Dodaj do ulubionych

Silny wiatr i samopoczucie

30.01.18, 17:33
Od wczoraj u mnie wieje, w nocy bardzo mocno. A ja nie mogłam spać, boli mnie serce, czuję niepokój, z którym nie umiem sobie poradzić. Nie pomaga melisa w nocy ani kawa w dzień. Źle mi robi taka wietrzna pogoda. Byle do jutra.
Którejs z was wiatr tak szkodzi?
Obserwuj wątek
    • adriana.la.cerva Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 17:58
      Mi ! Od razu mam globusa i nastroj depresyjny !
      • 856tre Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 19:27
        Rozbicie
    • eliszka25 Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 18:02
      o tak, mi tez wiatr szkodzi. nie moge spac, a do tego jestem pobudzona, a raczej niezle wq..... caly czas. mam non stop nerwa bez powodu, co mnie dodatkowo wkurza. takie perpetum mobile.
    • szpil1 Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 18:19
      Ja mam bóle głowy. Silne, jak tylko się zaczynają muszę wziąść tabletkę, bo potem nic nie pomaga.
    • black.emma Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 18:26
      Mnie! Potwornie mnie boli głowa 😞
    • domowapani Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 18:34
      Nie, mi pełnia szkodzi uncertain
    • owmordke Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 18:37
      Ja lubie jak wieje.
      • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Silny wiatr i samopoczucie 24.04.26, 07:21
        Ja też
    • ira_08 Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 18:44
      Jest czym oddychać w końcu, w zimie wiatr to jak zbawienie.
    • 1matka-polka Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 18:53
      Jestem pobudzona i mam nerwa od takiego wiatru. Do tego lekkie kolatanie serca. Ale poniewaz wiem, ze to od pogody, to nie zwracam uwagi.
    • butch_cassidy Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 19:23
      Jestem rozdrażniona. Ale nie wiem, czy to tylko ten wiatr, czy też przeziębienie, niedospanie, itp.
    • mum2004 Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 19:49
      Polubiłam wiatr odkąd zaczęłam śledzić problem smogu. Od razu lepsze powietrze.
      • nangaparbat3 Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 21:09
        I ja tak samo. Jest wiatr, nie ma smogu i to jest cudowne.
      • nenia1 Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 21:20
        mum2004 napisała:

> Polubiłam wiatr odkąd zaczęłam śledzić problem smogu. Od razu lepsze powietrze.
        >
        Dokładnie smile
    • chatgris01 Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 22:57
      Przy silnym wietrze czesto miewam bole glowy.

Pelni ksiezyca nie zauwazam nawet.
    • ofelia1982 Re: Silny wiatr i samopoczucie 30.01.18, 23:06
      Mnie od 2 dni boli głowa i mam uczucie ze ktoś ni słonia na niej położył. Nie znoszę zmiany ciśnień
    • anel_ma Re: Silny wiatr i samopoczucie 31.01.18, 08:11
      ja lubię jak wieje
      ostatnio tez dlatego, ze to oznacza brak smogu
      ale lubię słychać wycia wiatru w dachach, blachach, wywietrznikach - kojarzy mi sie to z czasami, kiedy było mi w życiu dobrze, pewnie to dlatego
      Czapka, szalik, dobra kurtka i można żyć smile
    • mozambique Re: Silny wiatr i samopoczucie 31.01.18, 11:05
      mnie , od 3 dni wieje jakby ktos sie powiesil i nie moge spac w ogóle, trzecia noc w plecy
      wczoraj wiatr troche zelżal ale mamy piekną pełnię , grrrrrrrrrrrr, czwarta noc w plecy

zacyzna wyglądac jak wampir
    • healios Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 19:35
      A ja mam wku... niemozliwego zawsze jak wieje, nawet jak z domu nie musze wychodzic. No i tak od trzech dni chodze I warcze
    • szarmszejk123 Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 19:35
      Mnie szkodzi, ale inaczej. Jest u mnie wyzwalaczem migren, podejrzewam nagłe zmiany ciśnienia.
    • ga-ti Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 19:35
      Nie, na mnie wiatr nie działa, znaczy nie lubię jak wieje mocno w nocy, bo się martwię, czy czegoś nie poprzewraca. No i włosy mi szarpie.
      Dziś od rana dziecko skarżyło się na ból głowy. Dałam tabletkę i kazałam odpuścić sobie pierwszą lekcję i się położyć. Obudziło się dobrze po 9, za to w dobrej formie.
    • nieobiektywnie Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 19:45
      Wiatry fenowe mają negatywny wpływ na samopoczucie. Często ludzie nazywają je wiatrami samobójców. To niestety normalne, że ten rodzaj wiatru wpływa negatywnie na samopoczucie. Ja bym sobie wtedy dogadzała ile wlezie w każdy możliwy sposób czyli rób sobie same przyjemne rzeczy dobre jedzenie dobre picie dobry film dobra książka dobra muzyka, kąpiel z pianą., co tam lubisz to sobie zrób.
      • dominika9933 Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 20:57
        No tak, kiedyś się mówiło, nie wiem na ile sprawdzone, że jak halny wieje to wzrasta liczba samobójców. Na mnie nie działa w żaden sposób.
        • nangaparbat3 Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 21:14
          Dzisiaj obudziłam się nad ranem, jakiś okropny krzyk, pod blokiem karetka i policja na sygnale. W pracy opowiadam koleżance, a ona, że pod jej domem dokładnie to samo.
    • partytura2026 Re: Silny wiatr i samopoczucie 23.04.26, 21:15
      Łeb mnie bolał
    • dreg13 Re: Silny wiatr i samopoczucie 24.04.26, 07:40
      Dziękuję za ten wątek, naprawdę - ogromnie.
      Niestety, chyba mi się z wiekiem pogarsza ta wrażliwosc na pogodę uncertain
    • babsee Re: Silny wiatr i samopoczucie 24.04.26, 08:29
      NIe cierpie wiosennych wiatrów. Odczuwam niepokoj, ogromne wahania nastroju i bóle w całym ciele-nie wiem czy z niepokoju czy z czego.
      Moja babcia mowila, ze wiosennych wiatrów trzeba unikać, niosą złe myśli i ciemną stronę życia.
    • 856tre Re: Silny wiatr i samopoczucie 06.05.26, 08:23
      Ja tesz ta mam
    • primula.alpicola Re: Silny wiatr i samopoczucie 06.05.26, 08:32
      Mnie. Wiatr, niskie ciśnienie, pochmurność. Mam zjazd energii i zdarza mi się ból głowy.
    • fandorina Re: Silny wiatr i samopoczucie 06.05.26, 09:12
      Nie, na mnie tak działają upały, niestety zaraz się zaczną 😞

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka