Dodaj do ulubionych

Jak mieć refren piosenki na dzwonek w telefonie?

22.08.11, 00:07
czy jest tu ktos obeznany i madry w temacie?
Chce miec refren piosenki na dzwonek w telefonie-jest mozliwe toto?
Jak che mieć piosenke w tel. to na wrzute wrzucam,potem zapiska,przerzucam i na telefon-ale sa takie piosenki gdzie ten początek się dłuzy..albo jest za cichy..ktos potrafi to mi łopatologicznie wytłumaczyc ?
jak dac sam refren?
p.s pewnie nikt bo od 7 lat bytnosci na forum zadaje pytania na które nikt tu nie umie odpowiedziec tongue_out
Obserwuj wątek
    • neptunka Re: Jak mieć refren piosenki na dzwonek w telefon 22.08.11, 00:11
      w moim telefonie jest opcja "kreator dzwonka". Jednym kliknięciem zaznaczam, w którym momencie piosenki ma się on zacząć, a drugim - gdzie ma się skonczyć. I tyle smile.
      • mamaemmy [...] 22.08.11, 00:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • angazetka Re: Jak mieć refren piosenki na dzwonek w telefon 22.08.11, 00:20
      Hm. Włącz komórkowy dyktafon, nagraj stosowny fragment piosenki i ustaw jako dzwonek.
      • mamaemmy Re: Jak mieć refren piosenki na dzwonek w telefon 22.08.11, 00:23
        no w sumie ujdzie...robilam tak kiedys

ale mój ex mąz umiał zrobic tak by dzwonek zaczynał sie od refrenu smile-ale co jak co jego nie spytam smile)) a moj N ma telefon który nawet loda robi więc mi nie pomoże tongue_out z moja bylejaka nokią iks cos tam
    • neptunka a takie coś? 22.08.11, 00:27
      www.programs.pl/wideo-128-Jak_przyciac_piosenke_na_dzwonek_w_programie_Mp3_Knife.html
      • neptunka albo 22.08.11, 00:29
        www.dzwonek4u.pl/
    • mika_p Re: Jak mieć refren piosenki na dzwonek w telefon 22.08.11, 00:58
      Poszukaj w necie programu do przycinania mp3, przytnij i dalej zrób to samo, co zwykle.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka