czarnaalineczka 19.08.11, 22:15 Czy kobiecie a szczególnie matce przystoi spożywać te siki szatana ? Czemu kobiety omamione reklamani i owaldniete szponami feminizmu upaladlaja swe ciala i dusze ? Jak możemy temu przeciwdzialac ? Zapraszam do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:20 Piję czwarte, a więc z całą pewnością może Nie, nie miewam kaca, jutro do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:21 Aaaa, jestem matką trojga dzieci jak by co Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:23 Zaprawde powiadam ci nawroc sie!!!! pomysl !! jak mozesz plugawic cialo w ktorym nosilas dzieciatka pod piersia??? Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:27 > pomysl !! > jak mozesz plugawic cialo w ktorym nosilas dzieciatka pod piersia??? > Ha ! Do tego karmiłam tą piersią każde z nich zdecydowanie zbyt długo jak na forumowe standardy i piwem nie nazywam smakowego desperados, reeds czy innych smakowych. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:29 a dzieci widza jak pijesz i placza placza nad matka ktora bedzie potepiona pomysl o nich zwalcz zlo nalogu Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:39 i piwem nie nazywam smakowego desperados, reeds czy innych sm > akowych. Aha.Dzięki Tak więc ja piwa nie pijam. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:44 > Aha.Dzięki Do usług Tak więc ja piwa nie pijam. Tak jak by Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.09.11, 08:06 lafiorka2 napisała: > i piwem nie nazywam smakowego desperados, reeds czy innych sm > > akowych. > > Aha.Dzięki Tak więc ja piwa nie pijam. dla mnie to tak samo nie piwo blllllllllllllllllllllllllllllllle Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 23:37 A ja największe w swoim życiu ssanie na piwo miałam w ciąży Później nigdy mi tak nie smakowało. W tej chwili banalnie raczę się półwytrawnym czerwonym winkiem Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 23:40 Reedsów, desperadosów, czy nawet zwykłego jasnego z soczkiem nie trawię i nigdy nie trawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
platynowa_kostka_rubika Re: Czy kobieta może pić piwo ? 21.09.11, 19:45 Oczywiście, że nie. Piwo jest nieczyste i niezdrowe. Właściwym (co wiemy również z literatury, por. "Mistrz i Małgorzata") jest picie li tylko spirytusu (i głowa po nim nie boli!) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 21.09.11, 20:24 ale spiryt to chyba dla dam tylko Odpowiedz Link Zgłoś
platynowa_kostka_rubika Re: Czy kobieta może pić piwo ? 22.09.11, 12:48 Dama też kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:20 ale Ty mowisz o sikach szatana z reklam dla kobiet? imbir imbir?reds i inne? No to i ja ni wiem jak można się tym upadlać. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:22 Jestem przerazona wasza agresja i niewiedza walczcie z nalogiem wyspowiadajcie sie i poszukajcie grupy wsparcia nigdy nie jest za pozno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:24 Idź się napij, przejęłaś się czymś i teraz gadasz, jak potłuczona Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:28 wuika napisała: > Idź się napij wiecej nie zmieszcze ee tzn nawroc sie siostro pomodle sie za ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.09.11, 08:08 czarnaalineczka napisała: > wuika napisała: > > > Idź się napij > wiecej nie zmieszcze > > > ee tzn nawroc sie siostro > pomodle sie za ciebie czarnaalineczka vel Natanek Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:28 jak lubi, może jak nie lubi - nie może bo ją obrzydza (gorzkie - fuuuuuuuuj!) ja upadlam się pszenicznym, orkiszowym, z miodem - zawsze niepasteyzowanym i wiśnią w piwie - bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:32 > i wiśnią w piwie - bajka! opisz dokladnie swoj grzech Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn wedle życzeń czarna 19.08.11, 22:39 tylko żeby nie było, zem czarownica i kuszę do złego zresztą - w tym stanie stosu nie podpalisz, nie trafisz se no risk zatem daję linkusia www.browarkormoran.pl/Nasze-piwa/Wisnia-w-Piwie.html o nieba! jeszcze jest jabłko i śliwka w piwie a ja nic o tym nie wiedziałam AAAAAAAAAAAA!!!!!! ja znam 3 pierwsze miodne grzechy (patrz: nasze piwa) super są - pozostałe zapewne poznam po dzisiejszej lekturze bo na razie grzeszyłam w oparciu o widziany na półce asortyment sklepowy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wedle życzeń czarna 19.08.11, 22:41 Zaprawde powiadam ci grzech twoj ciezki Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn haha i jak się podobają grzechy? 19.08.11, 22:46 >bo na razie grzeszyłam w oparciu o widziany na półce asortyment sklepowy a teraz to se pójdę do jakini grzechu czyli sklepu specjalisycznego z saaaaaaaamym piwem i se je kupię wszystkie jak leci kocham Was, czarna i zuzu!!!!!!!!!!! dzięki wam sprawdziłam sobie tę stronkę, sama bym nie wpadła na to, na ile sposobów mogę grzeszyć z Kormoranem ju-hu!! zaczynam jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
nikulam Re: wedle życzeń czarna 23.09.11, 07:30 mniam dzięki za smakowitego linka Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy kobieta może pić piwo ? 17.09.11, 21:56 alineczko, daleko masz do Wrocka? tutaj fajnie się grzeszy w Spiżu (pszeniczne, żytnie, wszystko warzone na oczach spożywającego w dodatku niepasteryzowane i podawane z chlebem posmarowanym domowym smalcem ze skwarami) w każdym razie gotowa jestem sprowadzić Cię na bardzo złą drogę Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 17.09.11, 23:26 yenna_m napisała: > alineczko, daleko masz do Wrocka? google mowi ze ponad 7 godzin >i podawane z chlebem posmarowanym domowym smalcem ze skwarami no to se odpuszcze Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy kobieta może pić piwo ? 17.09.11, 23:31 e, wcale tego chleba jesc nie trzeba nie wsadzaja na sile do twarzy za to se mozna miejscowy browarek patologicznie strzelic patrząc się, jak ten browarek sie przyjemnie warzy Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy kobieta może pić piwo ? 18.09.11, 08:42 mają www.spiz.pl -- Nie brzmi to jak skomplikowana zabawa, ale najważniejsza zasada Bycia Grzecznym brzmi: kot powinien być grzeczny w taki sposób, by sprawić jak najwięcej problemów swojemu właścicielowi, który jednak nie może kota skarcić, bo przecież kot w tak oczywisty sposób stara się Być Grzeczny. (Kot w stanie czystym, T.Pratchett) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:36 az mnie zaintrygowały twe grzechy Tez bym tak pogrzeszyła. napisz wiecej Co złego jest w czapkach z nausznikami i wiązanych pod brodą?? Nowe wzory niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 23:42 A co to jest ta wiśnia w piwie? Muszę wiedzieć, bo ranka nie dożyję. Bo jak dotąd wiśnia to w spirytusiku, albo wiśnióweczka z sokiem bananowym. Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 23:43 Dobra już wiem, dopatrzyłam się linka Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Czy kobieta może pić piwo ? 21.08.11, 09:29 mówisz? yyyy to polewaj, polewaj....która to juz zgrzewka, yk....ósma? Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:28 Żabie siuśki. Tak, może pić. Odpowiedz Link Zgłoś
saga55-5 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:33 Ja nie wiem czy może, czy powinna ale ja piję. O zgrozo ! czasami w obecności dziecka. Czekam tylko kiedy moje dziecko zabiorą od patologicznej matki Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:32 Senojo Vilniaus - moje nowe chmielowe odkrycie! Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 22:37 Pijam "kobiece"piwa z rzadka i długo je sączę.Ale dlaczego kobiecie nie wolno wypic piwa? Mój mąż byłby zachwycony, gdybym w piątkowe wieczory siadała z nim i wypiła cho jedno piwko Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Musiałaś mi przypomnieć 19.08.11, 22:41 że mi dzisiaj nie wypalił wieczorek towarzysko - kompensacyjno - alkoholowy? Towarzystwo onlife nie dopisało to z imprezy nici. Bu! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Musiałaś mi przypomnieć 19.08.11, 22:43 a towarzystwo online to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Re: Musiałaś mi przypomnieć 19.08.11, 22:50 Z domu wyrwać się chciałam, otoczenie zmienić, dziobem do ludzi pokłapać a nie tylko w klawisze stukać. Poza tym w towarzystwie bardziej wypada coś przekąsić bo tak mlaskać nad klawiaturą... Odpowiedz Link Zgłoś
to_nie_my_toniemy Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 23:02 Matka a w szczególności imatka pić musi. Na trzeźwo nie da rady czytać niektórych postów na imatce Ale czy tobie tylko o piwo chodzi czy inne alkohole też podpadają pod "siki szatana" bo ja się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 23:05 Przestań. Porządne kobiety tego nie robią i nie zrobią. O. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 23:17 Właśnie pije drugą warkę strong Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn jak wam coś napisżę, to padniecie wszystkie:) 19.08.11, 23:31 otóż: idziemy se z chłopem wczoraj po Tesco (patologia wiem, ale najbliżej mamy) a tu na regale PRZECENIONE PIWO!!!! O POŁOWĘ!!!!!!!! pierwszy raz na oczy własne coś takiego widziałam ale do rzeczy: piwo było z datą ważności jeszcze tydzień ponad (data krótka, bo niepasteryzowane, Maćkowe) no i oczywiście nabyliśmy drogą kupna ilośc stosowną na weekend się chłodzą już mniam Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: jak wam coś napisżę, to padniecie wszystkie:) 19.08.11, 23:38 Czy wy, wstrętne patologie, pijacie to piwo z ojcami Waszych dzieci? To biedna progenitura ma pijanych rodziców! Nie szkodzi, że śpi, może się obudzić i zadzwonić na Niebieską Linię, do MOPSu, rzecznika praw dziecka czy po prostu na policję. I nie mówcie mi, że po 0,33 Żywca nie jest się pijanym Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: jak wam coś napisżę, to padniecie wszystkie:) 19.08.11, 23:45 > I nie mówcie mi, że po 0,33 Żywca nie jest się pijanym nie jest się - taka już ze mnie patologia chyba 0,33 spirolu by mi dopiero dało radę przy okazji stwierdzam, że dzierżę palmę pierwszeństwa w dziedzinie patologii 1. piję piwo 2. a nawet gorzej, bo piję mieszane wynalazki piwne 3. piję z chłopem 4. kupuję piwo w Tesco 5. kupuję piwo z przeceny 6. piję i nie jestem pijana Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Czy kobieta może pić piwo ? 19.08.11, 23:56 Myślę, że z poświeconego browaru może. www.kiper.com.pl/main.php?id=122 20 październik 2000 roku - dokonano uroczystego poświęcenia BROWARU KIPER oraz zamurowano materiały z przesłaniem i informacją dla przyszłych pokoleń (galeria) pl.wikipedia.org/wiki/Browar_Piastowski W 1946 roku administrator apostolski Karol Milik w obecności władz wojewódzkich poświęcił browar, któremu nadano nazwę "Piastowski". Po pięciu latach Browar Piastowski produkował 350 tysięcy hl piwa i 9 tys. ton słodu rocznie[3]. Czy śmiesz twierdzić, że biskupi i księża święcą siki szatana? Czy nie zajeżdża to herezją? Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 12:29 Mnie bardziej zdziwiło, że święcono państwowy browar w roku 1946 - a więc w momencie instalowania w Polsce władzy komunistycznej Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1970 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 08:14 Piwo dla debili siedzących przed telewizorem oglądających mecze, codziennie dwa piwka i marskość wątroby gotowa, albo poranne otwieranie piwka w pociągach przez alkoholików z tym mi się kojarzy piwo Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn no pacz pani! panno marianno... 20.08.11, 08:23 a Vueve Clicquot z czym się pannie kojarzy? a Kocour? A Maccabi? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 08:26 Nie wiem, czy przystoi, wali mnie to w lewą nerkę Kiedyś lubiłam i było jedno tylko piwo, które nazywało dębowe mocne. Żadne inne już nie. I wcale, ale to wcale nie przejmowałam się tym, czy mi stoi, przystoi albo przystawia się ta puszka/butelka z piwem. Teraz, hipotetycznie, gdybym miała do wyboru piwo czy wódkę, wybrałabym wódkę. Ale ja lubię szybki efekt, delektowanie się alko nigdy nie było dla mnie specjalnie pociągające O, np. ten pan, o tu! Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 08:58 w zasadzie ja też. po wódce kaca nie ma a filmik masakra. przecież tak można zejść! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 09:22 Fakt, masakra, jednak są tacy mistrzowie, którzy za flaszkę gotowi są życie poświęcić, ale to całkiem inna sprawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 08:37 wczoraj wieczorem wypiłam dwa i dzisiaj zdycham. aspiryna zaczyna dopiero działać., Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 08:40 współczuję choć zaocznie, bo nie miewam kaca- never, odpukać Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 09:30 chyba powinnaś pogadać z moją 5 latką.... Podczas pobytu nad morzem i wieczornych grillowań widziała mnie dwa razy z piwem (Reds). Dwa razy czyli dwa wieczory pod rząd. Drugiego wieczora podeszla do mnie i powiedziała, ze chyba jestem pijana, że juz drugi dzień piję, i że chyba mam problem zatem-czekam na kamienie Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 09:40 Nie może, bo ma potem kaca. Lepiej wódkę... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy kobieta może pić piwo ? 17.09.11, 21:58 czysty spirytus jednakowoż lepiej odkaża więc zdrowszy Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Przez was... 20.08.11, 12:31 Narobiłyście mi smaku tym wątkiem Właśnie włożyłam do lodówki małego Reddsa i czekam aż się schłodzi (tak, wiem, to "wynalazek", a nie prawdziwe piwo). Mąż był wczoraj na piwku z kolegami, a ja siedziałam z dzieckiem w domu. Dziś ja pracuje przed kompem niby, a mąż poszedł sobie gdzieś z dzieckiem... ...no i mam nadzieję, że ten Redds mnie wspomoże w mojej nudnej, żmudnej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn katia 20.08.11, 13:07 oj tam, nie narzekaj doceń, że możesz być patologią pijącą "wynalazki" i ta gama doznań za jedyne 3,19 PLN o smaku nie wspominając - mniam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka podsumowujac 20.08.11, 13:18 jestem przerazona wasza niemoralnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: podsumowujac 20.08.11, 13:31 Też jestem Na to tylko pół lytra na łeb pomoże.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: podsumowujac 20.08.11, 14:30 ee to ja niej bo mi 0,3 starczy moze ... Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: podsumowujac 17.09.11, 22:49 Podsumowując.. chciałabyś błysnąć, ale nawet te niby żarty w Twoim wykonaniu są żałosne.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: podsumowujac 17.09.11, 23:06 witam cie seredcznie psychofanko chcesz autograf ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: podsumowujac 17.09.11, 23:12 Żeby mieć psychofana to trzeba być kimś więcej niż Czarnaalineczka z poczuciem humoru na poziomie I gimnazjumP Ale jak chcesz sobie poprawić samopoczucie, to proszę bardzo.. mogę być psychofanka. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: podsumowujac 17.09.11, 23:19 no nie badz taka niesmiala :d i grzeb dalej Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: podsumowujac 17.09.11, 23:25 Wiesz co.. Będę jak Linda, powiem po prostu "Nie chce mi się z Tobą gadać". Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: podsumowujac 17.09.11, 23:27 to nie gadaj bedziesz mila wiecej czasu na szukanie moich starych watkow Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 14:48 przystoi, przystoi. osobiscie za piwem nie przepadam, wole wypic lampke wina badz dobrego drinka. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 15:42 ja tez sie zaraz ubzdryngole chata moja!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 15:45 Fuj, jak można pić piwo. Nawet gdyby mi ktoś dopłacił, nie wypiłabym. Obrzydlistwo. Zdecydowanie najgorsza rzecz, jaką można było stworzyć do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 21:20 ja się nie upadlam, bo mi śmierdzi, bue Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Czy kobieta może pić piwo ? 20.08.11, 21:31 Kobieta jak lubi to może. Ja nie lubię, bo gorzkie i śmierdzące. Piłam na początku karmienia piwo karmelowe (na pobudzenie laktacji) i to było spore poświęcenie z mojej strony. Na szczęście krótko to trwało. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Czy kobieta może pić piwo ? 21.08.11, 03:04 Aby poddać praktycznej próbie tezę szatańskich sików upadlających omamione feministki nawaliłam się dzisiaj piwem. Niestety na razie nie jestem wystarczająco obiektywna, aby kompetentnie ocenić stan mojej moralności. Może jak jutro wytrzeźwieję będę mogła coś więcej powiedzieć. Póki co nie widzę różnicy za cholerę... Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Czy kobieta może pić piwo ? 21.08.11, 09:06 Uwielbiam piwo. Piłam, piję i pić będę. Odpowiedz Link Zgłoś
djcargo Re: Czy kobieta może pić piwo ? 17.09.11, 21:48 Moja narzeczona udowadnia, że kobieta TEŻ może lubić piwo i nie musi być kojarzona z cienkimi drinkami czy winem. I jeszcze o tym piwie skubana pisze: Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy kobieta może pić piwo ? 17.09.11, 21:53 jeśli sobie nawarzy - jak najbardziej może Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Czy kobieta może pić piwo ? 17.09.11, 22:18 Może!!!! Ja piwo uwielbiam!!! I to takie normalne jasne, bez soków (bleee) i nie dla wszelkich wynalazków!!!! Reeds może być ewentualnie rano na kaca.... Piwo jest świetne!!! Nie istnieje dla mnie żaden inny alkohol! Odpowiedz Link Zgłoś