Dodaj do ulubionych

demonstracje KOD w weekend

24.02.16, 23:33
tym razem w obronie historii:

* Warszawa "My, naród" od 13:00 27 lutego na błoniach Stadionu Narodowego

Pierwotnie miała być jedyna, ale jest jeszcze:

* Wrocław od 12:00 27 lutego na placu Solnym
* Gdańsk od 14:00 28 lutego na placu Solidarności (ma być duża, ma być podobno Lech Wałęsa)
Obserwuj wątek
    • kolter niestety ale nie będę 24.02.16, 23:38
      ale znalazłem sie na kolejnej fotce z Opola smile

https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/94/07/5691188f79823_p.jpg?1452355677
    • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 24.02.16, 23:39
      Gdańsk od 14:00 28 lutego na placu Solidarności (ma być duża, ma być podobno Lech Wałęsa)

dziś słyszałem w TVN 24 ze Lech się jeszcze zastanawia czy będzie
      • tiszantul Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 00:40
        > dziś słyszałem w TVN 24 ze Lech się jeszcze zastanawia czy będzie

do niedzieli to Wałęsa jeszcze zdąży 15 razy zmienic zdanie i podac 17 różnych wersji. Ponawiam pytanie do Paszczakówny i Koltera - czy można liczyc na manifę kodu w obronie Kotlińskiego, redaktora naczelnego poważnej opozycyjnej gazety aresztowanego przez pisowski reżim?

Kolter, zdaje się, że jesteś wolnomyślicielem, wyzwolonym od przesądów racjonalistą, więc klimaty "Faktów i mitów" zapewne są ci bliskie?

jak wam się kolter i paszczakówna podoba stanowisko Wałęsy zapodane na wykopie, że podpisał współpracę, bo pierwszy raz widziany w życiu esbek się rozpłakał, jako że zgubił pieniądze na samochód, a gdyby lech się dał zwerbowac, to jednak esbek mógłby sobie ten samochód kupic, bo dostałby honorarium za zwerbowanie, no i Wałęsa się zgodził na współpracę z żalu za zgubionymi pieniędzmi? może macie info, jak się sprawuje auto? czy ta wersja jest wciąż aktualna, czy może już było 17 następnych?

jednym słowem idealny patron dla KODu
        • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 07:39
          tiszantul napisała:

> do niedzieli to Wałęsa jeszcze zdąży 15 razy zmienic zdanie i podac 17 różnych
          > wersji. Ponawiam pytanie do Paszczakówny i Koltera - czy można liczyc na manifę
          > kodu w obronie Kotlińskiego, redaktora naczelnego poważnej opozycyjnej gazety
          > aresztowanego przez pisowski reżim?

ponownie odpowiadam bo beret widać zasłonił odpowiedz , dlaczego KOD ma bronic kogoś na z zarzutami stricte kryminalnymi??

> Kolter, zdaje się, że jesteś wolnomyślicielem, wyzwolonym od przesądów racjonalistą, więc klimaty "Faktów i mitów" zapewne są ci bliskie?
          https://forum.gazeta.pl/forum/w,721,123534986,123534986,Religia_wkrotce_przestanie_istniec.html?s=11&so=2 własnie z powodu osobynaczelnego redaktora, nadętego bufona

> jak wam się kolter i paszczakówna podoba stanowisko Wałęsy zapodane na wykopie,
          > że podpisał współpracę, bo pierwszy raz widziany w życiu esbek się rozpłakał,
          > jako że zgubił pieniądze na samochód, a gdyby lech się dał zwerbowac, to jednak
          > esbek mógłby sobie ten samochód kupic, bo dostałby honorarium za zwerbowanie,
          > no i Wałęsa się zgodził na współpracę z żalu za zgubionymi pieniędzmi? może mac
          > ie info, jak się sprawuje auto? czy ta wersja jest wciąż aktualna, czy może już
          > było 17 następnych?

