janja11 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 13:35 o już jest Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 13:55 Ja to się dziwię, że ktoś jeszcze spodziewa się czegoś dobrego po tych dwóch paniusiach. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 14:06 argentea napisała: > Ja to się dziwię, że ktoś jeszcze spodziewa się czegoś dobrego po tych dwóch pa > niusiach. Dokładnie. Nieustannie mnie zadziwia, że ktoś oczekuje, że któraś z nich ma jakiekolwiek przemyślenia i cokolwiek mądrego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 14:16 Przyznam, że ja podobnie. Złudzenia to można było mieć w 2015 jesienią Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 17:10 Na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 17:22 Na podstawie braku danych. Agata Duda została pierwszą damą w sierpniu 2015 roku. Nie bylo jeszcze wiadomo, czy będzie miała swoje zdanie (co by nie powiedzieć o prezydenturze Lecha Kaczyńskiego, Maria Kaczyńska potrafiła zabrać głos). No więc jesienią 2015 można było się jeszcze łudzić co do Agaty Dudy nawet jeśli nie miało się złudzeń co do jej męża. Przy czym ja twierdzę, że można było, a nie że ja takowe miałam. Nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 20:47 Antypaństwowa i antypolska podłość oficjalnie wypluta na okoliczność tragedii smoleńskiej, sama ona wystarczająco pokazuje moralność PIS-swołoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 14:40 Ja myślałam swego czasu, ze Kinga po prostu zwiała po cichu. Jednak spektakularny powrót nie daje złudzeń o jej morale Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 14:24 Ej, no dzięki Kindze właściciel konia posprzątał kupę spod jej bloku. I to nie za chwilę, tylko natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 14:45 Kinga wygląda na taką co musi mieć natychmiast. W sumie to usuwanie kup z miejsc publicznych chwalebne jest. Choć ogólnie ciekawią mnie inne obowiązki doradczyni prezydenta. I ich realizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 15:57 ludborka napisała: > Ej, no dzięki Kindze właściciel konia posprzątał kupę spod jej bloku. I to nie > za chwilę, tylko natychmiast. No, ale z wg relacji "Gazety krakowskiej' to nie kinia tylko towarzyszący jej funkcjonariusz interweniował cytuję. " „Proszę posprzątać kupę na drodze” – powiedział mężczyzna towarzyszący Dudzie" Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 16:16 Wiesz. Gdyby to Kinia podeszła do stajni i poprosiła o sprzątnięcie, grzecznie acz zdecydowanie, to historia by była sympatyczna. Nawet gdyby za jej plecami stał ten ochroniarz. Ale tu było odwrotnie. Milcząca prezydentówna i rozkazujący funkcjonariusz. Władzy użyć można z różną klasą, choć w tym samym celu. Pani jest prawnikiem. To ludzie jak nikt świadomi wizerunku i tego co i jak będzie odebrane. Młoda bo młoda, ale raczej świadoma że w takim stylu sympatii nie wzbudzi. I jej na niej nie zależy Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 19:02 Mam tu pewien dysonans, bo gdyby ktokolwiek zwrócił uwagę mi, to bym posprzątał. A chodzi o coś zupełnie innego: jakie upoważnienie do interwencji miał ochroniarz prezydentówny kini? To bezczelność władzy i kwalifikuje się do poselskiej interpelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 14:27 Może sobie wzięły do serca radę Marka Twaina "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 14:53 Dudowa już rozwiała jak zaczęła opowiadać, że kwiat paproci zakwita raz na sto lat. I że się nie wypowiada, bo protestuje przeciw red. Wrońskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 15:08 Otóż to. Paniom się po prostu ich rola życiowa bardzo podoba. Chyba nawet coraz bardziej, bo coraz wyżej wyciągają szyję z dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 16:01 z_lasu napisała: > Może sobie wzięły do serca radę Marka Twaina "Lepiej jest nie odzywać się wcale > i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." A to prawda, że pani agata nie musi nic mówić Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 14:58 Pis zaprezentował swoje "podręczne": Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 16:20 No ja właśnie nie rozumiem, co to ma symbolizować. Jakoś tak z obsługą kelnerską te panie mi się kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 16:24 Mnie z kaftanami bezpieczeństwa, ale może to przez xujowe fasony. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 16:26 Slusznie ci sie kojarza - panie mialy posprzatac ze stolu po tym, gdy ich koledzy wywalili na ten stol wielka kupe. nb - do tego tez sie nie nadaja. co bylo do okazania. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 16:29 tt-tka napisała: > Slusznie ci sie kojarza - panie mialy posprzatac ze stolu po tym, gdy ich koled > zy wywalili na ten stol wielka kupe. > > nb - do tego tez sie nie nadaja. co bylo do okazania. > O to właśnie. Room service do sprzątania wysłali. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 17:36 Wiekszosc pan w tym room service w wieku wykluczajacym ciaze. Zreszta przydaloby sie je przeswietlic pod wzgledem dzieci i w ogole zycia rodzinnego: maja minimum 5 dzieci? ile dzieci niepelnosprawnych wychowuja? czy zycie rodzinne stoi na pierwszym miejscu niz praca...kariera w room service? czy codziennie gotuja mezowi obiady z 2 albo i 3 dan? Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 17:37 Zas te 3 panie w spodniach powinny publicznie byc wychlostane. Porzadna niewiasta chodzi w kieckach. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 19:54 Było takie coś jak Wyborcza Akcja Katolicka we wczesnych latach 90 - tak to mniej więcej wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Kabaret Ani Mru-Mru żartuje z Agaty i Kingi D 27.10.20, 17:17 ale ja ciężko kapująca jestem co się naklikałam w obrazek, zanim zrozumialam, że to już, że się nic włączyć nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama