Dodaj do ulubionych

Tatuaż w Elblągu?

IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.07.08, 15:52
Czy są w naszym uroczym mieście jakieś sprawdzone (czyt. dobre) studia tatuażu? Albo choć jedno, które spełnia ww. kryterium?
Obserwuj wątek
    • Gość: ojo Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.08, 16:42
      studio.tattoopizza.pl/
      • Gość: Studio Dast Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.13, 01:21
        Gdzieś się przenieśli do centrum.
        • Gość: Daro Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.14, 16:59
          Adres Studia Płk.Dąbka 134/51
          Czynne 12.00 - 18.00
          kontakt: 697-806-554
          tat2zyg@wp.pl
          • Gość: Kajko Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.14, 12:27
            a jak z Sanepidem?
      • Gość: luj Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.14, 15:15
        www.facebook.com/StudioTatuazuElblag
    • generallo Re: Tatuaż w Elblągu? 28.07.08, 18:44
      Po co chcesz się oszpecić?
      Jeśli już chcesz mieć tatuaż,
      polecam hennę :)
      • pawel1478 Re: Tatuaż w Elblągu? 28.07.08, 21:12
        A gowno cie to obchodzi genitalio! On sie nie pytal czy moze zrobic
        ale pytal sie gdzie! Szkda ze ty nie jestes z henny, bo
        wystarczajaco jestes oszpecony! zal
        • generallo Re: Tatuaż w Elblągu? 28.07.08, 22:07
          Po co ta agresja?
          • pawel1478 Re: Tatuaż w Elblągu? 28.07.08, 22:57
            bo ciebie trzeba tepic, innych sposobow juz nie ma :)
            • generallo Re: Tatuaż w Elblągu? 29.07.08, 09:18
              Tępić to trzeba bezrobocie i biedę w naszym kraju,
              a nie osobę której się nie lubi
              • Gość: pawel1478 Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elb.vectranet.pl 29.07.08, 10:06
                to niech ta osoba 100 razy sie zastanowi zanim cos napisze!
                • generallo Re: Tatuaż w Elblągu? 29.07.08, 15:02
                  Jak zapewne zauważyłeś ja piszę na temat.
                  Odzywam się na forum gdy mam coś do powiedzenia,
                  w przeciwieństwie do piszącegonaforum,
                  który pisze posty ciągle o niczym :(
      • Gość: polkops Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.11, 16:35
        no i na ch... sie wpie...sz. chłopak zadał pytanie a ty na siłę starasz się swoją idiotyczną odpowiedzią zainteresować innych.
      • Gość: gosc Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 16:40
        czemu od razu mowisz, ze oszpecic? jak Ci sie nie podoba to jest tylko i wylacznie Twoj wybor. Jak ja mam dwa tatuaze w malo widocznych miejscach, to tez znaczy, ze sie oszpecilam? Delikatne wzoru dodaja czasami uroku, dlatego nie mow, ze osoby z tatuazami sie szpeca, bo nie kazdy.
    • Gość: Blip Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.07.08, 10:15
      Generallo, ja wiem (tak samo jak Ty wiesz, że tatuażem można się oszpecić. Rozczaruję Cię - już jestem "szpetna" ;)), że marzysz o pobicu rekordu w ilości postów, ale czasem mógłbyś się powstrzymać od wtrącania swoich, zupełnie niepotrzebnych, trzech groszy. I proszę Cię, już nie komentuj - to temat nie dla Ciebie.
      Ad meritum. Za podpowiedź dziękuję.
    • Gość: kane Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elb.vectranet.pl 29.07.08, 15:12
      witam.jesli tatu to bron boze do tatoopizza.ceny kosmiczne a jakosc taka
      sobie.polecam Ci goscia ktury pracuje w biedronce na zatorzu.ma chlop
      talent.jego brat blizniak tez robi w biedronce kolo czolgu i tez dziarzy.polecam
      ich ,sa konkretni.powodzenia
      • generallo Re: Tatuaż w Elblągu? 29.07.08, 16:27
        Pierwsze słyszę żeby w "Biedronce" robiono tatuaże
        • Gość: tedi Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.08, 19:40
          A kropki na biedronce to co? Paintball?
          • Gość: kane Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 23:17
            dobre.to duza musiala byc ta biedronka.gosc tam pracuje a nie dziarzy.niektorzy
            sa zbyt zamuleni zeby to zakumac
      • Gość: rozeznanyWtemacie Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.10, 14:43
        Jakość taka sobie ??? Masz widzę rozeznanie w temacie .
        W elblągu nikt lepiej tatuażu nie wykona jak w studiu na Podgórnej,masz na to
        dowody w sięci znajdziesz zdjęcia zrobionych tatuaży przez Maćka i Darka więc
        nie wypowiadaj się jak nie masz pojęcia o tatuażach a ci koledzy to pewnie
        znajomi których właśnie chciałeś zareklamować. A co do ceny to są też tacy co
        robią tatuaże za litra wódki i do nich byś wysyłał bo cena dobra?
        W studiu połowa cena tatuażu to koszt utrzymania studia w czystości i
        sterylności oraz opłaty za media.
        Na szczęście większość woli robić tatuaże w studiu mając pewność wykonania
        ,sterylność ,markowy sprzęt i barwniki .
        A są tacy którzy do końca życia będą patrzeć w lustro na źle wykonany tatuaż ale
        zaoszczędzili 100zł.
        • Gość: kudlaty Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 22.10.10, 17:40
          to ja gosc z biedronki robie w avalon tattoo na starowce i jak jestes taki obeznany i ekspert to wpadnij pogadamy zobaczymy jaka masz wiedze i ile wiesz wogle o polskiej scenie tatuazu
          • Gość: odorek Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.146.52.80.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.10.10, 10:55
            Polecam Avalon_tattoo robiłem tam tatuaż plecy i rękę i jestem w 100% zadowolony. Profesjonalne podejście, sterylnośc , miła atmosfera , godziny pracy dostosowane do potrzeb klienta. Wiedza od najlepszych - po prostu rewelacja

Nie będziecie żałować
      • Gość: madziara9898 Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 16.05.12, 23:06
        hej. Mam prośbę jeżeli możesz to podaj namiary na tego gościa z biedronki , może jakiś numer? pozdrawiam
      • Gość: bartus Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 03.07.16, 09:27
        poprosze jakies namiary na nich
    • Gość: Kurak Re: Tatuaż w Elblągu? IP: 78.8.26.* 25.04.09, 17:13
      Jesli ktos potrzebuje tatuazu to zapraszam :elblagtatuaz.bloog.pl/
      • gwiazdka-6 Re: Tatuaż w Elblągu? 21.11.09, 20:40
        Przejrzyjcie portfolio tego pana z Pasłęka: oleszkiewicz.carbonmade.com/ polecam!!!! :)
      • Gość: Pablo Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.10, 22:14
        Tylko nie róbcie u Kuraka tatuażu bo to naciągacz obiecuje że zrobi piękny tatuaż a wychodzi lipa i poprawki trzeba robić
        • Gość: Re Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.opera-mini.net 09.09.10, 10:38
          nowe studio tatuażu otworzyło się koło Trendy na starówce. Słyszałem że otworzył go dobry fachowiec
          • Gość: pablo Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 14:40
            chyba raczej niezbyt dobry ;)
          • Gość: gość Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 14:43
            Polecam studio na Podgórnej 12 .
            Podstawowa sprawa to jakość wykonania- w elblągu nikt lepiej nie wykona tatuażu .
            Link do strony z bogatą galerią wzorów: www.studio.tattoopizza.pl
            • Gość: Twilight Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 27.09.10, 22:34
              Mój chłopak robił tatuaż u Maćka Koseckiego (Kosy) z tego co wiem to teraz pracuje w tattoo na Podgórnej :)
              • Gość: Rob Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 18:06
                Również polecam Kosę (Maćka Koseckiego). Na chwilę obecną w Elblągu nie ma lepszego specjalisty w tej dziedzinie.
            • Gość: :( Re: Tatuaż w Elblągu? IP: 93.105.161.* 15.06.14, 01:35
              DAST studio zamknięte :(
    • Gość: wika Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.182.108.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 12:47
      Na starówce w naszym mieście jest nowo otwarte studio - są tam bracia bliźniacy z biedronki :)

Studio jest rewelacyjne , czyste, sterylne i niedrogie odebrane w 100% przez sanepid
      do tego robią tam piercing

Polecam nie będziecie żałować
      • Gość: genek Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 12.10.15, 12:22
        Jak można ich namierzyć. Może jakiś numer telefonu
    • Gość: wika Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.182.108.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 12:48
      adres to garbary 20
      nazwa studia to Avalon_Tattoo
    • Gość: tattoowariat Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.18.0.110.tmi.telenormobil.no 17.11.10, 01:32
      Witam
      Temat tatuazu stal sie dosc glosny w ciagu ostatnich kilku lat, za sprawa reality show jak Miami ink czy ich kontynuacji ludzie w calym swiecie zmienili stosunejk do tej formy zdobienia ciala.
      W dzisiejszych czasach posiadanie tatuazu z domniemanej przynależnosci kryminogennej uroslo juz nie do rangi dziela sztuki na ciele.
      A bycie tatuazysta to nie tylko praca a takze styl zycia i droga pelna wyrzeczen .
      Ale...
      Tatuaz tatuazowi nierowny, wiec jesli chcemy miec naprawde dobre dzielo, nigdy nie sluchajmy co pierdzieli nam domniemany jego sprawca a
      sprawdzmy jego referencje , czyli gdzie przebywala jego kariera oraz porownajmy jego galerie prac z tymi najlepszymi w tym fachu.
      Nie mowie tu artystach lokalnych . bo nie oszukujmy sie , Elblag nie moze sie jeszcze pochwalic ZADNYM porządnym salonem tatuażu
      to co jest teraz stoi w miejscu od lat 90 tych.Generalnie najlepsze studio robi naprawde swietna robote czyli pizze.
      Po prawdziwe tatuaze najblizej do Gdanska.
      A wszystko idzie do przodu , tak wiec technika tatuazu oraz higiena jego wykonywania.
      Nie bojmy zapytac o sterylnosc wykonanywania oraz rodzaj uzywanego autoklawu.
      Naszym obowiazkiem jest dbanie o nasze bezpieczenstwo wiec powinnismy to zrobic a
      nasz tatuazysta powinien nam bez skrepowania wszystko wyjasnic.
      Dzisiejsze studia tatuazu nastawione sa na projekty indywidualne, tatuazyci nowego profilu to
      w wiekszosci artysci rysunku i malarstwa.
      To juz nie jest kwestia odrysowac cos z jakiegos tam katalogu na kalce odbic na skorze wydziarac i skasowac frajera na pare stowek
      ale kwestia indywidualnego projektu, poprzedzona przygotowaniami i uzgodnieniami co jest dla klienta najlepsze,oraz perfekcyjnego wykonania go na skorze.
      W dzisiejszej technice tatuazu nie ma granic, dobry tatuator to taki ktory ma swoja specjalizacje czyli realizm, old school lub inne rodzaje.
      Czasy panow co robia kazdy tatuaz dawno skonczyly sie i jesli przychodzisz do dobrego tatuazysty z projektem ktory nie jest w jego stylu
      odsyla cie do kolegi ktory jest w tym stylu specem.

Artysci domowi ( z malymi sporadycznymi wyjatkami ) , praktycznie nie podlegaja jakimkolwiek ocenom jesli mowa o powaznej sztuce tatuazu.
      Jesli ktos robi tatuaz , a wiec ingeruje w ludzka skore , w tych samych pomieszczeniach oraz na tych samych sprzetach
      gdzie je pierdzi , bzyka i spi, a wy chcecie oddac sie w jego rece, to wasza sprawa, nie mowiac juz o braku atoklawu i wiedzy o higienie.
      Zasada w prawdziwym studiu jest zalozenie ze nie wiemy co dana osoba nosi we krwii , moze to byc zoltaczka hiv lu aids,
      wiec kazda osobe bez wyjatku traktuje sie jak osobe zakazona.
      Tak wiec poziom zabezbieczen MUSI byc bardzo wysoki poniewaz na tym samym stanowisku tatuuje sie pozniej inne ososby.

Ludziom ktorzy maja swiadomosc tego ze jest to na cale zycie i szukaja prawdziwego dziela sztuki , a nie taniego ozdobnictwa
      (... chociaz wcale nie taniego poniewaz koszt zakrycia i pozniejszej przerobki
      czesto przekracza cene dziela z prawdziwego studia tatuazu)
      A ceny czesto okazuja sie byc na poziomie cen domowych dziargatorow
      wiec earto pointeresowac sie , zadzwonic i pogadac.
      polecam sprawdzic galerie:
      Polecam zatem
      Zappe i Studio Cykada w Sopocie
      Sid ex cykada ( jak jest w Gdyni, Londyn)
      Tat Studio Dagmary Nawkis w Gdansk Oliwie
      Tattooman Gdansk
      NAUTILUS Wrocław
      Kult Krakow
      Pavel Elblag ( jak jest w Elblagu, Trondheim, Reykjavik )
      Kosa -Art Line w Rybniku
      Prykas i Gizol Rybnik
      Gonzo Szczecin
      Alien w Dabrowie Gorniczej
      3rd Eye w Grudziadzu
      Junior Ink Warszawa
      Bart Tattoo Warszawa ( przedtem hiszpania i Szczecin )
      Tofi Rybnik
      I jeszcze kilku innych, polecam tez pojechac na konwent czyli festyn tatuazu,
      oraz forum tattooart.pl , najwiekszym polskim forum branzowym.
      POZDROWKI DLA WSZYSTKICH TATTOO WARIATOW!!!!
      • Gość: wika Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.146.21.238.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.11, 14:52
        Zapraszam cię bys odwiedził stare miasto i Avalon Tattoo wtedy pisz czy w Elblągu są studia czy ich nie ma bo salon to możesz mieć samochodowy :)
        • Gość: tattoowariat Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 08.02.11, 01:26
          Avalon nie jest prawdziwym studiem tatuazau, jest jego kiepska imitacja.
          Zacznijmy od poczatku
          Szyld avalonu jest bezprawnym wykozystaniem jednej ze starych prac Mirka z Hamburga.
          Zasada w scenie tatuazu jest ze kazdy artysta sam sobie tworzy logo, drapacze ( czyli ludzie ktorzy mysla ze umieja tatuowac, nijak sie jednak ich prace maja do sztuki tatuazu ),
          kradna co popadnie z internetu i mysla ze nikt sie nie polapie.
          Wchodzimy do srodka, co widzimy? Kilka bardzo kiepskich prac przyklejonych do drzwi zamiast galerii , drewniane meble jak z odzysku ( jakim cudem takie drzewo odebral sanepid ?),
          esy floresy na scianach , to chyba mial byc jakis trybal ale jesli ktos tak krzywo maluje cos na scianie to ja nie mam zamiaru ladowac sie pod jego igle ani zdawac sie na jego gust.
          Wszystko jak najtanszym kosztem, sorry ale ja cenie swoje zdrowie i jesli widze ze ktos na wszystkim oszczedza to nie mam skrupulow. No i brak atoklawu!!!!!!! Kuzwa o czym tu mowa!!!!
          Ok tyle o wystroju, ale wiadomo nawet z puszki potrafia wyjsc arcydziela, niestety w tym przypadku z tatuazami jest jeszcze gorzej.
          Widac braki w technice wykonania, interpretacji tematu oraz w warsztacie ( czytac nie umieja ustawiac maszyn ).
          Co podnosi sie cisnienie ? pisze zeby wam nabruzdzic? niestety pisze prawde, nikomu nie zycze zle.

Odnosnie techniki : lamiacy sie, bity za mocno, cienki jak ruska wyplata kontur , to nie lata 90te, przejechac piatka i po linii, po za tym przy takim biciu gowno zostanie z tych kresek za kilka lat, igla wchodzi za mocno i po kilku latach kreska wypada , robi sie alfabet morsa.
          technike cieniowania Panowie znacie tylko jedna, napie...c na szybkich obrotach, a gdzie delikatne smukle cienie? Gdzie delikatne mgielki? I tu klania sie nieznajomosc ustawienia maszyn.

Odnosnie interpretacji: robicie wszytko jak w latach 90 tych , klient przynosi zdjecie z neta, kopiujemy i robimy imitacje tego co przyniusl, kasujemy , dowidzenia.
          Panowie, swiat zapie... do przodu, jesli klient przynosi zdjecie z neta to nie kopiujemy , bo nas zawodowcy wysmieja ,w tym interesie INTERPRETUJEMY temat.
          Czyli dajemy klientowi cos lepszego niz to z czym do nas przylazl , no ale do tego trzeba umiec rysowac co nie? lepiej po prostu skopiowac i skasowac ?tatuaze przez was wykonane sa jedynie szkicami ograniczajacymi sie do konturu i bladego cieniowania.
          Znam artystow pracujacych tylko w szarosciach gdzie podczas ich pracy znajdziecie z 26 kubeczkow czarnej farby i kazda o innym odcieniu , przeznaczona do innego miejsca .
          Po za tym wasze prace sa bezplciowe, przeciez np jeden glupi temat rozy mozna zaprezentowac na 100 sposobow. podpowiedziec? mozna ja zrobic bez linni realistycznie jak z fotki, mozna ja zrobic crazy w zarowiastych kolorach okraszajac polcentymetrowym konturem,
          mozna ja przeplatac delikatnym mglistym cieniem , mozna dobic duzo bailego koloru aby kontrastowala ... , nie trzeba jedynie opierdzielac naokolo konturem igla typu 5 rl i wycieniowywac 5tka magnum po calosci.

Odnosnie warsztatu: prace swiadcza same o sobie, nie umiecie ustawiac maszyn , techniki pracy sa rozne i wymagaja wiekszej elastycznosci, np inne ustawienia ma sie do prac typu trybal, inne do cieniowania kolorem a inne do wypelniania.
          Inny zestaw maszyn bierze sie do liearnych zawijasow a inny do realistycznego portretu.
          Dobra maszyne pracuje na zakresie od 3 do 8 volt.
          Po pracach widac ze jeszcze tego nie kumacie.

Panowie , zle wam nie zycze, ale jest bardzo zle, jesli chcecie sie tym zajmowac na powaznie, trzeba odbyc praktyke w POWAZNYM studiu. widzialem prace praktykantow z kilku i powiem ze bija was o kilka glow, a mowili mi ze jeszcze nie sa gotowi do pracy.
          Ludzie przejedzcie sie do trojmiasta albo poklikajcie w necie, obejzyjcie galerie i prace z tamtejszych studii.Tylko 60 km a roznica jak miedzy rokiem 1990 a 2011.
          W elblagu nadal nie ma ani salonu ani studia tatuazu.
          • Gość: Monia Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.146.127.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.11, 12:33
            CZytając co piszesz mogę odnieść tylko jedno wrażenie - Avalon w Elblągu musi być naprawdę dobrą konkurencją żeby tak go oczerniać :)
            Meble drewniane ?? No i co z tego - skoro sanepid odebrał musi być dobrze - żal się czyta jak się próbuje zszargać komuś opinie.
            • Gość: kleber Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.146.127.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.11, 12:35
              byłem w Pandemonium w Gadańsku zrobili mi taka dziarę ze wstyd zdjąc koszulkę i zgolili jak za zboż. Dzięki że miałem do kogo pujść i poprawić. Avalon to bardzo dobre studio - ludzie i atmosfera super. Polecam to studio
            • Gość: greg Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 22:30
              ha ha czytanie ze zrozumieniem sie klania.
          • Gość: browar Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 13.02.11, 10:32
            siema widze ze tak lecisz po wszystkich studiach . gdzie prowdzisz swoje gdzie mozna zobaczyc twoje prace bo chcialbym zrobic dziarke u takiego fachowca jak ty bo widze ze wiedze masz ale chcial bym zobaczyc czy nie tylko teoretyczna
            • Gość: browar Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 20:04
              widze ze kolega chyba ma wiedze tylko teoretyczna bo jakos tak milczy
              czyli wychodzi na to ze prubuje komus zrobic pod gurke bo boi sie kakurecji albo sam jest nie leprzy czyli mocny w japie slaby wczynach
              • Gość: browar Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 20:07
                choc ci ludzie moga byc lepsi nisz nasz tattoowariat a jeszcze takie pytanie na jakich konwentach byles ?
                • Gość: browar Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 20:19
                  a przyjacielu drogi co sadzisz o pracach bazyla ktury zaczynal w latach 90 robi swietna biomechanike tez uwazasz ze dziara jak w latach 90 bo jego styl sie nie zmienil tatuaze wykonuje w takim samym stylu i tak samo wygladaja mam na mysli odcien i sposub kladzenia cienia a muwi ci wogle cos nazwisko Żurawski (PIOTR ŻURAWSK)
                  • Gość: greg Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 22:29
                    Ja pie... , jeszcze na Mojzesza sie powolaja ha ha.
                    Piter juz nie za duzo tatuuje, oddal sie innym pasjom. Jego glowne zajecie teraz to elektronika.
                    Wariat slusznie prawi !!!!
                    • Gość: tattoowariat Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 23:01
                      napewno mowi wiecej niz wam :)
                      nie bede sie wam spowiadal na jakich konwentach i z kim , gdzie i czy tatuuje lub robie maszyny, oraz kto mnie tatuuje i z jakimi gwiazdami polskiej sceny tatuazu pije wodke itd.
                      z reszta nie odciagajcie od tematu ,bo nie to jest tu sednem , ani nie ja chwale sie swoimi tatuatorskimi wyczynami.
                      Nie musze sie wam spowiadac z jeszcze jednej przyczyny: sami chcieliscie aby was opisac, to miejcie pretensje do siebie,
                      sami tez wiecie dobrze ze mam racje tylko glupio sie wam tak publicznie do tego przyznac. Rozumiem to i wybaczam wam.

nie ma tu mowy o konkurencji
                      ubolewam ze kazdy kto zlapie za maszynke w tym miescie ,
                      zaraz kaze sie okreslac mianem artysty tatuazu , a pojecie ma o tym na poziomie podstawowki lub w ogole zerowe.

Zamiast sie spinac i bierzcie sie chlopcy do nauki.
                      i zacznijcie od pierwszej lekcji : dlaczego tego rodzaju drewno nie nadaje sie do pomieszczen gdzie dochodzi do naruszenia ciaglosci tkanki a juz w szczegolnosci odpada przy piercingu.
                      Powodzenia i pozdrawiam!
                      • Gość: browar Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 23:27
                        nikt tu sie nie spina bo niema o co ale jak chciales byc taki zyczliwy i doradzic cos komus to mogles na maila firmowego napisac o swoich zastrzezeniach a nie wysmarowales bugwie co bugwie jak jak bys byl niewiadomo jak dobry i jak znany skoro masz sie za takiego profesjonaliste i znawce techniki tatuazu to dlaczego niechcez zebysmy zobaczyli twoje prace boisz sie tego ze na prawde potrafisz skrytykowac kogos a sam jestes nie lepszy bo ktos kto by byl tak pewny siebie to by napisal gdzie mozna znalezc jego prace a kto kogo tatuowal to raczej malo istotne bo skad wiesz kto mnie tatuowal nie koniecznie musial byc to artysta z polski a pozatym kazdy moze powiedziec ze pil wodke z tym czy z tamtym a jak bys wiedzial kto to Żurawski to jesli chodzi o polska scene tatuazu to ta osobe mozna okreslic dwoma slowami i niema sie tu co tlumaczyc udowodnil bys ze wiesz cos o tym nazwijmy to spoleczenstwie a nie sie tylko madzysz a co do drewna to chyba to tez cie strasznie boli bo nikt nikogo nie kluje na tatuaze ani na regale z przyborami tylko jak bys nie zauwazyl to na skurzanym rozkladanym fotelu albo kozetce medycznej a jak niewiesz ty taki fachowiec po co sa serwety chirurgiczne to gratuluje a skoro sanepid przyjol sprawdzil co i jak to poco za tym tak bez urazy pozdrawiam nie szukaj dziury w calym
                        • Gość: tattoowariat Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 23:44
                          ha ha " nikt sie nie spina " ha ha
                          az w powietrzu slyszalem jakis huki syczenie ...teraz juz wiem co to bylo :)
                          pytaliscie na lamach tego forum to prosze bardzo,jest odpowiedz, to sie nazywa wolnosc i swoboda wypowiedzi w internecie.
                          Fakt udalo sie wam z tym sanepidem,panie w elblaskiej jednostce jeszcze nie wiedza za bardzo
                          na co zwrocic uwage.
                          Przestancie sobie wycierac gebe Piotrem, tego czlowieka nie da sie okreslic dwoma slowami.
                          A propo prac, gdzie jest wasza strona firmowa z galeria ???
                        • Gość: tattoowariat Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 23:48
                          aha , co do mebelkow nie odrobiles lekcji,
                          podpowiem : chodzi o aseptyke.
          • Gość: daro Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 13.02.11, 22:57
            he he bida w miescie, a ten avalon to ma strone?
            • Gość: daro Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 13.02.11, 22:59
              a i jak robisz to zapodaj.
              • Gość: Kamil Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.147.108.72.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.02.11, 11:47
                Ludzie ale po co się tak spinać - wpadł ktoś komu się coś nie podoba i dobra ma do tego prawo.
                Osobiście nie lubię jak ktoś się wymądrza co on nie zrobił i jak itd
                Skoro ludzie sie za coś biorą i otwierają studia to chwała im za to, jeszcze lepiej że odebrał to sanepid czyli że jest ok więc o co się spinać ?? o meble ?? buhahahaha żenada
                Zastanówmy sie co jest lepsze że ludzie do czegoś dążą zakładają studia uczą się robią - czy lepiej robić dziarki po kątach bez żadnej sterylności??w domach w piwnicach uchhhhh tam to dopiero jest czyściutko hehehe

Osobiście byłem na konwencie w Krakowie , Gdańsku i widziałem tam gościa który robi dziarki w Avalonie więc tez jeździ co świadczy o tym że się kształci a nie jest zwykłym burakiem więc przestancie pisac bzdety.
                Martwi mnie to że ludzie nie dbają o siebie bo robia tatuaże po piwnicach i domach bez żadnej strerylności nawet minimalnej i tu jest duży problem.
                A nie czy meble drewniane czy szklane - w ludzich lezy problem
                • Gość: Artur Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.147.108.72.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.02.11, 11:50
                  Z tego co wiem na Elblagu są już 4 salony tatuażu :

Dast
                  Avalon
                  Modern
                  i na Łęczyckiej chyba jedno

każdy może iść tam gdzie mu lepiej
                  • Gość: Klientka Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.gizycko.mm.pl 15.02.11, 17:50
                    W Avalonie wraz z moim chłopakiem robiliśmy sobie tatuaże w pażdzierniku, jesteśmy bardzo zadowoleni z techniki wykonania i nie wygląda na to żeby tatuator robił jak w latach 90-tych. Chłopak robił sobie portret jest bardzo dobrze zrobiony nie mamy do tego żadnych zastrzeżeń, ja zaś do swojego równiez nie mam, szybko zrobiony choć bardzo duży. Tatuator słucha klientów doradza i każdy ruch jest przemyślany z jego strony..:).Co do miejsca to jest super czysto, ładnie, sterylnie, a także bardzo dobrze tłumaczą jak o tatuaż dbać(a niektórzy wcale tego nie robią).Atmosfera bardzo miła.:)Gorąco polecam to miejsce..:)
                    • Gość: tatuaz Re: Tatuaż w Elblągu? IP: 78.16.36.* 18.02.11, 18:03
                      www.elblag-ogloszenia.pl/ogloszenie.php?id=6675&cat1=13&cat2=127 prosze was bardzo tatuazysta z 10letnim doswiadczeniem ktorego osobiscie polecam !!!
                      • Gość: olek Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 24.02.11, 12:20
                        ta i kolejny niby zdolny robiący w domu - żenada gdzie tu sterylność i odpowiedzialność ??
                        ludzie przestańcie z tymi domowymi wyczynami - mamy wiek że chałupnictwo to już lekka przesada tym bardziej jesli to praca na skórze z ciałem.
                        Osobiście uważam że wolę iść do studia i mam podkładkę gdyby coś było nie tak a tak co ???
      • Gość: xXx Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.12, 09:58
        To jesteś bardzo zorientowany że polecasz Pawła . Zastanów się co piszesz.
      • Gość: hmmm? Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.13, 01:26
        Pavel elbląg to jakiś żart ???
    • Gość: Paweł Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 15.03.11, 22:33
      Hejka,
      Zapraszam Was do nowego gabinetu tatuażu Carnivale miesczącego się w centrum miasta.
      Adres 3 Maja 12/1 , w podkowie pasażu obok lombardu " U Daniela"
      tel. 510890840
      email: carnivalle.elblag@gmail.com
      Nasze prace znajdziesz na
      www.myspace.com/carnivalletattoo/photos/albums/album/1104613#mssrc=SitesPhotos_SP_AlbumCover_ViewAlbum
      Jestesmy tez na facebook : Carnivalle Elblag

Obsada studia:
      Paweł - tatuator z kilkuletnim stażem w całej Skandynawii ,
      Asia " Cobra " - elbląska tatuatorka,
      oraz
      Kasia -management i piercing.

Jeśli nie znajdziesz w naszym katalogu wzoru który Cię interesuje,
      stworzymy projekt wyłącznie dla Ciebie.

100 % profesjonalizmu ( najlepszy sprzęt światowej marki prosto z USA )
      100 % bezpieczeństwa ( posiadamy autoklaw klasy B )
      ceny jak u tatuażystów pracujących w domu :)
      ZAPRASZAMY!!!
      • Gość: banan Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.11, 16:18
        Nareszcie powazne studio tatuażu w Elblagu!
        W Carnivale zakryłem spaprany tatuaz po domowych fachowcach , myslalem ze juz nic nie da sie z tym zrobic a jest git. Naprawde wzieli tyle samo co koles za tego buraka. Dzieki !!
      • Gość: fuuk Re: Tatuaż w Elblągu? IP: 93.105.161.* 15.06.14, 01:39
        www.tattooart.pl/forum/showthread.php?12179-carnivaletattoo
    • Gość: kolo Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.147.172.164.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.03.11, 16:39
      dobrze wiedzieć że Elbląg się rozwija :)
      Właśnie robiłem sobie dziarkę w avalonie i jest mega może i kiedys do was zalece jak narazie znalazłem swego tatuatora

pozdrawiam
    • Gość: Alicja Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 14:35
      Witam
      Ja zdecydowanie polecam Studio Tatuażu na ul.Podgórnej .Tatuaż robił mi Zyga ,z czego jestem bardzo zadowolona ;) Ma chłopak rewelacyjny talent do robienia tatuaży a nie jak niejedni partacze.Ja wolę zapłacić 50 zł więcej i z przyjemnością patrzeć na to co mam. Studio ma już swoje lata i wyrobioną dobrą renomę w Elblągu i nie tylko.Studia które się otwierają i tak długo nie pociągną ,ponieważ osoby które wykonują tam tatuaże nie mają dobrych opinii w śród ludzi,a ja zanim poszłam do Zygi zrobiłam bardzo długi wywiad w śród znajomych .
      • Gość: Trex Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 04.04.11, 00:15
        "Studia które się otwierają i tak długo nie pociągną ,ponieważ osoby które wykonują tam tatuaże nie mają dobrych opinii w śród ludzi,a ja zanim poszłam do Zygi zrobiłam bardzo długi wywiad w śród znajomych ." Alicja
        aha,czyli caly swiat tatuazu w elblagu ogranicza sie do wielce szanownej opinii twoich znajomych ziomali???? Ja tam nie znam twoich ziomali to se sam po prostu opinie wyrabiam
        I z tego co mi moi ziomale powiedzieli to zyga robi naprawde zajebistą pizze a tam kosa tatuował.Teraz chyba w domu robi.
        Pewnie to kolejna auto reklama w tym wątku dlatego takie negatywne nastawienie do innych studii.
        Dziabałem sie w tym nowym studiu , jak spytalem gostka co mi robil co mysli o tym watku i tych kłótniach to odpowiedział " jebie mnie to, daj mi lepiej cynę czy jedziesz z nami na konwent tatuażu bo chcemy sie wystawić i startować w konkursach i możesz być modelem ".
        I to jest kuwa podejscie!
        • Gość: misiek Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.146.133.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.04.11, 10:38
          dokładnie - ważne że ludzie co robia dziarki - kochają to co robią a nie tylko by zarobić - rozwijaja swoje umiejętności i czasem dostają po głowie - ale chyba to logiczne że Polacy bardzo lubia krytykować zamiast szanować pracę drugiej osoby że ma na siebie jakis pomysł.

Tatuatoży głowa do góry - może dojdzie do tego że zamaist do trójmiasta ludzie będa do was przyjeżdżać się dziarać
      • Gość: popisana Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 06.04.11, 21:31
        Ha ha ha! Dowodem na to że tattoo pizza nie jest na najlepsza jest ten temat sam w sobie .
        W przeciwnym razie nie było by go, ludzie po prostu walili by na dziary do zygi czy kosy i nie szukali by studia na forum.
    • Gość: edi Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 09.04.11, 00:12
      Byłem w Carnivale i się nie zawiodłem. Powiedziałem koleszce co mniej wiecej chce a on przy mnie wyrysował wzorek i po trzech godzinkach miałem go na sobie . A studio czyste na blysk do tego autoklawy i inne bajery , w pip farb i maszynek. Byłem w Gdansku w kilku studiach i powiem że poziom w Carnivale jest wysoki.
      • Gość: jaga Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 14:09
        a ja przekłułam język w tym studiu i wracam tam po tattoo :)
        • Gość: kolo Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.205.99.175.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.04.11, 11:54
          Polecam avalon super gościu i nie straszne mu nocne godziny pracy dyspozycyjny w 100 % a zadowolenia z dziarki mega
          • Gość: dziaranywavalonie Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.net.pbthawe.eu 21.05.11, 01:41
            Nie polecam robienia dziary w avalonie, wstydziłem się chodzić w krótkim rękawie i zapłaciłem kilka dobrych stów aby zakryć ten pasztet na łapie co mi zrobili a miało być super. Na dobitkę , ten co mi robił poprawkę, powiedział że cieszy się że są takie studia w Elblągu, bo ma po nich pełne ręce roboty. Nie polecam , chyba że ktoś lubi mieć byle co na swojej skórze.
      • Gość: pipi Re: Tatuaż w Elblągu? IP: 93.105.161.* 15.06.14, 01:41
    • Gość: tatoo Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 19:08
      ja robiłem w Gdańsku
    • Gość: Zebra Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.11, 23:02
      jesli szukasz prawdziwego , poważnego studia to jedynie Carnivale obok pasażu,
      to jedyne profesjonalne studio tatuażu i kolczykowania w Elblągu.

• Gość: tattoowariat Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.11, 19:01
        no i coś się ruszyło w tym mieście,

faktycznie jest Carnivale, działają kilka miesięcy a już trudno o się do nich dopchać.
        Nie chce tu nikomu słodzić , ale studio nie odbiega niczym od tych trójmiejskich.
        W sumie jedynie ceną , w Carnivale jest taniej, zarówno piercing jak i tatuaż
        Jakośćią bija na łeb wszytko co się tu pojawiło i nieźle zawyżyli poprzeczkę.
        Głównym motorem jest tam Pavel, druga igłą i zarazem mózgiem plastycznym jest Kamil.
        Piercingiem zajmuje się Kasia.
        Cienkie jest to że studio Carnivale jest malutkie,cieżko im sie pomieścić i z tego co mówil Pavel, już szukaja wiekszego lokalu w centrum.

Asia Cobra zdecydowala się jednak na działalnosć solową w domu, dziewczyna również się rozwija mimo domowych warunków, widac wyraźny progres w jej pracach.

Widziałem tez wyżej w tym watku link do strony Mariusza Oleszkiewicza,pseudonim Zeus,Warto go opisac bo to mega talent!
        Ten pochodzacy z Pasłęka chłopak pracuje obecnie w Workhousowym studiu Mansandra w Olsztynie i na bank będzie jeszcze o nim głośno.
        Tyle w temacie tattoo w Elblagu, pozdro dla wszystkich tattoomaniaków!
        • Gość: Tyska Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 12:48
          W Carnivalle trzeba sobie termin zaklepać czy coś? I w jakich godzinach otwarte jest?
          • Gość: Wypasiony Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.11, 19:31
            zadzwon to sama sie dowiesz 510 890 840
            • Gość: Lusia Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 23.11.11, 19:18
              Jeśli ktoś ma namiary do Asi z Wiejskiej,przyjaciółki Św.P.Pisclaka to proszę o numer,pilnie
        • Gość: gus Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 20:33
          tattowariat się zna widziałem prace gonza szczecin ok 9-10lat temu rewelka duży smok na plecach, jeden co uczciwie pisze o kilku studiach :) powodzonka,
          • Gość: normal Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.12, 21:35
            tatoo to gó...ane tatuaże, lokal i pizza i szef prostak!
            • Gość: gość Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.12, 08:32
              A ja robiłem tatuaż u Aśki na Wiejskiej i powiem że dziewczyna ma talent !!!! Mam 2 tatuaze robione w 3mieście i trzeci robiony u Aśki i na pewno kolejny też zrobię u niej, powinna otworzyć swoje studio bo na prawdę jest w tym świetna:)))
              • Gość: pomidor Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 22:46
                taa trzeba być debilem żeby robić dziary u kogoś w chacie
                • Gość: Puchacz przez R Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.12, 23:58
                  Debilem to może nie, ale nie zorientowanym w temacie na pewno.
                  Zrobić tatuaż u kogoś w domu , a nie w sprawdzonym , dobrym salonie, to jak iść na plombowanie zęba do sąsiadki.
                  Goździkowa robi najlepsze dziary w mieście i ma najlepsze prochy, miota po nich jak szatan!
                  • Gość: jam Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.12, 23:24
                    Carnivale tattoo na 3 maja tylko i wyłącznie
      • Gość: pipi Re: Tatuaż w Elblągu? IP: 93.105.161.* 15.06.14, 01:41
    • Gość: krav Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 05.05.12, 22:25
      Jedynie CARNIVALE , I wsza liga!
    • Gość: brumm brumm Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 08.05.12, 22:35
      www.youtube.com/watch?v=E0ffIsCmbFk
      • Gość: zgredzik Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 19.05.12, 02:12
        Fajowski filmik, chyba będzie z tego Elbląg Ink?ha ha !Pozdro!
        • Gość: browar Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 10.06.12, 23:17
          no, tak po prawdzie , to na całym terenie byłego województwa elbląskiego to jedynie Pavel z Ptysiem z Carnivale są zawodowymi tatuażystami a Kasia zawodową piercerką. Reszta wali po domach albo na jakimś półlegalu i każe sobie płacić 4 razy więcej niż w Carnivalu.
          • Gość: interesujące Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.12, 10:30
            Polecam poczytać opinie ogólnopolskie i nie bić piany :

może przejrzycie na oczy że połowa tych komentarzy jakie to piękne tatuaże robione są w CARNIVALE pisana jest zapewne przez właściciela tego studia . A wszystkie złe opinie na temat konkurencji są nieprawdziwe pisane przez Pawła pod innymi nickami.
            Proszę zagłębić się bardziej w to forum znajdziecie tam kilka tekstów antyreklamowych pisane przez Pavla krytykując osoby tatuujące w elblągu .
            Tak chyba nie wygląda uczciwa konkurencja.
            Galeria na stronie jest chyba wystarczającym dowodem umiejętności.

Pozdrawiam

• Gość: Carnivalle tattoo Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 20.06.12, 15:04
              tak szczerze to zastanawiamy się komu tak bardzo zależy na zszarganiu opinii Carnivale oraz zniszczeniu Pavla. Oraz kto wydzwaniał do studia z pogrózkami .
              Ale to wszytko po prostu zbada prokuratura.
              • Gość: CARNI VALE Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.12, 23:56
                Wygląda na to że piwa naważył Paweł niech tera je wypije. Chciał się wypromować na czujejś krzywdzie? Tak to jest jak ktoś pod kimś dołki kopie ...
                • Gość: ciekawski Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.12, 01:38
                  www.portel.pl/forum/read.php?1,615480
                  • Gość: CARNIVALE Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.12, 01:41
                    www.portel.pl/forum/read.php?1,565621
                    • Gość: daro Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 29.06.12, 22:51
                      te wierszyki na carnival to przeciez daro wypisuje od samego poczatku.
                      chyba już nie wiedza jak się o klienta bić , to się podszywają pod innych, smoleńskiem to już ciągnie
                      • Gość: ;) Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.12, 00:00
                        wierszyki fajna sprawa
                        • Gość: madika Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 00:48
                          hej a kto wie gdzie robia w egu tatuaż z henny jakiś dobry gabinet kosmetyczny który sie tym zajmuje czy cos podajcie na jakiej ulicy jak mozecie . Wielkie dzieki
                          • Gość: henna Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 03.07.12, 18:09
                            dasz radę zrobić sobie sama, tatuaże z henny to po prostu malowanie na ciele rozrobioną henną , poszperaj w necie znajdziesz sporo artykułów na ten temat.
                            • Gość: madika Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 23:21
                              Dzięki heh tylko trzeba umiec ;p a ja takie beztalencie do malowania;p i wogóle;p wez tu znajdz dobra henne i sie baw z nia no i zeby ladnie wyszlo
                              • Gość: bob Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.12, 08:46
                                tattoocobra.type.pl/ jest dobra i robi w Elblągu.
          • Gość: hmmm Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.13, 01:36
            Lipe robią dobrze
    • Gość: tatu Re: Tatuaż w Elblągu? IP: 46.7.81.* 25.07.12, 13:29
      ja polecam carnivale.Bardzo profesjonalny salon - tu ich wizytowka elblag-ogloszenia.pl/wizytowki.php
      • Gość: gość Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 22.08.12, 15:23
        Chytry dwa razy traci.
        Ten słynny Pablo z Carnivale albo dostanie w ryj za te świństwa które wyprawia albo zamknie to tak zwane "studio" i wróci tam skąd przyjechał.
        Nie zdziwiłbym się gdyby te wszystkie posty polecające Carnivalle były napisane przez niego tylko pod różnymi nickami.
        Przykład faceta bez jaj.
        • Gość: gość Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 16:44
          sam jesteś przykładem faceta bez jaj, szczeksz psie w necie a Carnivale jedzie dalej.Masz jaja ?To ku... przyjdz mu wjebać. Chłopaki z Carnivala jakoś się nie chowają , mało tego jako jedyni elblascy pojawiają się na ogólnopolskich konwentach tatuażu jako wystawcy i sciągają do Elblaga na spoty takich artystów jak Szot czy Zeus.
          Nastepny pajac z pogrózkami, pewnie ten sam wydzwaniał do studia że podłoży bombę.
    • Gość: gosć Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.play-internet.pl 30.08.12, 15:57
      Zamykają interes!!!!! Chyba się wystraszyli pogróżek!
      • Gość: Łysy Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.12, 23:43
        Tak dla ścisłości, to Carnivale się nie zamknęło, lecz przeniosło do większego lokalu obok , dołączył do nich także trzeci tatuażysta.Ponoć otwierają też drugi lokal w innej części miasta :)
        Brawo chłopaki, i pozdrowienia dla zazdrośników!
    • Gość: mała Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.12, 14:21
      ja osobiście polecam studio Carnivale tattoo miła atmosfera pełen profesjonalizm z pod ręki Kamila wychodzą cudeńka wiem co piszę robiłam w tym salonie cover i jest super....pozdreki dla całej ekipy z carnivale tattoo ul.1 maja (pasaż obok komisu)
      • Gość: zana Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.elblag.vectranet.pl 07.12.12, 22:51
        Ja polecam oddać się w ręce Kudłatego z avalon tattoo! Po pierwsze nie zanudzisz się siedząc ...czekając na koniec ... atmosfera jak u "kupla z podwórka "!
        Tatuaż wyszedł zaj**isty, przyszłam z własnym wzorem, wspólnie obgadaliśmy szczegóły! W sumie nie zdążyłam zapytać sie o nic.... cały schemat jak powinnam postępować "po" przedstawiał mi automatycznie. Teraz mam dzieło sztuki na plecach za niewielkie koszta.... i już odkładam złotówki na kolejne cacko:)
        • Gość: tylko nie kudłaty Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.13, 11:09
          Odradzam !!!
    • Gość: zainteresowana Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.13, 21:02
      Jaki salon polecacie?
      • Gość: Beti Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.13, 11:01
        Dast . Najdłużej działające studio w elblągu. Teraz się przenieśli z Podgórnej gdzieś na Dąbka .
        • Gość: Roguch Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.vc.shawcable.net 17.04.13, 20:13
          Bardzo mi zalezy na tatuazu na klacie tz.....Ogromny jelen na rykowisku.....Pomoszta co ziomale......
    • Gość: Kajka Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.14, 16:46
      Artur świetnie tatuuje, do tego ma niesamowitą rękę do szkicowania, ma swój profil na face, a pracuje w Carnivale.
    • Gość: thebest Re: Tatuaż w Elblągu? IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.14, 15:18
      Polecam przeglądnąć galerię tego elbląskiego studia:
      www.facebook.com/StudioTatuazuElblag
    • Gość: besttattoo Re: Tatuaż w Elblągu? IP: 93.105.161.* 05.02.15, 22:24
      Elbląskie Studio Tatuażu
      Płk.Dąbka 134/51 hala gildi
      W sprawie terminów 697806554
      galeria fb: StudioTatuażuElbląg
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się