podoba mi się to ze nie nazwisko kaczyński jest rozpoznawalne a Wałęsa Lech
          mam w dupie to co zrobił w latach 70, był młody zastraszony mogli go chwilowo złamać najważniejsze ze mimo wszystko wyrwał sie z tego układu (o ile w nim był)
          dla mnie ważne co zrobił w latach 80 i tylko wtedy
          żadne PISowskie gó... tego nie da rady zniweczyć
          • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 07:40
            forum.gazeta.pl/forum/w,721,123534986,123534986,Religia_wkrotce_przestanie_istniec.html?s=11&so=2
    • rosapulchra-0 Re: demonstracje KOD w weekend 24.02.16, 23:50
      Zwijają się, jak widać. Ot, polska inicjatywa..
    • tryggia Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 00:51
      Samozaoranie, level: expert.
    • tiszantul Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 01:20
      > tym razem w obronie historii:

w obronie historii to koniecznie z Ryśkiem Petru, on się znakomicie orientuje i chętnie wypowiada na tematy historyczne, jego konik to sejm głuchy, zamach majowy Piłsudskiego z 1935 roku, chwała i upadek cesarstwa rzymskiego oraz dzieje Kamerunu.

> * Warszawa "My, naród"

naród wprawdzie wybrał samodzielne rządy pisu, ale mniejsza o to. Wszyscy rozumiemy warunki walki politycznej, trzeba przekonac społeczeństwo, że naród to paszczakówna, kolter, alimenciarz Kijowski (dlaczego nie siedzi w więzieniu?), niejaki Bolek i tłum emerytowanych esbeków. Jak tam pomysły na przyciągnięcie młodzieży? Macie coś nowego? Bo mimo uporczywego ciśnięcia tematu "inwigilacji internetu" nie udało wam się oszukac ani jednego młodego człowieka, a jak kodersi mieli przyjsc z dziecmi i wnukami to chyba nie wypaliło?
      • misiu-1 Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 07:52
        "My, Naród Wybrany". big_grin
        "Kiszczakowa Oddała Dokumenty"
        • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 07:59
          misiu-1 25.02.16, 07:52
          "My, Naród Wybrany". big_grin
          "Kiszczakowa Oddała Dokumenty"

ciekawe ile PIS za te jak już dziś wiemy niektóre fałszywki zapłacił kiszczakowej ?, bo w to ze żona szefa służby bezpieczeństwa nie umiała dobrze takich dokumentów ukryci to nawet taki jak średnio rozgarnięty PISowiec nie powinien uwierzyć big_grin
      • neokawa Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 07:52
        Jak z Ryszardem Petru, to koniecznie pod haslem: Historia. Jak wydoiliśmy nardód. Lub My naród (ale tylko ten co najmniej 1500 netto na osobę, reszta to patole bez zajęć dodatkowych dla dzieci, ci sie nie liczą).
        • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 08:02
          neokawa 25.02.16, 07:52
          Jak z Ryszardem Petru, to koniecznie pod haslem: Historia. Jak wydoiliśmy nardód. Lub My naród (ale tylko ten co najmniej 1500 netto na osobę, reszta to patole bez zajęć dodatkowych dla dzieci, ci sie nie liczą).

no i tam opowie o obniżeniu emerytur o 3 milionach wykluczonych z programu 500+ dzieciach
          o podwyższeniu progu podatkowego, a ha i nie zapomni opowiedzieć o nowy dyrektorze stadniny koni arabskich idiocie który konia na oczy nie widział w kontekście walki z arabami big_grin
      • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 07:53
        tiszantul napisała:

> naród wprawdzie wybrał samodzielne rządy pisu, ale mniejsza o to. Wszyscy rozumiemy >warunki walki politycznej, trzeba przekonac społeczeństwo, że naród to paszczakówna, kolter, , nie jaki Bolek i tłum emerytowanych esbeków.

prymitywne PISie dziecię jak widzę z ciebie, wam tam na PISowskich szkoleniach nie mówili ze to naród /suweren jak to pompatycznie niejaki duda lubi mówić ; 25 maja 1997 roku w referendum wybrał taką a nie inną wersje konstytucji ? nikt tej PISowskiej tłuszczy nie dał prawa do olewania tego najwyższego w Polsce aktu prawnego olewać ,przypominam ze 25 października 2015 nie odbyło sie kolejne referendum a po prostu wybory parlamentarne, wybory które odbyły sie zgodnie z zasadami konstytucji którą PIS nie ma zamiaru respektować
        więc jak w końcu zrozumiesz po co jest KOD to znaczy ze zmądrzałaś...

>alimenciarz Kijowski (dlaczego nie siedzi w więzieniu?)

bo akurat jego celę zajmował niejaki kurski facio z pensją około 25 tys , który prze pół roku nie łożył na swojego 8 letniego syna ?

>Jak tam pomysły na przyciągnięcie młodzieży? Macie coś nowego? Bo mimo uporczywego ciśnięcia tematu "inwigilacji inte rnetu" nie udało wam się oszukac ani jednego młodego człowieka, a jak kodersi mieli przyjsc z dziecmi i wnukami to chyba nie wypaliło?

uwielbiam takie debilne teksty smile już na tym jednym zdjęciu widać młodych i dzieci big_grin

https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/94/07/5691188f79823_p.jpg?1452355677
        • mama.nygusa Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 09:41
          Gdzie te dzieci, mowisz o tej znudzonej dziewczynce na pierwszy,m planie, stoi smetnie ale wiernie, bo mama obiecala po marszu, ze pojda po wymarzana bluzke big_grin
          • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:14
            mama.nygusa napisał(a):

> Gdzie te dzieci, mowisz o tej znudzonej dziewczynce na pierwszy,m planie, stoi
            > smetnie ale wiernie, bo mama obiecala po marszu, ze pojda po wymarzana bluzke big_grin

no a ile znasz zangażowanych politycznie dzieci to raz a dwa zadałem kłam tej która napisała ;

nie udało wam się oszukac ani jednego młodego człowieka, a jak kodersi mieli przyjsc z dziecmi i wnukami to chyba nie wypaliło?

bo i dziecko jest i młodych widać ...
            • mama.nygusa Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:35
              zaklinasz rzeczywistosc big_grin
              • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:48
                mama.nygusa 25.02.16, 10:35
                zaklinasz rzeczywistosc big_grin

czyli to ja napisałem ze KOD nie przyciągnął żadnego młodego ?
                czyli to ja fantazjuje ?
    • purchawkapuknieta Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 07:55
      Której historii?
    • tryggia Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 08:25
      To w sumie ciekawe, że kiedy PIS mówi "naród", to aj, waj, faszyzm, a kiedy inni, to demokracja...
      • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 08:29
        tryggia 25.02.16, 08:25
        To w sumie ciekawe, że kiedy PIS mówi "naród", to aj, waj, faszyzm, a kiedy inni, to demokracja...

to tak jak duda pieprzy ze naród/suweren go wybrał ,ale ten pan zapomina ze suweren/naród wybrał w referendum konstytucje której ten pan nie przestrzega , rozumiesz ?
    • 1elka26 Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 08:29
      paszczakowna1 napisała:

> tym razem w obronie historii:
      >
      > * Warszawa "My, naród" od 13:00 27 lutego na błoniach Stadionu Narodowego
      >
      > Pierwotnie miała być jedyna, ale jest jeszcze:
      >
      > * Wrocław od 12:00 27 lutego na placu Solnym
      > * Gdańsk od 14:00 28 lutego na placu Solidarności (ma być duża, ma być podobno
      > Lech Wałęsa)

"My naród"?? - megalomania w stylu Wałęsy - hasło powinno brzmieć "Wolni od prawdy".

https://www.img.f4a.eu/images/342410abc.jpg
      • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 08:34
        1elka26 25.02.16, 08:29
        "wolni od prawdy"

trza było tych trzech od MSW błaszczaka ,kaminskiego i tego grubego posłuchać jak wczoraj kłamali na temat swojego komendanta Policji maja, kamiński opowiadał ze dowiedział sie o tym ze maj jest objęty dochodzeniem w grudniu ale bidula nie poinformował o tym błaszczyka a ten ja sie dowiedział to od razu maja wygnali big_grin żałosne pajace jedynie co umieli na merytoryczne pytania to odPISkiwać ze za peło to dopiero ... big_grin
      • zlotarybka_1 Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 08:36
        Wolni od prawdy, Wstydzien.... inwencja tworcza level hard
    • purchawkapuknieta Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 08:36
      cholera, to w sobotę. A w sobotę mam kinder party. Kurka, przeszłabym się pooglądać, bo to pewnie wasz ostatni raz big_grin
      • jesienna.nuta Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 08:59
        A ja nie poszłabym na ten skansen kodowski nawet popatrzeć. Jak będę chciała zwymiotować, to wezmę odpowiednie środki.
        • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:15
          jesienna.nuta 25.02.16, 08:59
          A ja nie poszłabym na ten skansen kodowski nawet popatrzeć. Jak będę chciała zwymiotować, to wezmę odpowiednie środki.

no a na widok jarka to pewno orgazmu dostajesz big_grin
          • jesienna.nuta Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:59
            Martw się o swoje orgazmy.
            • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 11:05
              jesienna.nuta 25.02.16, 10:59
              Martw się o swoje orgazmy.

miewam ,dlatego nie jestem zgorzkniały big_grin
        • jan.kran Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:42
          jesienna.nuta napisała:

> A ja nie poszłabym na ten skansen kodowski nawet popatrzeć. Jak będę chciała zw
          > ymiotować, to wezmę odpowiednie środki.

www.docinek.com/397/po-aktach-go-mdli.html
      • lady-z-gaga Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 09:02
        Nie martw się, na pewno będzie jakaś inna okazja, jakiś pochód "prawdziwego narodu", czyli kaczora z kotem, Macierewicza z Iłarionowem oraz wszystkich komuchów i ubeków, ktorych PiS przygarnął do piersi. Pójdziesz sobie z nimi.
        • jesienna.nuta Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 09:16
          NA PEWNO NIE PÓJDĘ.
          • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:16
            jesienna.nuta 25.02.16, 09:16
            NA PEWNO NIE PÓJDĘ.

no co ty z piotrowiczem ,manifestować poparcie dla ukochanego przywódcy big_grin
            • jesienna.nuta Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:59
              Może to Twój ukochany przywódca, mój nie.
        • purchawkapuknieta Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 09:25
          ubecy już raczej nie żyją ;P a sbeka chyba w PiSie nie ma żadnego. Wiem, że oni raczej sympatyzują z obozem GazWybowym.
          • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:19
            purchawkapuknieta 25.02.16, 09:25
            ubecy już raczej nie żyją ;P a sbeka chyba w PiSie nie ma żadnego. Wiem, że oni raczej sympatyzują z obozem GazWybowym.

KAŻDY prokurator w PRLu miał z nimi kontakty
            https://www.newsweek.pl/g/i.aspx/680/0/newsweek/635842569709440691.jpg
            • purchawkapuknieta Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:34
              Ale odróżniasz UB, SB i PZPR?
              • kolter Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 10:45
                purchawkapuknieta 25.02.16, 10:34
                Ale odróżniasz UB, SB i PZPR?

zdaje się ze nie rozumiesz ze to wszystko jedno
    • kaz_nodzieja Re: demonstracje KOD w weekend 25.02.16, 09:01
      Szkoda, że tylko tam. Trzymam za Was kciuki.
    • woman_in_love obrzydliwa faszystowska demonstracja: naród? histo 25.02.16, 11:12
      ria i jej obrona? WTF? ŻYG. Brzmi jak hasła NOP-u.
      • 1elka26 Re: "My. naród" 25.02.16, 11:30
        https://www.img.f4a.eu/images/855674abc1.jpg
    • tiszantul Re: demonstracje KOD w weekend 02.07.18, 13:24
      > (ma być duża, ma być podobno Lech Wałęsa)

Jutro też ma być Wałęsa, a manifa też ma być duża - Wałęsa zamówił 100 tys. frekwencję
      • asmarabis Re: demonstracje KOD w weekend 02.07.18, 21:35
        To sa dzienne demonstracje czy nocne?
        • kruella83 Re: demonstracje KOD w weekend 02.07.18, 23:09
          Ludzie , nie macie ciekawszych rzeczy do roboty w lipcowy weekend który zapowiada się słonecznie i pięknie? Przecież cała Polska i tak ma to w dupie 😏
          • asmarabis Re: demonstracje KOD w weekend 03.07.18, 18:23
            Ale co moze byc ciekawszego do roboty niz siedzenie na forum?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka