mary_lu 14.12.13, 17:05 ... się wtrącają. Teściowa i szwagierka to mama i ja Narzeczony siostry właśnie przyniósł prezent gwiazdkowy dla niej, żeby cichcem POCHWALIĆ SIĘ mojej mamie. Naszym zdaniem - niewypał. Morda w kubeł, czy wręcz przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:19 mary_lu napisała: > Teściowa i szwagierka to mama i ja > > Narzeczony siostry właśnie przyniósł prezent gwiazdkowy dla niej, żeby cichcem > POCHWALIĆ SIĘ mojej mamie. Naszym zdaniem - niewypał. Morda w kubeł, czy wręcz > przeciwnie? W kubeł. Gdyby się radził PRZED zakupem to co innego. Siostrze cudowność narzeczonego może przesłonić nietrafiony prezent.. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:36 napisz co kupil to ocenimy Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:43 wibrator? Jak tak to w kubel Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:44 www.unitednude.com/eamz-ankle-bootie-black-nappa-1327 Nie chodzi o wygląd butów, ale są o pół numeru za małe, chodzić się raczej w nich nie da, ani samochodu prowadzić. Stać i szczerzyć się jedynie ale w sumie dlaczego nie... Ja będę siedzieć cicho, mama się rwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:47 Powiedzieć.. buty koszmarne, niech je zwróci do sklepu, jeśli się da. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:48 Trumniaki? I za ciasne? No to faktycznie problem, ale nie Wasz, tylko obdarowanej. Siedźcie cicho i okłady z lodu dla narzeczonego przygotowujcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:52 Straszne te buty. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 18:04 O ja... One naprawdę tyle kosztują ile ja tam widzę?! Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 18:22 A ja jestem inna i mi się buty nawet podobają. Ale o rozmiarze bym bezwzględnie powiedziała, później może być za późno na wymianę. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 19:21 E tam... Chodzic siostra w nich raczej nie bedzie bardziej lezec na plecach >> Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 20:48 A moze wlasnie o to chodzi? Moze ona je tylko w jednej sytuacji zakladac bedzie... Aha, a tak w ogole to jak pierwszy raz spojrzalam na to zdjecie pomyslalam, ze te buty sa plaskie i opieraja sie na czyms, tak zeby na zdjeciu lepiej wygladaly Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 21:10 jematkajakichmalo napisała: > A moze wlasnie o to chodzi? Moze ona je tylko w jednej sytuacji zakladac bed > zie... > Nie noo, co to za seks w za ciasnych butach?!? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 21:19 Rozne sa zboczenia. nie nam osadzac Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:52 Wykorzystaj PRZESĄD, ze butow nie kupujemy w prezencie, bo dziewczyna pojdzie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:54 O tak, swietny pomysl! A jak sie uprze to przynajmniej powiedzcie, ze za male i niech wymieni. Wyglad to kwestia gustu, ale o rozmiarze spokojnie mozecie powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: P.S. 14.12.13, 17:56 zapomnialabym... buty masakra i koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:55 bei napisała: > Wykorzystaj PRZESĄD, ze butow nie kupujemy w prezencie, bo dziewczyna pojdzie s > obie patrząc na zalinkowany okaz buta można też dodać "i nie ma co się jej dziwić" - ale to tylko jak narzeczony z tych wyluzowanych Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:57 W tych nigdzie nie pójdzie. Musi ucapić się misia kurczowo, bo wywinie orła po pierwszym kroku Ani w moją wiarę w przesądy chłopak nie uwierzy, ani do niego to nie trafi, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 18:00 nie wyglądają na niewygodne, nie są też wysokie, ale jakieś takie poczwarne.. zresztą czy to jest na pewno jego pomysł nabyć taki oryginał? może mu siostra o nich wspominała i dlatego kupił? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 18:28 Niewygodne, mierzyłam. W obcasach o tej wysokości chadzam na co dzień. Siostra lubi tę firmę, ale co do tego modelu to mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
adorra0 Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 18:19 Musi ucapić się misia kurczowo, i może o to misiowi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 17:59 ej no pisze się głupia, głupia teściowa a nie gupia Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 18:26 Sie nie znasz. Z pewnością gUpia, teściowa zwłaszcza, choć błąd w tamtym zdaniu też jest, bo powinno być wtrANca. I jeszcze zawsze się pisze "teściu lubiał wypić". Odpowiedz Link Zgłoś
cygarietka Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 19:12 > I jeszcze zawsze się pisze "teściu lubiał wypić". umarłam...... A z "kwiatków" to od koleżanki często słyszałam DŹWI i KUPYWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 18:05 Ja bym powiedziała o numeracji. Pomijam stylistykę obuwia ale siosta pewnie jak zakochana będzie chciała je założyć żeby mu przyjemność zrobić. Po co ma dziewczyna cierpieć katusze fizyczne jak i tak będzie cierpieć estetycznie ?? Może się tez okazać ze większych już nie ma i musi absztyfikant wybrać inne tylko go wtedy może delikatnie naprowadz na coś ładnego Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Z cyklu gupia teściowa i szwagierka jędza... 14.12.13, 20:09 buty sa mega koszmarne.... ale przesad taki jest rzeczywiscie i mozesz ze zmartwiona mina powiedziec o nim bratu, po czym dodaj ze i tak sa za małe wiec moze to ZNAK Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama