panna_lila 13.06.20, 15:33 Da się jakoś czytać na telefonie na zewnątrz, są jakieś ustawienia,aplikacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 15:34 Nie wiem czy są ale czytanie na teflonie brzmi cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 15:36 Prawda, wyobraziłam sobie moją patelnię z drukiem 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 15:47 na teflonie rozgrzanym na słońcu. musi być bardzo szybkie czytanie, bo dlugo sie nie da wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 15:35 Nie da się, tzn. ja nie daję rady. Na kindlu, owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 15:37 sa oczywiscie ;D nalezy dac ekran maksymalnie jasno. niestety niewiele to pomaga jesli slonce duze Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 15:40 Kiedyś udało mi się ściągnąć apkę na starego, dobrego Tefala. Działa. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 18:57 aaa-aaa-pl napisał: > Kiedyś udało mi się ściągnąć apkę na starego, dobrego Tefala. Działa. 🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 15:45 Cudowny tytuł, szkoda, że zawartość banalna 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 15:48 Jasność ekranu. U mnie jest w menu "ściaganym" na ekran, razem z dostepem do Wi-Fi, Bluetooth, obracania ekranu i paru innych, to jedna z cześciej używanych funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty_x Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 15:49 Też tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 17:50 Taaa... A onemu się wtedy załącza ochrona przed przegrzaniem i zmniejsza jasność do 80%. I tego się nie da wyłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 18:35 Jak widać z czytaniem i pisaniem problem 😕 Telefon wie lepiej gdzie miejsce kobiety w porze obiadowej 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Czytanie na teflonie a slonce 13.06.20, 18:52 To głównie zależy od ekranu, a nie od żadnej jasności. Nie wiem jaki masz telefon, nowy, stary, i jaki ekran, LCD, TFT, OLED (AMOLED), IPS? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama