Dodaj do ulubionych

Do kogo sie udać?

28.01.16, 21:38
Dziewczyny już kilkukrotnie mi pomogłyście, wiec teraz od razu uderzam do was. Mam guza tarczycy i wysoki poziom prolaktyny. Poszukuję dobrego i godnego zaufania endokrynologa lub endokrynologa- ginekologa (Warszawa), który mnie z tego wyprowadzi. Pomóżcie, bo jestem załamana. W tamtym roku poważna operacja ginekologiczna, guzki w piersiach, a teraz to. Bardzo dziękuję za każdą wskazówkę, bo kompletnie nie wiem, do kogo się udać (nie mieszkam w Warszawie).
Obserwuj wątek
    • ana119 Re: Do kogo sie udać? 28.01.16, 21:45
      Prywatnie?
    • renataws2 Re: Do kogo sie udać? 28.01.16, 22:37
      Tak, prywatnie.
    • pruszynkaaa Re: Do kogo sie udać? 29.01.16, 01:17
      dr. Marcin Zabrotowicz - ginekolog-endokrynolog. Przyjmuje w Pruszkowie na ul. Kubusia Puchatka, wizyta 2 lata temu kosztowała 120zł, nie wiem jak teraz, bo wyjechałam z kraju.
      Plus taki, że ma mozliwość skierowania na oddział endokrynologi na Karową do Wawy p tam tez przyjmuje w przychodni przyszpitalnej, ale ciężko na niego trafić. Zadzwoń najpierw (może być ciężko z połączeniem) i upewnij się, że zamuje się także guzami. Ja do niego chodziłam z PCO, hiperinsulinemią i też tarczycą.
      • patalonski Re: Do kogo sie udać? 27.11.17, 16:04
        Osobiście odradzam wizyty u dr Zabrotowicza.
        Bylam jego pacjent ą, poznałam wiele kobiet, które "leczył".
        Owszem, wysyła pacjentki do szpitala, ale większość wychodzi z taką samą diagnozą: pcos i hiperinsulinemią.
    • renataws2 Re: Do kogo sie udać? 29.01.16, 09:59
      Dziękuję za odpowiedź. Może ktoś jeszcze poleci mi kogoś sprawdzonego.
      • anetkamisi Re: Do kogo sie udać? 25.05.16, 15:56
        Dr Marcin Dębski z Banacha. Prywatnie przyjmuje tutaj: www.dermiq.pl/lekarze-dermatolodzy/lekarze-endokrynolodzy/dr-n-med-marcin-debski-endokrynolog
        Mnie baardzo pomógł.
        • kasiator Re: Do kogo sie udać? 27.11.17, 14:51
          Kobietki, potrzebuję dobrego endo z Warszawy też. Może być prywatnie – nawet wskazane bo chcę szybko. Mam problem z zajściem w ciążę. Będę wdzięczna za polecenie mi kogoś.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka