Dodaj do ulubionych

to zart???

23.05.16, 19:35
Szefowa wiadomości tvp grozi pozwem Fedorowiczowi za parodie uncertain Juz im się na mozg rzucilo to poczucie własnej świętości...
Obserwuj wątek
    • wuika Re: to zart??? 23.05.16, 19:39
      Pewnie nie mieli ambicji przebić Fedorowicza, więc śmiem twierdzić, że oni tak na serio. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
    • iwoniaw No, parodia lepsza od oryginału, to się wkurzyła 23.05.16, 19:43
      big_grin
    • paskudek1 Re: to zart??? 23.05.16, 19:46
      no ale co chcesz? PiS wygrało w demokratycznych wyborach, obsadziło swoimi wszystko co się dało i teraz są skutki. No ale oczywiście demokracja ma się dobrze, wolność słowa kwitnie a ci co narzekają to świnie od koryta oderwane
      • iskierka3 Re: to zart??? 24.05.16, 10:54
        Lubie tosmile
        szczegolnie podoba mi sie argument zwolennikow o wygranej w demokratycznych wyborach. Rozumiem, ze jesli np zaprosze kogos do domu, mam znosic z usmiechem jesli demoluje kuchnie, grzebie po szafach i sika na kanape bo wszak sama go zaprosilamwink
        • mallard Re: to zart??? 24.05.16, 11:03
          iskierka3 napisała:

> Rozumiem, ze jesli np zaprosze kogos do domu, mam znosic z usmiechem jesli demoluje
          > kuchnie, grzebie po szafach i sika na kanape bo wszak sama go zaprosilamwink

Tak!
          Ze szczególnym uwzględnieniem sikania na kanapę.
        • paskudek1 Re: to zart??? 24.05.16, 19:22
          iskierka a ja tego NIE LUBIĘ. Co mi k..wa z tego że mam rację? Skoro banda złośliwych, mściwych trolli niszczy mój kraj? Skoro duża część społeczeństwa jest tak ogłupiona i zaślepiona niechęcią do PO, że nie widzą co złego się dzieje? Skoro zaślepieni niechęcią do PO przełkną KAŻDE świństwo, łamanie prawa i usprawiedliwią to "a bo peło..." itp. Nie podoba mi się to i już sad
          • iskierka3 Re: to zart??? 24.05.16, 19:43
            Ja nie sytuacje lubie tylko Twoje podsumowaniesmile
            Sytuacja jaka jest kazdy widzi. Co do PO to mam poczucie, ze jak powiem - nie lubie szpinaku to zaraz ktos wyskoczy z okrzykiem - a PO to niby takie wspanialewink
            • paskudek1 Re: to zart??? 24.05.16, 19:45
              ja wiem, że lubię to odnosiło się do mojego podsumowania. Tylko co mi k..wa z tego że trafne? Pusta satysfakcja. Ze szpinakiem też trafne smile
    • cauliflowerpl Re: to zart??? 23.05.16, 21:27
      Słuchałam sobie dziś starych felietonów Arturo Pereza Reverte i tak jechał po ówczesnej Hiszpanii i jej politykach, że właśnie mi się myśl nasunęła - ciekawe co by było, gdyby tak teraz w Polsce się ktoś odważył...
    • mozambique Re: to zart??? 24.05.16, 10:41
      pare lat temu jak KEmpa wdarla sie na jakąs scenę i opieprzyła kabarety co kpiły z KAczynskich , to tez sie z niej wszyscy smiali

a gdzie ona jest teraz a gdzie oni ?
    • mozambique Re: to zart??? 24.05.16, 11:06
      Kempa ma teraz MOC i mozliwosci ,kabarety za chwile mogą zniknąc ( na pewno z TV ) , to przeciez kwestia tylko jednego podpisu
      • iskierka3 Re: to zart??? 24.05.16, 19:45
        W sumie dla kabaretow lepiej, nic tak nie podnosi poziomu jak cenzurawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka