sueellen 12.09.19, 22:50 Odkrylam ch***e i leze i kwicze. Jestescie tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia.kalina Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 12.09.19, 22:56 Nie wiem, co to jest... tzn domyślam się wykropkowanego słowa ale podejrzewam jednak, ze nie chodzi o pozycję na jeźdźca w wersji mnogiej (jakkolwiek ten stan miałoby się osiągnąć). Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 12.09.19, 23:01 Chyba lepiej tu pasuje ematkowe; "Piłaś, nie pisz..."🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 12.09.19, 23:31 Gdzie? W kościele? 'Church'...pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
irisq Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 12.09.19, 23:36 pewnie, że tak! codzienna dawka porządnej ch...wości! Fajne babki tam są! Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 12.09.19, 23:39 Aaa, panie domu. Jeeezu, od dwóch lat chyba. Ty z pierdla wyszłaś czy jak, że taka świeża jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 13.09.19, 06:28 To ja poproszę o link, bo ni ch... nie wiem o czym mowa. Też chyba dopiero co wyszłam Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 13.09.19, 07:23 Ej, nie jestem a też chce! Dajcie linka!😍😍😍 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 13.09.19, 07:53 www.facebook.com/ChujowaPaniDomu/ Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 13.09.19, 07:54 Znam od paru lat, ale nie załapałam, że chodzi Ci o CHPD. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 13.09.19, 08:38 Trochę mi się kłócą te zdjęcia wysmiewanych ch... tanich wnętrz z deską do prasowania jako stolikiem ze staranie wykadrowanymi insta-fociami autorki (kanapa w eleganckim wnętrzu, wystudiowana poza z książką, idealny makijaż, filiżanka kawy). Niech się z siebie nabija Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 16.09.19, 13:35 nie chodzi o strone tylko grupe (zamknieta) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 13.09.19, 10:00 dla mnie pytanie zabrzmiało ciut erotycznie i szczerze mowiac nie wiem how to respond PS. oczywiscie ze znamy ChPD zaczeło sie zreszta od gazetowego forum, dopiero potem przelazło do FB i innych Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Cze ematki sa tez na ch**ch? 16.09.19, 13:33 ChPD po godzinach - grupa na Fajesbooku. Kobity smieja sie same z siebie opowiadajac o wlasnych przypalach. Wlazlam tam ktorejs nocy i tak rzalam ze smiechu, ze chlopa zbudzilam i mocno wtraszylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama