mia_mia 27.10.20, 17:32 U nas sklepy pootwierane do 23 albo całą dobę. Poważnie pracownicy marketów wolą taki tryb? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milva24 Re: Handel w niedziele, a handel 24/24 27.10.20, 17:34 Nie mam pojęcia czy ktoś im dał jakiś wybór. W każdym razie ja po nocach do sklepów nie chodzę to nie wiem jaki mają wtedy ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Handel w niedziele, a handel 24/24 27.10.20, 17:37 Jaki by nie był, w pracy trzeba siedzieć, do domu o północy wrócić. Na prowincji to duży problem, a i mieście to żadna przyjemność tłuc się nocnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Handel w niedziele, a handel 24/24 27.10.20, 18:17 Noce maja pewnie inaczej placone, pracy mniej niz w dzien. Wiec moze niektorzy na to ida. Chociaz pewnie jest ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Handel w niedziele, a handel 24/24 27.10.20, 18:26 Praca zmianowa zawsze ciezka bo zycie rozwala. Mieszkalam obok 24h tesco i to bylo ekstra. Wielokrotnie robilam zakupy w nocy i nad ranem ale raczej sprzdawali wtedy glownie imprezowiczom i swirom co po nocy spac nie moga Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: Handel w niedziele, a handel 24/24 27.10.20, 18:48 > swirom co po nocy spac nie moga Dziękuję za diagnozę. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama