maaria33 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:46 Nawet nie wiem jak to wyrazić...przeogromny smutek... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:47 do ostatniej chwili miałam nadzieję 😥😥😥 Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:53 znowu.to.samo napisała: > do ostatniej chwili miałam nadzieję 😥😥😥 > A ja niestety miałam przekonanie, że szanse na przeżycie są słabe.Od początku nie wygladalo to wszystko dobrze 😕 Szkoda gościa. Stracić życie w taki sposób...Niepotrzebna śmierć w wyniku zupełnie niespodziewanego wypadku. Zawsze postrzegalam Trójmiasto jako dość dziwne, wrecz mroczne miejsce, a po tej tragedii tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:55 To prawda lekarze nie owijali w bawełnę że jest źle.. Ale nadzieja, ta zawsze umiera ostatnia😪 Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 17:56 To nie był wypadek tylko zabójstwo z premedytacją. Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: Adamowicz nie żyje:( 15.01.19, 07:53 nolus napisała: > > Szkoda gościa. Stracić życie w taki sposób...Niepotrzebna śmierć w wyniku zupeł > nie niespodziewanego wypadku. > Czego??? Zabójstwo z zimną krwią nazywasz wypadkiem???? Nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:48 Najbardziej zal mi Jego dzieci. Tak wcześnie stracily ojca, o wiele za wcześnie, w dodatku w takich okolicznościach RIP Panie Prezydencie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:50 Jego młodsza córka ma dopiero 9 lat Koszmarna tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:52 na oczach setek ludzi 😥😥😥 gdzie była ta cholerna ochrona??? Spała?? Na filmie było widać że minęły ze dwie-trzy minuty zanim zajarzyli... Był człowiek i nie ma człowieka 😥😥😥 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:57 Widziałaś w telewizji tych "ochroniarzy"? Tam powinna być policja. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:57 I policja, zamachowca obezwładnili technicy. Może jakby ochrona uniemozliwila choć jedno czy dwa pchnieca nozem, to dziś mielibysmy inne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 15:29 Wiesz kto pracuje w ochronie? Emeryci i niepełnosprawni - bo są na nich zniżki czy tam dodatki z PEFRON-u. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 15:52 arwena_11 napisała: > Wiesz kto pracuje w ochronie? Emeryci i niepełnosprawni - bo są na nich zniżki > czy tam dodatki z PEFRON-u. Nie przy tego typu imprezach. Tak jak i nie np. na meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:49 Nie chciałam dopuścić do siebie myśli, że to się stanie. Bardzo smutna wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:52 Do końca miałam nadzieję że jednak będzie dobrze 😢 Odpowiedz Link Zgłoś
birch70 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:50 Straszne, straszne, straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:51 Wlasnie uslyszalam w radio. Koszmar 😥 Odpowiedz Link Zgłoś
niewonska_specjalistka Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:51 ... a zona leci do Polski... Boze, co sie jeszcze musi wydarzyc, zeby ludzie widziei w tym wszystkim czlowieka, i czyjas tragedie, a nie ten caly syf, ktory wlasnie sie wylewa... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:53 Biedna żona, pewnie jeszcze nic nie wie😔 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 15:01 Też mi bardzo żal tej kobiety. Być tak daleko od męża, w takich chwilach.. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 15:02 Sadze ze wiedzieli ze potrzebny jest cud aby przezyl, dlatego rząd zachowal się choć raz po ludzku i wyslal ten samolot, tak aby Pani Adamowicz mogla się pozegnac i być przy dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
wilan.an Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 15:23 Też tak myślę, że to była jedyna szansa żeby się pożegnać 😞 Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 16:07 Nie wiem o której wysłali samolot, ale wiem, że nie żył już o 12:20. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:53 Straszne. Niestety po oświadczeniach lekarzy trudno było się spodziewać dobrych wiadomości, niemniej zawsze jakaś nadzieja była... Wiele współczucia dla rodziny i przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:53 bardzo mną to wstrząsnęło, taka niepotrzebna śmierć... Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 15:00 Słabo mi po prostu z bezsilności-taka zupełnie nagła,przypadkowa bezsensowna śmierć. Głębokie i szczere wyraz współczucia rodzinie i bliskim. To takie podłe i niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:56 Biedny człowiek . Tak mi go żal. I jego rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
niewonska_specjalistka Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:58 No niepotrzebna. Zaraz sie zacznie, ze codziennie gina setki udzi w wypadkach umieraja na raka, ze on byl taki czy siaki itp. I po co... Ta konkretna smierc, obok calej tragedii jego i jego rodziny juz zawsze bedzie miala pewien wymiar symboliczny. Jestem zupelnie tym wszystkim rozwalona, boje sie jakie beda reperkusje... nie mieszam w Polsce i z oddali to naprawde wszystko bardzo zle wyglada. Do konca mialam nadzieje, ze przetrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 15:20 Z bliska jeszcze gorzej. Mieszkam na drugim koncu Polski a i tak w firmie caly dzien dzisiaj wszyscy chodzili jak struci, radia powlaczane, wszyscy jawnie tkwili w internecie przez caly dzien. Strasznie przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_gna Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 15:47 Sorry ale hienowate jest takie doszukiwanie się co będzie dalej, dalej to będzie pogrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
wilan.an Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 14:59 Bardzo mi przykro, straszne. Miałam nadzieję.... Biedne dzieci, żona, rodzina 😟 Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Adamowicz nie żyje:( 14.01.19, 15:06 Kurczowo trzymałam się nadziei, ze wyjdzie z tego... biedna rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś