Dodaj do ulubionych

Pracownicy gastronomii i resztki posiłków.

27.12.19, 16:49
Nie tyle co resztki, bardziej to co zostało niejednokrotnie nawet nie tknięte. Refleksja po uroczystej kolacji. Część dań zupełnie nie była degustowana, nawet dotknięta a wylądowała w koszu. Przyznam, że sama bym z chęcią wzięła do domu cześć dań bo jeśli nawet ja ich nie lubię to z domowników ktoś zje z chęcią. Tak z ciekawości mnie naszło dlaczego np obsługa wesela czy restauracji nie ma prawa zabierać jeśli oczywiście chce jedzenia, które zostało. Często są to jakieś dania bardziej wykwintne niż schabowy. Dlaczego lądują w koszu że śmieciami. Nie ma chyba zakazu prawnego.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka