Dodaj do ulubionych

Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić studentek

29.03.20, 16:17
Wszystkich studentek. To chyba jasne, że stricte sponsorów może mieć być może tylko promil. A zrobiono tu ze mnie kogoś, kto obraża kobiety jako całość. Cudze życie seksualne mnie niespecjalnie rusza od strony moralnej. Ja prywatnie mogę chcieć dziewicę i tylko wyłącznie dziewicę, ale nie mam zamiaru nikomu nic narzucać i wartościować. Tak, jestem łysiejącym frustratem. Nie jednak z powodu łysienia (to tylko obsesja, a nie kompleks) ani rozmiaru wiadomo czego (bo nie mam akurat z tym problemu), ale z powodu średnio udanego bilansu swojego życia i braku wielkiej popularności towarzyskiej, braku auta i dobrej pracy, a także poczucia tego że być może nie wykonuję nic specjalnie użytecznego społecznie. Również brak większego doświadczenia w sferze damsko-męskiej jest dla mnie problemem. A także to, że jak coś się sypnie w gospodarce to mogę już nigdy nie wrócić do ciepła biura w korpo, tylko do emerytury robić na jakiejś produkcji za marne pieniądze niewarte dla mnie tak ciężkiej pracy. Bo 3000 na rękę to można jeszcze będąc samotnym kawalerem zaakceptować, jeśli to ciepła posiadka w urzędzie, ale jakbym miał do starości chodzić na produkcję na trzy zmiany to bym chyba miał ochotę wyć w poduchę i traktował to jak karę od losu. Boję się też tego, że nagle zdrowie może się sypnąć i dla kogoś samotnego jak ja to może być wyjątkowo pesymistyczne. Nagle znalazłbym się bez żadnego wsparcia, w totalnej beznadziei. Boję się też dojścia do władzy liberałów i definitywnego braku szansy na utrzymanie rynku pracownika.
Obserwuj wątek
    • anika772 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 16:30
      Józek, a teraz cię dobiję. Przeczytaj to:

kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,25811981,polka-na-sekswakacjach-to-inna-polka-bez-kompleksow-swobodna.html

No czyż kobiety en masse to nie są potwornie rozpustne, niemoralne, wyuzdane larwy? No sam powiedzbig_grin
      • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 16:34
        Akurat słyszałem, że ten artykuł to kopia z niemieckiej prasy.
        • anika772 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 16:41
          I łudzisz się, że dotyczy tylko zepsutych Niemekbig_grin
          • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:08
            Ja w ogóle mam przeświadczenie, że w jakiś sposób jesteśmy wyjątkowym narodem smile
            • anika772 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:09
              Tak, to widać. To jeden z objawów.
              • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:12
                Zaraz przyjdzie Olena i po raz setny nazwie mnie skrajnym nacjonalistą oraz faszolem. A na koniec nacjonal komuchem.
                • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:54
                  Tak, czy inaczej Anika, naprawdę to nie moja sprawa co robią na wakacjach 50letnie Polki. Już nawet abstrahując od tego, że żony wśród nich nie szukam.
                  • anika772 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:56
                    W ogóle nie twoja sprawa, co ktokolwiek robi ze swoim życiem seksualnym. Zrozum to wreszcie, że rozkminianie tego w kolejnych, i koleeejnyyyych wątkach jest żałosne. Zwłaszcza, że ty nikogo nie szukasz, jak twierdzisz.
                    • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:59
                      Przecież tam wątek to był dla wyluzowania się. Jasne jest, że nikogo nie szukam. A to też pozwala mi na wszystko spojrzeć z dystansem.
                      • anika772 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:02
                        Siedzisz tu tyle lat i twierdzisz, że takie wątaski to dla "wyluzowania się"? Okeeej.
                        • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:08
                          Tak, z dystansem. Ja pewne sprawy przewartościowałem sobie i to ostatnio. Nie tylko przez pandemię, która pokazała że nie jakieś włosy są ważne, ale zdrowie, praca i chleb. A o tej drugiej przyczynie to Ci napiszę za chwilę na maila.
            • olena.s Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:13
              Klasyka. To jest obrona przed cierpieniami samooceny za pomocą budowania w sobie wiary w mit.
              Bardzo szkodliwe na dłuższą metę, ale typowe dla słabeuszy.
    • triismegistos Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 16:34
      spierdalaj!
    • morekac Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 16:37
      Weż ty przejedź się komunikacją miejską i wyliż poręcze. Może wreszcie przestaniesz zakładać durne wątki.
      • olena.s Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 16:42
        Niech lepiej zaspokoi swoją potrzebę działań ważnych społecznie i zacznie pracować w domu opieki albo szpitalu.
        • cosmetic.wipes Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:47
          Jednak wolę, żeby lizal poręcze 😁
      • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:01
        Jesteś kolejną osobą, która mi tu śmierci życzy.
        • morekac Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:22
          Nie życzę ci śmierci. Nie masz zresztą na to jakis statystucznie duzych szans (tak ze 2 na 1000 w twojej grupie wiekowej).Życzę ci, byś zrozumiał, co w życiu jest naprawdę ważne. Bo cały czas skupiasz się na jakiś pierdołach. Może "spojrzenie śmierci w oczy" przewartościowałoby twoje życie.
          • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:48
            Ja się skupiam na pierdołach? Ja ostatnio wręcz żyję tylko pandemią i nadciągającym kryzysem.
            • sumire Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:02
              Skupiasz się na pierdołach, i to żenujących. Łysina, seks innych ludzi, łysina, seks innych ludzi, w przerwach pierdziulenie, jak to dobrze być leniwym nieudacznikiem.
              Jesteś żenujący.
              I nie chrzań, że nie chciałeś nikogo obrazić, bo wszyscy tu widzą i wiedzą, że czerpiesz niezdrową przyjemność z roztrząsania kwestii kobiecego puszczalstwa.
              • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:04
                Przestałem już oceniać seks innych ludzi, a jeśli chodzi o łysienie to internet jest pełen for dla łysiejących facetów i niektórzy tam mają nabite tysiące postów. Nie oznacza jednak, że ja tym żyję i nie przykładam się do pracy zawodowej.
                • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:06
                  Teraz w dobie pandemii i nadchodzącej recesji naprawdę doszło do mnie, że najważniejsze w życiu są sprawy podstawowe, a nie te wydumane. Podstawa to zdrowie, praca i chleb. A nie jakieś tam przeszczepy włosów, czy wycieczki do Lombardii.
                • sumire Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:15
                  i_m.norwood.3 napisał:

> Przestałem już oceniać seks innych ludzi,

Dziwne. Wydawało mi się, że parę godzin temu ktoś tu opublikował prostacki wątek o studentkach i sponsorach.
        • snakelilith Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:22
          W ogóle się jej nie dziwię. Biorąc jednak po uwagę, że zaszyłeś się w swojej norze, wirus ci nie grozi. A szkoda. Co najwyżej nadzieja w nachodzącej recesji.
          • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:47
            Jesteś wyjątkowo podłym człowiekiem.
            • snakelilith Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:52
              Napisało wredne chamidło.
    • sumire Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 16:55
      i_m.norwood.3 napisał:

> Cudze życie seksualne mnie niespecjalnie rusza od strony moralnej.

Tu mi jedzie traktor.

> z powodu średnio udanego bilansu swojego życia i
      > braku wielkiej popularności towarzyskiej, braku auta i dobrej pracy, a także p
      > oczucia tego że być może nie wykonuję nic specjalnie użytecznego społecznie.

Każda z tych rzeczy jest do zmiany.
      A co do użyteczności społecznej - możesz na przykład wstąpić do OSP, zostać wolontariuszem w domu opieki albo chociaż zobowiązać się, że będziesz przez najbliższe tygodnie robił zakupy starszym sąsiadom. Nie rozumiem, dlaczego wolisz się męczyć z tym poczuciem, zamiast ruszyć doopę.
      • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:03
        Przeszedłem pewna przemianę. Dlaczego mam jakąś dziewczynę, z którą mi się dobrze współpracuje pod względem merytorycznym oceniać na podstawie tego, czy miała onsy czy ich nie miała? Podobnie jak w przypadku koleżanki na gruncie prywatnym. To byłby nonsens.
        • sumire Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:07
          Znakomicie, znakomicie, to teraz jeszcze te zakupy potrzebującym zacznij robić albo termosy bezdomnym rozwozić, żeby cię duma z tej głębokiej przemiany nie zalała.
          • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:11
            Czy każdy musi być wolontariuszem? Nie masz pewności, ile czasu dziennie tracę na dojazdach. Być może sporo i czasu na inne rzeczy niż praca, jedzenie, spanie mogę mieć niewiele? Nie wiesz tego.
            • sumire Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:23
              Czyli jak zwykle. Józek marudzi, że jest bezużyteczny społecznie, ale jak mu się powie, żeby coś zrobił w tej sprawie - a opcji jest bardzo wiele i niekoniecznie trzeba przy tym ryzykować życiem - to szybciutko zmienia ton i marudzi, że nie ma czasu, bo dojeżdża do pracy i musi jeść i spać big_grin
            • morekac Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:06
              >Czy każdy musi być wolontariuszem?

W tej chwili możesz robić zakupy jakiejś starszej pani/panu przy okazji swoich zakupów i nie musi to wymagać jakiś nakładów czasu.
              • sumire Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:12
                No dokładnie tak. Mój facet robi teraz zakupy swojemu wiekowemu sąsiadowi, a sam zaraz będzie miał 5 dych. A tutaj mamy młodego, zdrowego byczka, który zrzędzi, że jest społecznie bezużyteczny, ale histeryzuje na myśl, że w ogóle mógłby stać się użyteczny.
            • olena.s Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:08
              Ależ Józiu, tu nie ma takiej idiotki, która przez moment uwierzyłaby, że takie cos jak ty bezinteresownie da potrzebującym cokolwiek.
              Całe twoje pierdzielenie o epidemii tez ma w środku tylko jedno wielkie, opuchnięte jądro: twój prywatny interes.
              • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:10
                Ja się martwię o cały naród, a nie tylko o swoje zatrudnienie.
                • alavedah Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:11
                  Martw się o swojego chłopaka.
                • waleria_s Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:17
                  To przestań dumać nad narodem itd. Mniej takiego dumania, które jeszcze przystoi licealistom, max. studentom, a miałbyś auto, lepszą pracę,
                  I ogólnie pozycję. Ty idziesz w głupie zainteresowanie ideologią, a życie mija i przecieka przez palce.
                  • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:20
                    Na ten moment żyje mi się dobrze i więcej nie potrzebuję, ale mam kompleksy porównując się z innymi.
                • olena.s Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:17
                  Ty wypierniczaj z domu pomóc tym z tego narodu, którzy teraz jak cholera pomocy potrzebują.
                  Albo przestań sobie wycierać gębę jakimkolwiek "dobrem powszechnym".
                  • sumire Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:22
                    Nie żartuj. On nie ma czasu na bycie społecznie użytecznym. Zbyt zajęty jest, musi sam po obiedzie talerz po sobie umyć, a może i skarpety wyprać.
                    • olena.s Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:31
                      Nie, on nie ma grama honoru, przyzwoitości, odwagi, charakteru.
                • iwles Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:25
                  i_m.norwood.3 napisał:

> Ja się martwię o cały naród, a nie tylko o swoje zatrudnienie.

"Nazywam się Milijon – bo za miliony kocham i cierpię katusze"
                  • olena.s Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:31
                    No. A potem milijon wypruł z bezpiecznego Drezna cierpieć katusze w bezpiecznej Francji i przyjjąć przyjemną posadę wykładowcy.
                    • morekac Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 21:38
                      I baby zaliczać.i włosy miał...
    • ultimate.strike Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 16:58
      Sam z siebie to zrobiłeś.

A rynku pracownika nie będzie, podziękuj PISowi i koronahisterykom. Teraz będziesz dziękował losowi jaak Cie do fabryki zatrudnią.
      • ultimate.strike Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:00
        BTW pracowałem na produkcji, sam z nieprzymuszonej woli sie tam przeniosłem, praca przyjemniejsza, nie trzeba brać do domu i jak sie dorobi nadgodziny to można sporo zarobić, w biurze nadgodziny miałem za darmo i stale musiałem być pod mailem i telefonem.
        • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:14
          Co kto lubi. A rececji i rynku pracodawcy boję się jak niczego innego.
          • lauren6 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:47
            PIS zagwarantuje, że w Polsce na długie lata nastanie i jedno i drugie.
            • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 18:49
              Jestem ciekaw, co by gwarantowała Polsce koalicja KO z Konfederacją, zapowiadana ostatnio przez Nitrasa big_grin
    • angazetka Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:22
      Zawyłam przy "to tylko obsesja, a nie kompleks".
      • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:26
        Słuchaj, naprawdę włosy nie są dla mnie ważne. Póki są, to są. A jak ich ubędzie to pianka na łeb i jedziemy z tym ostrzem.
        • alavedah Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:38
          A co na to twój chłopak?
        • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 17:46
          Natomiast boję się, że podczas kryzysu mogę spaść na sam dół prekariatu i ledwo wiązać koniec z końcem. Kiedyś miałem kompleksy, że nie jestem przystojny jak powiedzmy chłopcy z Hotel Paradise i przez to będę dla kobiety seksualnie mniej atrakcyjny niż przystojniaki, z którymi wcześniej miała onsy. Byłoby mi wtedy bardzo przykro. Teraz mam to gdzieś. Chcę w stabilnej sytuacji przepracować do emerytury.
          Co do włosów, to redaktor Piotr Semka jest ode mnie dobre 20 lat starszy i nadal ma włosy jak nastolatek o wyjątkowo bujnej czuprynie. Nie zamieniłbym się z nim na wygląd. Zawsze można powiedzieć, że łysy będzie łysy, a ona może schudnąć. Jednak w jego przypadku schudnięcie zwyczajnie może być trudne, a tusza przez tyle lat mogła spowodować nieodwracalne szkody. Lepiej być łysiejącym, szczupłym i muskularnym twardzielem jak młody Bruce Willis
          • waleria_s Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:13
            Chłopcy są Hotelu... to są zwyczajne przygłupy. Za 10-15 lat żadna na takiego nie poleci, mięśnie sflaczeją, są błyskotliwi jak ameba i tak samo bystrzy do sensownej pracy, gdzie można dobrze zarabiać.
            Ty masz problem nie z włosami itd. Masz zwyczajnie jałowe życie, brak potrzeby osiągnięć, nie masz ambicji. Stąd zajmowanie się tak debilnymi tematami jak sponsoring, łysienie itd. Niezdrowo fascynuje Cię ten temat, bo już tu kiedyś pisałeś, dla Ciebie seks ma być na ostro. Więc nie zdziwi mnie, że byś chętnie sponsorował młodziutką studentkę, z którą sobie pozwolisz na dowolne i ostre zabawy, ale raz- brakuje Ci środków na to, dwa- boisz się kobiet, nie umiałbyś obcować nawet z taką opłaconą.
            • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:24
              Nie kręci mnie płacenie za seks. A ja chcę już zwyczajnie byś sam. Jasne, że fajnie byłoby uprawiać seks z seksowną kobietą, którą bym pociągał, ale to mało realne. A i jeszcze kiedyś uważałem, że to byłoby niesprawiedliwe, niegodziwe i uwłaczające, jakbym musiał na seks czekać dłużej niż jakiś płytki, ale przystojny były partner seksualny kobiety i do tego był dla niej mniej seksualnie atrakcyjny.
              • i_m.norwood.3 Re: Prostuję, że nie miałem zamiaru obrazić stude 29.03.20, 19:27
                A tamci chłopcy może i za 10 lat sflaczeją, ale do tego czasu sobie życia poużywają.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka