kosmos_pierzasty Re: Świnka 🙃 22.10.20, 11:46 A teraz pytanie: Czy zrobiłyście ostatnio coś niemądrego/zaskakującego/kretyńskiego/niezwykłego, żeby sobie poprawić humor? Np. ja robiąc zakupy, przy kasie kupiłam sobie niespodziankę, w sposób zupełnie bezmyślny (tzn. wiem, po co te niespodzianki leżą akurat przy kasach, ale postanowiłam mieć to gdzieś). I w czekoladkach znalazłam taką właśnie świnkę Śliczna, nieprawdaż? Poza tym założyłam t-shirt w Fistaszki (ubierające choinkę ), ale pod sweter więc, nie wiem czy się liczy. I zestaw majtek z leniwcami sobie sprawiłam (ale potrzebuję - jakichś, niekoniecznie w leniwce - więc nie wiem, czy się liczy ). Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Świnka 🙃 22.10.20, 12:13 Bo ja wiem? Kupiłam koniowemu bardzo wieśniacki, brokatowy kantar w którym wygląda jak Zenek na scenie 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Świnka 🙃 22.10.20, 12:15 Zdecydowanie przesadzasz! Ale pisze to osoba, lubiąca świecidełka (bo czemu nie? ) i nie śledząca poczynań estradowych niejakiego Zenka Coś-Tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Świnka 🙃 22.10.20, 12:22 le pod sweter więc, nie wiem czy się liczy. Nie, pod swetrem się nie liczy. Mało kozackie Co zrobiłam niemądrego? Przecytłam wpis lajtovej, w ktorymś wątk i okrasiłam "araceli". Mdli mnie teraz i sama jestem sobie winna Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Świnka 🙃 22.10.20, 13:07 Serio? Wow! Ja już zaplanowałam że 2.11 wyciągnę pierwsze ozdoby Prawda, że Gwiazdka działa kojąco? Nawet nie wiem, na czym to dokładnie polega, bo racjonalnie to kupa roboty przecież Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Świnka 🙃 22.10.20, 14:51 Dobra dobra, poproszę o link do majtek z leniwcami - jestem szaloną fanką leniwców, ich zadowolonych pyszczków i ogólnego trybu życia! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Świnka 🙃 22.10.20, 14:57 Proszę uprzejmie: allegro.pl/oferta/figi-damskie-2-pak-w-gwiazdki-biale-z-leniwcem-s-y-8721868821 (dokładnie rzecz biorąc, połowa jest z leniwcem ) Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:10 Weszliśmy ze znajomymi do takiego małego sklepu w Maine i długo rozmawialiśmy z właścicielami, a na koniec mój mąż mówi, że wypada coś kupić. No więc wzięłam tego misia, a teraz myślę „na cholerę mi on?” Odpowiedz Link Zgłoś
starzystka_gazety Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:54 I Ty się obrażasz, jak ludzie piszą, że ciągle jakieś pierdoły kupujesz... Świnka - de gustibus. Wężykiem. Różne rzeczy na poprawę humoru robię, ale nic w nich n/z/k/n. Są zgodne z moją intuicją i wewnętrznymi przekonaniami i jako takie są absolutnie uprawnione i pożądane. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:57 No faktycznie, ciągle kupuję sobie niespodzianki dla dzieci. Weź przestań. Nigdy chyba nie kupiłam, bo jak byłam mała to ich nie było, kilka kupiłam córce swego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Świnka 🙃 22.10.20, 22:08 Ja sobie kupiłam koszulki z napisami: 1. I'm not a morning pearson 2. This is my too tired to function T-shirt Sama prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Świnka 🙃 22.10.20, 12:55 Był w zestawie dla dzieci w Burger King 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:05 To chyba dla bardzo niegrzecznych dzieci? 💀👹😂 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Świnka 🙃 22.10.20, 14:55 Też takiego mamy. I jeszcze w wersji diabolicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Świnka 🙃 23.10.20, 15:16 Była taka piosenka Cute but psycho, wypisz wymaluj jak ten jednorożec 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Świnka 🙃 22.10.20, 13:13 Fajna świnka Siedzę od dwóch tygodni w domu, dziś chcę jechać na test, bo mi się już kwarantanna kończy. Zakupy robi mąż, dokładnie według listy, więc na razie nic "głupiego" nie kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Świnka 🙃 22.10.20, 14:34 Kupiłam obraz (właściwie mały obrazek). Przedstawia koguta. Niestety, za absurdalną kwotę. Ustawiłam koguta w kuchni, bo mi tak wizualnie pasował, jak mąż dowiedział się, jaką kwotę wydałam, to mnie opierdzielił- kogut jest zbyt cenny, żeby stał oparty o ścianę, w dodatku na mikrofali, i chłonął wyziewy prażonego popkornu. Więc latałam z kogutem po mieszkaniu, przytykając go, to tu, to tam, szukając odpowiedniej miejscówki. I na szczęście znalazłam, w małym korytarzyku (musiałam zdjąć ze ściany inny łobrazeczek) i mąż zaakceptował. ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Świnka 🙃 22.10.20, 14:38 A swoją drogą, mężów nie należy narażać na stres, wynikający z cen kupowanych przedmiotów, szczególnie sztuki, antyków, itp Też mam kogucika w kuchni, z Kazimierza, ale takiego za grosiki, więc może bezkarnie wdychać opary z tostera Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Świnka 🙃 22.10.20, 14:58 Ja sprawę koguta w kuchni rozwiązałam inaczej- mam talerze z kogutem :p Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:00 Ani to zaskakujące, ani niezwykłe, ale pierwszy raz nałożyłam sobie maseczkę do włosów przed myciem na 30min. a nie po i powiem, że włosy miałam cudne jak po kreatynie. Będę tak robić częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:08 kupiłam nausznice i pierścionek z kolecji Cassiopeia firmy YES. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:23 fajne, a jak ci sie nosi nausznice? Ja kupilam jedne, ale nie dalam rady nosic, kupilam drugie, mniejsze ale tez sie w nich mecze. Wg sprzedawczyn mam odpowiedni ksztalt uszu, ale moze to kwestia przyzwyczajenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:46 Też mam z nimi złe doświadczenia. Nie leżą, jak powinny, spadają... Mówisz, że o kształt uszu chodzi? Szkoda. Bo ładne są. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:58 tak mi mowily sprzedawczynie, ze trzeba miec odpowiedni ksztalt uszu. Mnie sie trzymaja, ale sa niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:25 kupilam kolejne roslinki, choc mi dbanie o nie slabo idzie i juz ledwo zyja, ale trudno, troche sie nimi nacieszylam. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Świnka 🙃 22.10.20, 15:58 Nie wiem dlaczego, ale czytając ten wątek naszła mnie ogromną wręcz ochota na mleczko w tubce... 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Świnka 🙃 23.10.20, 15:19 mona-taran napisała: > Nie wiem dlaczego, ale czytając ten wątek naszła mnie ogromną wręcz ochota na m > leczko w tubce... 🤔 😂 A sprzedają takie cudo u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Świnka 🙃 23.10.20, 15:20 Musiałabym się specjalnie wybrać do polskiego sklepu to jest szansa że znajdę, ale mi tam wybitnie nie po drodze Odpowiedz Link Zgłoś