ale to normalne w tej chorobie. Twój druch zboczeniec to potwierdzi - zresztą jego też nosi. Lekarstwa przyjmowane na oddziale pomogą wam wrócić na swoje i do społeczności. Nie wierzcie chłopcy że wy czy emblong cokolwiek znaczycie. Znaczy tylko leczenie. Neuroleptyki, lewatywa, witaminki. Pozdrawiam oddział we Frąborku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elb.vectranet.pl 14.02.07, 18:21 To ja ,Leon,tak naprawdę,to jestem w emlblongu,bo przewiezli nas z Frąborka na wycieczkie,za dobre sprawowanie.Jest mnie bardzo milo,ze zdjeli mnie kurteczkem z dluuugimi rekawkami,wiązanymi na pleckach,to w nagrode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borat Sagdiyev Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.eranet.pl 14.02.07, 19:37 alfik pacanie powtorze po raz n-ty nie osmieszaj Elblaga swoimi idiotycznymi wpisami. Naprawde zal patrzec, ze w naszym miescie mieszkaja takie głąby jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elb.vectranet.pl 15.02.07, 20:33 Sam jestes pacanem,zobacz lepiej co wypisuje ten debil,twoj ziomal z olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Prośba do opiekuna tego forum :) 15.02.07, 21:38 Jak widać dyskusja odbiegła od mojego tematu, więc proszę o skasowanie tego postu. Bo nie warto abyśmy się ośmieszali publicznie, mając na forum osoby pokroju Leona lub Rema :( Odpowiedz Link Zgłoś
matko74 Re: Prośba do opiekuna tego forum :) 16.02.07, 10:45 generale, aż chce się rzec: "kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień". Zostawiam tą starą maksymę pod rozwagę. generallo napisał: > Jak widać dyskusja odbiegła od mojego tematu, > więc proszę o skasowanie tego postu. > Bo nie warto abyśmy się ośmieszali publicznie, > mając na forum osoby pokroju Leona lub Rema :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:32 jak ja kocham rajstopki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary kumpel rema Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.elb.vectranet.pl 15.02.07, 20:38 Czesc Rem poznalem Cie po tym Frąborku, ty chyba masz na serio dyslekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:44 Jak dawno tu nie byłem. Dobry wieczór. Widzę że na tym forum wszystko po staremu. Uśmiałem się do łez czytając Leona. Przyjął właściwą taktykę rozmwiania z niektórymi z Was. Co do "Fąborka" to powiem jedno- popatrzcie na adres. Z tego co widzę, ktoś z Elbląga podał się za Leona i potem, to co napisał połączył ze mną. Poza tym Leon nie napisałby o sobie w takim stylu. Widzę tu jedno wielkie splątanie i dość prymitywną politykę. Tak czy owak wpisów na tym forum niewiele. Zapewne z powodu agresji jaką osoby pokroju Ferdka, Elbingera, Alfika i może jeszcze jednej... są częstowane. Ja też współczuję Adminowi-The Jazz i jeśli to forum jest reprezentatywne to współczuję Elblążanom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:24 A taki byl spokój póki nie było tu takich ćwierćinteligentów jak ty. Wynocha spowrotem. Myślałem, że ci się już znudziło, ale tacy jak ty są niczym rzep na psim ogonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:57 Drogi Panie ELbinger. Nie wiem dlaczego kreujesz się Pan na "szefa" tego forum czy jego właściciela. Nadto sam Pan wchodzisz na forum Olsztyna (i nie po to by przesyłać pozdrowienia...) - więc tym bardziej nie widzę powdów dla których wizyty osób z Olsztyna są tu czymś bulwersującym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:09 A co ci do tego, że wchodzę na forum Olsztyna. Skoro masz gdzieś Elbląg to nie wchodź do nas. My Elblążanie akurat jesteśmy "skazani" na Olsztyn więc tam wchodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:16 W końcu coś rzeczowego wygenerowałeś Elbinger. Cytuję: "My Elblążanie akurat jesteśmy "skazani" na Olsztyn"... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:25 A ty jesteś skazany na mieszanie cię z błotem na tym forum, więc daruj sobie zapędy tutaj. Chyba, że lubisz jak cię męczą. A może po prostu to jedyne miejsce, w ktorym możesz się wykrzyczeć. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:34 "A może po prostu to jedyne miejsce, w ktorym możesz się wykrzyczeć."... Czytałem Twoje posty Elbinger... Przykro mi skonfrontować Cię z prawdą ale zrobię to. Sądząc po ilości Twoich postów i ich treści to Ty masz problemy z wykrzyczeniem się. Nawet temat o pączkach świadczy o potrzebie dominacji... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:37 Skoro tak błachy i przyjemny temat jak pączki i tłusty czwartek jest przez ciebie uważany za powod do dominacji to chyba nie ma już dla ciebie ratunku. Ja czytałem twoje posty i opisuję to co w nich zobaczyłem: człowieka z kompleksem niższości. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:53 Nie mam kompleksów - to chyba widać :) :) :) :) Co do pączków ... to nie chodzi o temat Elbinger. To chodzi o to w jaki sposób zacząłeś się zachowywać na tym forum... Przywdziałeś szaty szafarza: łask, nagród, nagan, wyróżnień itd. Przebijasz w tym już nawet Ferdka. Mówiąc językiem bardziej powszechnym - poczułeś się... A kiedyś byłeś dociekliwym buntownikiem ciekawym życia. Podsumowując: odbija Ci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:01 Po prostu rzucam normalny, zwykły temat, a nie tak jak ty tylko Elbląg vs. Holsztyn! Poza tym nie daj się zwieść bo od dłuższego czasu ktoś przywdziewa mojego nicka i można pomysleć, że to ja. Rem - a może to ty się pode mnie podszywałeś ten cały czas albo pod Leonida? Akurat temat o pączkach jest mój, a że dla ciebie istnieja tylko tematy, w ktorych mozna zgnoić Elbląg to nie moja wina. Nara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:06 Na to pytanie znasz odpowiedź. I nie powtarzaj go bo tym mnie napawdę obrażasz. Otatni raz odpowiem. Nie podszywam się pod nikogo. Ale poczytam te wpisy i pomyślę kto taki sprytny :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:10 Ty albo Światowy-ciemnogród. A któżby inny móglby mieć takie jazy? No może jeszcze 9999s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:14 A co powiesz na strzał w plecy? Na froncie trzeba także patrzeć w tył za siebie... :) :) :) I raczej jestem bliższy tej teorii :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:21 > A co powiesz na strzał w plecy? Wygląda na to, że naprawdę masz przodków Armii Czerwonej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:43 To taka przenośnia Elbinger. Nie mam nic wspólnego z Rosjanami. Po prostu zastanów się czy nie podszywał się pod Twój nick ktoś z Elbląga... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:56 Bez przesady. Znowu starasz się zwalić wszystko na bogu ducha winnych Elblążan i jeszcze w podstępny sposób próbujesz mnie z nimi skłocić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:25 Elbinger ale po dzisiejszym przejrzeniu postów jestem tego pewny. Nie chcesz o tym wiedzieć? Twoja sprawa. Powiem Ci tylko że jeden z czterech elbląskich "jeźdźców Apokalipsy" ma pod strzemionem fałszywe znaki :) :) :) Wystarczy popatrzeć na IP a szczególnie na daty wpisów... (szczególnie godziny i minuty). A może warto żebyś rozwiązał sam tę bardzo obiecującą krzyżówkę...? Chyba że chcesz uniknąć wewtętrznych konfliktów... Wtedy nie rozwiązuj :) :) :) (Widzisz życie to nie western z jednoznacznie białym i jednoznacznie czarnym charakterem...) :) :) :) Dla ułatwienia powiem Ci że ów jeździec ma dostęp do 2 kompów z różnymi serwerami. I to też powinno Cię naprowadzić na trop :) :) :) Oraz to że w charakterystycznych porach nie nadaje... i że ma... hmmmm... tego nie powiem bo będzie za łatwo :) :) :) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:12 Przestań weszcie siać dezinformacje na tym spokojnym forum. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:03 Spokojnym... Dodaj jeszcze że porządnym i to że żylibyście z wielkiej zgodzie gdyby nie intruzi z Olsztyna :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:15 Przychodzimy w pokoju i wyciągamy do was rękę, a wy co? Starym się pokazać wam naszą "ludzką twarz", a wy co? Awanturnicy pokroju Leona - kijem ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:35 Do mnie to jakoś nie wyciągnąłeś ręki... Z tego co pamiętam do nikogo... Pojawiłem się na chwilę by sprostować pomówienie że posługuję się innymi nickami a Ty wysmażyłeś odrazu temat "Powrót ludzi o marnej reputacji". Wszcząłeś alarm na pokładzie bębniąc w dzwon z całych sił. Bez wstępu pojechałeś z epitetami. A teraz wznosisz okrzyki "kijem ich!!!" i inne wrzaski, powarkiwania. Rewolucjonisto :) uwierz że w latach powojennych zapewne byłbyś czołowym działaczem ZSMP ZMW lub innej organizacji skupiającej narybek aparatczyków. Zrezygnuj z tego i zawróć z tej drogi a wygrasz. Wchodzisz w indoktrynację jak przecinak a przecież widać że masz jeszcze dobre serce :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:02 Do działacza komunistycznego to mi jeszcze daleko SBku. Poprostu nie wypowiadaj sie w tematach, w których cię gnoją. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:08 Mam nadzieję... A co do SB to najpierw zastanow się co chcesz napisać a potem dopiero pisz ;) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:20 Tu się nie ma co nad tobą zastanwiać. Za to ty się zastanów zanim kogoś posądzisz o działalność komunistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:52 Napisałem że zapewne byłbyś a nie że byłeś... I to nie ze względu na Twoją przeszłość lecz ze zwględu na nonkonformizm... Za bardzo przejąłeś się rolą "obrońcy elbląga" a przeciez to miasto nie potrzebuje obrońców, gdyż akurat samo się obroni :) :) :) Raczej Elblągowi potrzeba braku napastników Olsztyna niż obrońców Elbląga :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:55 Jakich napastników z Holsztyna? Mowisz o tych żałosnej bandzie światowy-999-ol4 ity? Dobre sobie. Buhahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 23:27 Nie Z Olsztyna tylko napastników Olsztyna.... lub jeszcze łatwiej napastników na Olsztyn :) :) :) a już dokładnie chodzi o czterech jeźdźców elbląskiej Apokalipsy. Generallo Alfik Ferdek i Elbinger :) :) :) :) Ciekawe kogo z nich wytypowałeś na "światowida"... :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 23:40 Idź juz spać bo nie chce się już ciebie słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 10:46 Ten temat jest dość ciekawy. Można by powiedzieć "projekcyjny". Ciekawe tylko dlaczego sądzicie że Olsztynianie AKURAT WAM pozazdrościli tramwajów? W innych miastach przecież są ładniejsze nowocześniejsze na szerszych porządnych torowiskach (nie wypadają na zakrętach). A tych miast są tysiące... Sądzie zę z Was nie ma co brać przykładu w jakimkolwiek wymiarze żeby nie wylądować jak Wy w powiecie.... z 30% bezrobociem....Oto cała prawda :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:54 Nam zazdroszczą bo jesteśmy jedynym miastem w tym zafajdanym województwie krainy 1001 jezior, ktore ma trawmaje! A że to Olsztyn jest stolicą to czuje się poniżony, że to on jako stolica nie ma tramwajów, a miasto przez nich "zdobyte" ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:10 Olsztyn się czuje poniżony? Czym? Że nie ma tramwajów? A Wy jak mieliście w swoim województwie Braniewo to też zazdrościliście mu ZOO? Tramwajów to możemy zazdrościć W-wie Gdańskowi itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:31 Móc możecie, ale zazdrościcie nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:04 O nie nie.To Wy chcielibyście żeby Wam zazdroszczono... Niestety nie usatysfakcjonujemy Was bo zazdrość rodzi się przez porównanie a do Was trudno się porównywać... :) :) :) Jesteście za bardzo specyficzni... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 23:49 Gdyby ktoś porownał Olsztyn do Elbląga to byłaby to zniewaga dla mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stolica regionu pozazdrościła nam tramwajów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:06 Ty mały rycerzyku wylecz się w końcu bo jesteś bardzo popier.... Ty ALfik i Ferdek Auschwitz macie przed sobą dłuuugie lata leczenia. Że też admin was nie wsadzi na bana. Ja wnioskuję o leczenie neuroleptykiem lewatywę i witaminy. The Jazz powinien was wyleczyć BANEM !!! Jesteście chamy jak to napisał wasz admin i to prawda najświętsza. Więc do lekarstw dzielni chłopcy powstańcy elbląscy napoleonowie i papieże. Odpowiedz Link Zgłoś