niktmadry 15.08.20, 08:26 Naiwnie myślałam, że doczeka się jakiejś kary kościelnej. Tym bardziej, że mieszkańcy Gdańska interweniowali w Watykanie. No cóż.... Niech mu się daniele pasą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: Głudź odchodzi na emeryturę 15.08.20, 08:30 Jeżeli interweniowali pod tym nazwiskiem to może stąd nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Głudź odchodzi na emeryturę 15.08.20, 08:34 Glodz przez o zamkniete. A za co? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Głódź upił Kwaśniewskiego 15.08.20, 10:31 i Kwaśniewski podpisał Konkordat. Dlatego dostał tak dobrą emeryturę, bo ma duże zasługi dla Kk, a wszystkie jego czyny niezgodne z naukami Jezusa nie mają większego znaczenia i może nawet zamienią się w dobro niespotykane. Ważne że odpowiednio duża kasa idzie na Kk z naszych podatków. Nieważne że w Polsce nie ma na służbę zdrowia, na szkolnictwo, na niepełnosprawnych, na masę innych potrzebnych rzeczy, ważne że dużo kasy Polska daje na Kk i to się docenia. Dlatego też żadne afery Kk nie zgrzytają lepszemu sortowi. Ponieważ ja jestem ten gorszy sort, to mnie zgrzytają. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Głudź odchodzi na emeryturę 15.08.20, 12:27 ale cóż to będzie za emerytura hohoho Pałac i ogromna posiadłość: www.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/jak-zyje-slawoj-leszek-glodz-palac-i-prywatny-kosciol-tak-wyglada-posiadlosc/n4jy95n?tpcc=onet_bloczek_paid&utm_campaign=oferta_paid&utm_medium=sg_bloczek&utm_source=onet.pl&utm_aureus=q9ob8n6ome%2Cfbf3a875-270d-54b9-aab9-d67d78b1cdae Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Głudź odchodzi na emeryturę 15.08.20, 14:04 Niktmądry, zapamiętaj - Głódź, bo wódka. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Głudź odchodzi na emeryturę 15.08.20, 14:11 Głódź bo na głOdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama