Dodaj do ulubionych

buty do tanca

03.01.16, 13:13
Gdzie kupic zeby bylo w miare tanio bo nie wiem czy za miesiac, dwa akurat z tych zajec nie zrezygnuje.
Chodze na taniec wspolczesny z elementami baletu raz w tygodniu i czasami tancze w skarpetkach ale sie slizgam a na boso marzną i stopy. Zauwazylam ze niektore dziewczyny maja takie jakby baletki ale do polowy stopy a druga czesc stopy jest bosa. Oczywiscie mialam na mysli zeby je w sztani zapytac gdzie takie buty moge dostac ale zapomnialam. Moze wy wiecie? w sklepach tanecznych pewnie ceny beda kosmiczne
Obserwuj wątek
    • arwena_11 Re: buty do tanca 03.01.16, 13:18
      Ja córce kupowałam na obóz taneczny buty adidasa - do tańca. Kupowałam w outlecie za 1/3 ceny. Na podeszwie miały takie kółko - podobno, żeby lepiej kręcić obroty. Córka mówiła, że wygodnesmile
      • melisaa4 Re: buty do tanca 03.01.16, 13:23
        sprwdze, dziekuje
    • run_away83 Re: buty do tanca 03.01.16, 13:23
      W decathlonie są. Zobacz sobie na stronie internetowej (będą w dziale fitness, gimnastyka i taniec), możesz nawet sprawdzić czy w sklepie który masz najbliżej mają na stanie dany model i rozmiar.
      • melisaa4 Re: buty do tanca 03.01.16, 13:24
        Ok tez zaraz sprawdze, dzieki!
    • anka_z_lasu Re: buty do tanca 03.01.16, 13:26
      to co widziałaś u koleżanek to napalcówki - widzę w niezłych cenach na allegro, wyguglaj sobie też w sklepach z artykułami do tańca
      • melisaa4 Re: buty do tanca 03.01.16, 13:29
        O dziękuję za nazwę wlasnie nie wiedzialam jak takie buty sie nazywaja smile
    • peonka Re: buty do tanca 03.01.16, 13:29
      Takie?
      m.ebay.co.uk/itm/1x-Pair-Foot-Thong-Ballet-Lyrical-Dance-Shoes-Nude-UK-Supplier-All-Sizes-/131559957493?nav=SEARCH
      Jak takie, to do Polski też wysyłają smile
      Sa tez takie: allegro.pl/nowe-skorzane-napalcowki-z-ukrainy-r-30-39-i5884731470.html
      Popatrz jednak w zwykłych sklepach jak wolisz, baletki kosztują koło 30 zł.
      • melisaa4 Re: buty do tanca 03.01.16, 13:33
        Tak wlasnie takie jak te drugie chociaz te pierwsze tez na zajeciach widzialam, uff to dobrze ze to tylko taka cena, zaraz sie rozejrze albo wlasnie z alegro zamowie
    • majenkir Re: buty do tanca 03.01.16, 14:00
      Kupilabym zwykle buty do baletu. O, takie
      https://image.discountdance.net/image/170x183/wcp.jpg
      Przy tych napalcowkach, czyli w zasadzie bosych stopach moja corka nabawila sie takich kurzajek, ze glowa boli uncertain
      • klubgogo Re: buty do tanca 03.01.16, 17:30
        Kurzajek przy napalcówkach? Rozwiń, proszę. Moja córka tańczy w zwykłych baletkach do tańca, ale w ubiegłym roku też miała kurzajki, ze 4 na jednym palcu. Dziadostwo samo po roku zniknęło, ale zastanawiam się co to i skąd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka