Dodaj do ulubionych

Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube?

26.09.13, 15:13
Pytanie jak w tytule - ciekawa jestem, mam urlop i nie mam nic lepszego do roboty wink.
Oglądacie jakieś kanały tematyczne?

Ja urodowe - niektóre, bo prowadzą je fajne/ mające w interesującym mnie temacie wiedzę osoby, a niektóre - dla śmiechu (tutaj brylują jutubowe celebrytki, którym się pupach poprzewracało z nadmiaru darmowych kosmetyków otrzymywanych do testów).

Chętnie też oglądam kanał prowadzony przez Polkę o życiu codziennym i meandrach emigracji w Australii.
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: 26.09.13, 16:38
      www.youtube.com/user/texasgirly1979
      Moj ulubiony smile

A te wszystkie beauty gurus, hauls i room tours to moja latorosl oglada, a ja nie cierpie!
      • rhaenyra Re: 26.09.13, 18:07
        tez szarkiego ogladam big_grin
    • joa66 Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 16:41
      Kanałów tematycznych nie, ale filmy tak. Czasami teatr.

p.s. o muzyce nie wspominam, bo to oczywiste
    • shellerka Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 18:04
      tak. Abstrachuje tv oglądam i płaczę ze śmiechu.
    • tosterowa Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 19:23
      Red Lipstick Monster - bardzo lubięsmile
      • kariwitch00 Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 20:01
        Tak ta dziewczyna jest zdolna manualnie bo nie o wszystkich pannach z tych kanalow urodowych mozna to powiedziec. Niektore nie potrafia sie wymalowac, ubiera na siebie rzeczy kompletnie nie pasujace do siebie i twierdza ze kwiatek do kożucha to przelamanie a nie brak wyczucia i gustu.Czasami rece opadają.
    • krolowa_online Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 19:46
      tez o Australii- Hanie Smajdor uwielbim
      Sebastiana Barycze I jego podroze
      Manka i Dorotke
      inne sporadycznie
      • thorgalla Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 20:36
        krolowa_online napisał:
        > tez o Australii- Hanie Smajdor uwielbim
        Dzięki,obejrzałam kilka jej (ich) filmików.

Cała prawda o naszej kochanej ojczyźnie.
        Ja swoich znajomych nie zachęcam do wizyt w Polsce bo bym się ze wstydu pod ziemię zapadła.
    • kariwitch00 Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 21:01
      Tez masz to wrazenie ze niektore ocieraja sie o smiesznosc z tym gwiazdorzeniem i przedstawianiem swojej dzialalnosci na youtube jako kariere nad kariery?Te celebrytki zachwouja sie od jakiegos czasu dosc ciekawie tak jakby faktycznie poprzewracało sie w glowie z nadmiaru darmowych kosmetyków i jakis umów marketingowych na zasadzie pokaze to za pare PLN bo oglada mnie 25 tys osob
      • naplaze Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 21:30
        To nie jest parę pln.
        fashionelka.pl/pytania-i-odpowiedzi-cz-2/
        [tu co prawda o blogu, nie vlogu, ale przy videoblogach stawki są podobne]
        • naplaze Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 21:39
          Aha, jeśli ktoś nie chce czytać całego wywiadu: blogerzy mogą wyciągnąć do 50 tys. miesięcznie.
        • kariwitch00 Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 21:42
          Na dzień dzisiejszy wpis sponsorowany to koszt 4-6tys zł, Organizacja konkursu 5-7tys zł, wyświetlanie banera 2000zl/tydz. Miesięczna kampania reklamowa na wyłączność 30-50tys zł

No więc przestaje mnie dziwic ze dziewczyna ktora kiedys bylo ledwo stac na H&M, kupowala i pokazywala jakies 4 lata jak jeszcze nie bylo to takie popularne ziaję i bardzo tanie kosmetyki, dzis paraduje z markowymi torebkami i pokazuje shoppingi na jakie jezdzi w Europie i zagraniczne wojaże.
    • paul_ina Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 21:09
      MAX TV

Programy Mariusza Maxa Kolonko "Mówię jak jest" - super!
      • wioskowy_glupek Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 21:19
        www.youtube.com/channel/UCB2527zGV3A0Km_quJiUaeQ
        www.youtube.com/channel/UCO_vmeInQm5Z6dEZ6R5Kk0A
        www.youtube.com/channel/UCXzySgo3V9KysSfELFLMAeA
        • marina2 Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 21:56
          Max tv
    • bombastycznie Re: Czy ematka ogląda jakieś kanały na youtube? 26.09.13, 22:40
      mam kilkanaście subskrypcji, regularnie oglądam itsjudylife( i ich osobne kanały, itsjudytime, BenjiManTv), poza tym uwielbiam kanały kulinarne, moje ulubione to Laura in the kitchen, mam też kilka urodowych i z ćwiczeniami fitness

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka