barbibarbi 28.11.17, 20:58 Zjadłam pudełko ptasich mleczek alpejskich i zagryzlam kwaśnicą na wędzonych żeberkach. Serio😥. Czekam co będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo2.0 Re: Co będzie dalej? 28.11.17, 21:00 Ciąża urojona? Bo przy takiej ilości gazów... Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Co będzie dalej? 28.11.17, 21:10 No właśnie nie ma gazów. Mdli mnie trochę. Wczoraj też zjadłam prawie całe pudełko ptasich mleczek, Boziu, co mi jest? Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: Co będzie dalej? 28.11.17, 21:01 może być jak w tym dowcipie: babcia szykuje się do kościoła a wnuczek idzie grać w piłkę. babcia pyta wnuczka : "wnusiu jak to jest z tym seksem właściwie?". Wnuczek myśli co tu babci powiedzieć żeby sobie krzywdy nie zrobiła i mówi: "to jakby babcia zjadła zielonych ogórków i popiła mlekiem". i poszedł. babcia postanowiła wypróbować. msza się kończy a tu babcia, zawsze punktualna, wchodzi do kościoła. ksiądz pyta: "babciu, co to się stało że tak późno?" a babcia: "to przez ten seks, dwa razy w rowie, raz na budowie i ciągle mi się chce" Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Co będzie dalej? 28.11.17, 21:26 Nic. Co za stres zazerasz.. Gorzka, czarna herbata powinna pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co będzie dalej? 28.11.17, 21:30 Jaki smak tego ptasiego? My favourite: cytrynowy! #2 czekoladowy. Innych nie ruszam. Nic Ci nie bedzie. Opcja sweet-sour to classic wielu kuchni Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Co będzie dalej? 28.11.17, 21:46 Waniliowe - innych nie ruszam A wczoraj córka obgryzała czekoladę dookoła, a ja zjadałam po niej same pianki ze środka. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Co będzie dalej? 28.11.17, 21:47 O, o, idę herbatę sobie zrobię. Super pomysł, gorzka i mocna! Odpowiedz Link Zgłoś