Dodaj do ulubionych

Wyprzedaże, wyprzedaże

25.06.19, 20:27
Niniejszym chciałam ogłosić się samozwańczą królową wyprzedażywink.
Właśnie upolowałam portfel Teda Baker`a z rabatem 55%.
Do tego japonki Hilfingera.
Jest jeszcze wyprzedaż 70% na brazylijskie bikini, jakby ematka reflektowaławink.
A co jeszcze ematka upolowała? Niech się podzieli.
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 20:35
      Kurtkę zimową przecenioną o jakieś 60 % i marynarkę, którą dawno chciałam kupić ale czekałam na wyprzedaż- taniej o 110 zł. To koniec moich wydatków, bo kupiłam mnóstwo ubrań przed sezonem wyprzedaży (w tym jedną sukienkę na wariata, po tym jak złamany obcas w bucie wymusił zmianę koncepcji ubraniowej na 1 imprezę) i nie usprawiedliwię przed samą sobą kolejnych zakupòw.
      • amsterdama Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 20:45
        Gdzie kupiłaś kurtkę zimową?
        • daniela34 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 20:48
          W Zarze smile
          • daniela34 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 20:50
            139 zł, parka, podobała mi się w zimie, ale na co dzień raczej noszę płaszcze ("pańciowato-biurowy" styl) więc kurtka musiała być bardzo tania, żeby mi się opłacało ją kupić
    • fil.lo Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 20:47
      Kupiłam sukienkę w Zarze, którą trochę przerobię i kolczyki w Kruku.
    • leanne_paul_piper Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 20:53
      A jeszcze takie bikini za mną chodzi, dwustronne, ale waham się, bo jakoś już poszło mi strasznie dużo kasy w tym miesiącu. Nieeech mnie ktoś zniechęci
      https://image.brazilianbikinishop.com/images/products/set-saha-aurora-boheme-3.jpg
      • niu13 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 21:02
        Kupiłam ekstra spodnie letnie cygaretki w Tatuum za 99 i piękną koszulkę tamże za 49.
      • 35wcieniu Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 21:13
        Zniechęcam - jak dla mnie wygląda jakby ktoś zapomniał wziąć na urlop górę od stroju, i sobie przerobił z koszulki big_grin Ani do dołu nie pasuje, ani nie wygląda jak kostium. big_grin
        • leanne_paul_piper Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 21:19
          big_grinbig_grin
          Na ematkę zawsze można liczyć
          • 35wcieniu Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:20
            Nie no serio mi się nie podoba, nie artykułowałabym tego ale chciałaś zniechęcenia big_grin Przy czym zaznaczam że ja się nie znam.
          • nota_bene0 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:53
            O i odciął dół koszulki, bo (tu wybrać dowolne), bo np. spalił zelazkiem. A że fundusze nie pozwalają na zakup stroju, to taka domowa przeróbka.
            Liczy się?
            • huexido Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 12:28
              No dobra, zniechęcam, nadaje się na insta, ale ani do opalania ani do wody. Za bardzo zasłania (jeśli się opalasz), a po wyjściu z wody siedzenie z mokrymi ramionami, hmmm...
              • leanne_paul_piper Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 12:36
                O widzisz, i to jest niebagatelny argument.
      • mysiulek08 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 21:45
        kup! kiedy bedziesz je nosic jak nie teraz smile
        • nota_bene0 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:55
          mysiulek08 napisała:

> kup! kiedy bedziesz je nosic jak nie teraz smile
          >
          Nie psuj nam dobrze zaczetej roboty koleżanko, no. 😁
      • fil.lo Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:35
        Obejrzałam w sieci inne zdjęcia tego kostiumu i zniechęcam Cięwink Stanik to szmatka, która nie utrzymuje nawet wyfotoszopowanego biustu modelki na zdjęciu. Mnie osobiście zniechęciłyby też takie ramiączka, cały czas miałabym wrażenie, że mi opadły. Mam nadzieję, że pomogłam.
        • hanusinamama Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 10:53
          Tez miałam pisać ze to podtrzyma jedynie mały biust. A opalać sie w czyms takim topotem białe ramiona...
      • kouda Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:38
        Mnie się podoba - gdzie to?
        • leanne_paul_piper Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 07:55
          Wrzuc w googla brasilian bikini shop
      • katja.katja Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 12:44
        Fajne, ale dla małych cycków, chyba, że takie masz. Przy moich góra by się nie sprawdziła smile
        • leanne_paul_piper Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 12:55
          Facet, to sie ginekomastia nazywa i jak najbardziej kwalifikuje do leczenia.
      • yennefer.00 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 19:23
        Ten kostium jest bardzo nijaki i nieciekawy
    • lot_w_kosmos Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 21:15
      6 sukienek, 2 spódnice.
      Buty z Deichmanna, biżuterię Tousa.
      Jeszcze pragnę krótką spódnice.
      Bo te dwie to długie i Rozmyślam jak w nich wyglądam....
      • kura17 Lot_w_kosmos 25.06.19, 21:46
        pokaz, prosze, ktore to buty z deichmnna smile
        • lot_w_kosmos Re: Lot_w_kosmos 26.06.19, 05:54
          A takie mi się spodobały :
          m.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-sandaly/00006001708005/sanda%C5%82y*na*obcasie.prod?s=2&fromCategoryDetail=true&positionInList=32

Niski obcas mają.
          Niestety eobuwie i zalando ładne, delikatne niskie obcasy ma w opcji: pozostał jeden egzemplarz w rozmiarze 41.....
          Reszta na tych słupach i to jeszcze wysokie.
          A coś nosić muszę. A te mi do jednej kiecki pasują.

Alecmam dramat z butami. Takie bym mogla mieć, ale nie ma rozmiarów, w ogóle takie delikatne sandały wyprzedane w pień :
          m.zalando.pl/tamaris-sandaly-rose-ta111a1bt-j11.html
          • kura17 Re: Lot_w_kosmos 26.06.19, 06:56
            fajne te buty ... tylko ja juz za duzo takich na obcasie mam ... w ogle za duzo mam wink
            szukam czegos lekkiego i plaskiego (moze byc na platformie) - problem w tym, ze mnie prawie kazdy but obciera, a juz sandal z paskami na plaskim obcasie to koszmar ...
            • mona-taran Re: Lot_w_kosmos 26.06.19, 10:25
              Kupiłam ostatnio takie podobne do tych z pierwszego linku, tylko karmelowe i po jednym wejściu tak mnie obtarły, że do samochodu na boso wracałam :p a takie ładne, tak mi się bardzo podobały sad
    • kosmos_pierzasty Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 21:18
      Mnie się w tym roku nie chce polować. Odrzuca mnie od sklepów normalnie.
      • danaide Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:21
        Mnie też. Niby tęsknię za nową sukienką, ale na razie wyciągnęłam swoje ukochane letnie i jadę z koksem. Jeśli się wybiorę na zakupy to chyba tylko dla ochłody.
        Dziecku kupiłam koszulkę i kombinezon w zwierzaczki. Poszukiwane szorty, ale już się zaczęło kręcenie noskiem, więc się zobaczy...
    • aqua48 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 21:27
      Dwie pary sandałków.
      • bukietlisci Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 21:49
        dziecku: legginsy, podkoszulki, bluzki , skarpety w haemie. za jakieś 10 zł sztuka
        dziecku: buty na zalando
        dziecku: absolutnie przepiękną sukienkę next ( biała, zwiewna w delikatne kwiaty, wizytowa i bawełniana) w ciucholandzie . było minus 50 procent więc się liczy.
        dziecku: meble balkonowe w txmax. też na wyprzedaży.
        jutro idę kupić coś sobie. choćby piwo.
    • kura17 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 21:47
      dzisiaj kupilam sobie buty do biegania, przecenione z 126 euro na 50.
      w dodatku sa niesymetryczne kolorystycznie ...
      https://cdn.sportsshoes.com/product/A/ASI7528/ASI7528_1000_8.jpg
      • leanne_paul_piper Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:00
        ooo, jakie fajne,
        ale chyba zabezpieczenia nie zdjęliwink
        • kura17 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:53
          > ale chyba zabezpieczenia nie zdjęliwink

to sa podobno "sznurowadla", a raczej dynks do "wiazania" tongue_out
          w zyciu jeszcze takiego nie widzialam, ale moj maz twierdzi, ze to teraz moda wsrod obuwia sportowego ...
          • arwena_11 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 21:16
            coś jak w butach do snowboardu?
      • caponata75 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:18
        Kuro, a gdzie je kupiłaś? Sprawdzałam na Zalando I nie ma. Piękne są też takie chce.
        • kura17 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:52
          > Kuro, a gdzie je kupiłaś? Sprawdzałam na Zalando I nie ma. Piękne są też takie chce.

tutaj, ale nie wiem, czy wysylaja do Polski:

www.sportsshoes.com/de-de/
          • caponata75 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 10:06
            Dzięki Tobie mój portfel jest duze lżejszy. Poza tym mieszkam w tym samym kraju co Ty, wiec przesyłka do Polski nie była potrzebna.

Teraz jestem ciekawa, czy nowoczesne zapięcie sie sprawdzismile

• kura17 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 10:09
              > Dzięki Tobie mój portfel jest duze lżejszy.

haha, bardzo przepraszam! smile

> Poza tym mieszkam w tym samym kraju co Ty, wiec przesyłka do Polski nie była potrzebna.

a moze nawet w tym samym miescie? albo blisko? ja jestem w hamburgu.

> Teraz jestem ciekawa, czy nowoczesne zapięcie sie sprawdzismile

tez troche sie "boje" zapiecia, bedziemy testowac razem, hehe
              • caponata75 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 12:09
                Niestety daleko - Frankfurt nad Menem
                • kura17 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 12:11
                  > Niestety daleko - Frankfurt nad Menem

no rzeczywiscie daaaaleko ... tam to sie czasem przesiadam samolotowo, bo hamburg ma kiepskie polaczenia lotnicze.
      • kub-ma Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:42
        O jakie cudne. Aż szkoda, że nie biegam
      • znowu.to.samo Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 23:08
        Kurde nie przemawiają do mnie te nowoczesne wiązania. Ale kolory super. Też zaopatrzyłam sie ostatnio w fajny model asicsów do biegania👍ale na jesień/ zimę. Zawsze jak widze fajne i niedrogie buty do biegania to kupuje nawet na zapas, bo to sie zużywa u mnie najbardziej. Oj duuużo par już zdarłam na moich biegowych trasach 😊
        • kura17 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 06:45
          > Kurde nie przemawiają do mnie te nowoczesne wiązania.

heh, ja nigdy takich nie mialam, a zorientowalam sie dopiero, jak zaplacilam wink wyprubuje ...

>Też zaopatrzyłam sie ostatnio w fajny model asicsów do biegania👍ale na jesień/ zimę.
          > Zawsze jak widze fajne i niedrogie buty do biegania to kupuje nawet na zapas,
          > bo to sie zużywa u mnie najbardziej.

ja nie zmieniam butow sezonowo, biegam az zedre (u mnie sezony nie roznia sie tak bardzo, hehe). teraz tez mi palce wylazly, wiec juz musze kupic nowe - tez najczesciej wymienim buty! ciuchy mam od lat te same, czasem siostra mi w prezencie jakas hiper rzecz kupi - akurat jesli chodzi o sporty, to jestem "minimalistka" (ale o dobre buty dbam, kiedys mialam takie tanie z lidla bodajze i nie bylam zadowolona przy dluzszych biegach).
          • aqua48 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 21:15
            kura17 napisała:

> > Kurde nie przemawiają do mnie te nowoczesne wiązania.

Mam te (trochę inne)nowoczesne wiązania w butach do wycieczek. Sprawdzają się bardzo dobrze, trzeba tylko się nauczyć je zakładać. Tu bardzo mi się kolorystyka podoba - szafir z pomarańczą, super! Po prostu Kura ozdobna smile
    • pani-nick Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 22:50
      Hilfingera to ja nie znam wink
      Kupiłam puchowy płaszczyk przeceniony z 600 na niecałe 300, ale to w zeszłym tygodniu. Z letnich ciuchów to właśnie zaczęłam nosić te, kupione na zeszłorocznych wyprzedażach. Powoduje to śmieszne sytuacje pt. O! Nowa sukienka?
      Z racji prowadzonej dg cierpię wręcz na nadmiar ubrań, nic szczególnego mi w oko nie wpada.
      22:50
    • znowu.to.samo Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 23:03
      Ja jestem bardzo zadowolona, tegoroczna wyprz jest dużo lepsza od zeszłorocznej
      Ja kocham wyprzedaże😊
    • eliszka25 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 25.06.19, 23:12
      Jeszcze po wyprzedażach tak konkretnie nie szalałam, bo byłam tylko w jednym sklepie przy okazji załatwiania innych spraw. Jednak ten jeden raz wystarczył, żebym upolowała bordowy trencz, jaki „chodził za mną” od chyba 2 lat.
    • nini6 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 10:14
      Hilfingera.....?
      • bywalec.hoteli Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 11:47
        Pewnie to jakis Niemiec co szyje.
        • double-facepalm Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 27.06.19, 13:02
          Wietnamczykom omsknela się maszyna do nadruku logo
    • pitupitt Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 12:09
      Żagiel przeciwsłoneczy wielkość 3x4x5 m za 59 zł zamiast 120. Fantastyczna rzecz!
      • nota_bene0 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 12:43
        pitupitt napisał(a):

> Żagiel przeciwsłoneczy wielkość 3x4x5 m za 59 zł zamiast 120. Fantastyczna rzec
        > z!
        >
        Gdzie to, gdzie to? ☺️🤔
      • huexido Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 13:51
        Co to? Gdzie to nabyłaś? Chcę coś na plażę, ale nie od wiatru tylko od słońca, proste w przenoszeniu na rowerze i tanie.
        • huexido Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 13:55
          Już widzę, żagiel się nie nada, chciałabym taki a la parasol lub coś, mocno kompaktowe. Marzy mi się jak parasol automatyczny, ale taki dużo większy i lekki...
    • skat_0 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 16:05
      Na razie syn i mąż skorzystali, ja tylko klapki plażowe. Jeśli lubicie kupowac na zalando, to zaglądajcie tez na boozt.com, imo mają lepsze przecenki 😊 i sporo skandynawskich marek, np polarnopyret dla dzieci wymiata
      • niu13 Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 18:56
        O! Za takie rady uwielbiam to forum. Dzięki!
    • vasaria Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 26.06.19, 21:05
      Śniegowce sorela - przecena z ponad 700 zł na lekko ponad 300 zł. Jestem z siebie mega dumna wink.
      • double-facepalm Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 27.06.19, 13:11
        Buty trekkinowe (jesien/zima) z ponad 800 na 250zl.
        2 t-shirty z 100% lnu po 29zl/szt. maxi sukienka z ramii za może 20%ceny pierwotnej. Plus "zamrozilam" kase w rzeczach ktore odsylam dzis za kilka godz - nietrafione zakupy.
        Mam jeszcze kilka rzeczy na oku -tu raczej nie liczę na spektakularną obniżkę ceny, nawet na jakąkolwiek. spokojnie będą dostępne nawet za miesiąc, dwa.
    • 1papryczka.chili Re: Wyprzedaże, wyprzedaże 27.06.19, 13:47
      A ja na razie upolowałam na stronie reserved szpilki szare zamszowe skórzane przecenione z 249 na 99. Są ekstra wygodne i prześliczne. Już jedne od nich miałam tylko bladoróżowe i przetanczyłam w nich całe wesele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka