Dodaj do ulubionych

Sara Boruc - co myślicie?

22.10.14, 22:36
Obejrzałam sobie właśnie wczorajszy odcinek Kuby Wojewódzkiego z Borucami i jestem mile zaskoczona Sarą. Wszyscy ją tak oczerniają, że lekceważy biednych, że wydaje na głupoty pieniądze męża, że jest wyniosła itp itd. Generalnie same niemiłe rzeczy, a tu takie zaskoczenie. Zupełnie miła, fajna dziewczyna, do tego bardzo ładna i uśmiechnięta. Czy któraś z mam oglądała i ma podobne zdanie?
Obserwuj wątek
    • totorotot Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 22:43
      niestety byłam skazana na ten badziew jeśli chciałam mieć wygłaskaną przez męża głowę i plecy- i niestety z intelektu to pani najbardziej wyrosły włosy
      • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 22:49
        totorotot napisała:

> niestety byłam skazana na ten badziew jeśli chciałam mieć wygłaskaną przez męża
        > głowę i plecy- i niestety z intelektu to pani najbardziej wyrosły włosy

Jej intelekt ciężko mi ocenić na podstawie tego odcinka. Wojewódzki prowadził go tak, aby wszystko zmierzało w kierunku modowo-małżenskim. W sumie to program rozrywkowy.
        • totorotot Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 22:56
          A Peszek u Kupy widziałaś? A Kasię Nosowską? A Anię Przybylską?
          • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 23:03
            totorotot napisała:

> A Peszek u Kupy widziałaś? A Kasię Nosowską? A Anię Przybylską?

Kuba zawsze dobiera pytania pod kątem danej osoby. Na pewno z Sarą nie będzie dyskutował o książkach, polityce itp bo oglądalność by mu spadła. Rozmawia głównie na tematy z jakimi związane są te osoby. Ciężko więc mi ocenić jej intelekt, ale po bardzo złej pierwszej mojej ocenie (opartej głównie na tym co przeczytałam na różnych portalach) to drugie wrażenie było pozytywne. Tzn jest uśmiechnięta i nie sprawia wrażenie wyniosłej. Ma kasę, no cóż. Jest ładna, niefajnie. W Polsce za to ludzi się nie kocha. W Polsce kocha się tych, którzy ledwo żyją od 1 do 1, mają 6 dzieci do wykarmienia i męża alkoholika. Takie osoby wzbudzają z reguły największy szacunek.
            • mid.week Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 17:41
              Ma kasę, no cóż. Jest ładna, niefajnie. W
              > Polsce za to ludzi się nie kocha.

Całe szczęście, że do wielbienia przez masy nie wystarczy być ładnym i bogatym. Znaczy się, że masy nie takie głupie.
    • kkalipso Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 22:49
      Oglądać nie oglądałam nie mam zdania. Za to przeczytałam to...

natemat.pl/121319,znienawidzona-zona-boruca-odpowiada-polakom-i-za-to-ja-lubimy-5-najlepszych-tekstow
      • nolus Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 22:49
        Nie oglądałam,ale planuję sobie jeszcze to nadrobić na TVN Player. Opinia na portalach plotkarskich jest dla pani Boruc miażdżąca,ale trudno żeby było inaczej kiedy internauci to chyba głównie przedstawiciele pokolenia 1680 zł brutto.Chwalenie się na prawo i lewo zakupami za grubą kasę,i to nie swoją a męża to kręcenie sobie bata na swój własny tyłek,ale...Sara nie mieszka przecież w Polsce wink To co gada jakoś nie zwraca mojej uwagi,a co do wrażenia na podstawie wyglądu,to generalnie mnie drażni - uroda z racji pochodzenia nie całkiem europejska,jednemu się spodoba a drugiemu nie.Nie jest to typ powszechnie lubiany,to widać a jeszcze lepiej słychać.Mnie najbardziej drażni jej yyy...mimika - nie zawsze jest dla mnie czytelna.Nie wiem czy nie potrafi jej kontrolować,czy też te drażniące grymasy twarzy to po prostu jej "ja".
        • nolus Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 22:52
          Biorąc pod uwagę kobiety żyjące ze swojego męża albo wyglądu,albo jednego i drugiego,to od Sary wolę Marinę Łuczenko.Ale mimo wszystko Sara robi na mnie lepsze wrażenie niż pontoniara Siwiec.
          • aneta-skarpeta Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 09:55
            ja tez byłam mile zaskoczona Sarą u Wojewódzkiego.
            Miła, sympatyczna, swój rozum ma- nie jest tytanem intelektu, ale nie jest też głupia

podobało mi się co i jak mówiła- chocby to o kasie męża- ma możliwość to korzysta z kasy męża- mężowi nie przeszkadza- nie widzę problemu- przeciez nie mówi, że sama zarobiła
          • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 10:22
            nolus napisała:

> Biorąc pod uwagę kobiety żyjące ze swojego męża albo wyglądu,albo jednego i dr
            > ugiego,to od Sary wolę Marinę Łuczenko.

Oj nie, dla mnie ona jest mega wyniosła i zarozumiała.
    • diademonde Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 22:52
      Oglądałam, ale nie od samego początku, więc do połowy myślałam sobie jaka ta siostra Krupy nawet rozgarnięta......
    • jolunia01 Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 23:07
      Taaa, bardzo miła, zwłaszcza jak opowiada, że przyszła do niej taka "z podkulonym ogonem, starsza pani". Kultura baaardzo wysokich lotów, tak wysokich, że ją z oczu straciłam.
      • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 23:15
        jolunia01 napisała:

> Taaa, bardzo miła, zwłaszcza jak opowiada, że przyszła do niej taka "z podkulon
        > ym ogonem, starsza pani". Kultura baaardzo wysokich lotów, tak wysokich, że ją
        > z oczu straciłam.

Tak ją bardzo lekko określiła po tym co ta dziennikarka o niej napisała.
        • kariwitch00 Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 23:24
          Piękna, bardzo mi się podoba wizualnie, widac tez ze ma spokoj w głowie, nie jest skoncentrowana na tym jak wygląda poniewaz ma pewność ze jest dobrze,w miare naturalnie sie zachowuje i to powoduje że nie odbiera się jej jako wyniosłej. Natomiast nie jest to jakas ciekawa osobowosc, czy inteligentna babka, powiedzialabym nawet ze nie jest zbyt ogarnieta,ja mialam wrazenie ze kazdym kolejnym tekstem pogrąza wizerunek Boruca, zresztą on chyba wlasnie tak to odebierał sądzac po reakcjach.Chciala byc wesola naturalna ale jednak palneła kilka nie za bardzo pasujacych męzowi tekstów wink
          • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 23:41
            kariwitch00 napisała:

> Chciala byc wesola naturalna ale jednak palneła kilka nie za bardzo pasujacych męzowi tekstów wink

Widocznie się za bardzo wyluzowała.

• 3-mamuska Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:09
              No dokładnie, bez cienia kultury ciagle przerywała mężowi, testy ośmieszające meza.
              Dno jak dla mnie.
              • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:14
                3-mamuska napisała:

> No dokładnie, bez cienia kultury ciagle przerywała mężowi, testy ośmieszające m
                > eza.
                > Dno jak dla mnie.

Dla mnie była to raczej normalna rozmowa niż przerywanie. Może raz walnęła za dużo z tą bójką, ale czy każdy jest taki we wszystkim poprawny? U Wojewódzkiego wypadła dobrze, naturalnie, sympatycznie. Rozmowa z nią się kleiła, była bardzo otwarta, bez niepotrzebnej spiny i kija w d.psku.
          • peggy_su Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 23:45
            Odniosłam podobne wrażenie.
            Tylko nie rozumiem czemu ten Boruc taki zestresowany. Dla odmiany uważam, że specjalnie mu ona nie zaszkodziła. Raczej chciała mu dodać otuchy, bo spięty był.
            • aneta-skarpeta Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 09:57
              on był zestresowany, bo on taki wyważony na codzień nie jest

wystarczy obejrzeć jakiś starszy wywiad- czesiek, rozrabiaka, jebaka

on nawet innym głowem mówi teraz- tak pod nosem- i zdecydowanie mniej

oni wbrew pozorom bardzo do siebie pasują
              • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 10:12
                aneta-skarpeta napisała:

> on był zestresowany, bo on taki wyważony na codzień nie jest
                >
                > wystarczy obejrzeć jakiś starszy wywiad- czesiek, rozrabiaka, jebaka

Może nie lubi się wywnętrzać, zwłaszcza przed kamerami. Pasują do siebie wizualnie i uzupełniają się charakterami.
                Według mnie jest sto razy ładniejsza od Siwiec i tych jej ust glonojada i nie wygląda na taką pustą.
                • kariwitch00 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:23
                  Ja myśle że Boruc to typ narcystycznego buca, w zalezności od tego gdzie sie akurat znajduje wypowiada roznie to prezentuje, u Wojewódzkiego był z żona i mial swiadomosc duzej oglądalności tego programu a takze tego ze będą surowo oceniani przez milioy ludzi( bo to nie jest para ktora ma kredyt sympatii widza, tłumy tez nie czują do boruców respektu szacunku i podziwu z opadem szczeny jaki marzy sie arturowi) widać więc że bardzo zależało mu na tym jak wypadną.
                  Siwiec to jest trzecia liga przy Boruc bo mimo ze są podobnie doinwestowane Boruc ma zupelnie inne warunki wyjściowe, jest piekna , wizerunek ciuchy to tylko podbijają a Siwiec to przecietna laska zrobiona na piękną i te roznice miedzy nimi widać bardzo.
                  • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:35
                    kariwitch00 napisała:

> Boruc ma zupelnie inne warunki wyjściowe, jest piekna , wizerunek ciuchy to tylko
                    > podbijają

U niej w twarzy kompletnie nie widać interwencji chirurga. Ma ładne włosy, oczy, uśmiech, sposób bycia co na pewno dodaje uroku. Do tego odpowiedni makijaż i dobrze dobrane ciuchy robią swoje.
                    • mary_lu Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:52
                      Bo chirurga tam nie było, tylko dermatolog ze strzykawką. A nawet kilkoma.
                      • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:59
                        mary_lu napisała:

> Bo chirurga tam nie było, tylko dermatolog ze strzykawką. A nawet kilkoma.

Wydaje mi się, że w dużej mierze nietuzinkową urodę zawdzięcza swoim korzeniom.

• lilly_about Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:02
                          Pamiętaj, ze dla rasowej ematki każda znana, bogata i atrakcyjna nie jest dziełem przypadku wink
                          • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:04
                            lilly_about napisała:

> Pamiętaj, ze dla rasowej ematki każda znana, bogata i atrakcyjna nie jest dzieł
                            > em przypadku wink

No tak smile I jeszcze obowiązkowo musi być głupia.
                            • lilly_about Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:09
                              I mieć bucowatego męża!
                              • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:21
                                Żeby uznano kobietę za mądrą musi prawić o polityce, literaturze itp itd i obowiązkowo z grobową miną na twarzy. Jak się za często uśmiecha to idiotka wink
                                • mary_lu Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:32
                                  Nie, wystarczy że nie gada wyłącznie o zakupach.
                                  • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:38
                                    mary_lu napisała:

> Nie, wystarczy że nie gada wyłącznie o zakupach.

Odpowiadała na pytania. Znana jest głównie z tego, że prowadzi bloga i jest żona piłkarza.
                                    • lady-z-gaga Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:41
                                      >Znana jest głównie z tego, że prowadzi bloga i jest żona piłkarza.

big_grin big_grin big_grin
                                      • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 16:53
                                        >Znana jest głównie z tego, że prowadzi bloga i jest żona piłkarza.

I to jest najlepsze podsumowanie.
                                        • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 18:52
                                          I była w Idolu jeszcze.
                                          • polskienormy Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 21:10
                                            To jest jakas twoja znajoma czy co, ze takie bzdety o niej wiesz i tak cie to fascynuje?
                              • kariwitch00 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:38
                                W Polsce ludzie nie tyle mają alergię na pieknych młodych i bogatych co na pewnych siebie, pewnych swojej atrakcyjnosci,pozycji itd Dopóki taka piękna nadziana kobieta będzie skromna i naturalna, nie da znac po sobie i odczuć innym jak bardzo dobrze czuje w swoim życiu i ciele będzie ok wink My mamy sraczkę i alergie narodową na wyniosłosc wywyzszanie się na pewnych siebie ludzi to budzi zbiorową antypatię a nie sam stan konta wygląd itd big_grin
                                • lilly_about amen 23.10.14, 12:44

• agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:50
                                  kariwitch00 napisała:

> W Polsce ludzie nie tyle mają alergię na pieknych młodych i bogatych co na pewn
                                  > ych siebie, pewnych swojej atrakcyjnosci,pozycji itd Dopóki taka piękna nadzia
                                  > na kobieta będzie skromna i naturalna, nie da znac po sobie i odczuć innym jak
                                  > bardzo dobrze czuje w swoim życiu i ciele będzie ok wink My mamy sraczkę i alerg
                                  > ie narodową na wyniosłosc wywyzszanie się na pewnych siebie ludzi to budzi zbio
                                  > rową antypatię a nie sam stan konta wygląd itd big_grin

Po prostu Polki są bardzo zakompleksione, nie lubią kobiet ładniejszych od siebie. Jeżeli widzą ładniejszą panią od razu starają się dowieść, że to nie jest dziełem natury oraz że pani ma niski iloraz inteligencji. Ale jak ktoś jest brzydki to łatwiej uwierzyć w jego intelekt.
                                  Teraz sobie myślę, że jak się spotykam nieraz z koleżankami i gadamy o jakiś pierdołach, śmiejemy się z głupot to ktoś może sobie odebrać nas jako głupie idiotki. Widzi nas przez jakiś tam moment, a my tylko o pierdołach. No cóż, jeżeli ktoś ma takie płytkie myślenie to tylko współczuć. Współczuć tego myślenia i tego, że w życiu są tak śmiertelnie poważni.
                                  • kariwitch00 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:56
                                    No więc Sara nie poleciala np manierą Joanny Horodyńskiej i zyskała w programie Wojewódzkiego,gdyby nie była wyluzowana to by był hejt na hejcie ale nie dlatego ze ładna że przy kasie ale że jest wyniosła, wywyższa się jest pewna siebie, czuje sie lepsza itd tacy sa ludzie w Polsce. Przybylska piękna młoda i bogata ale jaka swojska jaka skromna normalna cala Polska ją pochowala, chowa do dziś mimo że minęło kilka tygodni a Rosati, Horodynska to by sami ukatrupili no bo te to tylko wyniosłe pindy big_grin
                                    • mary_lu Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:04
                                      A co tam porównujesz - Horodyńska jest poza kategoriami, bo sama się podstawia ze swoimi programami i strasznymi ciuchami, Rosati popłynęła przez romanse ze starymi dziadami i niepłacenie Pudelkowi.

Borucowa i Siwiec jadą na jednym koniu - nie można zdzierżyć nachalnego promowania pustych, wypindrowanych, rozwiązłych, bezkrytycznych panienek.
                                      • kariwitch00 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:19
                                        No ale na jakim poziomie intelektualnym była Przybylska, pisało sie o niej że mądra, cudownamio ze wypuszczala mase bzdurek w programach rozrywkowych, nie byłą tez wybitną aktorką obiektywnie,proszę cię...to w jaki spsob o niej myslaly tłumy jest efekt odbioru jako całości, dla ludzi skromna i normalna nie wyniosła więc lubiana kij tam uroda i stan konta.
                                    • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:06
                                      kariwitch00 napisała:

> Przybylska piękna młoda i bogata ale jaka swojska jaka skromna normalna cala Polska ją pochowala, chowa do dziś mimo że minęło kilka tygodni

A w programie u Wojewódzkiego (w tym z Pirógiem) gadała różnych pierdołach - o brudzie między palcami u nóg, cellulicie, rozstępach i wkładała sobie chusteczkę/pieluchę między nogi. Ale ja na tej podstawie nie oceniam kogoś. Bo jest czas na śmiech, na gadanie o pierdołach i jest czas na poważne tematy.
                                  • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:01
                                    Ale pitolisz. Sara Boruc jest bardzo ładna, ale nic poza tym. Tak ja i Boruc. Zdecydowanie wolę mądrych ludzi, a jak do tego są piękni to super.
                                    • lilly_about Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:03
                                      Ale co ci mądrzy widzą w tobie? Czy to nie jest tak, ze swój do swego ciągnie?
                                  • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:02
                                    Zresztą, sorry, laska biorąca się za żonatego faceta może liczyć wyłącznie na moje politowanie.
                                    • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:09
                                      wyznawczyniiwielkiegoczerwia napisała:

> Zresztą, sorry, laska biorąca się za żonatego faceta może liczyć wyłącznie na m
                                      > oje politowanie.

To inna sprawa, ale chyba niemająca nic wspólnego z intelektem.
                                      • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:11

>To inna sprawa, ale chyba niemająca nic wspólnego z intelektem.

Wbrew pozorom-owszem ma.
                                  • kariwitch00 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:02
                                    Agnieszka w Polsce mozna miec pieniadze, urodę pozycje ale trzeba byc przy tym skromnym normalnym a co absurdalne lekko najlepiej sprawiac wrazenie zakompleksionego mimo sukcesów i cie ludzie beda lubieć akceptowac przypisywac ci dobre cechy mimo ze mas zwiecej niz oni, to nie jest hejt o kasę o ciuchy o urodę wink
                                    • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:22
                                      kariwitch00 napisała:

> Agnieszka w Polsce mozna miec pieniadze, urodę pozycje ale trzeba byc przy tym
                                      > skromnym normalnym a co absurdalne lekko najlepiej sprawiac wrazenie zakompleks
                                      > ionego mimo sukcesów i cie ludzie beda lubieć akceptowac przypisywac ci dobre c
                                      > echy mimo ze mas zwiecej niz oni, to nie jest hejt o kasę o ciuchy o urodę wink

A najlepiej być biednym, smutnym i zakompleksionym, wtedy sami leczymy swoje kompleksy i takie osoby są nam bliskie, czujemy się lepsi. Dlatego różne talent show wygrywają często jakieś Klaudie Kulawik.
                            • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:11
                              Jacha.
                              Porównaj sobie Annę Lewandowską-piękną, odnoszącą WŁASNE SUKCESY (mistrzyni świata), wykształconą, sporo zarabiającą do Sary Boruc, która jest jedynie dodatkiem do męża, pięknym owszem, ale nic poza tym.
                              • lilly_about Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:14
                                Ale przeszkadza ci to? Bo Sarze chyba niespecjalnie.
                              • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:22

> Jacha.
                                > Porównaj sobie Annę Lewandowską-piękną, odnoszącą WŁASNE SUKCESY (mistrzyni świ
                                > ata), wykształconą, sporo zarabiającą

Na Lewandowską też jadą ostro.
                          • mary_lu Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:10
                            Chcesz udowodnić, że Sara Boruc to tylko piękna i utalentowana dziewczyna, która stała się znana przez przypadek, a swoich partnerów poznawała w kościele i na uczelni?
                      • kariwitch00 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:03
                        Nie ważne ale u niej te wszystkie zabiegi makijaze dbanie o sylwetke służyło podbiciu podrasowaniu naturalnej urody a nie zrobieniu baby na nowo przemiana z przecietnej w pięknośc i atrakcyjnośc. Generalnie kobiety piłkarzy to niestety zazwyczaj wlasnie jedynie bardzo dobrze doinwestowane kobiety o przecietnych warunkach, przecietnych rysach twarzy.Nie wiem ile jest kobiet ktore mają naturalny super potecjał w wyglądzie poza Iriną Shayk yyyy a na naszym podwórku to już wogóle szkoda nawet się odzywac na ten temat.
                        • kariwitch00 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:07
                          Na naszym podwórku naturalny potencjał naturalny ma dla mnie wlasnie Boruc, rowniez Marina bo przeciez nie żona Koseckiego yyy
                        • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:09
                          kariwitch00 napisała:

> Nie wiem ile jest kobiet ktore mają naturalny super potecjał w wyglądzie poza Iriną Shayk

Cudna jest. Zgadzam się.

> yyyy a na naszym podwórku to już wogóle szkoda nawet się odzywac na ten temat.

Ola Kosecka ? wink

• kariwitch00 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:13
                            www.google.pl/search?q=%C5%BCona+koseckiego&biw=1242&bih=594&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LNNIVO2zGYHXywP97QE&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=nlD8OgEJtpnU-M%253A%3Be2wBQXzud4JwQM%3Bhttp%253A%252F%252Fbi.gazeta.pl%252Fim%252Fbc%252Fa5%252Ff8%252Fz16295356V.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.plotek.pl%252Fplotek%252F51%252C79592%252C16294122.html%253Fi%253D5%3B960%3B577
                            Widzisz to jest wlasnie taki typ ktory nawet jak bedzie całe zycie na diecie i bedzie wydawal na siebie duze sumy pieniedzy to z niej nie wyciszniesz więcej bo nie ma potecjału.
                    • polskienormy Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 17:19
                      Wczoraj poczytalam sobie na forum watek o byciu zla matka, byl ciekawy. Dzis wchodze na ten wlasnie, bo nazwisko Boruc kojarze- facet puscil plame wiele razy, ale ze jego zona moze wywolywac takie zainteresowanie (chyba ze ona reprezentuje Polske w jakiejs dziedzinie, to przepraszam), to naprawde "podziwiam". Dziewczyny, czy wy nie macie swojego zycia? Naprawde mozna zabierac 5 czy nawet wiecej razy glos w takiej nieistotnej sprawie???
      • totorotot Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 23:38
        Nie wiem, czy spotkałaś się kiedyś z takim typem kobiety, pozornie spolegliwej, pobożnej, uległej,etc., w istocie bulgocących pod skórą nienawiścia i chęcią zaszkodzenia ofierze z uniżonym czołem wbijających jej nóż między żebra. Znam ten obludny a charakterystyczny typ, to jest kwintesencja najgorszości, uciekam w podskokach jak najdalej.
        Literatura pełna jest takich osobników, chocby Tatuffe, Uriasz Heep etc.
        • konsta-is-me Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 17:02
          Uriasz Heep jest czesciowo usprawiedliwiony przez trudne dziecinstwo wink
    • czar_bajry Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 23:36
      Zupełnie miła, fajna dziewczyna, do tego b
      > ardzo ładna i uśmiechnięta. Czy któraś z mam oglądała i ma podobne zdanie

Naprawdę po godz. programie Wojewódzkiego wyrobiłaś sobie zdanie o jakiejś osobie...?
      • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 22.10.14, 23:44
        czar_bajry napisała:

> Naprawdę po godz. programie Wojewódzkiego wyrobiłaś sobie zdanie o jakiejś osob
        > ie...?

To moje drugie wrażenie wink

A jeśli chodzi o sam wygląd to bardzo ładna, bezdyskusyjnie dla mnie.
    • panirogalik Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 00:00
      Hejt na nią moim zdaniem się zaczął gdy wyszło na jaw, że jest to była dziewczyna gangstera i ma z nim dziecko.
      • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 00:02
        i gdy Boruc zostawił dla niej pierwszą żonę z małym dzieckiem.
    • lady-z-gaga Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 07:57
      Myslimy, że to wielka znakomitość jest. Kultowa postac, wiele osiągnęła w życiu i dlatego tutaj nikt nie spyta "a kto zacz?", jak w wątku o Oskarze de La Rencie. smile
      • cosmetic.wipes Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 08:05
        Ja właśnie miałam spytać, ale po przeczytaniu wątku już wiem, że to żona Boruca.
        A, że Boruc jest (był?) piłkarzem (bramkarzem?) gdzieś mi się o ucho obiło.

Jak widać jednak moja wiedza na temat tych państwa nie jest zanadto precyzyjna big_grin
        • lady-z-gaga Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 08:14
          A to bardzo dziwne, ze nie wiedziałaś. Regularnie "pojawia się" na forum, a to ktoś cytuje jej złote mysli, a to urodę podziwia..... nawet jako modowa wyrocznia tu wystąpiła, bo przeciez kto by się byle jakimi krawcami z zagranicy przejmował, skoro mamy własne autorytety big_grin
          • cosmetic.wipes Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 08:20
            > A to bardzo dziwne, ze nie wiedziałaś. Regularnie "pojawia się" na forum, a to
            > ktoś cytuje jej złote mysli, a to urodę podziwia

No patrz! Rzeczywiście teraz zajarzyłam, że to chyba ona była bohaterką wątku o którejś z sukien ślubnych. Dobrze pamiętam?
            Natomiast i tak nic więcej o niej nie wiem, poza tym, że wyszła za Boruca. Czy ona ma jakieś inne"'osiągnięcia"?
            • lady-z-gaga Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 08:35
              Tak, plotka mówi, że to była dziewczyna kolejnych gangsterow czy innych typów spod ciemnej gwiazdy, aż zjawił się książę na białym koniu czyli Boruc i zostawił dla niej żonę i małe dzieci.
              Teraz pani jako nobliwa celebrytka święci tryumfy w mediach, jest zapraszana do telewizji, i nawet na forum, gdzie nikt jej k....ą nie nazywa , chociaż kazda zdobywczyni cudzego chłopa takim epitetem jest tu określana wink
            • atena12345 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 10:59
              cosmetic.wipes napisała:

> Czy
              > ona ma jakieś inne"'osiągnięcia"?

ładna dosyć jest wink ile z tego genów, a ile własnych zasług, niestety nie wiadomo
              • cosmetic.wipes Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:10
                Aaa!
                To rzeczywiście się dziewczyna narobiła big_grin
        • maslova Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 10:43
          cosmetic.wipes napisała:

> A, że Boruc jest (był?) piłkarzem (bramkarzem?) gdzieś mi się o ucho obiło.

No proszę Cię, podobno tam, gdzie mieszka Boruc (nie pamiętam gdzie, ale zagramanicą), ludzie go uwielbiają i nawet tatuaże sobie robią z jego podobizną, ha!
          BTW co trzeba mieć w głowie, żeby zrobić sobie tatuaż jakiegoś piłkarza, o którym za parę lat prawie nikt nie będzie pamiętał.
      • fadilla Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 08:31
        Gdyż, ponieważ Kuba Oscara nie zaprosił do programu wink
        • lady-z-gaga Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 08:37
          bo Oskar na to nie zasłużył smile
    • zazou1980 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:39
      myślę, że to fajna babka, be zadęcia i kija w dupsku. niestety w polskich warunkach musi ciągnąć w dół, bo jak nie to opinia ją publicznie ukamienuje...
    • mag1_k Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:42
      Dla mnie to taka zwyczajna dziewoja, plecąca w programie Kuby, i nie tylko, trzy po trzy, co jej ślina na język przyniesie. Generalnie nie mam za co jej lubić czy nie lubić.
      Natomiast sam Boruc zrobił na mnie wczoraj bardzo złe wrażenie, wydaje się bardzo bucowaty. Poza tym od dawna go nie lubię, bo nie zostawia się żony z malutkim dzieckiem dla kogokolwiek.
      • mozambique Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:46
        w dodatku liżąc sie bez krępacji z aktualną dupencją po róznych elegancki burdelach prosto pod aparatami paparazzi gdy żona rodzi/jest w koncówce ciązy

za to samo nie da rady szanowac owej dupencji , chocby nawet zostala żoną

zreszta patzrac na cv Boruca - nalezy sie spodziewac ze aktualną ukochaną za jakis czas wymieni na aktualniejszą
      • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:53
        Boruca nie cierpię za wypowiedzi typu: zadaniem kobiety jest wspieranie kariery swojego męża itp. Dał do zrozumienia, że zostawił swoją poprzednią żonę, bo śmiała robić biznesy zamiast siedzieć w domu.
        Sara rozwija swoją karierę, robi się coraz bardziej sławna- ciekawe, kiedy Borucowi zacznie przeszkadzać, że ma coś swojego i ją zostawi. Ja bym na takiego chłopa nawet nie spojrzała, ale cóż, kasa i sława robią swoje.
      • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:53
        mag1_k napisał(a):

> Natomiast sam Boruc zrobił na mnie wczoraj bardzo złe wrażenie, wydaje się bard
        > zo bucowaty.

Bucowaty, Borucowaty big_grin

• mary_lu Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 11:51
      Jeden z dowodów na to, że świat jednak schodzi na psy.

Blacharstwo i tipsiarstwo stało się zawodem.

Buractwo masowo jest promowane w TV.

I jeszcze drobiazg na sam koniec - znów okazało się, że stare baby nie potrafią odróżnić urody od zabiegów botoksowych i tony makijażu, które wszystkie wags zamieniają w siostry. I pie.dolenia głupot od bycia miłym.
      • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:27
        mary_lu napisała:

> I jeszcze drobiazg na sam koniec - znów okazało się, że stare baby nie potrafią
        > odróżnić urody od zabiegów botoksowych i tony makijażu

Ale ja w przypadku Sary właśnie widzę urodę.

• mary_lu Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:46
          No to masz problem ze spostrzegawczością. Kobitka ma takie sobie włosy, które musi mocno stylizować, nieduże oczy, które giną bez makijażu, mocno nabotoksowane usta, mocny modelujący twarz makijaż. Poogladaj sobie jej dawniejsze zdjęcia.

• agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:59
            mary_lu napisała:

> No to masz problem ze spostrzegawczością. Kobitka ma takie sobie włosy, które m
            > usi mocno stylizować, nieduże oczy, które giną bez makijażu, mocno nabotoksowan
            > e usta, mocny modelujący twarz makijaż. Poogladaj sobie jej dawniejsze zdjęcia.

Makijaż u większości kobiet dużo zmienia, z reguły na plus.
            • mary_lu Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:06
              Jest makijaż i makijaż. Sara już nie pokazuje się bez profesjonalnego, który nawet z Gazeciarza zrobiłby mistera transseksualistów (musiałby tylko wąsy poświęcić).
      • fadilla Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:31
        ej no, potrafią, jesli te zabiegi sa wykonywane na starych babach wink
    • gaskama Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:02
      Wiem od programu z Wojewódzkim, o kogo chodzi. Mąż mi mówił, że oglądał program Wojewódzkiego, w którym był Boruc i jego żona/partnerka. Wszystko co mi powiedział, to że to ciężka idiotka i do tego obleśnie brzydka. No ale o gustach się nie dyskutuje.
      • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:31
        gaskama napisała:

> Wiem od programu z Wojewódzkim, o kogo chodzi. Mąż mi mówił, że oglądał program
        > Wojewódzkiego, w którym był Boruc i jego żona/partnerka. Wszystko co mi powied
        > ział, to że to ciężka idiotka i do tego obleśnie brzydka. No ale o gustach się
        > nie dyskutuje.

Każdy ma inny gust. Nie każdy lubi taki orientalny typ urody. Nie każdy lubi też piękne kobiety, bo przy nich gaśnie.
        • gaskama Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:33
          Wyszukałam sobie panią Sarę Boruc. I mój mąż przy niej nie gaśnie. Zdecydowanie. Ale mnie się ta pani nawet podoba.
    • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:08
      Miła, sympatyczna?
      Wyśmiewała jakaś dziennikarkę naśladując niepochlebnie jej głos.
      Zwróciła się wyłącznie do Pań w sprawie wyliczania kwot za jej ubrania (taa, bo w tabloidach nie pracują faceci).
      Powiedziała, że Angielki nie dbają o siebie- ona też nie dba o siebie, tyle że w sferze intelektualnej.
      Itp. itd.
      Plus za przyznanie się, że żyje z kasy męża.
      Mi się Pani nie spodobała, ale blachary i tipsiary nie są moim targetem.
      • agnieszka77_11 Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 12:35

> Powiedziała, że Angielki nie dbają o siebie- ona też nie dba o siebie, tyle że
        > w sferze intelektualnej.

A co wiesz na temat jej sfery intelektualnej? Czy wiesz jaką skończyła szkołę, czy czyta książki czy potrafi porozmawiać na poważne tematy itp itd?

> Mi się Pani nie spodobała, ale blachary i tipsiary nie są moim targetem.

Z tego co mówiła to czerwone auta ją nie kręcą, więc do blachar się nie zalicza. Tipsiarą tez nie zauważyłam, żeby była. A jej styl ubioru nie jest jakoś wyzywający.
        • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 13:07
          Oczywiście, że wiem, sama Sara na własnym blogu pisze o swoim wykształceniu. Zdecydowanie wolę intelektualistki. Że jest bardzo ładna przyznaję, ale wolę kobiety odnoszące własne sukcesy, mające do powiedzenia coś innego niż odnośnie ciuchów.
        • priszczilla Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 17:19
          >>>A co wiesz na temat jej sfery intelektualnej? Czy wiesz jaką skończyła szkołę, czy czyta książki czy potrafi porozmawiać na poważne tematy itp itd?

Tja, wszystkie oczytane intelektualistki obowiązkowo wiążą się z gangsterami i pasjonują się przede wszystkim ciuchami i zakupami. Bo to jest taaaakie rozwijające i ciekawe.
    • lady-z-gaga "swój do swojego zawsze ciagnie" 23.10.14, 13:45
      to jest cytat z tego wątku i jego najlepsze podsumowanie
      • agnieszka77_11 Re: "swój do swojego zawsze ciagnie" 23.10.14, 13:57
        lady-z-gaga napisała:

> to jest cytat z tego wątku i jego najlepsze podsumowani

A czym Ty Lady się wyróżniasz z tłumu? Nietuzinkową urodą, ponadprzeciętną inteligencją, ciekawymi i oryginalnymi zainteresowaniami, wielkimi osiągnięciami w wąskiej dziedzinie? Bo z tego co widzę to najwięcej jest szarych zakompleksionych myszek w tym naszym biednym kraju.
        • lady-z-gaga Re: "swój do swojego zawsze ciagnie" 23.10.14, 16:21
          Bo z tego co widzę to najwięcej jest szarych zakompleksiony
          > ch myszek w tym naszym biednym kraju.

Swięta prawda. Biedne zakompleksione myszki poznac można po tym, że podniecają byle czym i byle kim. "Pokaż mi swojego idola, a powiem Ci kim jestes " wink
          • agnieszka77_11 Re: "swój do swojego zawsze ciagnie" 23.10.14, 16:47
            lady-z-gaga napisała:

> Swięta prawda. Biedne zakompleksione myszki poznac można po tym, że podniecają
            > byle czym i byle kim. "Pokaż mi swojego idola, a powiem Ci kim jestes " wink

A czy ktoś mówi o idolach? Czy ja muszę się inspirować modą, aby stwierdzić, że dana osoba jest ładna i normalna? Dziwny tok rozumowania, ale cóż.
            • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: "swój do swojego zawsze ciagnie" 23.10.14, 16:51
              Normalna osoba raczej nie zwraca uwagi na zaniedbane Angielki, tym bardziej, gdy samej jej dużo brakuje do ideału pod wieloma względami.
              • konsta-is-me Re: "swój do swojego zawsze ciagnie" 23.10.14, 17:06
                Ale ja nie rozumiem co w niej takiego ladnego??
                Owszem dobrze zrobiona, dobra koloryzacja, wlosy , ciuchy i... to wszystko.
                Taka aura luksusu , ok , ale gdzie uroda??
        • priszczilla Re: "swój do swojego zawsze ciagnie" 23.10.14, 17:24
          Będziesz miała prawa o to pytać, jak ją Wojewódzki zaprosi do swojego programu jako gwiazdę i założysz o niej wątek. Dopóki się nie pcha na afisze, nie musi się niczym popisywać. Nie trzeba być zakompleksionym, żeby mieć wyrobione zdanie o osobie, której główną pasją są zakupy, ubrania, buty i torebki. Jeśli to nie jest próżne, to co jest?
          • wioskowy_glupek Re: "swój do swojego zawsze ciagnie" 23.10.14, 19:30
            Jest tak samo durna jak reszta szafiarek.
    • anorektycznazdzira Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 19:47
      Nie oglądałam i w związku z tym nadal uważam ją za idiotkę z pretensjami.
    • anulka.p Re: Sara Boruc - co myślicie? 23.10.14, 21:02
      Mam już dość czytania tych pierdół, że Polacy (znani zawistnicy) tak nie lubią bogatych, pięknych, a jeśli już, to tylko te skromne i nie afiszują ce się. Myślicie, że w Stanach np. jest inaczej? Że taka Kim Kardashian czy Paris Hilton są uwielbiane? Nie, one są wykpiwane, wyszydzane przez ichnich satyryków bezlitośnie, ludzie oglądają programy z nimi, żeby się pośmiać i powyzłośliwiać. Oczywiście wzbudzają zainteresowanie swoim bogactwem, stylem życia, ale nie jest to podszyte sympatią. Tak to działa na całym świecie. Jesteś bogatą, nadętą panną, która nie ma nic do powiedzenia, a twój największy sukces to kolejna torebka za wielką kasę, to nie dziw się, że nie jesteś ulubienicą tłumów. Oczywiście taka pani wytłumaczy sobie, że to z zawiści i zazdrości. Ale jakimś cudem zdarzają się się osoby śliczne, nie biedne osoby, które cieszą się powszechną sympatią, jak choćby wspomniana tu Anna Przybylska i mówię t u o sytuacji, gdy była zdrowa. Też była żoną piłkarza, nie byłą wielką aktorką, ale miała kawałek uroku osobistego, poza wygłupami umiała coś z sensem powiedzieć, i nie obnosiła się się z pieniędzmi.
      A co do pani Boruc. Ja jej nie zazdroszczę. Ja ją wręcz podziwiam. Bo czego naprawdę bym nie chciała, to być żoną Borucasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka